Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Όνειρα-Ονειροκρίτης

19 May 2021 13:13 - 19 May 2021 13:14 #251245 by Blood Prince
Είδα όνειρο πως έμενα σε διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία και υπήρχε ένα κομμωτήριο στην οροφή της πολυκατοικίας το οποίο διαφημιζόταν ως καλό.

Είχα πάει να κουρευτώ και του ζήτησα να περιποιηθεί και τα μούσια.Πόσο κοστίζει του λέω ; Μου λέει πάω να ρωτήσω.Επιστρέφει και μου κάνει 20 €.......του λέω 20 € μαζί με τα μούσια ; Οχι μου λέει, είτε σου περιποιηθούμε τα μούσια είτε όχι 20 € και για τα μούσια του λέω πως τα περιποιήστε ; Μόνο ξύρισμα μου λέει.......μα εγώ θέλω μούσια του λέω.....τελικά δεν δέχομαι να μου ξυρίσει τα μούσια και ενημερώνω στο ταμείο πως θα πάω στο διαμέρισμα να πάρω τα 20 € και επιστρέφω.....στο διαμέρισμα είδα πως κάποιος είχε εισβάλλει και ήταν εκεί ενώ παράλληλα είδα στο όνειρο πως μου έσπασε η χτένα από την κουρευτική μηχανή που έχω.

Μετά ξύπνησα και διαπίστωσα πως δεν θα με πείραζε να με ξύριζε στο όνειρο, εξάλλου το Σάββατο τα πήρα όλα με την μηχανή χωρίς χτένα.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification