Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Smartphones και Gadgets: Γενική συζήτηση

29 Sep 2011 12:43 #99225 by eliminator
Ένα «στυλό» για τον υπολογιστή σας!



Μία εργονομική συσκευή

Κάποτε είχαμε τα μολύβια, μετά τα στυλό, λίγο αργότερα τα πληκτρολόγια και τα ποντίκια και τώρα η τεχνολογία κάνοντας κύκλους πάλι μας παρουσιάζει και πάλι στυλό.

Το Penclic Mouse, όπως λέει και το όνομά του, είναι ένας συνδυασμός στυλό και ποντικιού, που φυσικά δεν θα το χρησιμοποιήσετε για να γράψετε σε χαρτί, αλλά πρόκειται για μία εργονομική συσκευή για να χειρίζεστε τον υπολογιστή σας.

Προτού συνεχίσουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για κάποια γραφίδα για ταμπλέτες, αλλά για κανονική συσκευή mouse, η οποία υπόσχεται να προσφέρει έναν πιο ξεκούραστο και άνετο έλεγχο του υπολογιστή σας.

Τώρα στο ζουμί, υπάρχουν πέντε κουμπιά στο τμήμα του κορμού της πένας του ποντικιού, καθώς και ένας τροχός κύλισης στην κορυφή της βάσης, ενώ η mouse sensitivity του είναι από 800dpi, έως και 2400 dpi. Τέλος είναι διαθέσιμο για PC και Mac χρήστες και με δυνατότητα επιλογής σε ενσύρματου ή ασύρματου μοντέλου. Το ασύρματο μοντέλο διαθέτει και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑΑ.











Λέτε να βολεύει αυτό το πράγμα;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Oct 2011 14:33 #99611 by eliminator
Ένα πληκτρολόγιο από το μέλλον



Ένα τεστ θα σας πείσει!

Ξεχάστε τα ασύρματα πληκτρολόγια. Πλέον έχουν έρθει τα λέιζερ πληκτρολόγια και μάλιστα στο μέγεθος ενός σπιρτόκουτου.

Το Cube Laser Virtual πληκτρολόγιο έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό όμως επειδή πέσαμε πάνω του είπαμε να σας το θυμίσουμε. Με το λειζεράτο αυτό πληκτρολόγιο θα έχετε ανά πάσα στιγμή ένα για τις iOS συσκευές σας, το οποίο θα συνδέεται μέσω blue-tooth . Το μόνο που θα χρειάζεστε είναι μία επίπεδη επιφάνεια και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το γράψιμο, ενώ θα ακούτε μέχρι και το κλασσικούς ήχους δακτυλογράφησης να βγαίνουν από τη συσκευή για μεγαλύτερο ρεαλισμό και χρηστικότητα.

Με 63 QWERTY πλήκτρα και με ταχύτητα που φτάνει σχεδόν ενός φυσικού πληκτρολογίου θα σας λύσει τα χέρια από το να κουβαλάτε ένα μεγαλύτερο σε περίπτωση που χρειαστεί να συντάξετε ένα e-mail ή ένα σύντομο κείμενο.

Χαρακτηριστικά προϊόντος
- Προβάλλει πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο με laser σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια
- Επιτρέπει την ευκολία της πλήρους μεγέθους πληκτρολόγησης
- Συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth με iPhone, iPad και πολλά Smartphones, καθώς και με τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές
- Με το mouse mode σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας ως ποντίκι, στη χρήση με laptop
- Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία διαρκεί για 150 λεπτά συνεχούς πληκτρολόγησης
- Φορτίζει μέσω USB

Προδιαγραφές προϊόντος
- Συμβατότητα: iPhone 3GS / 4, iPad (iOS4), ταμπλέτες Blackberry, με Android 2.0 και άνω, τα Windows Phone 7, Windows XP/Vista/7, Mac OS
- Διασύνδεση: Bluetooth HID και USB 2.0
- Διάταξη πληκτρολογίου: 19 χιλιοστά μέγεθος διάταξης QWERTY
- Ποσοστό ανίχνευσης: Έως και 400 χαρακτήρες ανά λεπτό
- Λειτουργικά Επιφάνεια: Οι περισσότερες αδιαφανείς επίπεδες επιφάνειες
- Διάρκεια μπαταρίας: Περίπου 150 λεπτά με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 700mAh





[youtube:16f3rkfw]
[/youtube:16f3rkfw]

=D>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Oct 2011 20:04 #99622 by varadero loco
Συνδιάζοντας κινητό με φωτογραφική!!!!!!!


iFlashG623

www.geeky-gadgets.com/wp-content ... iFlash.jpg

Βγάλε άψογες φωτογραφίες με το iPhone σου, ακόμη και σε καταστάσεις χαμηλής φωτεινότητας.

Σε γενικές γραμμές, η κάμερα του iPhone είναι αρκετά αξιοπρεπής, μιας και σου επιτρέπει να απαθανατίσεις σε υψηλή ευκρίνεια τις πιο ξεχωριστές σου στιγμές, χωρίς να χριάζεται να μεταφέρεις παντού την ψηφιακή σου μηχανή. Σίγουρα όμως η έλλειψη κάποιου καλού flash δεν βοηθάει ιδιαίτερα όταν το ζητούμενο είναι η λήψη φωτογραφιών όταν το φως το περιβάλλοντος είναι περιορισμένο.

Την έλλειψη αυτή έρχεται να καλύψει το iFlash ένα ιδιαίτερα μικρό και πρακτικό flash που σου επιτρέπει να βάλεις στην άκρη το θέμα της φωτεινότητας. Προσαρμόζεται εύκολα στο iPhone σου και μπορεί να χρησημοποιηθεί επίσης σαν φακός.

Μικρό και συμπαγές
Εκπέμπει δυνατό φως
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φακός
Συμβατό με iPhone 3Gs 3G,, 4, iPod Nano 3, 4, 5G, iPod Touch 1, 2, 3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Oct 2011 12:35 #100294 by eliminator
Η Nvidia ανακοίνωσε τα νέα 3D Vision 2 γυαλιά της



Η εμπειρία των 3D παιχνιδιών γίνεται καλύτερη

H Nvidia αποκάλυψε την δεύτερη γενιά οτυ ασύρματου κιτ 3D γυαλιών της, 3D Vision. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, τα 3D Vision 2, διαθέτουν 20% μεγαλύτερους φακούς παρέχοντας μεγαλύτερου εύρους οπτικό πεδίο. Επιπλέον, η νέα έκδοση προσφέρει υψηλότερη χρωματική πιστότητα χάρη στον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό τους σχετικά με την παρεμπόδιση του εξωτερικού φωτός. Τέλος ακόμα και ο σχεδιασμός τους σχετικά με την άνεση που προσφέρει στον χρήστη έχει βελτιωθεί.

Η Nvidia ελπίζει ότι περισσότεροι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών θα αρχίζουν να επενδύουν στα 3D παιχνίδια, από μια λίστα που ήδη απαριθμεί 550 3D τίτλους παιχνιδιών. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο αριθμός των 3D-ικανών notebook έχει αυξηθεί κατά 126 % κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2011 και ο αριθμός των 3D οθονών έχει αυξηθεί κατά 112% κατά την ίδια χρονική περίοδο. Ωστόσο η Nvidia συνιστά την χρήση των 3D Vision 2 με μια οθόνη που υποστηρίζει την τεχνολογία 3D LightBoost, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και ποιότητα.

Να τα έχετε υπόψιν σας όσοι παίζετε 3D γιατί αξίζουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2011 14:14 #101166 by eliminator
Απολαυστικό offline gaming για δύο παίκτες!



Η νέα εντυπωσιακή λειτουργία Dual Play της LG

Η LG Electronics φέρνει την επανάσταση στο gaming και στο παραδοσιακό παιχνίδι των δύο παικτών σε split screen, επιλύοντας ένα ζήτημα που απασχολεί πολλά χρόνια τους απανταχού φανατικούς gamers.

Πλέον, η εμπειρία του παιχνιδιού μεταξύ δύο παιχτών -χωρίς τη χρήση δικτυακής σύνδεσης- σε πλήρη οθόνη γίνεται εφικτή, χάρη στην καινοτόμο και πρωτοποριακή Dual Play τεχνολογία της LG.

Έως τώρα, όσοι χρήστες επιθυμούσαν να απολαύσουν το αγαπημένο τους videogame με κάποιο φίλο τους σε μία τηλεόραση, χωρίς την αξιοποίηση των δικτυακών δυνατοτήτων, έπρεπε να συμβιβαστούν με το γνωστό split screen mode, που χώριζε τη οθόνη στα δύο, καθέτως ή οριζοντίως.

Η νέα εντυπωσιακή λειτουργία Dual Play της LG, επιτρέπει σε δύο παίχτες να παρακολουθούν δύο διαφορετικές εικόνες 2D επί της οθόνης, στην ίδια τηλεόραση, την ίδια στιγμή. Το μόνο που έχει να κάνει ο κάθε χρήστης, είναι να φοράει το δικό του Cinema 3D Dual Play ζευγάρι γυαλιά την ώρα που ασχολείται με το παιχνίδι, παίζοντας σε πλήρη οθόνη, σα να χρησιμοποιούσε την τηλεόραση μόνος του.

Η πρωτοτυπία που κρύβεται πίσω από αυτό το αρκετά σημαντικό επίτευγμα για το χώρο του local gaming, βασίζεται σε μία απλή τροποποίηση της Cinema 3D τεχνολογίας και στην «επαναστατική» αξιοποίηση των ελαφριών και άνετων γυαλιών της LG.

Οι τρισδιάστατες τηλεοράσεις της LG, δημιουργούν δύο στερεοσκοπικές εικόνες οι οποίες συνθέτονται με τα Cinema 3D γυαλιά για να αποδώσουν την εικόνα που βλέπει ο χρήστης. Ο αριστερός και ο δεξιός φακός διαθέτουν διαφορετική πόλωση, ώστε να λαμβάνουν δύο σήματα ταυτόχρονα. Η λειτουργία Dual Play, θα ενσωματωθεί σταδιακά σε όλη τη σειρά Cinema 3D τηλεοράσεων του 2012.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Nov 2012 10:26 #115727 by Kostas Milonas
Νομιζω το πιο τελειο + αχρηστο gadget που εχω δει! :mrgreen:

Portal 2 Sentry Turret USB Desk Defender


I see you...

We have a soft spot for turrets... even though they riddled us with holes on many an occasion. They're just so cute with their little voices and their red eyes. Cute and deadly. That's why we have Plush Turrets, Flashlight Turrets, Inflatable Turrets, and now, the Sentry Turret Desk Defender!

Strike fear into the hearts of your enemies (or coworkers) with your very own Turret Desk Defender, powered by USB. When it detects movement, the wings open and it will announce the acquisition of a target, which is enough to send anyone running away from your desk at top speed. And yes, if you knock it over, it'll vibrate and be sad about its lot in life.

Here's what your Sentry Turret Desk Defender will say:

Turret detects motion nearby:
"Target acquired"
"There you are"
"I see you"
"Preparing to dispense product"
"Activated"
Turret is moved or knocked over:
"Critical error"
"Shutting down"
"I don't hate you"
"Hey, hey, hey"
"Malfunctioning"
Turret is ignored (times out after 30 seconds of inactivity):
"Are you still there"

Product Specifications

Motion detecting turret will scare away intruders
Will open and alert when someone comes by your desk
Sound effects pulled directly from the games
Officially licensed Portal 2 collectible
Exclusive product designed and manufactured by ThinkGeek
USB-powered: Plugs into your computer or USB hub, cable included
Dimensions: 7.5" tall


[youtube:3pexjo95]
[/youtube:3pexjo95]

Προς το παρον ειναι διαθεσιμο μονο απο εδω:
www.thinkgeek.com/product/ee85/#tabs

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Nov 2012 13:20 #115730 by Νικολής Ασημάκης
Το θέλω! Τα sentry guns πιστεύω ήταν οι πραγματικοί ήρωες του παιχνιδιού. Ένα λεπτό σιγής στη μνήμη των αδικοχαμένων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jul 2013 15:24 #128946 by Κώστας Λάβαρης
Το Leap Μotion Controller είναι ένα motion sensor για PC και Μac, στα πρότυπα του Kinect. Το μέγεθός του "φέρνει" σε ένα USB Stick και είναι έτοιμο να αντικαταστήσει το ποντίκι, καθώς είναι πιο ακριβές από αυτό, αλλά και πιο ευαίσθητο από ένα touchscreen.

[youtube:hgowrpef]
[/youtube:hgowrpef]

Το Leap Motion Controller κοστίζει 79.99$ και είναι 200 φορές πιο ακριβές από το Kinect. Η Leap Motion έχει 48 διαθέσιμα games στο online shop της, συμπεριλαμβανομένου του Dropchord, ενός μουσικό παιχνιδιού της Double Fine που κοστίζει 3 δολάρια.

[youtube:hgowrpef]
[/youtube:hgowrpef]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Mar 2014 13:58 #142544 by Sotiris Greece
Από Gadgets τελευταία που είχα πάρει ήταν 4 usb ανεμιστηράκια για χρήση στο PS2 & PS3 για να τα κρατάει ψυχρά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2014 11:56 - 26 Oct 2014 11:59 #150897 by Donnie Darko
H Lenovo ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των φορετών συσκευών με το Lenovo Smartband SW-B100 όπου είναι στην επίσημη σελίδα της Το fitness tracker με την ορθογώνια θα τρέχει Android Wear και στόχος της Lenovo είναι να το προωθήσει στο νεότερο κοινό που θέλει παραμετροποιήσιμα notifications αλλά και αυτόματο log-in στον υπολογιστή γιαυτούς που βαριούνται να γράφουν τον κωδικό σας έχω ευχάριστα νέα :P :P :P .

Όπως όλα τα υπόλοιπα, θα συλλέγει πληροφορίες για την υγεία του χρήστη, βήματα, απόσταση, θερμίδες που καίγονται και ένα app το οποίο θα δημιουργεί γραφήματα με τα δεδομένα του χρήστη, καθημερινά, ανά εβδομάδα ή ανά μήνα. Επίσης, θα παρακολουθεί και την ποιότητα του ύπνου....Γι'αυτό τέρμα τις εφαρμογές που έχετε στα κινητά σας για καταγραφή :cheer: :cheer:

Θα χρησιμεύει και ως ρολόι, θα συνδέεται με Android και iOS συσκευές για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα.

Όπως το Xiaomi Mi Band που μπορεί να ρυθμιστεί να ξεκλειδώνει το Xiaomi smartphone, έτσι και το Smartband μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να κλειδώνει αυτόματα και να ξεκλειδώνει τον υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να βάλετε κάποιον κωδικό(Αυτά είναι νέα)

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες ούτε πόσο θα κοστίζει, θα βγει σε γκρι, μπλε και πορτοκαλί :blush:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification