Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Warner Bros: Γενική Συζήτηση

10 Mar 2023 01:30 #270153 by Nikos Georgopoulos
Νέα καθυστέρηση



Η Rocksteady Studios ανακοίνωσε ότι το Suicide Squad: Kill the Justice League δεν θα κυκλοφορήσει τελικά τον Μάιο αλλά "μέσα στο 2023". Σύμφωνα με τον Jez Corden του Windows Central, αναμένεται "πιθανότατα μέσα στο 4ο τρίμηνο του 2023". Τον Φεβρουάριο στο πιο πρόσφατο gameplay trailer, αρκετοί fans αντέδρασαν από τις σκηνές δράσης που είδαν και τις live-service υπηρεσίες, που είχαν cosmetics και battle pass. Ωστόσο, οι αλλαγές που θα γίνουν, σύμφωνα με τον Jason Schreier του Bloomberg δεν αφορούν αυτά τα παράπονα, αλλά την τελειοποίηση στο gameplay και την διόρθωση των bugs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2023 10:54 #270195 by Nikos Georgopoulos
Φήμη για καθυστέρηση έως και το 2024



Μία νέα φήμη που έρχεται από τον Jeff Grub του Giantbomb, αναφέρει ότι το Suicide Squad: Kill the Justice League μπορεί τελικά να καθυστερήσει τόσο πολύ που να κυκλοφορήσει το 2024. Παρακάτω μπορείτε να κάνετε κλικ στο YouTube link και να δείτε που το αναφέρει.


(Rumor) Jeff Grubb has heard that Suicide Squad could potentially be delayed into 2024

This is a bigger delay then what has been put out there. This source on this, has always been a good one.

Timestamp: t.co/M1QvR4McZB pic.twitter.com/Lu1IBDROtP

— Idle Sloth?? (@IdleSloth84_) March 10, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2023 10:50 #270685 by Nikos Georgopoulos
Θα κυκλοφορήσει το 2024



Τελική η φήμη για κυκλοφορία το 2024 που έφερε στη δημοσιότητα ο Jeff Grub του Giantbomb επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Συγκεκριμένα, η νέα ημερομηνία που δόθηκε είναι 2 Φεβρουαρίου 2024.
Η Rocksteady Studios δήλωσε: «Πήραμε τη δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση να αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται για να εργαστούμε ώστε το παιχνίδι να είναι η καλύτερη ποιοτική εμπειρία για τους παίκτες. Ευχαριστούμε το καταπληκτικό community μας για τη συνεχή υποστήριξη, την υπομονή και την κατανόηση. Υπάρχουν πολλά περισσότερα να μοιραστούμε τους επόμενους μήνες και ανυπομονούμε να σας δούμε στο Metropolis τον επόμενο χρόνο».

Το Suicide Squad: Kill The Justice League θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X στις 2 Φεβρουαρίου 2024.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 May 2023 19:58 #271187 by Nikos Georgopoulos
"Πλήρωσε τους σεναριογράφους σου" φώναξαν στον CEO της Warner Bros. Discovery




Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, λόγω της απεργίας των Σεναριογράφων της Αμερικής.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery David Zaslav έβγαλε λόγο σε ορκωμοσία του Πανεπιστημίου της Βοστόνης και το κοινό του φώναξε "Πλήρωσε τους σεναριογράφους σου".

Σύμφωνα με αναφορά του Deadline, υπήρχαν υποστηρικτές της απεργίας των σεναριογράφων έξω από τους χώρους του Πανεπιστημίου, όμως αρκετοί φοιτητές εξέφρασαν επίσης την υποστήριξή τους. Ο Zaslav έβγαλε λόγο επειδή είχε αποφοιτήσει από το συγκεκριμένη Πανεπιστήμιο το 1985 και δεν αναφέρθηκε καθόλου στην απεργία.


Zaslav getting hit with a Pay Your Writers chant in Boston. This is so good. pic.twitter.com/00pL4ahAqZ

— Mike Scollins (@mikescollins) May 21, 2023

Μετά την τελετή ο Zaslav δήλωσε μέσω εκπροσώπου του: Είμαι ευγνώμων που το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης που με μεγάλωσε, με προσκάλεσε να παρευρεθώ στην σημερινή τελετή και που μου δόθηκε φόρος τιμής. Όπως έχω πει αρκετές φορές, υποστηρίζω πλήρως τους σεναριογράφους και ελπίζω ότι η απεργία θα λήξει σύντομα με τρόπο που θα αναγνωριστεί η αξία τους.

Δύο βασικές σειρές του HBO και συνεπώς της Warner Bros Discovery που έχουν επηρεαστεί είναι οι δεύτερες σεζόν του The Last of Us και του House of the Dragon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Sep 2023 09:22 #272790 by Nikos Georgopoulos
Warner Bros: "Η απεργία ίσως μας κοστίσει 500 εκατομμύρια δολάρια"




Ελπίζει ότι θα σταματήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Η Warner Bros δήλωσε στους επενδυτές της ότι η απεργία των σεναριογράφων ίσως της κοστίσει μεταξύ 300 και 500 εκατομμυρίων δολάρια.

Η εταιρεία περιμένει τα συνολικά της έσοδα για το 2023 να είναι ανάμεσα σε 10 με 11 δισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον αναμένει το τέλος της απεργίας νωρίς τον Σεπτέμβριο. Ο λόγος αυτής της δήλωσης είναι για να ενημερώσει τους επενδυτές και τους αναλυτές ώστε να πράξουν αναλόγως. Σε προηγούμενη δήλωσή της η Warner είχε πει ότι είχε εξοικονομήσει 100 εκατομμύρια δολάρια από την απεργία.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: "Η Warner Bros Discovery συνεχίζει να δουλεύει με άλλους ηγέτες της βιομηχανίας για να λύσει τις απεργίες με τρόπο που θα είναι δίκαιος και θα δείχνει την αξία της σημαντικής δουλειάς των σεναριογράφων και των ηθοποιών."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2023 10:13 #273522 by Nikos Georgopoulos
Η Warner Bros θέλει να μετατρέψει τις μεγάλες σειρές της σε live service games




Σύμφωνα με τον CEO της.

Ο CEO της Warner Bros, David Zaslav, αποκάλυψε τα σχέδια που έχει η εταιρεία για να μετατρέψει τις μεγαλύτερές της σειρές σε live service games.

Μερικές από τις σειρές που ανέφερε ως αξίες δισεκατομμυρίων είναι τα Game of Thrones, Harry Potter, Batman και Mortal Kombat. Επίσης ανέφερε ότι το Mortal Kombat 1 έχει ήδη πουλήσει 3 εκατομμύρια αντίτυπα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Zaslav επίσης δήλωσε: Ο σκοπός μας είναι να μετατρέψουμε τις μεγαλύτερες σειρές μας από κυκλοφορίες κάθε 3-4 χρόνια σε always on gameplay μέσω live services, με free-to-play extensions, με σκοπό οι παίκτες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο. Στόχος μας είναι να υπάρχει ασχολία και έσοδα για μεγαλύτερους κύκλους σε μεγαλύτερο επίπεδο.



Το Suicide Squad: Kill the Justice League, το οποίο παρουσίασε αυτά τα στοιχεία δέχθηκε ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια από κοινό και κριτικούς. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:02 #273608 by Nikos Georgopoulos
Νέο gameplay video



Η Rocksteady Studios παρουσίασε ένα νέο gameplay video 20 λεπτών για το Suicide Squad: Kill the Justice League. Σε αυτό βλέπετε πλάνα καθαρού gameplay, με τον σχολιασμό των developers για τον χειρισμό, την ιστορία και τον κόσμο του παιχνιδιού.


Το Suicide Squad: Kill the Justice League θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X/S στις 2 Φεβρουαρίου 2024.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:03 #273611 by Nikos Georgopoulos
Η Warner Bros Discovery "πετσόκοψε" την ταινία Coyote vs. Acme από τα cinema




Βουλευτής Κογκρέσου: "Είναι κερδοσκόποι".

Η Warner Bros Discovery αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει την ταινία Coyote vs. Acme, παρότι ήταν έτοιμη, για να γλυτώσει 30 εκατομμύρια δολάρια από φόρους.

Επρόκειτο για μία ταινία που συνδύαζε live action και animation , όπως τα Space Jam, με πρωταγωνιστή τον John Cena. Κάτι αντίστοιχο έκανε η Warner με τις ταινίες Batwoman και Scoob! Holiday Haunt, οι οποίες επίσης είχαν ολοκληρωθεί, αλλά τελικά δεν κυκλοφόρησαν πουθενά. Ο Γερουσιαστής Joaquin Castro κατέκρινε αυτή την απόφαση στο Twitter δηλώνοντας: "Η τακτική της Warner Bros Discovery να πετάει στα σκουπίδια έτοιμες ταινίες για να γλυτώνει χρήματα από φόρους είναι ύπουλη και αντιανταγωνιστική. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Επιτροπή Ανταγωνισμού (FTC) πρέπει να εξετάσουν το ζήτημα. Είναι σαν να καίνε ένα κτήριο για τα λεφτά της ασφάλειας."


The @WBD tactic of scrapping fully made films for tax breaks is predatory and anti-competitive.

As the Justice Department and @FTC revise their antitrust guidelines they should review this conduct.

As someone remarked, it’s like burning down a building for the insurance money. t.co/Vb8vj3brD7

— Joaquin Castro (@JoaquinCastrotx) November 14, 2023

Στο Reddit αρκετοί fans αντέδρασαν αρνητικά με παράδειγμα έναν, ο οποίος δήλωσε: "Με το να αποσύρει το Coyote vs Acme, η Warner Bros δείχνει την αναξιοπιστία της." Πολλοί επίσης είναι δυσαρεστημένοι, ενώ άλλοι βρίζουν τον CEO, Davic Zaslav. Μετά από τα πολλά online παράπονα από τους fans, η Warner Bros Discovery αποφάσισε να πουλήσει το Coyote vs. Acme. Αυτή την εβδομάδα γίνονται ιδιωτικές προβολές για τα Amazon Prime, Apple και Netflix για να αποφασιστεί ποια υπηρεσία θα την εξαγοράσει. Το συνολικό budget της ταινίας είναι 70 εκατομμύρια δολάρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:11 #273645 by Nikos Georgopoulos
Suicide Squad: Kill The Justice League closed alpha test




Ευκαιρία να γραφτείτε και να το δοκιμάσετε.

Το Suicide Squad:Kill The Justice League είναι ένας μεγάλος ΑΑΑ τίτλος που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, αν βέβαια θέλετε να πάρετε μία πρώτη γεύση από το game μπορείτε να γραφτείτε τώρα στο closed alpha test .

Η Rocksteady θα κάνει διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα μία alpha έκδοση του game, η οποία θα είναι διαθέσιμη για όλα τα format. Βέβαια δεν θα είναι ανοικτή για όλους αλλά θα είναι closed test, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπογράψετε NDA δηλαδή δεν θα μπορείτε να μιλήσετε δημόσια για αυτό που παίξατε και επίσης δεν θα μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες μέσα από το game.

Εδώ να πούμε ότι θα χρειαστεί να κάνετε αίτηση αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα σας επιλέξουν, διότι υπάρχει περιορισμός στα άτομα που μπορούν να συμμετάσχουν. Εδώ να πούμε ότι θα μπορείτε να παίξετε πολύ λίγο από το campaign καθώς πρόκειται κυρίως για ένα tech test με περιορισμένο περιεχόμενο. Η Warner Bros. έχει ήδη στείλει e-mails σε μερικά άτομα. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να σας έχει σταλεί e-mail για να κάνετε αίτηση καθώς μπορείτε να μπείτε στο website του game και να κάνετε εκεί την αίτηση.

Το closed alpha test θα διαρκέσει για 4 μέρες και θα είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. μέχρι την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Dec 2023 18:41 #274149 by Nikos Georgopoulos
Νέα αλλαγή στην κυκλοφορία του, για το Epic Games Store



Το Suicide Squad: Kill The Justice League θα κυκλοφορήσει στο Epic Games Store στις 5 Μαρτίου.
Σε όλα τα άλλα format κρατάμε την ημερομηνία της 2ας Φεβρουαρίου 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.