Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διεθνής επικαιρότητα

More
06 Mar 2020 23:22 #232158 by Blood Prince
Blood Prince replied the topic: Διεθνής επικαιρότητα
Έριξε το αυτοκίνητό του στο ποτάμι 10 λεπτά από την ώρα που το πήρε στα χέρια του
Με τον πιο σκληρό τρόπο έμαθε ένας οδηγός στην Κίνα ότι το τιμόνι απαιτεί από τον καθένα να δίνει την απόλυτη προσοχή του στον δρόμο και να αντιμετωπίζει το τιμόνι που έχει στα χέρια του με μεγάλη ευθύνη.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε μόλις πριν 10 λεπτά πάρει τα κλειδιά του οχήματος, αλλά θεώρησε σκόπιμο να ασχολείται με το κινητό του ενώ οδηγούσε. Αυτός ήταν και ο λόγος που κατέληξε μαζί με το αυτοκίνητό του μέσα σε έναν ποταμό.

Μάλιστα, ο λόγος που έδινε τόσο πολύ με το τηλέφωνό του, ήταν πως έπαιρνε μηνύματα φίλους του που του έδιναν συγχαρητήρια για το νέο απόκτημά του.

Τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλείται η Daily Mail, αναφέρουν ότι ο οδηγός πήρε λάθος τη στροφή σε μια γέφυρα της πόλης Ζουνί, που βρίσκεται στην επαρχία Γκουϊζού, όταν διαπίστωσε πως μπροστά του είχε κόσμο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο ίδιος κατάφερε να σωθεί, καθώς κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, παρά την πίεση που δημιουργούσε το νερό. Ωστόσο, το αυτοκίνητο έγινε κυριολεκτικά... καινούριο.


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.692 seconds
Notification