Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Φιγούρες Funko Pop

03 Oct 2018 23:16 - 28 Dec 2018 17:32 #219181 by Μάνος Γρυπάρης
Η εταιρεία Funko ιδρύθηκε το 1998 και είναι σήμερα διάσημη κυρίως για τις φιγούρες Funko Pop. Φτιαγμένες από πλαστικό και με μεγάλο κεφάλι αποτελούν μια φθηνή και προσιτή αγορά που θα διακοσμήσει το δωμάτιό σας. Οι φιγούρες αφορούσαν αρχικά διάφορους ήρωες από ταινίες αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν επεκταθεί και στους gaming χαρακτήρες.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ήδη φιγούρες Funko Pop για το Fortnite, το God of War, το Uncharted, το Dark Souls, το The Witcher και άλλες γνωστές σειρές.

Φιγούρες Fallout
Όσοι είστε fans της σειράς Fallout αξίζει να διακοσμήσετε το γραφείο σας με τις νέες φιγούρες Fallout 76 οι οποίες θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Οκτώβριο, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες τον Νοέμβριο. Τον Οκτώβριο θα έχουμε Vault Dwellers (άντρα και γυναίκα), Vaulty Boy, T-51 Power Armor, Assaultron και Sentry Bot Pop. Τον Νοέμβριο θα δούμε τα Vault Boy, T-51B Power Armor και Assaultron με φωτισμό στο σκοτάδι.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 May 2022 00:43 #264544 by Nikos Georgopoulos
Συλλέκτης αγόρασε δύο σπάνιες χρυσές φιγούρες Funko Pop του Willy Wonka για 100.000 δολάρια
Πρόκειται για την ακριβότερη αγορά που έχει γίνει στο συγκεκριμένο είδος συλλεκτικών.

Ο συλλέκτης Grailmonster αγόρασε δύο σπάνιες χρυσές φιγούρες Willy Wonka για 100.000 δολάρια.

Το 2016 κυκλοφόρησαν 10 τέτοια σετ με φιγούρες και μόλις οι 4 από αυτά δώθηκαν σε ανθρώπους που είχαν βρει χρυσά εισιτήρια σε σοκολάτες στο San Diego Comic Con. Σύμφωνα με φήμες τα υπόλοιπα έξι δόθηκαν σε φίλους ή εργαζομένους της Funko. Από τότε, τα περισσότερα σετ βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και μόνο για δύο, οι οποίες περιλαμβάνουν και το χρυσό εισιτήριο, υπάρχουν πληροφορίες.

Αφού δεν μπόρεσε να εντοπίσει το ένα σετ από τα δύο, ο Grailmonster βρήκε τον άνθρωπο που είχε το άλλο και όπως δήλωσε στο Kotaku, δεν είχε σκοπό να το πουλήσει αλλά ίσως το έκανε για 100.000 δολάρια. Τελικά οι δύο συλλέκτες βρέθηκαν στο Glendale της California στις 5 Μαίου για να γίνει η συναλλαγή, η οποία υπάρχει και στο κανάλι του Grailmonster στο YouTube. Σύμφωνα με την κοινότητα των θαυμαστών των Funko Pop, πρόκειται για την πιο ακριβή αγορά που έχει γίνει ποτέ για τις συγκεκριμένες φιγούρες.Ο Grailmonster δήλωσε ότι παρόλο που αρκετός κόσμος μπορεί να θεωρεί τη συγκεκριμένη συναλλαγή "ηλίθια ή χαζή", αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τα Funko Pops όσο δημοφιλείς είναι οι κάρτες Pokémon. Συγκεκριμένα ελπίζει ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή θα φέρει νέους συλλέκτες και θα κάνει πιο γνωστό τον κόσμο των Funko Pops, όπου μέχρι τώρα ο κόσμο μπορεί να δώσει μέχρι και 20.000 δολάρια βασισμένος σε φήμες και θολές φωτογραφίες: "Η κοινότητα των Funko Pop είναι σαν την Άγρια Δύση. Δεν υπάρχουν πόροι για δευτερεύουσες αγορές, οπότε βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον για να γίνουν οι μεγάλες συναλλαγές".

Όταν ερωτήθηκε για το τι θα απαντούσε αν τον ρωτούσε κάποιος γιατί έδωσε τόσα λεφτά για πλαστικά παιχνίδια ο Grailmonster απάντησε: "Δεν χρειάζεται να το κατανοήσει κάποιος. Πραγματικά το απολαμβάνω περισσότερο από όλα τα άλλα χόμπι μου. Μου αρέσουν περισσότερο αυτά τα σπάνια κομμάτια. Τα κομμάτια όπως τα Clockwork Orange, Freddy Venom, Beatles reject set, έχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από πίσω τους. Υπάρχουν κομμάτια εκεί έξω, τα οποία είναι τόσο σπάνια που δεν υπάρχουν αναφορές ότι κάποιος τα έχει δει ή υπάρχουν μόνο ελάχιστες φωτογραφίες. Για μένα, δεν αγοράζω παιχνίδια, αλλά κυνηγάω ιστορίες".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification