Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ταξίδια: Σε ποια μέρη έχετε πάει διακοπές?

10 Sep 2015 17:38 - 10 Sep 2015 17:40 #168644 by Μάνος Γρυπάρης
Σε αυτό το topic ας φτιάξουμε μια λίστα με τις χώρες ή τα ελληνικά μέρη όπου έχουμε πάει διακοπές.

Δημοσιεύστε φωτογραφίες από τις διακοπές σας αν θέλετε και δώστε μας πληροφορίες για το αν σας άρεσαν τα μέρη που πήγατε.
Αν μένετε σε μικρές πόλεις που αποτελούν ταξιδιωτικούς προορισμούς τότε μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για την περιοχή σας.

Προσωπικά έχω ταξιδέψει 4 φορές σε Αγγλία, 3 σε Γερμανία, 2 στην Ιταλία και 1 στην Τυνησία. Κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω Γαλλία (οπωσδήποτε Παρίσι), αλλά και Κύπρο.

Στην Ελλάδα έχω ταξιδέψει σε όλα τα Επτάνησα εκτός από Ζάκυνθο. Από τις Κυκλάδες Τήνο, Μύκονο, Μήλο, Σαντορίνη, Σίφνο, Σέριφο, από Αργοσαρονικό σε όλα και τέλος έχω γυρίσει όλη την Κρήτη κι έχω πάει Ελαφόνησο και Χαλκιδική.

Στην Αγγλία πάντως θα έμενα εύκολα.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Sep 2015 21:28 - 10 Sep 2015 21:35 #168653 by Vasilis96
Οσο πηγαινα διακοπες με τους γονεις μου το γυρνουσα το εξωτερικο...τωρα νησια :lol:

Εξωτερικο:Τουρκια δυο φορες(μια Κωνσταντινουπολη χειμωνα,μια Σμυρνη καλοκαιρι),Αυστρια καλοκαιρι(Σαλτσμπουργκ και Βιεννη),Ιταλια 5 φορες(ναι...λοξα της μανας μου...την εχω γυρισει ολη) και Γαλλια(Νανσι)

Απο Ελλαδα:Κρητη,Ιθακη,Χαλκιδικη απειρες φορες,Ανδρο,Ερμιονη(κοντα στο Ναυπλιο),Ροδο και φετος Ζακυνθο.Αυτα θυμαμαι τουλαχιστον.


Απο ολα αυτα τα μερη θα εμενα ανετα Σαλτσμπουργκ η Φλορεντια.

Φλορεντια


Σαλτσμπουργκ



Τωρα θα ηθελα να παω πολυ Αγγλικα και Βαρκελωνη και φυσικα Νεα Υορκη :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2015 10:32 - 11 Sep 2015 10:36 #168661 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Ωωωω!! Πολύ ωραίο θέμα! Εγώ έχω πάει στην Αγγλία (Λονδίνο, Manchester, Bolton, Chester), στην Ολλανδία (μόνο Αμστερνταμ), στην Βουλγαρία(Βάρνα, Σόφια), στην Ρουμανία(Κονσταντα) και 2 φορές στην Ιταλία(Ρώμη, Βατικανό, Φλωρεντία, Σιένα, Τοσκάνη)! Πιο καλά πέρασα στην Ολλανδία και στην Αγγλία. Φέτος σκοπεύω να πάω στην Γερμανία (Βόννη)

Δείτε και μερικές φωτογραφίες!
Amsterdam:


Λονδίνο, στο Madame Τussaud μουσείο
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2015 15:32 - 11 Sep 2015 15:38 #168672 by G
Πολύ ωραίο τόπικ!
Φώτος εγώ δεν θα βάλω γιατί άντε να ψάχνω στους εξωτερικούς σκληρούς τώρα μία μία. Πάντως καλά να είμαστε (κυρίως), λεφτά στην άκρη να έχουμε και βούρ για ταξιδάκια εσωτερικού/εξωτερικού!
Από εξωτερικό έχω πάει 3 φορές Αγγλία(2 φορές Λονδίνο και 1 φορά Blackpool), Ισπανία(στην Μαδρίτη) και στην Γερμανία(2 φορές Βερολίνο) αλλά απο το τελευταίο ταξίδι μου στο εξωτερικό(Βερολίνο) πάνε 6 χρόνια, από τότε μόνο στο εσωτερικό κυρίως για λόγους οικονομικούς.
Απο εσωτερικό τι να πρωτοπώ? Μάλλον σχεδόν τα 3/5 της Ελλάδος για διακοπές είτε χειμερινές είτε καλοκαιρινές, απο 2ήμερες αποδράσεις εώς βδομάδα+. Σαλαμίνα, Ωρωπός, Γιάννενα, Χιονιάδες, Πρέβεζα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Τρίκαλα, Λαμία, Πάτρα, Χαλκιδική(πρώτο πόδι), Γύθειο, Όλυμπος/Λιτόχωρο, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Νάξος, Άνδρος, Ίος, Πάρο και Αλόννησος. Τώρα αν ξέχασα κάποιο μέρος θα το κάνω edit αλλά πιστέυω τα έγραψα όλα (τα βουνά δεν τα έγραψα γιατί συνήθως ήταν μονοήμερη εξόρμηση για πεζοπορία, οπότε δεν το μετράω εκτός απο τον Όλυμπο που έμεινα 3 μέρες).
Σίγουρα θέλω να ξαναπάω Όλυμπο στο βουνό για πεζοπορία το μονοπάτι και στο χωριό κάτω το Λιτόχωρο και το προτείνω σε όλους σας, είτε για πεζοπορία στην φύση, είτε για το πολύ ωραίο χωριό που είναι το Λιτόχωρο και το απίστευτο φαί του, είτε για μπανάκι στην θάλασσα. Συνδιάζει 3 σε 1!
Τώρα για εξωτερικό αυτό που θέλω να κάνω είναι σίγουρα να γυρίσω όλη την Ευρώπη και την Νέα Ζηλανδία(!!!), απο άκρη σε άκρη, από πόλη σε πόλη, βουνό σε βουνό, σπιθαμί προς σπιθαμί. Για αλλού δεν πολυ-καίγομαι και δεν με πολυ-νοιάζει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Sep 2015 11:41 #168850 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Ωραιο θεμα!!!Στην Ελλαδαρα μας εχω παει:Αστρος, Αργος, Ναυπλιο, Ναυπακτος, Λεωνιδιο, Πουλιθρα, Υδρα, Σπετσες, Καρπενησι, Κρικελο, Δομνιστα, Βολο, Πυργο, Πατρα, Κυθηρα, Ιο, Μυκονο, Σικινο, Μεσολογγι, Καλαματα, Σπαρτη, Ξανθη, Θασο, Πλαταμωνα (camping), Κατερινη, Μετεωρα, Λευκαδα, Ελατη, Σαλαμινα, Ερμιονη, Αγκιστρι και Δελφους!Απο εξωτερικο εχω παει στο κακασχημο μαντσεστερ της αγγλιας κ στην λιβερπουλαρα! ;) εξωτερικο δεν προκειται να ξαναπαω γιατι σαν την Ελλαδαρα μας ΠΟΥΘΕΝΑ! ! !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2015 22:37 #171283 by Άννα Κυριακοπούλου
Πήγα στο Μέτσοβο πέρσι και ήταν απίθανα το καλοκαίρι γιαυτό σκέφτομαι να ξαναπάω του χρόνου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2015 01:07 #171290 by 001
Από εξωτερικό έχω πάει Βερολίνο(x2), Λονδίνο (meh), Κωνσταντινούπολη και Παρίσι.

Από εσωτερικό Αίγινα, Θεσαλλονίκη, Ίο ( <3 ), Πάρο, Αντίπαρο, Αγκίστρι, Καλάβρυτα, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Χίο, Σαμοθράκη, Καρπενήσι, Κοζάνη, Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Γιάννενα, Πάτρα, Χανιά, Αστυπάλαια, Σέριφο και Ναύπλιο. Ταξίδευα πολύ μικρός, τώρα δεν.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2015 12:58 - 19 Nov 2015 12:59 #171301 by Γιώργος Λόλας
Λόγω της παλαιότερης δουλειάς των γονιών μου, έχω ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα μαζί με τα νησιά, εκτός από κάποια νησιά στα λεγόμενα "επτάνησα". Από τα αγαπημένα μου μέρη που έχω βρεθεί είναι σίγουρα η Αμοργός, η Αστυπάλαια, η Κάρπαθος και η Κάσος. Μου αρέσουν πολύ τα ήσυχα και γραφικά νησάκια περισσότερο από τα... κοσμοπολίτικα τύπου Μύκονος (Μύκονοοοοος!), Ρόδος κτλ αν και η Σαντορίνη ήταν πάρα πολύ όμορφη.

Στο εξωτερικό δεν έχω ταξιδέψει ακόμα, αλλά ίσως επισκεφτώ σύντομα την Ιταλία για ένα business trip ενός ξαδέρφου μου. Θα ήθελα πολύ να ζήσω πάντως είτε Αγγλία (μου αρέσει το βροχερό κλίμα γενικότερα), είτε Ιρλανδία ή Σκωτία, πάντα στην εξοχή και όχι σε κάποια μεγάλη πόλη. Όνειρό μου είναι άλλωστε να ανοίξω ένα μικρό bakery σε κάνα μικρό γραφικό χωριουδάκι :cheer:

Kinsale, Ιρλανδία:



Σκωτία, Isle of Arran:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2016 18:16 #179716 by Αρίστος Αθανασιάδης
Εξωτερικό : έχω πάει Ρωσία
Εσωτερικό: Καβάλα,Αθήνα,Κατερίνη,Μακρινίτσα Σερρών,Αράχωβα
B) :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2016 18:49 #179721 by Τάσος Μαραγκός
Απο εξωτερικο εχω παει Αγγλια-Γαλλια-Γερμανια-Ιταλια-Τουρκια(δν ξαναπατω)-Σερβια-Βουλγαρια.
Απο τα δικα μας μερη εχω παει σε ολα τα Επτανησα(αλλωστε σπουδασα Λευκαδα),Κρητη,Συρος,Μυκονος,Παρος,Κως(υπηρετησα),Ροδος.
σε αυτα εχω κανει διακοπες.Εχω γυρισει κ μικρος σε κατι περιοχες βορεις ελλαδα αλλα δν θυμαμαι τπτ οποτε δν τις αναφερω καν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification