Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ζώα: Γενική συζήτηση, κατοικίδια κτλ.

11 Jan 2016 17:21 #175182 by Nikos Georgopoulos

Φρικτή εικόνα από βιασμένο σκύλο!
100.000 Γερμανοί κάνουν σεξ με τα κατοικίδια τoυς


Η εικόνα του σεξουαλικά κακοποιημένου σκύλου όχι μόνο σοκάρει αλλά προκαλεί και τεράστια οργή για τους ''ανθρώπους'' -τέρατα που προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις!

Το συγκεκριμένο σκυλί βιάστηκε σε ΝΟΜΙΜΟ οίκο ανοχής ζώων στη Γερμανία. Το γεγονός βέβαια, ότι υπάρχει νόμιμος οίκος ανοχής ζώων προκαλεί ανατριχίλα, θυμό και αηδία για αυτούς και που το σκέφτηκαν αλλά και όσους το επισκέπτονται!

Το κείμενο στη φωτογραφία λέει: «Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο; Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων»!



Η Γερμανία, λίγο αργοπορημένα, αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.

Η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν .....απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.

«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν.

Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.

Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.

Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.

Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.

Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.

Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jan 2016 18:02 #175184 by Aνέστης Αδαμίδης
Ταιριάζουν τόσα πολλά memes εδώ, που δε ξέρω ποιο να πρωτοβάλλω. Σοβαρά όμως, dafuq did I just read?

Για χώρα που κοκορεύεται την ανάπτυξη κτλ, φαίνεται να είναι πολύ πίσω σε αυτό το κομμάτι...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jan 2016 23:25 - 11 Jan 2016 23:43 #175209 by G
Η υπερβάλλον ανοχή στην κάθε μούρλα(ζωοφιλία/παιδοφιλία) των "πολιτισμένων" βόρειων κρατών της ευρώπης αυτά τα κόστη έχει. Σειρά έχει και η νεκροφιλία λοιπόν (?)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2016 00:12 #175223 by Aνέστης Αδαμίδης

Rasmo wrote: Σειρά έχει και η νεκροφιλία λοιπόν (?)

Δύσκολο, λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2016 11:44 #175237 by Georgios Manolis

TheReaper wrote:

Rasmo wrote: Σειρά έχει και η νεκροφιλία λοιπόν (?)

Δύσκολο, λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας.


Αν ενοείς οτι οι ζωντανοί είναι πιο κρύοι απο τους πεθαμένους ναι όντως έχει διαφορά! :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2016 13:13 #175242 by G
@TheReaper
Άν εννοείς αυτό που ανέφερε και ο the_prophet1987 ισχύει και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τους γερμανούς(απ'τους πιο κρύους και παγωμένους λαούς) :cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2016 13:20 #175244 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συμφωνώ για τους Γερμανούς γιατί είχα την τύχη να έχω πάει πολλές φορές Γερμανία και ακόμα περισσότερες ο πατέρας μου. Εργατικοί με τρομερή οργάνωση σε όλους τους τομείς αλλά ναι, πολύ κρύοι, τέρμα τυπικοί στη συμπεριφορά τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2016 13:29 #175245 by G
Απ'την άλλη εμείς βέβαια το ακριβώς αντίθετο. Αρκετά ζεστός λαός αλλά τελείως οτινάναι και όσο δεν πάει ανοργάνωτοι και ότι βρέξει ας κατεβάσει :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2016 22:05 - 20 Jun 2016 23:06 #182841 by Μάνος Γρυπάρης

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Sep 2016 20:33 - 02 Sep 2016 20:54 #187125 by Ανθή Ιωαννίδου
Βλέπετε τον σκύλο σας να υποφέρει; Δείτε πως θα του δώσετε τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης.



Κανένας δεν θέλει να φαντάζεται τον σκύλο του να υποφέρει από μια επείγουσα ιατρική κατάσταση, αλλά το να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτές τις καταστάσεις είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας όλες τις ιατρικές καταστάσεις, αλλά μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε την απουσία παλμού του σκύλου μας ή το σταμάτημα της αναπνοής. Το να ξέρουμε να παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες στον σκύλο μας σε μια έκτακτη περίπτωση μπορεί να φανεί σωτήριο στο μέλλον. Δείτε παρακάτω πως να δώσετε τις πρώτες βοήθειες στον σκύλο σας σε περίπτωση ανάγκης.

Καλέστε για βοήθεια έκτακτης ανάγκης.



Επειδή χρειάζεται χρόνος μέχρι να φτάσει η βοήθεια στο σπίτι μας, πρέπει να τηλεφωνήσετε αμέσως μόλις καταλάβετε, ότι κάτι δεν πάει καλά. Σιγουρευτείτε, ότι έχετε σε ένα προσβάσιμο σημείο όλα τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, ώστε να μην τα ψάχνετε τελευταία στιγμή.

Ψάξτε για ενδείξεις αναπνοής.



Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι αν ο σκύλος σας αναπνέει. Οι πρώτες βοήθειες δεν χρειάζονται, αν ο σκύλος αναπνέει ή έχει σφυγμό. Για να δείτε αν ο σκύλος σας αναπνέει, παρατηρήστε αν ο θώρακάς του μετακινείται πάνω-κάτω και βάλτε το χέρι σας μπροστά από την μύτη του, για να δείτε αν αισθάνεστε την ροή του αέρα.

Ελέγξτε αν ο δίοδος του αέρα είναι καθαρή.



Αν καταλάβετε, ότι ο σκύλος σας δεν αναπνέει, ελέγξτε τον λαιμό του, μήπως υπάρχει κάτι που εμποδίζει την αναπνοή του. Αν υπάρχει κάτι στον λαιμό τους, που εμποδίζει την αναπνοή τους, αφαιρέστε το αμέσως.

Εφαρμόστε την μέθοδο Χάιμλιχ, αν είναι απαραίτητο.



Αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την αναπνοή του σκύλου σας και δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε με τα δάχτυλά σας, δοκιμάστε την μέθοδο Χάιμλιχ: Σταθείτε πίσω από τον σκύλο σας και σκύψτε. Βάλτε το χέρι σας κάτω από το τελευταίο πλευρό και το άλλο χέρι από πάνω. Στην συνέχεια, μετακινήστε τα χέρια σας, κάνοντας 5 γρήγορες κοιλιακές ωθήσεις.
Ελέγξτε, αν αυτό που φράζει τον αεραγωγό έχει φύγει. Αν όχι, εφαρμόστε πάλι την ίδια μέθοδο.

Ελέγξτε, αν έχει παλμό.



Πριν τις πρώτες βοήθειες, πρέπει να δείτε, αν ο σκύλος έχει παλμό. Σύμφωνα με το Canine Journal, “Η μηριαία αρτηρία, που βρίσκεται στο εσωτερικό των μηρών, είναι το πιο εύκολο μέρος για να βρείτε σφυγμό του σκύλου σας.” Αν ο σκύλος σας έχει παλμό, αλλά δεν αναπνέει, πρέπει να του κάνετε τεχνητή αναπνοή. Αν ο σκύλος σας δεν έχει σφυγμό, τότε είναι η ώρα να του παρέχετε τις πρώτες βοήθειες.

Κάντε ανανήψεις.
Για να κάνετε ανανήψεις στον σκύλο σας: Ξαπλώστε τον σκύλο στην δεξιά πλευρά του και καθίστε πίσω από την πλάτη του. Τοποθετήστε τις παλάμες σας την μια πάνω από την άλλη, ακριβώς πάνω από το ευρύ τμήμα των πλευρών. Κρατήστε τους αγκώνες σας ίσιους και κάντε μαλάξεις στο στήθος του σκύλου σας. Οι μαλάξεις πρέπει να έχουν ρυθμό 100 ανά λεπτό.


Κάντε τεχνητή αναπνοή.


Για να κάνετε τεχνητή αναπνοή στον σκύλο σας: Κρατήστε το σαγόνι του σκύλου σας τελείως κλειστό, ώστε να μην φύγει αέρας. Για ένα μεγάλο σκυλί, βάλτε το στόμα σας πάνω από την μύτη του σκύλου. Για ένα μικρο σκυλί, βάλτε το στόμα σας πάνω από την μύτη και το στόμα του σκύλου σας. Φυσήξτε αέρα στα ρουθούνια στου σκύλου σας, φροντίζοντας το στήθος του σκύλου σας επεκτείνεται με κάθε αναπνοή. Απομακρύνετε το στόμα σας ανάμεσα σε κάθε αναπνοή, για να επιτρέπετε στον αέρα να διαφεύγει.

Ψάξτε πάλι για σφυγμό.



Κάθε δυο λεπτά θα πρέπει να σταματάτε και να επαναξιολογείτε την κατάσταση. Αν δείτε, ότι ο σκύλος σας έχει σφυγμό ή αναπνέει, σταματήστε τις πρώτες βοήθειες, αν όχι συνεχίστε.

Καλέστε αμέσως για ιατρική βοήθεια.


Είναι πολύ σημαντικό να παρέχετε άμεση ιατρική φροντίδα στον σκύλο σας το συντομότερο. Κανείς δεν θέλει να βλέπει τον σκύλο του να υποφέρει, αλλά η σωστή εκτίμηση της κατάστασης μπορεί να του σώσει την ζωή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification