Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Warner Bros: Γενική Συζήτηση

10 Jan 2008 12:09 - 24 May 2021 16:50 #39796 by Esperos
Η είδηση είναι μερικών ημερών, η Warner Bros ανακοίνωσε ότι από το Μάϊο του 2008 θα εκδίδει ταινίες αποκλειστικά σε Blu-Ray format υψηλής ανάλυσης (της Sony) και θα πάψει να χρησιμοποιεί το HD DVD (της Toshiba).Η απόφαση αποτελεί καίριο πλήγμα κατά του HD DVD, μιας και η πανίσχυρη στα media Warner Bros, υπήρξε από τους μεγάλους υποστηρικτές του HD DVD format. Ο απόηχος της ανακοίνωσης ήταν τόσο μεγάλος, ώστε η προγραμματισμένη παρουσίαση στην έκθεση CES, από το HD-DVD Promotion Group ματαιώθηκε. Η ανακοίνωση της Warner δικαιολογεί την απόφαση της εταιρείας, ως μια προσπάθεια για να επιταχυνθεί η διάδοση του format της υψηλής ανάλυσης στους τελικούς χρήστες, κάτι που θα συμβεί εάν σταματήσουν να υπάρχουν στην αγορά δύο διαφορετικά format τα οποία φαίνεται να προκαλούν σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό. Πιθανότατα κάποια μεγάλη οικονομική συμφωνία περιλαμβάνεται ανάμεσα σε Sony και Warner, αλλά αυτό αποτελεί μόνο φημολογία (για την ώρα). Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στα studio του Hollywood, οι εταιρείες οι οποίες υποστηρίζουν αυτή τη στιγμή το Blu-Ray format, είναι εκτός της Sony Pictures και της Warner Bros και οι New Line Cinema (η οποία υποστήριζε και τα δύο format, αλλά ελέγχεται από τη Warner), Walt Disney και 20th Century Fox. Σχετικά με το HD DVD και έπειτα από τις τελευταίες πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι και η Paramount Pictures αποσύρει την υποστήριξη της από αυτό, το στηρίζει πλέον η Universal Pictures (ενώ ήδη φημολογείται και η αποστασιοποίηση της Universal). Μάλλον, εάν δεν συμβεί κάτι εξαιρετικό, το μέλλον του HD-DVD διαγράφεται ζοφερό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2008 18:30 - 13 Jun 2020 13:06 #39808 by Νικολής Ασημάκης
Ρε Μάριε κάνε μου please μια δυο διευκρινύνσεις.

1ον, όταν λες HD-DVD εννοείς τα κανονικά DVD που χρησιμοποιούμε ή κάτι αλλό;
2ον, ποια είναι η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα DVD και στα Blu-Ray; Τα DVD Player που οι περισσότεροι έχουμε στο PC μας θα τα σηκώνει ή είναι πάλι ώρα να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη για αλλαγή αν θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε ταινίες;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2008 18:53 - 25 Aug 2020 15:48 #39810 by Esperos
Σε αυτό το topic θα συζητάμε για την εταιρεία της Warner Bros.


Λοιπόν: 1) Τα απλά DVD που όλοι έχουμε στα pc μας ή στο σαλόνι μας λέγονται απλά DVD! Το προσθετικό ΗD είναι απο τα αρχικά High Definition δηλαδή υψιλής ποιότητας εικόνα και ανάλογα την περίπτωση και ήχου. Τα HD-Dvd και τα BlueRay ουσιαστικά προσφέρουν το ίδιο πράμα, απλά οι κατασκευαστές αλλάζουν και ο τρόπος που δουλεύουν αυτά, αλλάζει! Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο. Το ps3 ας πούμε που έχει ενσωματομένο το BR για άψογα γραφικά σε παιχνίδια αλλά και σε ταινίες μπορεί κάποιος να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα με το Xbox360 αρκεί να αγοράσει ξεχωριστά το HD-DVD drive που προσφέρει η Ms. Το BR έιναι της Sony και ονομάστικε έτσι για το γαλάζιο laser που διαβάζει τα νέα dvd, το HD είναι της Toshiba και βγήκε για να χτυπήσει στην αγορά το BR, όμως με την οικονομική δύναμη της Sοny εξαγοράζει εταιρίες κολοσούς ώστε να βγάζουν ταινίες μόνο σε BR ώστε να θαφτεί το HD.
           2) Η διαφορά είναι ότι σε ένα BR ή HD DVD μπορείς να βάλεις μέχρι και 60GB δεδομένα! Όπως καταλαβαίνεις (ελπίζω τουλάχιστον με το λιψό μιαλό που έχεις!-θα σκαγα αν δεν έλεγα κάτι!) μιλάμε για ταινίες με μεγάλο όγκο πληροφοριών αλλά και ποιότητας που δε φαντάζεσαι! Όσο για τα παιχνίδια τι να σου πω? Ακόμα και εσύ μπορείς να αντιληφθείς για τι ποιότητα μιλάμε αν ο προγραμματιστής έχει στην διαθεσή του 60GB!!!

Αυτά είχα να σου πω ότι άλλη απορία έχεις μη διστάσεις να μου την πεις! :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2008 19:03 #39811 by Νικολής Ασημάκης
Χρειάζεται όμως διαφορετικό player; (Για να μην το αναφέρεις καθόλου υποθέτω πως δεν χρειάζεται αλλά ρωτάω για να το σιγουρέψω)

Υ.Γ. Έχε χάρη που είμαι κουρασμένος και νυσταγμένος και δεν έχω όρεξη να ανοίξω διαμάχη μαζί σου σήμερα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2008 19:08 #39813 by Esperos
Μεγάλη και σοβαρή παράλειψης απο την μεριά μου! Ζητώ να με συγχωρέση η αφεντιά σας! Όχι μόνο χρειάζετε νέο drive αλλά και ειδική Motherboard!

Δε θα ανοίξω το topic που λέγαμε! Προτιμώ τα πικάντικα σχόλια μου εις βάρος σου αρεά και που παρά να τσακωνόμαστε σα 15χρονα σε ένα forum! Και καλά εσύ είσαι 15χρονο εγώ όμως είμαι 29!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2008 19:15 #39815 by Νικολής Ασημάκης
Αχά. Και από πότε ξεκινά αυτή η παραγωγή ταινιών;

Υ.Γ. Καλύτερα που δεν ανοίγεις! Θα μας κράζανε όπως στο guild στο WoW! :lol: Τι θυμήθηκα τώρα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2008 19:22 #39816 by Esperos
Υπάρχουν είδη αυτές οι ταινίες αμα πας σε καλά videoclub θα της δεις!

Αυτό σκέφτηκα και εγώ! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2008 22:02 #39818 by Vassilis
Πού ζείς ρε Νικολή; :lol: Το δικό μου έχει ήδη BR ταινείες!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2008 22:11 #39819 by Νικολής Ασημάκης
Έχω να επισκεφτώ το videoclub μου από το καλοκαίρι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2008 22:48 #39822 by Petros Kitsaras
Καταρχάς, εγώ εχω κάνει μια εργασία πάνω BLUE RAY VS HD-DVD ^ ^ και στις διαφορές τους . Καταρχάς εκτός από τι μεγάλη διαφορά χωρητικότητα που έχουν HDDVD = 15GB ενώ BLUE RAY = 23GB. Pluss χρησιμοποιούν διαφορετικό Λέιζερ στις ουσία δεν έχουν μεγάλες διαφορές όσο αφορά τις δυνατότητες τους.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification