Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

NFTs: Γενική συζήτηση

21 Jul 2022 18:11 #265717 by Nikos Georgopoulos
Η Square Enix θα κυκλοφορήσει Final Fantasy NFTs
Μέσα στο 2023. 

Η Square Enix θα ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία Enjin με σκοπό να κυκλοφορήσει Final Fantasy NFTs.

Συγκεκριμένα μία ψηφιακή συλλογή από κάρτες, οι οποίες γιορτάζουν την 25η επέτειο του Final Fantasy 7, θα είναι διαθέσιμος στο cross-chain δίκτυο Efinity και για όσους αγοράζον την φυσική συλλογή, το 2023.

Μία φιγούρα είναι επίσης διαθέσιμη για προπαραγγελία και η deluxe έκδοσή της θα περιλαμβάνει ένα κωδικό για να αποκτήσετε και την NFT εκδοχή της. Η Enjin δήλωσε ότι αφορά περιβαλλοντικά ενήμερους χρήστες και προσφέρει λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ χρησιμοποιεί αποκλειστικά NFTs χωρίς διοξείδια. Το στέλεχος της Enjin, Witek Radomski, δήλωσε: Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει μία ωρίμανση των ψηφιακών πόρων και της ψυχαγωγίας. Η Square Enix, ένας αξιότιμος publisher χαράζει το μονοπάτι για όλη την βιομηχανία. Χρησιμοποιώντας την Efinity, οι fans μπορούν να βιώσουν διαδραστικά NFTs χωρίς να καταλάβουν ότι βρίσκονται στο blochchain. Η Enjin μπορεί να δημιουργήσει την επόμενη φάση του blockchain entertainment, ενώνοντας την περιέργεια με την δημιουργικότητα.

Η συγκεκριμένη NFT συλλογή, έρχεται μετά από δηλώσεις του προέδρου της Square Enix, Yosude Matsuda, όπου είχε εκφράσει τις επιθυμίες του να γίνουν τα NFTs, ένα μεγάλο trend στο gaming.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jul 2022 11:24 #265738 by Nikos Georgopoulos
Το Epic Games Store θα δεχτεί τα games με NFTs
"Εφόσον πληρούν ορισμένα κριτήρια".

Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για τα NFTs στα video games και το αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με αυτά (σ.σ. είτε απαιτείται να προπληρώσει NFTs για να συμμετάσχει σε παιχνίδι, είτε όχι). Το Steam έχει απορρίψει τα NFTs, ωστόσο η Epic Games είναι ανοιχτή και θα δεχτεί games με NFTs.

Η αλήθεια είναι ότι το Epic Games Store έχει πιο αυστηρά κριτήρια από το Steam για τα games που δέχεται, ωστόσο στο θέμα των NFTs, το Steam έχει μπλοκάρει τα NFT games, αλλά η Epic Games δήλωσε ότι θα τα υποδεχτεί. Δεν θα υλοποιήσει ωστόσο τα NFTs στα δικά της games.

Απαντώντας σε έναν χρήστη που ζητούσε την απαγόρευση των NFT στο Epic Games Store, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic, Tim Sweeney, έγραψε στο Twitter: "Οι developers πρέπει να είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν πώς να δημιουργήσουν τα games τους και εσείς είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε αν θα τα παίξετε. Πιστεύω ότι τα καταστήματα και Οι δημιουργοί λειτουργικών συστημάτων δεν πρέπει να παρεμβαίνουν επιβάλλοντας τις απόψεις τους σε άλλους». Αυτή η δήλωση έρχεται αφότου η Microsoft απαγόρευσε την ανάπτυξη NFTs στο Minecraft, τερματίζοντας πολλά projects που αναπτύχθηκαν από χρήστες.Αυτό είναι σύμφωνο με την απάντηση της Epic μετά την απαγόρευση του Steam των παιχνιδιών NFT τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Tim Sweeney επιβεβαίωσε ότι η Epic δεν θα χρησιμοποιήσει cryptocurrency στα games της, αλλά ότι τέτοια παιχνίδια θα έχουν θέση στο Epic Games Store, εφόσον "ακολουθούν τους σχετικούς νόμους, αποκαλύπτουν τους όρους τους και αξιολογούνται βάσει ηλικίας από κατάλληλη ομάδα ."

Για να δούμε τι θα ακολουθήσει. Άραγε αν σας δινόταν ένα δωρεάν NFT game για να το παίξετε, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για προαγορά αντικειμένων NFT, αλλά παίζατε εντελώς δωρεάν, θα το δοκιμάζατε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2022 08:50 #265775 by Nikos Georgopoulos
Συλλέκτης NFTs ξόδεψε καταλάθος 150.000 δολάρια για δικό του domain name, το οποίο είχε μόλις πουλήσει για 3.000
Τα χρήματα δεν του επιστράφηκαν.

Συλλέκτης NFTs ξόδεψε καταλάθος 150.000 δολάρια για δικό του domain name, το οποίο είχε μόλις πουλήσει για 3.000

Ο Franklinisbored , συλλέκτης των NFTs με τους πιθήκους που αυτή τη στιγμή έχει 57 κομμάτια, έχει ως συνήθεια να δημιουργεί περίεργα Ethereum Name Service domain names, στα οποία βάζει εξωφρενικά ποσά. Διάφορα bots του Twitter ανεβάζουν στην πλατφόρμα τα ονόματα και το κόστος τους απλά για την διασκέδαση του Franklinisbored.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη όταν ο Franklin, στο οποίο έβαλε κόστος 100 ETH, δηλαδή 150.000 δολάρια. Για το συγκεκριμένο ENS όμως κάποιος έδωσε 2.900 δολάρια τα οποία ο Franklin αποδέχθηκε. Πριν προλάβει όμως ο Franklin το ανακοινώσει στο Twitter δεν είχε ακυρώσει την προηγούμενη πρόταση με αποτέλεσμα ο νέος ιδιοκτήτης να δεχτεί από τον ίδιο 150.000 δολάρια και να του το επιστρέψει. Όλα συνέβησαν μέσα σε 15 λεπτά.

Ο Franklin ζήτησε από τον νέο ιδιοκτήτη να του επιστρέψει τα 150.000 χιλιάδες δολάρια, αλλά σαν αντάλλαγμα πήρε ένα ακόμα NFT με την περιγραφή: Όχι, αλλά σε ευχαριστώ για τα λεφτά. Τελικά ο Franklin έδειχνε να μην είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος για το συμβάν δηλώνοντας ότι αυτό το αστείο θα μείνει στην ιστορία και ότι του αξίζουν όλες οι κοροϊδίες και οι κριτικές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Aug 2022 22:43 #265955 by Nikos Georgopoulos
Η Sony ρωτάει σε έρευνα τι NFTs θα ήθελαν να αγοράσουν οι fans της στο τουρνουά EVO
Από συλλεκτικά αντικείμενα μέχρι χαρακτήρες.

Το PlayStation ρωτάει μέσω των social media τι είδους NFTs θα θέλατε να σας πουλήσει στα πλαίσια του τουρνουά EVO.

Το τουρνουά EVO είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως όσον αφορά στα Fighting games και έχει εξαγοραστεί από την Sony . Πολλά games συμμετέχουν στο τουρνουά κάθε χρόνο, αλλά φέτος ένα ερώτημα από το PlayStation μέσω έρευνας που εστάλη στους παίκτες του Evo, αφορά NFTs, είναι ένα θέμα προς συζήτηση αυτή τη στιγμή.

Η έρευνα ρωτάει: "Ποιο από τα ακόλουθα NFT/Ψηφιακά Συλλεκτικά θα σας ενδιέφερε περισσότερο να αγοράσετε;". Οι επιλογές που δίνει είναι "Αντικείμενα για το PlayStation", Αγαπημένοι χαρακτήρες παιχνιδιών" και συλλεκτικά αντικείμενα με το σήμα Evo.


Hey @wario64 a special PlayStation quest at EVO is asking players about what gaming NFTs they want to see from PlayStation. pic.twitter.com/Vwd5Q3cHn1

— Snorlax Ownz (@snorlaxownz) August 5, 2022

Φυσικά, μια έρευνα δεν σημαίνει ποτέ ότι κάτι σχεδιάζεται, αλλά το ερώτημα δεν είναι αν κάποιος θα ενδιαφερόταν αρχικά για τα NFT, αλλά τι είδους NFT. Ο αναλυτής της Niko Partners, Daniel Ahmad, τόνισε ότι αυτό δεν φαίνεται να σχετίζεται με το πρόγραμμα PlayStation Stars που ανακοινώθηκε πρόσφατα και ότι "ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα είναι απλώς ένας όρος που χρησιμοποιείται εναλλακτικά αντιί για τα NFT".Το πρόγραμμα αφοσίωσης PlayStation Stars, που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, προκάλεσε αμέσως ανησυχία στην αναφορά των ψηφιακών συλλεκτικών ειδών, με πολλούς να φοβούνται ότι αυτό σήμαινε NFT. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η έρευνα είναι ειδικά στο Evo, θα μπορούσε απλώς να είναι ότι κάποιο είδος NFT για το τουρνουά. Το γιατί το ερώτημα τέθηκε σε έρευνα ειδικά από το PlayStation είναι πιθανό να οφείλεται ακριβώς στο γεγονός ότι η εταιρεία απέκτησε το Evo πέρυσι και παράλληλα τα NFTs είναι στο πίσω μέρος του "μυαλού" της Sony.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2022 21:39 #266295 by Nikos Georgopoulos
Microsoft: "Στο μέλλον τα NFTs μπορεί να έχουν potential, δεν τα αποκλείουμε"
Παρότι προς το παρόν δεν τα χρησιμοποιεί.

Τα NFTs συζητιούνται ολοένα και περισσότερο για το πως θα μπορούσαν να εισαχθούν στη βιομηχανία των games, καθώς υπάρχουν ήδη δεκάδες τίτλοι που τα αξιοποιούν και εκατοντάδες που ετοιμάζονται. 

Παρότι οι εταιρείες που ανακοινώνουν NFTs ή που αλλάζουν τα games τους και προσθέτουν NFTs, δέχονται αρνητικές αντιδράσεις σε ποσοστό 65-80%, ενώ αρκετά NFT games έχουν κλείσει, με τους gamers να χάνουν τα Ethereum τους, η Microsoft δεν πτοήθηκε και παρότι αποκλείει τα NFTs για τώρα, δεν τα αποκλείει και για το μέλλον.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, είπε συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι όσον αφορά τα NFTs στο gaming, μπορεί να υπάρξουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα. Αισθάνομαι επιφυλακτικός αλλά δεν θέλω να αποκλείσω καμία νέα τεχνολογία».

Ο Spencer δήλωσε αναλυτικά: "Τα play-to-earn games είναι κάτι για το οποίο είμαι προσεκτικός. Δημιουργούν μία ομάδα από παίκτες για να κερδίσουν χρήματα από ορισμένους παίκτες. Για να είμαστε δίκαιοι για εμάς, στη βιομηχανία παιχνιδιών, αυτό υπήρχε εδώ και χρόνια. Gold farmers που κυριολεκτικά απλώς περνούν το χρόνο τους κάνοντας κάποια εργασία σε ένα παιχνίδι για να συγκεντρώσουν κάποιο νόμισμα το οποίο στη συνέχεια μπορούν να πουλήσουν σε κάποιον άλλο πλούσιο παίκτη για πραγματικά χρήματα, έτσι ώστε αυτό το άτομο να μην χρειάζεται να ξοδεύει το χρόνο του», είπε. "Αλλά τώρα βρίσκετε παιχνίδια που αρχίζουν να το ενσωματώνουν στην οικονομία του ίδιου του παιχνιδιού."Μιλώντας στο Bloomberg, ο Spencer είπε ότι η κατηγορία "play-to-earn" τον κάνει να σκεφτεί. Παραδέχτηκε ότι αυτό δεν είναι καινούργιο στο τοπίο των games, επειδή υπάρχουν gold farmers εδώ και χρόνια. Τέτοιοι μηχανισμοί που ενσωματώνονται απευθείας στα games αντιπροσωπεύουν ένα νέο βήμα που απαιτεί μια προσεκτική ματιά, είπε.

Το franchise της Microsoft στο Minecraft έχει υιοθετήσει σκληρή γραμμή κατά των NFTs και ο Spencer το επανέλαβε, λέγοντας ότι δεν θέλει το Minecraft να εμπλακεί με οτιδήποτε που εκμεταλλεύεται τους παίκτες. Τούτου λεχθέντος, ο Spencer δεν είναι έτοιμος να διαγράψει εντελώς τα NFT.

"Νομίζω ότι μερικές φορές είναι ένα σφυρί που ψάχνει για ένα καρφί όταν εμφανίζονται αυτές οι τεχνολογίες. Αλλά στην πραγματική ανθρώπινη χρήση ή στη χρήση παικτών στην περίπτωσή μας, αυτών των τεχνολογιών, νομίζω ότι μπορεί να υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα", είπε. Ο Spencer δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι τα NFT και το blockchain δεν πρέπει να διαγραφούν εντελώς. Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, είπε ότι η υποκείμενη τεχνολογία πίσω από τα NFT και το blockchain "δεν έχει ακόμη αποδειχθεί πλήρως ή ταξινομηθεί".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Aug 2022 14:07 #266311 by Nikos Georgopoulos
Microsoft: "Στο μέλλον τα NFTs μπορεί να έχουν potential, δεν τα αποκλείουμε"
Παρότι προς το παρόν δεν τα χρησιμοποιεί.

Τα NFTs συζητιούνται ολοένα και περισσότερο για το πως θα μπορούσαν να εισαχθούν στη βιομηχανία των games, καθώς υπάρχουν ήδη δεκάδες τίτλοι που τα αξιοποιούν και εκατοντάδες που ετοιμάζονται. 

Παρότι οι εταιρείες που ανακοινώνουν NFTs ή που αλλάζουν τα games τους και προσθέτουν NFTs, δέχονται αρνητικές αντιδράσεις σε ποσοστό 65-80%, ενώ αρκετά NFT games έχουν κλείσει, με τους gamers να χάνουν τα Ethereum τους, η Microsoft δεν πτοήθηκε και παρότι αποκλείει τα NFTs για τώρα, δεν τα αποκλείει και για το μέλλον.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, είπε συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι όσον αφορά τα NFTs στο gaming, μπορεί να υπάρξουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα. Αισθάνομαι επιφυλακτικός αλλά δεν θέλω να αποκλείσω καμία νέα τεχνολογία».

Ο Spencer δήλωσε αναλυτικά: "Τα play-to-earn games είναι κάτι για το οποίο είμαι προσεκτικός. Δημιουργούν μία ομάδα από παίκτες για να κερδίσουν χρήματα από ορισμένους παίκτες. Για να είμαστε δίκαιοι για εμάς, στη βιομηχανία παιχνιδιών, αυτό υπήρχε εδώ και χρόνια. Gold farmers που κυριολεκτικά απλώς περνούν το χρόνο τους κάνοντας κάποια εργασία σε ένα παιχνίδι για να συγκεντρώσουν κάποιο νόμισμα το οποίο στη συνέχεια μπορούν να πουλήσουν σε κάποιον άλλο πλούσιο παίκτη για πραγματικά χρήματα, έτσι ώστε αυτό το άτομο να μην χρειάζεται να ξοδεύει το χρόνο του», είπε. "Αλλά τώρα βρίσκετε παιχνίδια που αρχίζουν να το ενσωματώνουν στην οικονομία του ίδιου του παιχνιδιού."Μιλώντας στο Bloomberg, ο Spencer είπε ότι η κατηγορία "play-to-earn" τον κάνει να σκεφτεί. Παραδέχτηκε ότι αυτό δεν είναι καινούργιο στο τοπίο των games, επειδή υπάρχουν gold farmers εδώ και χρόνια. Τέτοιοι μηχανισμοί που ενσωματώνονται απευθείας στα games αντιπροσωπεύουν ένα νέο βήμα που απαιτεί μια προσεκτική ματιά, είπε.

Το franchise της Microsoft στο Minecraft έχει υιοθετήσει σκληρή γραμμή κατά των NFTs και ο Spencer το επανέλαβε, λέγοντας ότι δεν θέλει το Minecraft να εμπλακεί με οτιδήποτε που εκμεταλλεύεται τους παίκτες. Τούτου λεχθέντος, ο Spencer δεν είναι έτοιμος να διαγράψει εντελώς τα NFT.

"Νομίζω ότι μερικές φορές είναι ένα σφυρί που ψάχνει για ένα καρφί όταν εμφανίζονται αυτές οι τεχνολογίες. Αλλά στην πραγματική ανθρώπινη χρήση ή στη χρήση παικτών στην περίπτωσή μας, αυτών των τεχνολογιών, νομίζω ότι μπορεί να υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα", είπε. Ο Spencer δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι τα NFT και το blockchain δεν πρέπει να διαγραφούν εντελώς. Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, είπε ότι η υποκείμενη τεχνολογία πίσω από τα NFT και το blockchain "δεν έχει ακόμη αποδειχθεί πλήρως ή ταξινομηθεί".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Sep 2022 01:59 #266520 by Nikos Georgopoulos
Ειδικός των NFTs θα ήθελε οι άνθρωποι από τριτοκοσμικές χώρες να λειτουργούν ως NPCs στα video games
Και να φροντίζουν για την ψυχαγωγία των πιο ευκατάστατων παικτών.

Όσοι ασχολούνται ακόμα με τα NFTs έχουν κάποιες αρκετά αμφιλεγόμενες απόψεις για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε τριτοκοσμικές χώρες. 

Το Critterz είναι ένα NFT game στο οποίο αρκετοί παίκτες προλαμβάνουν άλλους για να παίζουν και αυτοί ώστε να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος, με αντάλλαγμα ένα μερίδιο. Ένας από αυτούς ονομάζεται Big Chef και έβαλε την ομάδα του, η οποία αποτελείται από παιδιά από τις Φιλιππίνες, να μαζέψουν υλικά για ένα καζίνο και στη συνέχεια πλήρωσε επαγγελματίες χτίστες του Minecraft 10.000 δολάρια για το φτιάξουν. Ο ίδιος δήλωσε: "Έχω πολλά παιδιά που παίζουν για μένα και ο λόγος που το κάνουν είναι για να βγάζουν έξτρα χρήματα σε μία χώρα που απλά τους φυλακίζει". Επίσης πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι από τις Φιλιππίνες είναι διατεθειμένοι να παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς "βγάζουν αρκετά χρήματα για να αξίζει τον χρόνο τους".

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι αυτοί ήταν αναγκασμένοι να παίζουν οκτώ ώρες την ημέρα για να καλυφθούν τα κόστη αγοράς NFTs, δηλαδή όσο μία κανονική δουλειά. Ο Big Chef δήλωσε ενοχλημένος όταν του είπαν ότι εκμεταλλεύεται ανθρώπους που ζουν μειονεκτικά και είπε: "Δεν μπορώ να σας πω τα έσοδα κάθε ώρας αλλά μπορώ να σας πω ότι στις Φιλιππίνες οι άνθρωποι βγάζουν πολύ λίγα χρήματα και το κόστος ζωής είναι αρκετά χαμηλό".

Όσο όμως το Critterz γινόταν πιο δημοφιλές έπεφτε και η αξία του. Ο Big Chef είπε ότι οι παίκτες πωλούσαν τα $BLOCK tokens τους που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι αντί να τα κρατάνε επειδή χρειάζονταν χρήματα για να ζήσουν. Αυτό σε συνδυασμό με τον αυξανόμενο αριθμό παικτών έριξε αρκετά χαμηλά τις τιμές των tokens. Μέσα στο 2022 το $BLOCK έπεσε από τα 85 cents στα 3 cents. Καθοριστικός παράγοντας ήταν η ανακοίνωση της Mojang τον Ιούλιο του 2022 ότι δεν θα υποστήριζε ούτε θα επέτρεπε την εισαγωγή NFTs στο Minecraft.

Πλέον με τα έσοδα αλλά και τον αριθμό των παικτών, αρκετά μειωμένα, το μέλλον του Critterz είναι αβέβαιο. Ο Big Chef δήλωσε επίσης: "Συμπεριφέρθηκα σε πολλά από αυτά τα παιδιά σαν να ήταν δικά μου και τώρα είμαι στενοχωρημένος που δεν μπορώ να τους προσφέρω πολλά. Πριν τα βοηθούσα πραγματικά και τους έδινα την ευκαιρία να βγάλουν έξτρα χρήματα για τις οικογένειές τους και τώρα δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να το κάνω".

Ο Mikhai Kossar της συμβουλευτικής εταιρείας blockchain Wolves DAO από την άλλη, πρότεινε για τους ανθρώπους που ζουν στις τριτοκοσμικές χώρες να προστίθενται στα video games για την ψυχαγωγία πιο ευκατάστατων παικτών: "Με το φθηνό κόστος μίας αναπτυσσόμενης χώρας θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τους ανθρώπους στις Φιλιππίνες σαν NPCs, πραγματικούς NPCs, οι οποίοι θα μπορούσαν απλώς να γεμίζουν τον κόσμο και να κάνουν μία τυχαία δουλειά, όπως περπάτημα, ψάρεμα, αφήγηση ιστοριών, να έχουν ένα μαγαζί. Όλα είναι πιθανά".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2022 10:05 #266572 by Nikos Georgopoulos
Οι Sega, Square Enix και Bandai Namco θα επενδύσουν στο Oasys blockchain για να φτιάξουν NFT
Σε αντίθεση με την Ubisoft.

Η Square Enix πούλησε τις σειρές Deus Ex, Tomb Raider και βέβαια την Eidos, κοψοχρονιά 300 εκατομμύρια δολάρια και τώρα ξεκινάει την διαδικασία ένταξής της σε blockchain και στην παραγωγή των NFT. Όλα αυτά λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ubisoft ότι κάνει ένα βήμα πίσω στα NFT. 

Η Ιαπωνική εταιρεία θα είναι ένας από τους 21 "node validators" του Oasys blockchain, το οποίο υποτίθεται ότι θα είναι eco-friendly, σε αντίθεση με άλλα. Ένα Node validator είναι μια οντότητα που θα διατηρεί αντίγραφο του blockchain και έχει ρόλο για verify και διατήρηση εγγραφών από όλες τις συναλλαγές. Ελπίζουμε το συγκρότημα OaSiS...να μην ασκήσει μήνυση (ή μάλλον ας ασκήσει...αν είναι να τα ξαναβρούμε τα αδέρφια Gallagher).

Το Oasys project έχει τους Ιάπωνες Hajime Nakatani (πρόεδρος και CEO του τομέα έρευνας της Bandai Namco) και τον Shuji Utsumi (ιδρυτικό μέλος του PlayStation και σημερινός COO της Sega) και έχει καταφέρει να αποσπάσει συμφωνίες από μεγάλους publishers , μεταξύ αυτών και οι Bandai Namco και Sega.

Ο Yosuke Saito, director του τμήματος Blockchain της Square Enix, δήλωσε: "Ο ενθουσιασμός μας για το Web3 gaming κάνει την συνεργασία αυτή συναρπαστική για εμάς και στοχεύουμε στο να κερδίσουμε insights που μπορούν να προωθήσουν την δημιουργία νέων εμπειριών για gamers ανά τον κόσμο. Η Square Enix και η Oasys θα εξερευνήσουν την συνεισφορά των gamers στην ανάπτυξη νέων games στο Oasys blockchain".

Τo Oasys project δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σίγουρα οι Square Enix, Sega και Bandai Namco θα αναφωνήσουν μετά από χρόνια "Don't Look Back in Anger" (όπως οι Oasis), με την απογοήτευση που θα τους έρθει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2022 10:31 #266576 by Nikos Georgopoulos
Ο συνιδρυτής της Rockstar, Dan Houser, Ο συνιδρυτής της Rockstar, συμμετέχει στη συμβουλευτική επιτροπή ενός Blockchain Game Studio

[img][/img]


Η Revolving Games αναπτύσσει δύο blockchain games.

Ο πρώην Creative Lead της Rockstar, Dan Houser, εντάχθηκε στη συμβουλευτική επιτροπή της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών blockchain Revolving Games.

Ο Houser συμμετείχε σε έναν γύρο συγκέντρωσης κεφαλαίων 13,2 εκατομμυρίων δολαρίων για την εταιρεία. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στη συμβουλευτική επιτροπή της Revolving Games. Η εταιρεία αποτελείται από δύο στούντιο με περίπου 100 εργαζόμενους συνολικά, τα οποία αυτή τη στιγμή εργάζονται σε δύο games. Ένα MMO , το Battlestar Galactica, ενώ το δεύτερο είναι ένα co-op Adventure RPG εμπνευσμένο από τα κλασικά games της Nintendo που ονομάζεται Skybourne Legacy. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων παιχνιδιών web3.

Ο Dan Houser είναι περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του με την Rockstar Games, την οποία ίδρυσε ο ίδιος. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Rockstar, ο Houser συνέγραψε και συνυπέγραψε την ανάπτυξη πολλών games, συμπεριλαμβανομένων των GTAV και Red Dead Redemption 2, μέχρι την αποχώρησή του τον Φεβρουάριο του 2020. Έκτοτε ίδρυσε μια εταιρεία με την ονομασία Absurd Ventures in Games, αν και τι ακριβώς θα κάνει η εταιρεία ή τι projects θα δημιουργήσει είναι ακόμα άγνωστο.

Παρά τη διαμάχη γύρω από το blockchain και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του, ο Dan Houser απέχει πολύ από τον πρώτο developer που επενδύει στην τεχνολογία. Η Square Enix συνέχισε να ωθεί την υποστήριξη για την τεχνολογία, χρησιμοποιώντας ακόμη και χρήματα από την πώληση των ευρωπαϊκών εταιρειών της για να επενδύσει σε blockchain. Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo of America έχει επίσης εκφράσει ενδιαφέρον για τις δυνατότητες του blockchain.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2022 11:43 #267632 by Nikos Georgopoulos
Το Bored Ape NFT που αγόρασε ο Justin Bieber για 1.3 εκατομμύρια δολάρια έχει πλέον αξία 69.000
Σχεδόν 95% κάτω.

Το Bored Ape NFT που αγόρασε ο Justin Bieber για 1.29 εκατομμύρια δολάρια νωρίτερα μέσα στο 2022 έχει πλέον αξία 69.000

Μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, το φθηνότερο Bored Ape είχε κόστος 429.000 δολάρια. Μετά την χρεωκοπία της FTX, η αξίες τους έπεσαν κάτω από τα 60.000, όμως μέσα στις τελευταίες μέρες έφτασε τα 69.000 δολάρια.


Justin Bieber really paid 5x the Bored Ape floor price for an ape with no rare traits

He just got finessed ???

— yzy.eth (@LilMoonLambo) January 29, 2022

Το συγκεκριμένο του Bieber, που είναι το νούμερο #3001 της συλλογής έχει την χαμηλότερη αξία πλέον των 69.000 δολαρίων, σχεδόν 95% λιγότερο. Μετά από λίγους μήνες αγόρασε και ένα δεύτερο Bored Ape για 440.000 δολάρια. Η αξία του είναι επίσης 69.000 δολάρια πλέον.


Justin Bieber bought this NFT for $444k. We posted this picture of the same NFT for free. pic.twitter.com/wXM8VIdiNE

— Market Rebellion (@MarketRebels) February 4, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification