Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Warner Bros: Γενική Συζήτηση

10 Jul 2020 01:09 #236454 by BigGreekGamer
Φήμη: Η Microsoft θέλει να εξαγοράσει την Warner Bros. Interactive
EA, Take2 και Activision οι άλλοι τρεις "μνηστήρες".


Σε συνέχεια των φημών εξαγοράς της Warner Bros. Games, ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, δήλωσε ότι "Η Microsoft δεν τελείωσε την εξαγορά εταιρειών ανάπτυξης. Έχουμε ήδη την υποστήριξη τόσο του Satya Nadella, που είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, όσο και της Amy Hood, οικονομικής διευθύντριας. Δεν υπάρχει σημάδι ότι θα πρέπει να επιβραδύνουμε με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά το να είμαστε τόσο γρήγορα ώστε να μπορούμε να συντονίζουμε τις ενέργειες σε επίπεδο ηγεσία. Είμαστε εκεί έξω για να μιλάμε στον κόσμο, αλλά θα πρέπει να βρούμε την κατάλληλη ευκαιρία".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Aug 2020 14:50 #237440 by BigGreekGamer
Η AT&T έβαλε πωλητήριο στην Warner Bros. Games
Δείχνει να θέλει να κρατήσει το gaming παράρτημα.


Παρά την απόφαση της AT&T να πουλήσει το gaming παράρτημα της Warner Bros., πρόσφατες αποκαλύψεις λένε ότι τελικά μπορεί να το κρατήσει λίγο περισσότερο. Σύμφωνα με το TheSixthAxis, ο Jason Kilar, διευθύνων σύμβουλος της Warner Media, δήλωσε σε ένα email που έστειλε προς τους εργαζόμενους της Warner Bros.: "Ο όμιλος Warner Bros. Motion Pictures συνεχίζει να ηγείται από τον πρόεδρο Toby Emmerich και η Warner Bros. TV Studios συνεχίζει να ηγείται από τον πρόεδρο Peter Roth. Η Warner Bros. Interactive παραμένει μέρος του Studios and Networks group, μαζί με τα brands και τις σειρές που έχουμε στην κατοχή μας".

Πιθανόν λοιπόν να υπάρχει η σκέψη η Warner Bros. Interactive να μην πουληθεί τελικά, εκτός βέβαια κι αν έρθει μια εξαιρετικά υψηλή πρόταση. Στην παρούσα φάση είχε φανεί προς τα έξω ότι η AT&T ήθελε να πουλήσει -σε βαθμό που να θέλει να ξεφορτωθεί δηλαδή- την Warner Bros. Games για να καλύψει το χρέος της Warner, ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως, η παραγωγή των games συνεχίζεται κανονικά και στις 22 Αυγούστου θα μάθουμε περισσότερα για το νέο video game με θεματολογία που αφορά το Suicide Squad.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Sep 2020 00:55 #238156 by BigGreekGamer
Η AT&T δεν θέλει να πουλήσει την Warner Bros Games
Ίσως το κάνει με άλλα παραρτήματα.


Η AT&T είχε πρόθεση μέσα στο καλοκαίρι να πουλήσει την Warner Bros. Games αλλά τελικά μάλλον αντιλήφθηκε ότι είναι περισσότερο πολύτιμη απ' ότι φανταζόταν.

Σε συνέχεια του εσωτερικού email που έστειλε η AT&T σχετικά με την Warner Bros Interactive, το Bloomberg αναφέρει ότι η AT&T πράγματι αφαίρεσε το πωλητήριο της Warner Bros. Games καθώς αποφάσισε ότι "ήταν πολύ πολύτιμη για να την πουλήσει". Όλα αυτά βέβαια καθώς το χρέος της AT&T παραμένει.

Η AT&T συνομίλησε με την LionTree Advisors, μια συμβουλευτική εταιρεία, με σκοπό να πουλήσει την Warner Bros. Games. Παρά το ενδιαφέρον των Microsoft Corp., Take-Two Interactive Software Inc., Electronic Arts Inc. και Activision Blizzard, η πώληση τελικά δεν θα προχωρήσει. Βέβαια, στο μέλλον η AT&T μπορεί να αλλάξει άποψη. Ένας από τους λόγους ακύρωσης της πώλησης είναι το νέο Harry Potter game, σύμφωνα με το Bloomberg, αν και στο GW θεωρούμε ότι μάλλον τα Batman και Suicide Squad είναι πιο σημαντικοί τίτλοι.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2021 11:15 #251219 by BigGreekGamer
Οι εταιρείες και τα games της Warner Bros. Interactive θα χωριστούν λόγω εξαγοράς της AT&T Μέρος των games θα πουληθεί.

 Η AT&T  ανακοίνωσε  ότι θα σταματήσει να είναι μέρος της Warner Media και θα ενωθεί με την Discovery μέσω μιας συμφωνίας 43 δισεκατομμυρίων που θα οδηγήσει στην δημιουργία μίας νέας “αυτόνομης παγκόσμιας εταιρίας ψυχαγωγίας” που θα ανταγωνιστεί παρόμοιες όπως η Netflix και η Disney+. H συμφωνία θα επηρεάσει και τον χώρο των video games.

 Η φήμη βασίζεται στο καθαρά video κομμάτι της συμφωνίας άλλα η AT&T είπε επίσης στο site ότι μέρος της Warner Bros Interactive Entertainment (όχι όλη όμως) θα πουληθεί. Δεν έχουμε λεπτομέρειες πάνω στο πως θα γίνει η διαίρεση άλλα η Warner Bros. Interactive είναι η μητρική εταιρία για  περίπου 12 εταιρείες ανάπτυξης . Μεταξύ άλλων πρόκειται για τα NetherRealm, Monolith, Avalanche, Rocksteady , TT Games, Playdemic και WB Games studios σε πόλεις όπως το San Diego, η Βοστώνη, η Νέα Υόρκη, το Montreal και το Σαν Φρανσίσκο.

 Κάποιες από αυτές τις εταιρείες ανάπτυξης και τα games που δουλεύουν (Mortal Kombat, Middle Earth Shadow of War, Batman: Arkham, Lego κ.α.) “θα μείνουν με την AT&T και κάποια θα πάνε με την νέα εταιρία”  είπε ένας αντιπρόσωπος στη δημοσιογράφο του Axios, Sara Fischer . Κανένας δεν ξέρει από τώρα ακριβώς πως θα επηρεαστούν τα ξεχωριστά games και studios, αλλά ρεαλιστικά οι πιο μεγάλες σειρές όπως το Mortal Kombat δεν θα αλλάξουν αισθητά. Ένα άλλο ερώτημα είναι ποιος θα πάρει το Nemesis System για το οποίο η Warner  είχε υποβάλει πατέντα το 2015 .

 Η ένωση της Warner Media και της Discovery προφανώς δεν αφορά μόνο την WBIE αλλά παρόλα αυτά διαπραγματεύεται πρόσφατα και με έναν παραπάνω παράγοντα. Φήμες βγήκαν στην επιφάνεια τον Ιούλιο του 2020 ότι η AT&T επιδιώκει να ξεφορτωθεί την WBIE  για 4 δισεκατομμύρια με την Microsoft  να είναι πιθανός αγοραστής. Έναν μήνα αργότερα όμως η AT&T φαίνεται να  άλλαξε στάση .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Andreecko
Notification