Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Κορωνοϊός Covid-19: Συζήτηση για την πανδημία

06 Mar 2020 03:42 - 16 Mar 2020 00:57 #232134 by Μάνος Γρυπάρης
31 κρούσματα στην Ελλάδα, 22 νέα στην Αμαλιάδα
Έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης του ιού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της ΠάτραςΣτα 31 ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 22 ακόμη ασθενείς, όλοι τους συνταξιδιώτες του 67χρονου άνδρα από την Αμαλιάδα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Πάτρα.

Όπως είπε το μεσημέρι της Πέμπτης ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόρδας, τα 21 νέα κρούσματα είναι συνταξιδιώτες του 67χρονου, ο οποίος στις 27 Φεβρουαρίου επέστρεψε από προσκυνηματική εκδρομή σε Αίγυπτο και Ισραήλ. Το δέκατο κρούσμα κορωνοϊού είχε ανακοινωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες. Πρόκειται για τη σύζυγο του ένατου επιβεβαιωμένου κρούσματος, επίσης μέλους της ταξιδιωτικής ομάδας.

Στην εκδρομή αυτή είχαν ταξιδέψει 52 άτομα από τους νομούς Αχαΐας και Ηλείας.

Τέσσερις οι σοβαρά ασθενείς
Ο κ. Τσιόρδας ενημέρωσε ότι τρία από τα 21 νέα κρούσματα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση σε απομόνωση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, άλλα έξι νοσηλεύονται με καλή κλινική εικόνα επίσης στο Ρίο, ενώ τα υπόλοιπα κρούσματα βρίσκονται σε κατ' οίκον απομόνωση και είναι καλά στην υγεία τους.

Σε σοβαρή κατάσταση άλλωστε εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας ο 66χρονος, το 9ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ελλάδα και 1ο στον νομό Ηλείας.

«Το Ισραήλ ήταν από τις χώρες με λιγοστά κρούσματα. Η ομάδα επέστρεψε στις 27 Φεβρουαρίου και αυτό δείχνει τη δυναμική του ιού να ξεπερνά τα σύνορα» είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου. Όταν ρωτήθηκε αν έγιναν όλα σωστά από τα νοσοκομεία που υποδέχθηκαν τα περιστατικά, εξήγησε ότι «τηρήθηκε το πρωτόκολλο, αλλά ο ιός περνά κάτω από τη μύτη μας».

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Τι γνωρίζουμε για τα νέα κρούσματα
Ειδικοί λοιμωξιολόγοι πραγματοποιούν από χθες εκτεταμένη ιχνηλάτηση των επαφών των δύο ταξιδιωτών, αρχής γενομένης με τους 52 συνταξιδιώτες του αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου που είχε έρθει σε επαφή μαζί του κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το υπουργείο έχουν ιχνηλατηθεί πάνω από 400 επαφές από το περιβάλλον των ταξιδιωτών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας νοσηλεύτηκε σε ξεχωριστό θάλαμο, ωστόσο δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς δεν εκτιμήθηκε πως επρόκειτο για ύποπτο κρούσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκια του ΕΟΔΥ μετέβησαν την Τετάρτη στην Αμαλιάδα ενώ εκλήθησαν στο νοσοκομείο του Ρίου και οι συνταξιδιώτες του ένατου ασθενούς. Σε κατ' οικον περιορισμό θα παραμείνουν για 14 ημέρες και 15 άτομα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Ψυχραιμία και ατομική ευθύνη
«Όπως όλες τις επιδημίες η επιδημία του φόβου είναι η χειρότερη. Χρειάζεται ψυχραιμία από όλους μας και να μην σπείρουμε επιδημία πανικού. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα ο κίνδυνος εξάρσεως του ιού είναι υψηλός. Ειδικά από άτομα που επιστρέφουν από πληττόμενες περιοχές», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας την ενημέρωση του υπουργείου για την πορεία του κορωνοϊού και στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο αριθμός των χωρών με κρούσματα είναι ήδη μεγάλος και θα συνεχίσει να αυξάνεται. Ήδη 80 χώρες καταγράφουν συνολικά 96.000 κρούσματα, αλλά «ο αριθμός αυτός μπορεί να είναι δεκάδες ή και εκατοντάδες φορές μεγαλύτερος».

Ο ιός παρουσιάζει μια δυναμική που ξεπερνά τα σύνορα με μεγάλη ευκολία, είπε και σημείωσε ότι «δεν είναι πιο θανατηφόρος από άλλους αλλά μεταδίδεται με μεγάλη ευκολία, ακόμη και από άτομα με ελαφρά συμπτωματολογία».

«Αναμένουμε σημαντική αύξηση των κρουσμάτων και στη χώρα μας. Σύμφωνα με μαθηματικά μοντέλα και λαμβάνοντας υπόψη τον καιρό, εκτιμούμε ότι φέτος μπορεί να νοσήσει το 5% του πληθυσμού. Ενδεχομένως του χρόνου το χειμώνα να προσβληθεί το 10-15% του πληθυσμού» εκτίμησε ο κ. Τσιόδρας.

«Ο εργαστηριακός έλεγχος, όσο αυξάνουν τα περαστικά, θα πραγματοποιείται μόνο στα περιστατικά που εμφανίζουν σοβαρή συμπτωματολογία και όχι ήπια», γνωστοποίησε ο κ. Τσιόδρας.

Τέλος ανέφερε ότι συμπτώματα όπως ο πυρετός και ο βήχας πρέπει να μας κρατούν στο σπίτι για να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους και αυτούς με τα χρόνια νοσήματα.

Δείτε τι δήλωσε ο Σωτήρης Τσιόρδας, καθηγητής λοιμοξιολογίας, από το Υπουργείο Υγείας.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2020 00:31 #232160 by Blood Prince
Κορωνοϊός: 45 τα κρούσματα αυτή την στιγμή
Τα κρούσματα στην Ελλάδα

1ο κρούσμα του κορωνοϊού: Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου: 38χρονη στη Θεσσαλονίκη που είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία, στο Μιλάνο.
2ο κρούσμα του κορωνοϊού: Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου: Διεγνώσθη με κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη ο 9 ετών γιος της 38χρονης.
3ο κρούσμα του κορωνοϊού: Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου: Διεγνώσθη γυναίκα 40 ετών, τραπεζικός, στην Αθήνα που είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο.
4ο κρούσμα του κορωνοϊού: Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου: Διεγνώσθη 36χρονη καθηγήτρια στην Αθήνα, η οποία είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία.
5ο κρούσμα του κορωνοϊού: Σάββατο 29 Φεβρουαρίου: Διεγνώσθη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, φίλη της 38χρονης (2ο κρούσμα).
6ο κρούσμα του κορωνοϊού: Σάββατο 29 Φεβρουαρίου: Διεγνώσθη 62χρονος στην Αθήνα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.
7ο κρούσμα του κορωνοϊού: Σάββατο 29 Φεβρουαρίου: Ελληνας στην Αθήνα, στενή επαφή του τρίτου κρούσματος (40χρονης).
8ο κρούσμα του κορωνοϊού: Τετάρτη 4 Μαρτίου: Ελληνας στη Θεσσαλονίκη, στενή επαφή του πέμπτου κρούσματος.
9ο κρούσμα του κορωνοϊού: Τετάρτη 4 Μαρτίου: Ελληνας στην Πάτρα, ο οποίος είχε ταξιδέψει σε Ισραήλ και Αίγυπτο.
10ο κρούσμα του κορωνοϊού: Πέμπτη 5 Μαρτίου: Ελληνίδα στην Πάτρα, σύζυγος του 9ου κρούσματος.
11ο έως 31ο κρούσμα: Πέμπτη 5 Μαρτίου: Ελληνες που είχαν ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους, μαζί με τον 66χρονο και τη σύζυγό του (το 9ο και το 10ο κρούσμα, αντίστοιχα).
32ο έως 45ο κρούσμα: Παρασκευή 6 Μαρτίου: Δεκατέσσερα νέα κρούσματα. 11 Ελληνες που ήταν στο γκρουπ των Αγίων Τόπων και 3 επαφές τους.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2020 15:19 #232164 by Blood Prince
Η κυρία είναι και καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ και λέει μπούρδες.

Ελένη Γιαμαρέλλου για κορονοϊό: «Θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω»


«Εγώ προσωπικά ανήκω σε αυτούς που θα πηγαίνουν στην εκκλησία αλλά θα έλεγα άτομα τα οποία άνω των 65 ετών που έχουν καρδιοπάθειες, πνευμονοπάθειες, διαβήτη, προβλήματα με τα νεφρά ή σε ανοσοκαταστολή, έχουν κάποιο όγκο, κάποιο αιματολογικό νόσημα, άτομα που παίρνουν κορτιζόνη, αυτά τα άτομα μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία, γιατί μακάρι να μην έχει γίνει διασπορά και να μείνει εκεί που είμαστε μπορούν αρχικά μέχρι νεότερης οδηγίας να παρακολουθούν κι από το σπίτι τους από την τηλεόραση», δήλωσε στον Realfm 97,8 η καθηγήτρια λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Αδίκως έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο θέμα. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα, η θεία κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να πάρεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη παίρνεις γιατί μεταλαμβάνεις σώμα και αίμα Χριστού. Το μεγαλύτερο μυστήριο, ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις και δεν κοινωνείς.

Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κλπ. Είμαι τελείως εναντίον αυτών. Αν το πιστεύουμε, δεν προκαλούμε την τύχη μας. Όταν είναι τέτοιο μυστήριο και πας και κοινωνείς ό,τι σπουδαιότερο υπάρχει στη ζωή ενός ανθρώπου. Αν εγώ πιστεύω ότι αυτό μπορεί να με μολύνει, τότε δεν πιστεύω στο μεγαλύτερο μυστήριο.

Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι με τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο», τόνισε η κ. Γιαμαρέλλου.

Στην ερώτηση αν θα κοινωνούσε στην περίπτωση που στη θεία κοινωνία ο προηγούμενος πιστός είναι προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, η κ. Γιαμαρέλλου απάντησε ότι «θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω, όταν συμμετέχω σε ένα τέτοιο μεγάλο μυστήριο. Σας λέω αυτό που θα κάνω για τον εαυτό μου».

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Mar 2020 18:52 - 08 Mar 2020 18:54 #232218 by Giorgos Tsolaridis
Κοροναϊός : Αυτά είναι τα έκτακτα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση
Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα μας, με αποτέλεσμα τη λήψη νέων μέτρων για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.


Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις ο αριθμός των ατόμων που νοσούν ανέρχεται πλέον σε 73.

Υπό τις συνθήκες που διαμορφώνονται, η κυβέρνηση αποφάσισε τη λήψη νέων μέτρων για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.


Αγώνες κεκλεισμένων των θυρών
Μετά και τη δεύτερη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό μέσα σε δύο ημέρες, η κυβέρνηση αποφάσισε τη λήψη έκτακτων μέτρων:

Τα ΚΑΠΗ θα παραμείνουν κλειστά για τέσσερις εβδομάδες.
Οι αθλητικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών για δύο εβδομάδες.
Δεν θα πραγματοποιηθούν σχολικές εκδρομές για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Ακυρώνονται τα συνέδρια για τέσσερις εβδομάδες.
Η εφαρμογή των μέτρων ισχύει από αύριο, Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Δεν κλείνουν όλα τα σχολεία
Παράλληλα, δεν αποφασίστηκε κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων, αλλά, όπως είπε θα κλείνουν κατά περίπτωση συγκεκριμένες μονάδες, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προκύπτουν από την ιχνηλάτηση των επαφών των νοσούντων.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Τσιόδρας, τα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο και θα επανεξεταστούν πριν λήξει η περίοδος ισχύος τους.

Επτά νέα κρούσματα

Εν τω μεταξύ, ο αρμόδιος εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε επτά νέα κρούσματα του κοροναϊού, σημειώνοντας ότι τα έξι από αυτά συνδέονται με προηγούμενα κρούσματα.

Για το ένα καινούργιο κρούσμα που δεν συνδέεται με ήδη διαγνωσμένους ασθενείς, πραγματοποιείται ιχνηλάτηση, συμπλήρωσε ο κ. Τσιόδρας.

Συνολικά, στη χώρα έχουν εντοπιστεί 73 άτομα που νοσούν με κοροναϊό.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2020 21:12 - 09 Mar 2020 21:15 #232233 by Αργύρης Ανδριανάτος
Με το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου του Τόκυο, η Ιαπωνία βίωσε τη χειρότερη μέρα στα αποθέματα των παιχνιδιών της την τελευταία δεκαετία.


Η Nintendo, η Sony, η Capcom και η Konami - μεταξύ άλλων - έκαναν σήμερα ένα μεγάλο χτύπημα στο χρηματιστήριο της Ιαπωνίας. Όπως σημείωσε ο κατασκευαστής παιχνιδιών Dr. Serkan Toto, η Nintendo τελείωσε την ημέρα στο -3,96%, η Sony σε -7,31%, η Koei στο -5,41%, η Capcom στο -6,68%, η Konami στο -6,76%, η Sega στο -6,74% Enix στο -5,79%, και Nipon Ichi σε ένα επιβλητικό -17,58%.

«Παρακολουθώ περίπου 50 ιαπωνικές μετοχές παιχνιδιών για πάνω από 10 χρόνια τώρα», έγραψε το Toto στο Twitter. «Σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα που μπορώ να θυμηθώ».


Οι χρηματιστηριακές αγορές επηρεάστηκαν παγκοσμίως εξαιτίας των αυξανόμενων φόβων για τον αντίκτυπο του κορωνοϊού. Σήμερα οι μετοχές των ΗΠΑ αναστέλλονται για λίγο, όταν οι απότομες πτώσεις οδήγησαν σε αυτόματη διακοπή των αγορών και των πωλήσεων αποθεμάτων. Το πετρέλαιο κρούει επίσης μια απότομη πτώση μετά από μια σειρά πτώσεων μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας.

Ο ιός COVID-19 έχει προκαλέσει ανησυχία σε όλη τη βιομηχανία παιχνιδιών. Πιο πρόσφατα το Emerald City Comic-Con, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Σιάτλ, μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι λόγω περιπτώσεων κορωνοϊού στην πόλη.

Άλλες εκδηλώσεις όπως το GDC 2020, η Eve Fanfest και διάφορες εκδηλώσεις eSports έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί. Μερικοί προγραμματιστές αποφάσισαν επίσης να παραβλέψουν το Pax East λογω των ανησυχιών για τον κορωνοϊό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2020 23:07 #232238 by Blood Prince
Πάντως υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις από τον Κορονοϊο όπως η Ισπανική Γρίπη του 1918.

Λογικά λόγω Κορονοϊού θα καθυστερήσει η παρουσίαση και η κυκλοφορία του PS5.

Οχι πως με νοιάζει δηλαδή,γιατί υπάρχουν αρκετά παιχνίδια του PS4 που με ενδιαφέρουν και δεν θα μεταβώ άμεσα στην νέα γενιά.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2020 14:55 #232249 by Giorgos Tsolaridis
Θύμα του κορωνοϊού ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω των social media πως έπεσε θύμα του κορωνοϊού!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό μέσω των προσωπικών του social media πως έπεσε θύμα του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός διαβεβαίωσε πως λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών και καθησύχασε τους φίλους της ομάδας για την υγεία του. Πάντως, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με την Γουλβς την Πέμπτη και για ένα συγκεκριμένο διάστημα θα είναι σε απομόνωση.

Το μήνυμα του αφεντικού των «ερυθρόλευκων» αναφέρει: «Ο γνωστός ιός με ‘επισκέφθηκε’ και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας».

Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2020 11:30 #232264 by Ηλιας
Δεν ειμαστε καλα,
δεν εχουμε μυαλο,
ειμαστ'αρρωστοι με τον κορονοϊο.

Θα γινουμε καλα,
θα βαλουμε μυαλο,
οταν παρουμε και το ευρωπαικο.

Και αν δεν γινει αυτο,
στα φρυδια μας τα δυο,
παντα αρρωστοι με τον Ολυμπιακο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2020 11:48 #232269 by Ηλιας
Εδω πεθαινει κοσμος. Ειναι ακομψο να ενδιαφερομαστε μονο για τον εαυτο μας και το αν εμεις θα διασκεδαζουμε παιζοντας playstation.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2020 21:26 #232295 by Giorgos Tsolaridis
Ρεκόρ πτώσης μετοχών στην Ιαπωνία στην gaming βιομηχανία
Στο -7% πολλές εταιρείες, στο -4% η Nintendo.Με το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου του Τόκυο, η Ιαπωνία βίωσε τη χειρότερη μέρα στα αποθέματα των παιχνιδιών της την τελευταία δεκαετία.

Η Nintendo, η Sony, η Capcom και η Konami - μεταξύ άλλων - έκαναν σήμερα ένα μεγάλο χτύπημα στο χρηματιστήριο της Ιαπωνίας. Όπως σημείωσε ο κατασκευαστής παιχνιδιών Dr. Serkan Toto, η Nintendo τελείωσε την ημέρα στο -3,96%, η Sony σε -7,31%, η Koei στο -5,41%, η Capcom στο -6,68%, η Konami στο -6,76%, η Sega στο -6,74% Enix στο -5,79%, και Nipon Ichi σε ένα επιβλητικό -17,58%.


«Παρακολουθώ περίπου 50 ιαπωνικές μετοχές παιχνιδιών για πάνω από 10 χρόνια τώρα», έγραψε το Toto στο Twitter. «Σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα που μπορώ να θυμηθώ».

Οι χρηματιστηριακές αγορές επηρεάστηκαν παγκοσμίως εξαιτίας των αυξανόμενων φόβων για τον αντίκτυπο του κορωνοϊού. Σήμερα οι μετοχές των ΗΠΑ αναστέλλονται για λίγο, όταν οι απότομες πτώσεις οδήγησαν σε αυτόματη διακοπή των αγορών και των πωλήσεων αποθεμάτων. Το πετρέλαιο κρούει επίσης μια απότομη πτώση μετά από μια σειρά πτώσεων μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας.

Ο ιός COVID-19 έχει προκαλέσει ανησυχία σε όλη τη βιομηχανία παιχνιδιών. Πιο πρόσφατα το Emerald City Comic-Con, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Σιάτλ, μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι λόγω περιπτώσεων κορωνοϊού στην πόλη.

Άλλες εκδηλώσεις όπως το GDC 2020, η Eve Fanfest και διάφορες εκδηλώσεις eSports έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί. Μερικοί προγραμματιστές αποφάσισαν επίσης να παραβλέψουν το Pax East λογω των ανησυχιών για τον κορωνοϊό.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification