Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sites για προγραμματισμό

15 Oct 2013 19:50 #133971 by Αποστόλης Αναστασίου

www.w3schools.com/

Με βοήθησε να μάθω html, css, javascript και jquery σε βαθμό που να μπορώ να τα καταλαβαίνω και να τα χρησιμοποιώ στη δουλειά, μέσα σε ένα μήνα.

Αυτά που λες δεν είναι γλώσσες προγραμματισμού. Για να μάθεις προγραμματισμό πρέπει να πας σε κάποια σχολή ή ΙΕΚ, γιατί δεν είναι το θέμα να συντάσεις τις εντολές, αλλά να αναλύεις και να σχεδιάζεις την λύση ενός προβλήματος ανεξάρτητα ποια γλώσσα θα χρησιμοποιήσεις. Αυτά δεν στα μαθαίνουν τα site.


Γιατί έχεις αυτήν την εντύπωση ; :/ Δεν είναι απαραίτητο να πας ΙΕΚ για να μάθεις προγραμματισμό . Και ναι όντως συμφωνώ ότι δεν είναι Site Προγραμματισμού αλλά Site γλωσσών για ιστοσελίδες . Για να μάθεις μια γλώσσα χρειάζεται καταρχάς υπομονή και θέληση . Μπορείς να μάθεις μια γλώσσα προγραμματισμού από ένα βιβλίο - το σημαντικότερο και το πιο πρακτικό γιατί όταν διαβάζω από το ίντερνετ εγώ προσωπικά αποσυντονίζομαι και ανοίγω παράθυρα να ακούσω μουσική και δεν επικεντρώνομαι στο διάβασμα - και το θέμα λύσεων προβλημάτων θα στο λύσουν και αυτό τα βιβλία . Αν θες τώρα να το ασκήσεις επαγγελματικά , τότε πάνε σπούδασε το, ούτε σι άλλος δεν μπορείς να πας να δουλέψεις πουθενά επειδή διάβασες μερικά βιβλία .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Oct 2013 20:57 #133985 by Dimitris Sarafis
thank you all !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jul 2015 23:35 #166675 by Στέφανος Λέγος
Εγώ προτείνω το CodeAcademy
Δωρεάν, γρήγορο, πρακτικό με επιτόπου παραδείγματα που προγραμματίζετε εσείς, επιτόπου διορθώσεις και με ελάχιστη θεωρία.
Μέσα σε ένα απόγευμα έμαθα πως να σχεδιάζω μια απλή σελίδα μέσω html.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Aug 2015 01:20 #166689 by Χριστίνα Ροδίτη
Κι εγώ χρησιμοποιώ το codecademy.com πολύ καλό και δωρεάν.
Άλλο ένα που είχα δοκιμάσει είναι το TreeHouse , πληρώνεις ένα ποσό αλλά τα εξηγούν πάρα πολύ καλά. Δηλαδή αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με προγραμματισμό αξίζει να το τσεκάρεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification