Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Apple: Γενική συζήτηση/Νέες ειδήσεις

08 Jan 2021 11:58 #244320 by Giorgos Tsolaridis
Η Apple αφαίρεσε 39.000 games από το Κινέζικο App Store
Επειδή η Κίνα ζητάει αριθμό άδειας που οι developers δεν κατέθεσαν.


Η Apple αφαίρεσε 46.000 apps από το Κινέζικο App Store την πρωτοχρονιά και τα 39.000 εξ αυτών αποτελούν games.

Η κίνηση αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη αφαίρεση εφαρμογών σε store μέσα σε μία ημέρα! Η εταιρεία ερευνών Qimai δήλωσε ότι μόλις 74 από τα top 1.500 games κατάφεραν να μείνουν στο App Store.

Οι publishers των games αυτών είχαν προθεσμία από τον Ιούλιο (όταν και ενημερώθηκαν) μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, να στείλουν στην Apple ένα κυβερνητικό έγγραφο με αριθμό άδειας (license number), το οποίο θα τους επέτρεπε την χρήση των in-app αγορών για τα games τους. Τα games που επηρεάστηκαν αφορούν μέχρι και τα Assassin's Creed και NBA 2K20.

Ένας νόμος που υπάρχει στην Κίνα από το 2016 έχει αναγκάσει τις εταιρείες που έχουν games επί πληρωμή με in-game συναλλαγές να δέχονται έγκριση από το Υπουργείο Τύπου και Δημοσίευσης της κυβέρνησης, το ίδιο δηλαδή που εγκρίνει τις κυκλοφορίας των games. Τα Android stores έχουν επιβάλει αυτό το νόμο για χρόνια, αλλά στο iOS υπήρχαν loopholes που επέτρεπαν στα games της Κίνας να βρίσκονται στο store χωρίς αριθμό άδειας. Η Apple ωστόσο προειδοποίησε τους developers και αφαίρεσε τον Ιούλιο πάνω από 8.000 games, ενώ τώρα στην ουσία "πετσόκοψε" την πλειοψηφία των games στο Κινέζικο App Store.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 12:08 - 10 Mar 2021 12:08 #247545 by Giorgos Tsolaridis
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκίνησε έρευνα για την Apple
Μετά τη δικαστική διαμάχη της με την Epic Games.Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε ότι Επιτροπή Ανταγωνισμού κι Αγορών της άρχισε να ερευνά τις τακτικές της Apple στο App Store.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε: Η συγκεκριμένη έρευνα θα καθορίσει αν η Apple έχει την κυρίαρχη θέση στην διανομή εφαρμογών στις συσκευές της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν οι όροι της είναι δίκαιοι για την χρήση του App Store από τους  developers  και αν το τελικό αποτέλεσμα είναι η καταναλωτές να αναγκάζονται να πληρώνουν περισσότερα χρήματα για τις εφαρμογές και τις αγορές εντός τους.

Η έρευνα αφορά την Apple σαν εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα επικεντρωθεί στις Apple UK Limited, Apple Europe Limited και Apple Inc. Η κυβέρνηση της χώρα δεν έχει επιβεβαίωσε ότι η έρευνα αυτή ξεκίνησε με αφορμή την δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Epic Games, όμως είναι πολύ πιθανό. Στην ανακοίνωση δήλωσε επίσης: Αυτή είναι μόνο η αρχή της έρευνας και δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για τον αν Apple παραβιάζει νόμους ή όχι. Η Andrea Coscelli επικεφαλής της έρευνας, είπε ότι η συγκεκριμένη έρευνα θα επεκταθεί και σε άλλες ψηφιακές αγορές και θα αποκαλύψει μερικές ανησυχητικές συνήθειες.

Η Coscelli δήλωσε: "Εκατομμύρια από εμάς χρησιμοποιούν εφαρμογές για να δουν τον καιρό, να παίξουν ένα παιχνίδι ή να κάνουν κάποια παραγγελία. Έτσι παράπονα ότι η Apple χρησιμοποιεί την θέση της στην συγκεκριμένη αγορά για να θέσει άδικους όρους που εμποδίζουν τον ανταγωνισμό και τις επιλογές, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να βγαίνουν χαμένοι, χρειάζονται προσεκτικό και λεπτομερή έλεγχο".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 20:30 #251768 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Η Apple ετοιμάζει φορητή υβριδική κονσόλα Με σκοπό να ανταγωνιστεί το Switch.

  Σύμφωνα με την Κορεάτικη σελίδα Clien, η Apple ετοιμάζει μία φορητή υβριδική κονσόλα με σκοπό να ανταγωνιστεί το Switch.

 Η συγκεκριμένη κονσόλα θα διαθέτει προηγμένο σύστημα ψύξης και ο επεξεργαστής της θα είναι βασισμένος στις σειρές Α και Μ της Apple. Η φήμη υποστηρίζει επίσης ότι η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλους  publishers , όπως η Ubisoft με σκοπό να φέρει περισσότερους τίτλους στο Apple Arcade. Η τελευταία προσπάθεια της Apple να μπει στην βιομηχανία του gaming ήταν το 1996 με το Apple Pippin, το οποίο ήταν εμπορική αποτυχία. Η Αμερικανική εταιρεία δεν έχει κάνει προς το παρών κάποια επίσημη ανακοίνωση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Nov 2021 11:01 - 18 Nov 2021 11:01 #257367 by Γιώργος Σκένδρος
Η Apple θα προσφέρει ανταλλακτικά για τα smartphones και τους φορητούς υπολογιστές της αργότερα φέτος.

 

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της πρόγραμμα Self Service Repair , επιτρέποντας στους καταναλωτές να παραγγείλουν επίσημα ανταλλακτικά για iPhones και MacBooks και να εκτελούν οι ίδιοι τις επισκευές. Η κίνηση θα ξεκινήσει αποκλειστικά στις ΗΠΑ, ενώ επιπλέον περιοχές θα προστεθούν στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του 2022. Η Apple αναφέρει ότι θα περιορίσει τα ανταλλακτικά αντικατάστασης σε αυτά που είναι συμβατά με τα iPhone 12 και 13 αρχικά, επεκτεινόμενη τελικά στα MacBooks.Η Apple θα σας επιτρέπει να παραγγείλετε έως και 200 ανταλλακτικά και εργαλεία που απαιτούνται για την επισκευή μόλις ξεκινήσει η λειτουργία του καταστήματός της, με ανταλλακτικά για οθόνες iPhone, μπαταρίες και άλλα κατά την έναρξη λειτουργίας. Η εταιρεία αναφέρει ότι όποιος ανταλλάσσει μια συσκευή που έχει επισκευαστεί στο σπίτι θα λαμβάνει επιπλέον πίστωση, καθώς ενθαρρύνει τους χρήστες να ανακυκλώνουν τις συσκευές τους σε μια προσπάθεια περαιτέρω μείωσης των ηλεκτρονικών αποβλήτων.Το δικαίωμα επισκευής είναι ένα έντονα αμφισβητούμενο δικαίωμα του καταναλωτή στον χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς τα περισσότερα smartphones, tablet και φορητοί υπολογιστές αποστέλλονται με εγγυήσεις που ακυρώνονται σε περίπτωση που προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε επισκευές μόνοι σας. Το γεγονός ότι μια τόσο μεγάλη εταιρεία όπως η Apple κάνει αυτό το βήμα προς την κατεύθυνση της επιστροφής των επιλογών στους καταναλωτές είναι μια καλή ένδειξη ότι οι καιροί μπορεί να αλλάζουν.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:07 #257907 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Apple θα επιτρέπει τελικά την επισκευή των iPhones και MacBooks στους χρήστες
Η υπηρεσία Self Service Repair έρχεται μέχρι το 2022 στις ΗΠΑ.

Η Apple θα προσφέρει ανταλλακτικά για τα smartphones και τους φορητούς υπολογιστές της αργότερα φέτος.

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της πρόγραμμα Self Service Repair , επιτρέποντας στους καταναλωτές να παραγγείλουν επίσημα ανταλλακτικά για iPhones και MacBooks και να εκτελούν οι ίδιοι τις επισκευές. Η κίνηση θα ξεκινήσει αποκλειστικά στις ΗΠΑ, ενώ επιπλέον περιοχές θα προστεθούν στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του 2022. Η Apple αναφέρει ότι θα περιορίσει τα ανταλλακτικά αντικατάστασης σε αυτά που είναι συμβατά με τα iPhone 12 και 13 αρχικά, επεκτεινόμενη τελικά στα MacBooks.

Η Apple θα σας επιτρέπει να παραγγείλετε έως και 200 ανταλλακτικά και εργαλεία που απαιτούνται για την επισκευή μόλις ξεκινήσει η λειτουργία του καταστήματός της, με ανταλλακτικά για οθόνες iPhone, μπαταρίες και άλλα κατά την έναρξη λειτουργίας. Η εταιρεία αναφέρει ότι όποιος ανταλλάσσει μια συσκευή που έχει επισκευαστεί στο σπίτι θα λαμβάνει επιπλέον πίστωση, καθώς ενθαρρύνει τους χρήστες να ανακυκλώνουν τις συσκευές τους σε μια προσπάθεια περαιτέρω μείωσης των ηλεκτρονικών αποβλήτων.

<youtube>OushE7mq0Ak</youtube>

Το δικαίωμα επισκευής είναι ένα έντονα αμφισβητούμενο δικαίωμα του καταναλωτή στον χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς τα περισσότερα smartphones, tablet και φορητοί υπολογιστές αποστέλλονται με εγγυήσεις που ακυρώνονται σε περίπτωση που προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε επισκευές μόνοι σας. Το γεγονός ότι μια τόσο μεγάλη εταιρεία όπως η Apple κάνει αυτό το βήμα προς την κατεύθυνση της επιστροφής των επιλογών στους καταναλωτές είναι μια καλή ένδειξη ότι οι καιροί μπορεί να αλλάζουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jan 2022 17:35 #259750 by Nikos Georgopoulos
Τρία τρις δολάριαΗ Apple έφτασε τα 3 τρις δολάρια σε χρηματιστηριακή αξία. Ανέβηκε ένα ακόμη δις σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο, σήμερα 3/1/22.
Η μετοχή της Apple ξεπέρασε τα 182 δολάρια. Υπάρχουν 16.4 δις μετοχές, άρα η συνολική αξία ανέρχεται στα τρία τρις. Την αξία του ενός τρις δολάρια έχουν περάσει στο παρελθόν εταιρείες όπως οι Microsoft, Tesla, Amazon και Alphabet.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2022 23:06 #262025 by Nikos Georgopoulos
Η Apple διέκοψε τις υπηρεσίες της στη Ρωσία λόγω του πολέμου της με την Ουκρανία
Ήταν από τις πρώτες εταιρείες που το έκαναν.

Η Apple είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που επέβαλαν κυρώσεις στη Ρωσία καθώς την 1η Μαρτίου διέκοψε τις υπηρεσίες της που αφορούν την πώληση κινητών, υπηρεσιών στο iOS και όλων των συσκευών της.

Παράλληλα, περιόρισε την πρόσβαση σε ψηφιακές υπηρεσίες, όπως το Apple Pay, εντός της Ρωσίας και περιόρισε την πρόσβαση των ρωσικών κρατικών εφαρμογών μέσω updates εκτός της χώρας. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν τα συγκεκριμένα apps μόνο αν μένουν εντός της Ρωσίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Την περασμένη εβδομάδα, σταματήσαμε όλες τις εξαγωγές. Το Apple Pay και άλλες υπηρεσίες έχουν περιοριστεί. Το RT News και το Sputnik News δεν είναι πλέον διαθέσιμα για λήψη από το App Store εκτός Ρωσίας και έχουμε απενεργοποιήσει τόσο την κυκλοφορία όσο και τα live γεγονότα στο Apple Maps στην Ουκρανία ως μέτρο ασφαλείας και προφύλαξης για τους Ουκρανούς πολίτες».

Η απόφαση της Apple έρχεται καθώς οι εταιρείες τεχνολογίας αντιμετωπίζουν αυξανόμενη δημόσια πίεση να δράσουν κατά της Ρωσίας. Η ουκρανική κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα είχε ζητήσει από την Apple να σταματήσει να προσφέρει το App Store στη Ρωσία, αλλά ορισμένοι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας και δημοκρατίας είπαν ότι αυτό θα μπορούσε να βλάψει τους Ρώσους χρήστες που διαμαρτύρονται για το Κρεμλίνο και που βασίζονται σε εργαλεία εταιρειών της Δύσης για την δουλειά τους.

Το Facebook, το YouTube και το Twitter άρχισαν όλα να καταπολεμούν το περιεχόμενο που μοιράζονται τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης εν μέσω εντεινόμενων πιέσεων από Ευρωπαίους αξιωματούχους να δράσουν κατά της φιλορωσικής προπαγάνδας. Το Netflix και η Microsoft έχουν επίσης σταματήσει να πουλάνε υπηρεσίες προς την Ρωσία.

Μετά την είδηση ​​της απόφασης της Apple την Τρίτη, ο Υπουργός Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Ουκρανίας, Mykhailo Fedorov, έγραψε στο Twitter ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, πρέπει να «τελειώσει τη δουλειά» και κάλεσε ξανά την εταιρεία να «μπλοκάρει» την πρόσβαση της Ρωσίας στο App Store της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Apr 2022 22:43 #263716 by Nikos Georgopoulos
Η Apple δήλωσε ότι όσα apps δεν έχουν λάβει updates για δύο χρόνια, θα αφαιρούνται από το App Store
Μέσω emails που έστειλε στους developers .

Η Apple δήλωσε ότι όσα apps δεν έχουν λάβει updates για δύο χρόνια, θα αφαιρούνται από το App Store.

Ο λόγος, σύμφωνα με την ίδια είναι για να βοηθάει τους καταναλωτές να βρήσκουν τα πιο καλά apps που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και που είναι συμβατά με τις πιο πρόσφατες iPhone: Για να κάνουμε την αναζήτηση apps πιο εύκολη στους καταναλωτές, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλα τα apps που είναι διαθέσιμα στο App Store είναι ενημερωμένα και λειτουργούν. Κάνουμε μία αξιολόγηση στα apps και αφαιρούμε όσα δεν λειτουργούν όπως πρέπει, δεν τηρούν κανόνες ή είναι ξεπερασμένα.

Ο Robert Kabwe της Protopop Games που είχε αναπτύξει το free-to-play Motivoto ανέρτησε στο Twitter το email που του έστειλε η Apple στο οποίο γράφει: "Το app δεν έχει λάβει updates για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι προγραμματισμένο να σταματήσει να πωλείται σε 30 μέρες. Δεν χρειάζεται να γίνει κάποια κίνηση για να παραμείνει διαθέσιμο στους χρήστες που το έχουν ήδη κατεβάσει. Μπορείτε να διατηρήσετε το app διαθέσιμο και για νέους χρήστες με το να καταχωρίσετε ένα νέο update μέσα στις επόμενες 30 μέρες. Αν δεν υπάρξει νέο update μέσα σε 30 μέρες το app θα σταματήσει να πωλείται". 


I feel sick. Apple just sent me an email saying they're removing my free game Motivoto because its more than 2 years old.

It's part of their App improvement system.

This is not cool. Console games from 2000 are still available for sale.

This is an unfair barrier to indie devs. pic.twitter.com/7XNcLfiEcR

— Protopop Games (@protopop) April 23, 2022

Ο Kabwe δήλωσε: "Αυτό δεν είναι σωστό. Παιχνίδια για κονσόλες από το 2000 πωλούνται ακόμα. Αυτό είναι ένα άδικο όριο για τους ανεξάρτητους developers. Κάθομαι εδώ βράδυ της Παρασκευής, δουλεύοντας πολύ σκληρά μετά από την καθημερινή δουλειά μου, προσπαθώντας να βγάλω τα προς το ζην από τα indie games μου και προσπαθώντας να είμαι ενημερωμένος για τις αλλαγές στις Apple, Google, Unity, Xcode, MacOS, οι οποίες γίνονται τόσο γρήγορα που το κεφάλι μου βουίζει, ενώ ταυτόχρονα τρέχουν χειρότερα σε παλαιότερες συσκευές". Η Apple δεν εξήγησε τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνουν τα updates. Το Motivoto είχε λάβει το τελευταίο του update το 2019.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Apr 2022 23:16 #263727 by Nikos Georgopoulos
Η Apple δήλωσε ότι όσα apps δεν έχουν λάβει updates για δύο χρόνια, θα αφαιρούνται από το App Store
Μέσω emails που έστειλε στους developers .

Η Apple δήλωσε ότι όσα apps δεν έχουν λάβει updates για δύο χρόνια, θα αφαιρούνται από το App Store.

Ο λόγος, σύμφωνα με την ίδια είναι για να βοηθάει τους καταναλωτές να βρήσκουν τα πιο καλά apps που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και που είναι συμβατά με τις πιο πρόσφατες iPhone: Για να κάνουμε την αναζήτηση apps πιο εύκολη στους καταναλωτές, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλα τα apps που είναι διαθέσιμα στο App Store είναι ενημερωμένα και λειτουργούν. Κάνουμε μία αξιολόγηση στα apps και αφαιρούμε όσα δεν λειτουργούν όπως πρέπει, δεν τηρούν κανόνες ή είναι ξεπερασμένα.

Ο Robert Kabwe της Protopop Games που είχε αναπτύξει το free-to-play Motivoto ανέρτησε στο Twitter το email που του έστειλε η Apple στο οποίο γράφει: "Το app δεν έχει λάβει updates για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι προγραμματισμένο να σταματήσει να πωλείται σε 30 μέρες. Δεν χρειάζεται να γίνει κάποια κίνηση για να παραμείνει διαθέσιμο στους χρήστες που το έχουν ήδη κατεβάσει. Μπορείτε να διατηρήσετε το app διαθέσιμο και για νέους χρήστες με το να καταχωρίσετε ένα νέο update μέσα στις επόμενες 30 μέρες. Αν δεν υπάρξει νέο update μέσα σε 30 μέρες το app θα σταματήσει να πωλείται". 


I feel sick. Apple just sent me an email saying they're removing my free game Motivoto because its more than 2 years old.

It's part of their App improvement system.

This is not cool. Console games from 2000 are still available for sale.

This is an unfair barrier to indie devs. pic.twitter.com/7XNcLfiEcR

— Protopop Games (@protopop) April 23, 2022

Ο Kabwe δήλωσε: "Αυτό δεν είναι σωστό. Παιχνίδια για κονσόλες από το 2000 πωλούνται ακόμα. Αυτό είναι ένα άδικο όριο για τους ανεξάρτητους developers. Κάθομαι εδώ βράδυ της Παρασκευής, δουλεύοντας πολύ σκληρά μετά από την καθημερινή δουλειά μου, προσπαθώντας να βγάλω τα προς το ζην από τα indie games μου και προσπαθώντας να είμαι ενημερωμένος για τις αλλαγές στις Apple, Google, Unity, Xcode, MacOS, οι οποίες γίνονται τόσο γρήγορα που το κεφάλι μου βουίζει, ενώ ταυτόχρονα τρέχουν χειρότερα σε παλαιότερες συσκευές". Η Apple δεν εξήγησε τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνουν τα updates. Το Motivoto είχε λάβει το τελευταίο του update το 2019.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Apr 2022 23:49 #263739 by Nikos Georgopoulos
Η Apple δήλωσε ότι όσα apps δεν έχουν λάβει updates για δύο χρόνια, θα αφαιρούνται από το App Store
Μέσω emails που έστειλε στους developers .

Η Apple δήλωσε ότι όσα apps δεν έχουν λάβει updates για δύο χρόνια, θα αφαιρούνται από το App Store.

Ο λόγος, σύμφωνα με την ίδια είναι για να βοηθάει τους καταναλωτές να βρήσκουν τα πιο καλά apps που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και που είναι συμβατά με τις πιο πρόσφατες iPhone: Για να κάνουμε την αναζήτηση apps πιο εύκολη στους καταναλωτές, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλα τα apps που είναι διαθέσιμα στο App Store είναι ενημερωμένα και λειτουργούν. Κάνουμε μία αξιολόγηση στα apps και αφαιρούμε όσα δεν λειτουργούν όπως πρέπει, δεν τηρούν κανόνες ή είναι ξεπερασμένα.

Ο Robert Kabwe της Protopop Games που είχε αναπτύξει το free-to-play Motivoto ανέρτησε στο Twitter το email που του έστειλε η Apple στο οποίο γράφει: "Το app δεν έχει λάβει updates για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι προγραμματισμένο να σταματήσει να πωλείται σε 30 μέρες. Δεν χρειάζεται να γίνει κάποια κίνηση για να παραμείνει διαθέσιμο στους χρήστες που το έχουν ήδη κατεβάσει. Μπορείτε να διατηρήσετε το app διαθέσιμο και για νέους χρήστες με το να καταχωρίσετε ένα νέο update μέσα στις επόμενες 30 μέρες. Αν δεν υπάρξει νέο update μέσα σε 30 μέρες το app θα σταματήσει να πωλείται". 


I feel sick. Apple just sent me an email saying they're removing my free game Motivoto because its more than 2 years old.

It's part of their App improvement system.

This is not cool. Console games from 2000 are still available for sale.

This is an unfair barrier to indie devs. pic.twitter.com/7XNcLfiEcR

— Protopop Games (@protopop) April 23, 2022

Ο Kabwe δήλωσε: "Αυτό δεν είναι σωστό. Παιχνίδια για κονσόλες από το 2000 πωλούνται ακόμα. Αυτό είναι ένα άδικο όριο για τους ανεξάρτητους developers. Κάθομαι εδώ βράδυ της Παρασκευής, δουλεύοντας πολύ σκληρά μετά από την καθημερινή δουλειά μου, προσπαθώντας να βγάλω τα προς το ζην από τα indie games μου και προσπαθώντας να είμαι ενημερωμένος για τις αλλαγές στις Apple, Google, Unity, Xcode, MacOS, οι οποίες γίνονται τόσο γρήγορα που το κεφάλι μου βουίζει, ενώ ταυτόχρονα τρέχουν χειρότερα σε παλαιότερες συσκευές". Η Apple δεν εξήγησε τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνουν τα updates. Το Motivoto είχε λάβει το τελευταίο του update το 2019.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification