Βίντεο UFO πάνω από την Αϊτη!
Στις 6-8-2007 τραβήχτηκαν από αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες 2 βίντεο στο νησί της Αϊτής. Και τα δυο βίντεο τραβήχτηκαν χαράματα λίγο πριν βγει ο Ήλιος στην παράλια του νησιου, και δείχνουν πολύ έντονη δραστηριότητα από Α.Τ.Ι.Α . Είναι μέχρι στιγμής τα καλύτερα βίντεο που έχουν τραβηχτεί, γιατί τα βίντεο έχουν μεγάλη ευκρίνεια αλλά και το ύψος που πετούσαν τα αντικείμενα, ήταν μόλις τα 20 με 25 μέτρα από το έδαφος, σε σημείο να φαίνεται τέλεια η δομική τους κατασκευή.
Όσοι από εσάς έχετε ηχεία ακουστέ των ήχο (θρόισμα) από τα αντικείμενα καθώς ο συγκεκριμένος ήχος έχει παρατηρηθεί και από άλλες μαρτυρίες ανθρώπων σε εμφανίσει Α.Τ.Ι.Α. σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη.
Το βίντεο έχει διάρκεια 22 δευτερόλεπτα και προς το τέλος του, παρατηρήστε δεξιά επάνω την έντονη δραστηριότητα από Α.Τ.Ι.Α. Δηχνει 12 από αυτά, σαν αυτά που είδατε στο βιντεο, αλλά και ένα πολύ μεγαλύτερο (ναυαρχίδα), και όλα αυτά ειναι σαν σμήνος τα οποία είναι σε αρκετό ύψος και φαίνονται σαν λευκά στίγματα. Τα ιδια ακριβώς έχουν βιντεοσκοπηθεί και σε αλλά μέρη του κόσμου και περισσότερο στο Μεξικό.
[youtube:3e332j74]
[/youtube:3e332j74]
ΥΓ. Τώρα πιστεύετε στα UFO?
Αυτό έλειπε να ήμασταν μόνοι μας στον κόσμο!