Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διεθνής επικαιρότητα

10 Mar 2006 11:09 #9846 by Αντώνης Κατρής
Τελικά οι μαμάδες τη χαλάνε πάντα τη δουλειά... Σου λέει μη και πληγωθεί το παιδάκι τους και τέτοια... ’σε κυρά μου το παιδί να φυστικώσει εκεί το 25χρονο. Και καλά θα την περάσει και πολύ καλό μωρό η δασκάλα και είναι και έμπειρη και θα το μάθει το παιδί θα το διδάξει (αυτή είναι και η δουλειά της άλλωστε) τα μυστικά του σεξ!!! ’σε που μπορεί τελικά να αγαπήσει το παιδί και το σχολείο αφού θα το συνδυάσει με το μπαλαμούτι... Τελικά ώρες ώρες αυτές οι μανάδες είναι ακατανόητες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Sep 2006 23:31 #19220 by Κωνσταντής Νικολάου


11-09-2001 ~ 11-09-06
[align=center]Πέντε χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη και στο Πεντάγωνο οι Αμερικανοί θυμούνται ξανά τις τραγικές εκείνες ώρες. Με εκδηλώσεις και επιμνημόσυνες δεήσεις, που αρχίζουν από το Σάββατο και κορυφώνονται τη Δευτέρα, οι άνθρωποι που θρηνούν ακόμα τους νεκρούς τους, αλλά και όλος ο αμερικανικός λαός επιστρέφει πέντε χρόνια πριν και ζει ξανά τις εφιαλτικές εκείνες στιγμές.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους δήλωσε ότι η σύλληψη του ηγέτη της αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν, ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Ουάσινγκτον, πέντε χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, εξακολουθεί να έχει σημασία.]

"Κρύβεται. Και τον κυνηγάμε, προφανώς", είπε ο Μπους σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS News.
"Φυσικά. Έχει σημασία. Είναι ο αρχηγός της αλ Κάιντα. Όμως ένα πράγμα είναι βέβαιο. Δεν μετακινείται όπως στο παρελθόν. Και ακόμη ένα πράγμα δεν επικοινωνεί όπως στο παρελθόν".
"Συνεχίζεται επίσης η καταδίωξη του Αϊμάν αλ Ζαουάχρι και άλλων στελεχών της αλ Κάιντα", είπε ο Μπους. "Και θα τον πιάσουμε. Είναι ζήτημα χρόνου. Έχουμε μια μονάδα στην CIA η οποία αφοσιώνει πολύ χρόνο σε αυτούς τους υψηλής αξίας στόχους", πρόσθεσε.

Η ασφάλεια των αερομεταφορών "έχει βελτιωθεί πολύ", είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που ανέφερε τις νέες πόρτες ασφαλείας στα πιλοτήρια, το γεγονός ότι οι πιλότοι μπορούν να μεταφέρουν όπλα, και το ότι υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι επιβιβάζονται σε αεροσκάφη. "Υπάρχουν κι άλλα που πρέπει να γίνουν; Φυσικά. Αλλά πρέπει να γίνουν κι άλλα σε κάθε μέτωπο", είπε.

Πέντε χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τα δύο τρίτα των πολιτών της Νέας Υόρκης πάντως, δηλώνουν ότι εξακολουθούν "να ανησυχούν πολύ" για το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέα επίθεση στην πόλη, σύμφωνα με δημοσκόπηση των New York Times/CBS News που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 6/9.

Το 69% των ερωτηθέντων στη Νέα Υόρκη είπαν ότι "ανησυχούν πολύ" για το ενδεχόμενο νέας επίθεσης, έναντι 74% τον Οκτώβριο του 2001, σύμφωνα με την εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς.

Τέσσερις στους 10 νεοϋορκέζους είπαν ότι η απειλή της τρομοκρατίας εντάθηκε από το 2001 και το 81% είπαν ότι πιστεύουν ότι οι Αμερικανοί θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν για πάντα τον κίνδυνο της τρομοκρατίας.

Το ένα τρίτο των Νεοϋορκέζων είπαν ότι σκέφτονται τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου καθημερινά, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Σε δημοσκόπηση των ίδιων μέσων σε ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ, μόλις το 22% απάντησαν ότι "ανησυχούν πολύ" για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης στις πόλεις όπου ζουν, από 39% πριν πέντε χρόνια, ενώ το 75% των ερωτηθέντων είπαν ότι η ζωή έχει σχεδόν επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Το 72% των νεοϋορκέζων είπαν ότι η κυβέρνηση μπορεί να κάνει περισσότερα για να προστατεύσει τις ΗΠΑ από μελλοντικές επιθέσεις, έναντι 58% επί του συνόλου των αμερικανών.

Δείτε επίσης:

Δείτε στο NEWSEUM τα πρωτοσέλιδα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 εκατοντάδων εφημερίδων απ' όλο τον κοσμο[/align]

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2006 00:29 #19223 by Δημήτρης Σκιάννης
Οκ,εμένα μου άρεσε μια ειδική ομάδα καθηγητών που έχει την δική της θεωρία για την 9/11...Ότι δηλαδή είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά στο WTC και τα ενεργοποίησαν μετά την πρόσκρουση των αεροπλάνων...Όχι οι τρομοκράτες βέβαια... :wink:

Στο κυριακάτικο "E" της Ελευθεροτυπίας έχει συνέντευξη,όποιος το πήρε ξέρει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2006 10:24 #19230 by Αντώνης Παπαθανασίου

i-VTec\ wrote: Οκ,εμένα μου άρεσε μια ειδική ομάδα καθηγητών που έχει την δική της θεωρία για την 9/11...Ότι δηλαδή είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά στο WTC και τα ενεργοποίησαν μετά την πρόσκρουση των αεροπλάνων...Όχι οι τρομοκράτες βέβαια... :wink:

Στο κυριακάτικο "E" της Ελευθεροτυπίας έχει συνέντευξη,όποιος το πήρε ξέρει...


Και πολλές ακόμα θα βρείτε εδώ .

Σας παραπέμπω ακόμα στο documentary "Loose Change":

mordred\ wrote: Δειτε το και διαδώστε το...Σας το στέλνω σε torrent και τους υπότιτλους (που μετέφρασε με κόπο ο αδερφός μου!)

torrent
greek subtitles


Το σίγουρο είναι οτι ποτέ δεν θα μάθουμε τί ακριβώς παίχτηκε.

Έχοντας διαβάσει και ψάξει μερικές από τις "θεωρίες" καταλήγω στο συμπέρασμα οτι αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί για τα πάντα.
Και βέβαια δεν μιλάω για τρομοκράτες, όχι τουλάχιστον με την "παραδοσιακή" έννοια.

Αν δω οτι υπάρχει ενδιαφέρον θα το ρίξω σαν θεματάκι στο σημερινό Lobby (00:00-02:00).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2006 11:40 #19233 by Chris Zotos

i-VTec\ wrote: Οκ,εμένα μου άρεσε μια ειδική ομάδα καθηγητών που έχει την δική της θεωρία για την 9/11...Ότι δηλαδή είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά στο WTC και τα ενεργοποίησαν μετά την πρόσκρουση των αεροπλάνων...Όχι οι τρομοκράτες βέβαια... :wink:

Στο κυριακάτικο "E" της Ελευθεροτυπίας έχει συνέντευξη,όποιος το πήρε ξέρει...

Πές τα, πές τα !!! Το διάβασα το αρθράκι και είχε πολύ ενδιαφέρον !!! i-VTec ψάξε και βρές το και postαρέ το για κανέναν άλλο !!! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2006 13:33 #19240 by Δημήτρης Σκιάννης
Αφού υπάρχει ενδιαφέρον...Πάρτε το site τους!

www.st911.org

Και κατεβάστε και το .pdf: www.scholarsfor911truth.org/WhyIndeedDidtheWorldTradeCenterBuildingsCompletelyCollapse.pdf

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2006 23:39 #20645 by Πανος Π
H pstn μου,δεν μου επιτρέπει και πολλούς ελιγμούς..
Πάντως το χτύπημα στους πύργους ήταν τέχνασμα των Αμερικανών και μη γελιόμαστε!
Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν με αριθμούς ότι το χτύπημα ήταν σκηνοθετημένο.
Επίσης σε όλα τα βίντεο εκείνης της ημέρας,αν τα παρακολουθήσετε σε αργή κίνηση θα παρατηρήσετε ότι και στα δύο κτήρια γίνονται εκρήξεις την στιγμή που πέφτουν πάνω τους τα αεροπλάνα 20-30 ορόφους χαμηλότερα από το σημείο της συντριβής.Ανατριχιαστικό,έτσι;
Αλλά πρέπει να δεχτούμε ότι ζούμε στην εποχή της Panx America. Και όταν χτίσεις μια αυτοκρατορία για να την συντηρήσεις πρέπει να είσαι κάθαρμα και να έχεις τα κότσια να σκοτώσεις αθώους και να αντιμετωπίσεις και την παγκόσμια κοινή γνώμη. Κοιτάχτε στο παρελθόν και αναλογιστείτε...Οι Έλληνες στην Τροία τι κάνανε;Οι Αθηναίοι στον Χρυσό Αιώνα του Περικλή πως φτιάξανε την Αθηναϊκή Συμμαχία; Ο Μέγας Αλέξανδορς με το σταυρό στο χέρι έφτασε τον ελληνικό πολιτισμό ως την Ινδία; Αργότερα οι Ρωμαίοι! Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία; Η Οθωμανική Αυτοκρατορία; Η Μέγάλη Ιδέα του Ελευθέριου Βενιζέλου των τριών ηπείρων και των πέντε θαλασσών πόσο κόσμο σκότωσε; Όλα τα παραπάνω ήταν χρειάστηκαν αίμα. Είτε πολεμιστών,είτε αμάχων.Είτε για να κοπεί ο βήχας,είτε για επείδηξη δύναμης,είτε για να επεκταθεί η αυτοκρατορία. Όλοι οι αυτοκράτορες ήταν φονιάδες. Ο Μπους γιατί να είναι διαφορετικός; Καθίκι μεν αλλά αυτή είναι η δουλειά του και αυτό του το αναγνωρίζω. Την κάνει καλα!

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2006 15:59 #22092 by Kostas
Πέντε χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι ολοένα και περισσότεροι αμφισβητούν την επίσημη εκδοχή της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Όμως, μέσα στις αμφισβητήσεις υπάρχουν μεν απίθανες θεωρίες και ευφάνταστα σενάρια, αλλά κάποια από αυτά έχουν και μια λογική. Μία οργάνωση ειδικών επιστημόνων, που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ τον περασμένο Δεκέμβριο, με τίτλο "Ακαδημαϊκοί για την αλήθεια της 11nς Σεπτεμβρίου" (Scholars for 9/11 truth),

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2006 16:01 #22093 by Kostas
Βίντεο που δείχνει τις εκρήξεις των κτιρίων:
[youtube:3a3sxr8m]
[/youtube:3a3sxr8m]

Δεξιά: Το ατσάλι του σκελετού λιώνει στους 2.800 Φαρενάιτ κι όχι στους 1.800 που μπορεί να φτάσει με τα φλεγόμενα καύσιμα. Στη δε γιγαντιαία έκρηξη των κτιρίων ό,τι υπήρχε μέσα (γραφεία, έπιπλα και άνθρωποι) έγινε κυριολεκτικά σκόνη. Αυτό χρειαζόταν τεράστια ενέργεια και όχι μόνο την έκρηξη των καυσίμων από τα αεροσκάφη

Δεύτερο: Η μεγαλύτερη θερμοκρασία στην οποία μπορούν να φτάσουν φλεγόμενα τα καύσιμα των αεροπλάνων, στις ιδανικότερες συνθήκες και με άφθονο διαθέσιμο οξυγόνο, είναι 1.800 βαθμοί Φαρενάιτ. Αυτές οι φωτιές έκαιγαν πολύ χαμηλότερα. Ο μαύρος καπνός που έβγαινε σηματοδοτεί ότι ήταν πολύ χαμηλότερα. Σε εργαστηριακά πειράματα υπολογίστηκε ότι έκαιγαν περίπου στους 500 βαθμούς. Το ατσάλι στο σκελετό του κτιρίου λιώνει στους 2.800 βαθμούς, δηλαδή σε 1.000 βαθμούς παραπάνω από την υψηλότερη θερμοκρασία που θα μπορούσε να προκληθεί από τα καύσιμα. Ακόμη, πάντα σύμφωνα με τα πειράματα, το ατσάλι θα μπορούσε να αντέξει σε θερμοκρασία 2.000 βαθμών για έξι συνεχείς ώρες, χωρίς να δείξει εμφανή κόπωση. Το ένα κτίριο, ο νότιος πύργος, που έπεσε πρώτος - ενώ ήταν ο δεύτερος που χτυπήθηκε -, κατέρρευσε ή καλύτερα εξαφανίστηκε έπειτα από μία ώρα. Ο βόρειος πύργος έπειτα από μιάμιση ώρα. Έτσι, οι φωτιές έκαιγαν σε πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία και για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, για να αποδυναμώσουν το ατσάλι. Δεν θα μπορούσε να λιώσει, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, γιατί το ατσάλι δεν θα εξασθενούσε υπό αυτές τις συνθήκες.
Ακόμη, συζητήσεις με πολιτικούς μηχανικούς με έχουν πείσει πως η σχεδίαση του κτιρίου ήταν τέτοια που δεν θα έκανε κατακόρυφη κατάρρευση. Υπάρχει ένα και μοναδικό πιθανό σενάριο για να γίνει μια κατακόρυφη κατάρρευση. Έπρεπε όλες οι κολόνες υποστήριξης να κοπούν την ίδια στιγμή. Αυτό είναι εντελώς γελοίο! Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό μέσω της θερμότητας. Μπορεί να γίνει μόνο μηχανικά ή με τη χρήση εκρηκτικών".

—Υπάρχει αυτό το μέτρημα στα δευτερόλεπτα της πτώσης


Το αεροπλάνο έκανε μικρή ζημιά στο Πεντάγωνο, λένε, και τα συντρίμμια δεν είναι αρκετά ώστε να αποδεικνύουν την πρόσκρουση ενός Μπόινγκ.

"Αυτό είναι τρομερά σημαντικό. Τα κτίρια κυριολεκτικά ανατινάχτηκαν από πάνω προς τα κάτω. Ανατινάχθηκαν! Κανένας όροφος δεν κουνήθηκε. Παρατήρησε ότι όλοι οι όροφοι μένουν σταθεροί. Στη γιγαντιαία έκρηξη ό,τι υπήρχε μέσα (γραφεία, έπιπλα και άνθρωποι) έγινε κυριολεκτικά σκόνη. Δεν βλέπεις αντικείμενα, μόνο λεπτή σκόνη, μόρια. Αυτό χρειαζόταν τεράστια ενέργεια και όχι μόνο στην έκρηξη των καυσίμων. Στα πλάνα μπορείς να δεις τεράστιες διαδοχικές εκρήξεις. Και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η επίσημη επιτροπή που ερεύνησε το θέμα αναφέρει στη σελίδα 305 του πορίσματος ότι ο νότιος πύργος έπεσε σε 10 δευτερόλεπτα. Ο βόρειος πύργος έπεσε σε 11 δευτερόλεπτα. Το εκπληκτικό είναι ότι, αν αφήσω να πέσει ένα αντικείμενο απ' αυτό το ύψος, θα φτάσει στο έδαφος σε 12 δευτερόλεπτα! Αυτό σημαίνει ότι τα κτίρια έπεσαν με ταχύτητα μεγαλύτερη της ελεύθερης πτώσης. Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίσταση από τους κατώτερους ορόφους. Είναι φαινόμενο που είναι αδύνατον να εξηγηθεί με τη Φυσική, χωρίς μαζική χρήση εκρηκτικών".

—Τι έγινε με το τρίτο κτίριο;

"Υπήρχε το World Trade Center 7 που έπεσε στις 5.20 το απόγευμα. Αυτό ήταν ένα κτίριο με 47 ορόφους, που δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο και δεν είχε φωτιές από καύσιμα. Ο Λάρι Σιλβερστάιν, που το νοίκιαζε, το είχε ασφαλίσει κατά τρομοκρατικής επίθεσης έξι βδομάδες πριν για 3,5 δισ. δολάρια. Ήταν μια κλασική ελεγχόμενη κατεδάφιση με τη χρήση εκρηκτικών. Όλοι οι όροφοι άρχισαν να κινούνται ταυτόχρονα. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε σε κατεδαφίσεις ξενοδοχείων και καζίνων στο Λας Βέγκας. Οι σχολιαστές που το περιέγραφαν έλεγαν ότι έμοιαζε με μια ελεγχόμενη κατεδάφιση. Ακριβώς αυτό ήταν! Αυτό το κτίριο έπεσε σε 6,6 δευτερόλεπτα και η ελεύθερη πτώση από αυτό το ύψος είναι 6 δευτερόλεπτα, αλλά ήταν μια πολύ συμπαγής κατασκευή, που φιλοξενούσε μια γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για την περιοχή".

—Πόσα μέλη έχει η ομάδας σας;

"Είμαστε περισσότεροι από 300. Τουλάχιστον 200 έχουν ερευνητικές δυνατότητες και 85 έχουν ακαδημαϊκή ιδιότητα και εξοπλισμό".

Αριστερά: Το μυστήριο με το 47ώροφο κτίριο 7 παραμένει για κάποιους άλυτο. Κατέρρευσε στις 5.20 το απόγευμα, παρότι δεν χτυπήθηκε από αεροσκάφος. Ασφαλίστηκε για τρομοκρατική επίθεση έξι εβδομάδε5 πριν από την 11η Σεπτεμβρίου - και όσοι παρατήρησαν την πτώση του, έμειναν με την εντύπωση ότι επρόκειτο για μια κλασική ελεγχόμενη κατεδάφιση

—Τελευταία είχατε κάποια προβολή από τα μέσα ενημέρωσης. Είστε ικανοποιημένος ή νομίζετε ότι συγκαλύπτουν την υπόθεση;

"Στο συμπόσιο που κάναμε υπήρξε μεγάλη κάλυψη. Μίλησαν άλλα τρία μέλη, ο Τζόουνς που ανέφερα νωρίτερα, ο Μπομπ Μπάουμαν, που υπήρξε διευθυντής στο πρόγραμμα Star Wars (αντιπυραυλική προστασία των ΗΠΑ) τόσο σε δημοκρατικές όσο και σε ρεπουμπλικανικές κυβερνήσεις, και ο Γουέμπστερ Τάρπλεϊ, που είναι συγγραφέας του βιβλίου "11/09 συνθετικός τρόμος". Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το θέμα και η ποιότητα και το μέγεθος του ενδιαφέροντος αυξάνονται. Φυσικά, υπάρχουν λυσσαλέες αντεπιθέσεις, που προσπαθούν να μας κηλιδώσουν και ως άτομα και ως προς τα ευρήματα μας. Αλλά θα λιγοστέψουν, γιατί οι ανακαλύψεις μας βασίζονται στην επιστημονική έρευνα".

—Νομίζετε ότι οι Αμερικανοί θα δεχτούν τελικά τη δική σας εκδοχή;

"Η αποδοχή μεγαλώνει, καθώς κάνουμε ολοένα και περισσότερες ομιλίες και παρουσιάσεις, εκδίδονται περισσότερες εργασίες και βιβλία, γίνονται συζητήσεις σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Όλο και περισσότεροι Αμερικανοί ξυπνάνε και καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση τους λέει τεράστια ψέματα. Ακριβώς όπως ο Χίτλερ παραπλάνησε τον γερμανικό λαό με τεράστια ψέματα".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2006 16:01 #22094 by Kostas
Έρχονται σ' εσάς συγγένεια των θυμάτων;

"Ο αδελφός μιας γυναίκας που σκοτώθηκε στο αεροπλάνο που χτύπησε το Πεντάγωνο ζήτησε να μάθει τι ξέρουμε για την περίπτωση. Του εξήγησα τα όρια στο τι γνωρίζουμε και τι όχι. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η πτήση 11 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ κοντά στα σύνορα του Κεντάκι με το Οχάιο. Ένα άλλο αεροπλάνο φαίνεται να το αντικαθιστά κοντά στην Ουάσινγκτον. Αφού είχαν χτυπηθεί οι πύργοι, ο Νόρμαν Μινέτα (σ.σ.: υπουργός Μεταφορών), σύμφωνα με την επίσημη κατάθεση του στην επιτροπή έρευνας, πήγε σε ένα υπόγειο συντονιστικό κέντρο, όπου ήταν ο Ντικ Τσένι επικεφαλής. Ο Μινέτα άκουσε έναν νεαρό να λέει κάθε τόσο στον Τσένι: "Κύριε, είναι 50 μίλια μακριά". "Κύριε, είναι 30 μίλια μακριά". "Κύριε, είναι 10 μίλια μακριά. Ισχύουν ακόμη οι διαταγές;" Ο Τσένι γύρισε ενοχλημένος και του απάντησε: "Φυσικά ισχύουν οι διαταγές, άκουσες κάτι διαφορετικό;" Οι διαταγές πρέπει να ήταν να μην καταρρίψουν το αεροπλάνο. Το ευνόητο θα ήταν να το ρίξουν. Θα έχανες τους επιβάτες, αλλά δεν θα έχανες και τον προσωπικό σου στόχο. Αν είχε δοθεί εντολή να καταρριφθεί, θα είχε καταρριφθεί. Το Πεντάγωνο είναι ίσως το κτίριο με το καλύτερο αμυντικό σύστημα του κόσμου. Ετσι, το γεγονός είναι πως το αεροπλάνο δεν καταρρίφθηκε γιατί υπήρχαν εντολές».

—Λέτε κι άλλα για το Πεντάγωνο...

"Από τις μελέτες μας φαίνεται ότι αυτό που χτύπησε το Πεντάγωνο ήταν ένα αεροπλάνο αρκετά μικρότερο από Μπόινγκ 151, που μπορεί να έριξε έναν πύραυλο στο κτίριο πριν πέσει το ίδιο επάνω του, για να δημιουργήσει την εντύπωση μεγάλης ζημιάς. Υπήρχε σχεδόν πλήρης απουσία από συντρίμμια στις πρέπουσες ποικιλίες και ποσότητες. Δεν υπήρχε διαλυμένη άτρακτος, δεν υπήρχαν φτερά, καθίσματα, σώματα, αποσκευές. Δεν υπήρχε ούτε η ουρά, που δομικά είναι ένα από τα ισχυρότερα μέρη του αεροπλάνου. Ούτε καν οι μηχανές, που είναι ουσιαστικά άφθαρτες.
Στην πραγματικότητα, το αρχικό σημείο κρούσης είναι 10 πόδια ψηλό και 60 πόδια φαρδύ και μπορείς να δεις έναν φράχτη που δεν έσπασε και μερικά αυτοκίνητα εκεί, με ακέραια παράθυρα. Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα μερικές βιντεοταινίες, υπό την πίεση της παραδοσιακής έρευνας. Και τα βίντεο δεν δείχνουν, ενώ θα έπρεπε, ένα Μπόινγκ 757. Το 151 είναι 150 πόδια μακρύ. Το Πεντάγωνο είναι μόνο 71 πόδια ψηλό. Αυτό σημαίνει ότι το αεροπλάνο είναι διπλάσιο σε μήκος από το ύψος του κτιρίου. Αν ήταν εκεί έπρεπε να φαίνεται στο βίντεο.
Ακόμη έχουμε αεροναυπηγούς που λένε πως η κυβερνητική άποψη ότι το αεροπλάνο χτύπησε με 130 μίλια την ώρα είναι φυσικώς αδύνατη με τους νόμους της Αεροδυναμικής. Αν ερχόταν παράλληλα με το έδαφος, όπως μας λένε, θα είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο σύννεφο από την πίεση του αέρα. Αν έπεφτε υπό γωνία θα είχε δημιουργήσει έναν τεράστιο κρατήρα".

Δεξιά: Τα κτίρια έπεσαν πολύ γρήγορα κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη χρήση μεγάλων ποσοτήτων εκρηκτικών

—Υπάρχουν ντοκουμέντα που κρατάει μυστικά η κυβέρνηση και ζητάτε να δοθούν στη δημοσιότητα;

"Βέβαια! Για παράδειγμα, το Πεντάγωνο καλύπτεται παντού από κάμερες. Υπολογίζουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 84 βίντεο που δείχνουν τι συνέβη στο Πεντάγωνο. Αλλά δεν τα δημοσιοποιούν. Έχουμε μια ιστοσελίδα στην οποία μαζεύουμε υπογραφές για να δημοσιοποιηθούν στοιχεία που τα έχουμε χωρίσει σε είκοσι διαφορετικές κατηγορίες. Φωτογραφίες, απομαγνητοφωνήσεις από αεροπορικές εταιρείες κ.λπ. Αν την επισκεφθείς, θα δεις πως η κυβέρνηση παρακρατεί στοιχεία από κάθε σημαντική πλευρά του επίσημου απολογισμού για την 11η Σεπτεμβρίου. Είναι εξοργιστικό!"

—Τώρα ο πρόεδρος Μπους δείχνει ως εχθρούς τη Συρία και το Ιράν. Πιστεύετε ότι θα γίνει ένας νέος πόλεμος;

"Δεν νομίζω η Κίνα και η Ρωσία να το επιτρέψουν. Οι Κινέζοι έχουν σημαντικές πετρελαϊκές συμφωνίες και οι Ρώσοι συμμετέχουν στο ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Οι ειδικοί λένε πως δεν υπάρχει απειλή. Μάλιστα, δημοσιεύτηκε μια επιστολή πρόσφατα από 21 στρατηγούς, ναυάρχους και αξιωματούχους του αμυντικού τομέα που λέει ότι δεν υπάρχει κρίση. Είναι όλα παραφουσκωμένα και μας παραπλανούν για άλλη μια φορά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση, όταν βρίσκεται σε πολιτική δυσκολία, αρέσκεται να απειλεί με τρομοκράτες για να διασωθεί. Αυτή η υπόθεση με τις λεγόμενες υγρές βόμβες είναι εντελώς γελοία και είχε πολύ μικρή επίδραση στον αμερικανικό λαό. Αυτοί που ανακατεύτηκαν φαίνεται πως δεν είχαν τα συστατικά, πολλοί δεν είχαν καν διαβατήρια. Χρειαζόταν μεγάλη τύχη να βάλουν αυτά τα υγρά σε ένα αεροπλάνο και μετά θα χρειάζονταν όργανα μέτρησης και πολύ χρόνο σε ένα εργαστήριο. Είναι παράλογο. Με την επέτειο που έρχεται, σε συνδυασμό με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την έρευνα σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου, νομίζω ότι η κυβέρνηση χρειαζόταν άλλον έναν συναγερμό για τρομοκρατική επίθεση. Για να φρεσκάρει το φόβο που τη βοηθάει να χειραγωγεί τον αμερικανικό λαό".

—Πιστεύετε ότι είναι πιθανό να συμβεί στο μέλλον μια νέα 11η Σεπτεμβρίου;

"Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μας φόβος. Ότι θα στήσουν άλλη μία εσκεμμένη επίθεση. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να φτιάξουν μια παρόμοια κατάσταση ως δικαιολογία για να επιτεθούν στο Ιράν. Αλλά το Ιράν είναι πολύ καλά εξοπλισμένο. Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα διακινδύνευε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά σίγουρα θα αποδυνάμωνε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Αυτές οι πράξεις δεν κάνουν την Αμερική δυνατότερη, αλλά πολύ ασθενέστερη. Ήδη, επειδή η κυβέρνηση ανταγωνίζεται τόσο πολλές χώρες, έχει αυξηθεί δραματικά ο κίνδυνος για την ασφάλεια των ΗΠΑ. Όταν ο Μπους αποκαλείται "ο πρόεδρος της ασφάλειας", δεν είναι παρά ένα αρρωστημένο αστείο".

—Αλλά η Αλ Κάιντα υπάρχει. Έτσι δεν είναι;

"Πιστεύω πως υπάρχει μια αυθεντική Αλ Κάιντα. Βασικά εμείς τη φτιάξαμε στο Αφγανιστάν. Την υποστηρίξαμε να ξεφορτωθεί τις δυνάμεις της Σοβιετικής Ένωσης και όταν αυτός ο λόγος ύπαρξης έληξε, μετατράπηκε σε μια ανεξάρτητη δύναμη. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ιράκ τώρα μετατρέπεται σε χώρο εκπαίδευσης τρομοκρατών. Δεν ήταν πριν εισβάλουμε, αλλά είναι τώρα".


Ayti einai συνέντευξη stin Ελευθεροτυπία,pou zitisate.Ta simperasmata sas dika sas.

Web Page Name kai ena video.Gia more info

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification