Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Expeditions: conquistador

29 May 2013 14:26 #124767 by glak
Νέο παιχνίδι από μία νέα εταιρεία την Logic Artists. To παιχνίδι κινείται στα πρότυπα του Age of Empires και θα κυκλοφορήσει μέσω Steam. H επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι στις 30 Μαΐου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2021 04:58 #245004 by Blood King

Ο μανάβης μπορεί να φωνάζει συνέχεια "φρέσκα" εγώ όμως λέω ότι και τα μπαγιάτικα είναι εξίσου νόστιμα με τα καινούργια εδέσματα στον χώρο των video games και το αποδεικνύω αυτές τις μέρες παίζοντας το Expeditions: Conquistador του 2013. Με εξαίρεση τα γραφικά του, τίποτα άλλο δεν έχει παλιώσει από το εξαιρετικό Tactical RPG της Logic Artists, το οποίο αποτελεί ένα πρώτης τάξεως "δόλωμα" για να ασχοληθείτε και με το Expeditions: Viking.

Καταθέτοντας αρκετές ώρες στον κόσμο του Expeditions: Conquistador έχω να το λέω για τις συναρπαστικές μάχες που έζησα, τις αμέτρητες ηθικές επιλογές που έλαβα και τις αναπόφευκτες αλλοιώσεις στην καταγεγραμμένη ιστορία για τις οποίες είμαι υπεύθυνος στα πλαίσια του video game. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και νιώστε την έξαψή μου:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2021 02:29 #245476 by Blood King

Η αναβίωση μιας καθοριστικής ιστορικής περιόδου για την παγκόσμια ιστορία βρίσκει έναν καλό εκφραστή της στις γραμμές του κώδικα του Expeditions: Conquistador. Η αισθητική μετριότητα και η δυσκολία που μαστίζει τις πρώτες σας προσπάθειες αλληλεπίδρασης με τον πολύπλευρο κόσμο του δίνουν γρήγορα την θέση τους σε ένα άκρως εθιστικό gameplay loop.

Βήμα το βήμα, συνειδητοποιείτε την ποικιλία των game mechanics, τον μεγάλο αριθμό σημαντικών αποφάσεων που λαμβάνετε και τις συνέπειές τους, τον αφηγηματικό κορμό με τα πολλά παρακλάδια, την ρευστότητα της δράσης. Ανακαλύπτοντας σταδιακά το βάθος του ψηφιακού του κόσμου, το παιχνίδι αρχίζει να ριζώνει για τα καλά μέσα σας και δεν σας αφήνει να το παρατήσετε μέχρι τον τερματισμό του.

Διαβάστε εδώ το Review του Expeditions: Conquistador

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification