Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ μόλις έμαθα πως πέθανε ο catman! Δε ξέρω αν ήσασταν fans της Ανίτας ή όχι εγώ πάντως την έβλεπα ανελλιπώς και γούσταρα και πέρναγα ευχάριστα το απόγευμα μου με αυτά που έβλεπα! Γέλαγα αλλά και φούντωνα κάθε φορά που έβλεπα την Τσίλα!!!! Σήμερα λοιπόν έμαθα πως πέθανε ο catman και ότι έγινε η κηδεία του! Πολύ γκαντέμο αυτή η Ανίτα την μια ο Σουγκλάκος
Μου το πε φίλος που είδε λέει την κηδεία στο Alter...έψαξα στο google στα forums και είδα και άλλους που ρώταγαν!!άρα και άλλοι το άκουσαν!!! τι να πω ρε παιδιά δε ξέρω....μπορεί να γελάγαμε με την πάρτη του αλλά ήταν νεότατος και καλοκάγαθος τέτοιοι άνθρωποι με στεναχωρούν όταν πεθαίνουν όχι......(άντε μην ανοίξω το στόμα μου πάλι).....
Καλο του ταξίδι. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι, γλίτωσε από αρκετά ακόμα χρονια εξευτελισμού... Ο άνθρωπος αυτός (όπως όλοι μας) είχε κάποια ''προβλήματα' τα οποια κάποιοι τα πρόβαλαν για να γελάει ο κόσμος. Και το χειρότερο είναι ότι έγιναν και πλουσιότεροι από αυτό... Κρίμα...