Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

TikTok: Γενική συζήτηση

28 Mar 2021 01:22 - 28 Mar 2021 01:23 #248473 by BigGreekGamer
Η Hasbro θα δίνει 10.000 δολάρια τον μήνα σε έναν TikToker για να προωθεί τα Nerf guns Η αγγελία μόλις δημοσιεύθηκε.
Η πολυεθνική εταιρεία παιχνιδιών Hasbro ανακοίνωσε ότι δημιούργησε μια νέα θέση εργασίας στον τομέα του marketing με τίτλο Nerf Chief TikTok Officer.Ειδικότερα, η  αγγελία  έγραφε τα εξής: “Ψάχνουμε έναν  content  creator που τον ενθουσιάζουν τα Nerf, έναν μετρ του TikTok που θα έχει χιούμορ και θα ξέρει πως να χρησιμοποιεί ένα ring light. Δημοσιεύστε το καλύτερο βίντεο σας με NERF στο TikTok χρησιμοποιώντας το hashtag #NerfApplication από τις 26 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου”.
Ακόμα, η αγγελία ανέφερε ότι για την δουλειά θα πληρώνει 10.000 δολάρια τον μήνα για έως και τρείς μήνες.


Η Teresa Pearson, senior director του global brand strategy και marketing για τα Nerf, δήλωσε τα εξής: “Παρόλο που η ομάδα marketing του Nerf είναι από τις καλύτερες παγκοσμίως, πρέπει να παραδεχτούμε ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγη βοήθεια για να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα ως brand στον κόσμο του TikTok. Αυτή η θέση δεν είναι μόνο μάχες με Nerf και διασκέδαση, αν και θα περιλαμβάνει μπόλικη. Ο CTO του Nerf θα αποκτήσει πρακτική εμπειρία και θα είναι μέλος μιας σημαντικής στιγμής για την εταιρεία.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 May 2021 12:56 #250687 by BigGreekGamer
TikTok Gamers Got Talent Το TikTok ψάχνει τον πιο viral και ικανό gamer.

 Το TikTok  αναζητά έναν Gamer  που θα απογειώσει την πλατφόρμα, γι' αυτό και διοργανώνει έναν διαγωνισμό με τίτλο "TikTok Gamers Got Talent".

 Ο διαγωνισμός αυτός στοχεύει στο gaming community. Μέσα σε επτά εβδομάδες θα αναδειχθεί ο νικητής. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 9 Μαϊου (λίγο μετά τα μεσάνυκτα) και θα διαρκέσει επτά εβδομάδες. Το prize pool είναι 25.000 δολάρια και περιφερειακά. 

 Στόχος όσων συμμετέχουν θα είναι να δείξουν τις ικανότητές τους. Μπορούν να κάνουν επίδειξη ικανοτήτων σε Guitar Hero games, σε Shooters, σε games με μαγείρεμα, γενικά με οτιδήποτε. Κάθε εβδομάδα, ένα πάνελ με διάσημους κριτές θα αποφασίζει, αλλά επίσης κάθε εβδομάδα το πάνελ θα αλλάζει. Σε αυτό συγκαταλέγονται διάσημοι TikTokers και βετεράνοι gamers, αλλά και οι Toripareno, Nickeh30, Muselk και bbno$ των Luminosity Gaming, όπως επίσης και άλλα πρόσωπα.

 Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, κάντε επίδειξη το παιχνίδι σας (όσο μπορείτε με κάθετη κάμερα κινητού) και χρησιμοποιήστε το hashtag #TikTokGGT.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2021 13:20 #252320 by BigGreekGamer
Η Αμερική θέλει να απαγορεύσει τα Κινέζικα apps TikTok και WeChat Ο πρόεδρος Biden άλλαξε την απόφαση, όμως εξετάζει τα θέματα ασφαλείας.

 Ο πρόεδρος Biden άλλαξε τις αποφάσεις που είχε πάρει ο Trump όμως ζήτησε να εξεταστούν τα ζητήματα ασφαλείας.
 Τα TikTok και WeChat δεν κινδυνεύουν πλέον να απαγορευτούν στην Αμερική, όμως ο πρόεδρος ζήτησε από το Τμήμα Εμπορίου να τις εξετάσει και τους έδωσε την δικαιοδοσία να κάνουν ίδιοι απαγορεύσεις αν τις κρίνουν απειλές στην εθνική ασφάλεια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification