Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Καλό Πάσχα και από εμένα, εγώ το προβλέπω για άλλη μια φορά "μαύρο" για μένα λόγω ασθένειας αγαπημένων προσώπων οπότε δεν θα το κουνήσω από εδώ και ούτε gaming έχει το πρόγραμμα. Άμα προλάβω να γράψω κάνα review καλά θα είναι.
Καλό Πάσχα παιδιά, σας εύχομαι να περάσετε όμορφα με τους φίλους και την οικογένειά σας. Και φέτος θα είμαι Χαλκίδα, δεν πιστεύω να κάνω τρελά πράγματα, βόλτες και τέτοια. Σπίτι με gaming και καμια ταινιούλα.
Καλό Πάσχα παιδιά εγώ θα πάω ένα τετραήμερο στο εξοχικό μου όπου με περιμένει άφθονη χειρωνακτική εργασία, καθώς έχω να το επισκεφτώ κάτι χρόνια και χρειάζεται επιτακτικό καθάρισμα! Λογικά θα ετοιμάσω κάνα review γιατί έχουν μαζευτεί πάρα πολλά. Δυστυχώς θα αναγκαστώ να αποχωριστώ το Xbox One μου (Νο HDTV), αλλά θα πάρω παρέα ένα PS3 και το 3DS για gaming.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους φίλους gamers και σε όλο τον κόσμο! Mε πολύ χαρά και ευτυχία σε όλους. Βγείτε διασκεδάστε και δείτε φίλους τους οποίους χάσατε για καιρό, και δείτε πολλές ταινίες και σειρές που σας έχουμε προτείνει και έχετε ακούσει γύρω γύρω. Να στε καλά!!
Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!
krabby wrote: Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους φίλους gamers και σε όλο τον κόσμο! Mε πολύ χαρά και ευτυχία σε όλους. Βγείτε διασκεδάστε και δείτε φίλους τους οποίους χάσατε για καιρό, και δείτε πολλές ταινίες και σειρές που σας έχουμε προτείνει και έχετε ακούσει γύρω γύρω. Να στε καλά!!
*** Φροντίστε να συγκεντρωθείτε όχι τόσο στα καλύτερα γεύματα από άποψη φαγητού αλλά παρέας και ανθρώπων, αυτά μας μένουν!! :rock: :cheers-beer:
Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!