Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Amazon: Γενική συζήτηση

01 Feb 2021 20:01 #245521 by BigGreekGamer
Η Amazon ξοδεύει 500 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για την ανάπτυξη των games της
Αλλά δεν έχει σημειώσει ακόμη επιτυχία.


Η Amazon Game Studios στη Ουάσινγκτον έχει κόστος 500 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για την Amazon, η οποία ωστόσο δεν έχει δει ακόμη κάποια αξιοσημείωτη απόσβεση.

Σύμφωνα με το Bloomberg, δύο άτομα τα οποία έχουν στενές σχέσεις με την εταιρεία, επιβεβαίωσαν το παραπάνω ποσό, το οποίο περιλαμβάνει μόνο την ανάπτυξη των games και όχι το Twitch, το οποίο η Amazon αγόρασε το 2014 (σ.σ. για να πίνει το αίμα των streamers βγάζοντας χρήματα μόνη της από διαφημίσεις μέχρι να τους βάλει ένα subscribe button).

Παρότι οι developers της Amazon Game Studios είχαν δουλέψει σε σημαντικά games, όπως ο Kim Swift στο Portal και ο Clint Hocking (director του Far Cry 2), εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να σημειώσουν ένα παιχνίδι που θα πουλήσει. Σε αυτό οφείλεται τόσο η ποιότητα των games, όσο και το γεγονός ότι η εταιρεία έχει ανύπαρκτο Marketing. Ακολουθεί την λογική της Valve, δηλαδή "Δεν στέλνουμε δελτίο τύπου και περιμένουμε οι δημοσιογράφοι να μυρίσουν τα νύχια τους και να γράψουν άρθρα από μόνοι τους".

Κατά τα άλλα, εντός του Amazon αναπτύσσεται και η Lumberyard game engine, η οποία δεν έχει κανένα νόημα μπροστά στη Unity και την Unreal Engine, ενώ σύμφωνα με το Bloomberg, υπάρχουν διακρίσεις απέναντι στις γυναίκες υπαλλήλους, έναντι των ανδρών, καθώς επικρατεί μία "bro culture" όπως την ονομάζουν. Τέλος, η Amazon είχε ακυρώσει και το Fantasy Sports game Breakaway και πρόσφατα το Hero Shooter Crucible. Το MMORPG New World πάντως αναμένεται μέσα στην άνοιξη του 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 19:17 #245691 by BigGreekGamer
Ο Jeff Bezos αποχωρεί από την θέση του διευθύνοντα σύμβουλου της Amazon
Θα αναλάβει την θέση του εκτελεστικού προέδρου.


Ο Jeff Bezos, 25 χρόνια μετά από την ίδρυση της Amazon αποχωρεί από την θέση του διευθύνοντα σύμβουλου και θα αναλάβει τα κατά καθήκοντα του εκτελεστικού προέδρου.

Την θέση του θα πάρει ο Andy Jassy, υπεύθυνος ως τώρα για τις διαδικτυακές υπηρεσίες της Amazon. Η αλλαγές αυτές θα γίνουν προς το τέλος του 2021 όπως δήλωσε ο Bezos σε ένα γράμμα προς τους υπαλλήλους του: "Από την θέση του εκτελεστικού προέδρου, έχω σκοπό να επικεντρώνομαι στα νέα προϊόντα και πρωτοβουλίες. Ο Andy είναι αρκετά γνωστός στην εταιρεία και βρίσκεται εδώ σχεδόν όσο και εγώ. Θα είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ως εκτελεστικός πρόεδρος θα μπορώ να ασχολούμαι με τα σημαντικά θέματα της Amazon, όμως θα έχω το χρόνο και την ενέργεια να ασχοληθώ και με τα ιδρύματα Day 1, Bezos Earth, την Washington Post και τα άλλα ενδιαφέροντά μου".

Υπό την ηγεσία του Bezos η Amazon ίδρυσε την Amazon Game Studios η οποία αναπτύσσει το ΜΜΟ New World και αγόρασε το Twitch το 2014. Ο Bezos επίσης πρωταγωνιστεί στην διαδραστική ταινία You Are Jeff Bezos. Η Amazon Game Studios από την ίδρυση της το 2012 δυσκολεύεται να κυκλοφορήσει πολλούς τίτλους, σύμφωνα με το Bloomberg, λόγω εσωτερικών προβλημάτων και έλλειψης εμπειρίας στο gaming από τον υπεύθυνό της Mike Frazzini.

Η Amazon εκτός από τις συγκεκριμένες ανακατατάξεις, ανακοίνωσε επίσης τα έσοδα του τελευταίου τριμήνου του 2020 δηλαδή 125.56 δισεκατομμύρια δολάρια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2021 10:06 #245775 by BigGreekGamer
Ο νέος CEO του Amazon θέλει η εταιρεία να βγάλει ένα μεγάλο video game
O Andy Jassy πιστεύει ότι η Amazon Game Studios θα τα καταφέρει.


Η Αμερικάνικη εταιρεία Amazon έχει στη διάθεσή της όλους τους πόρους για να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε, αλλά ακόμη δεν τα έχει καταφέρει όσον αφορά τα games. Το δωρεάν FPS Crucible απέτυχε παταγωδώς, με την εταιρεία ανάπτυξής του, Amazon Game Studios, να το αποσύρει από την κυκλοφορία και να τερματίζει το όλο project. Το Fantasy MMO New World, το οποίο η Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης έχει στα σκαριά, αναβάλει διαρκώς την κυκλοφορία του.

Υπάρχουν επίσης και πολλά προβλήματα στην εσωτερική διοίκηση της Αμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Amazon Game Studios υιοθέτησε μια πιο χαλαρή εργασιακή πολιτική και τα ανώτερα στελέχη της δεν είχαν την κατάλληλη εμπειρία. Στα στελέχη αυτά συγκαταλέγεται και ο επικεφαλής του Αμερικάνικου studio, Mike Frazzini, ο οποίος αρχικά ήταν στο παράρτημα βιβλίων στην Amazon.

Δείτε το τρέιλερ του Crucible:


Παρ’ όλα αυτά, ο επερχόμενος CEO του Amazon, Andy Jassy, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Jeff Bezos το καλοκαίρι, εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον Frazzini σε ένα email που έστειλε στους υπαλλήλους του, και δήλωσε ότι η Αμερικάνικη εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στον τομέα του gaming.

"Κάποιες επιχειρήσεις τα καταφέρνουν στον πρώτο χρόνο, και άλλες χρειάζονται κάμποσα χρόνια", έγραψε ο Jassy. "Παρ’ όλο που δεν έχουμε δει συνεχείς επιτυχίες με την Amazon Game Studios, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε εάν παλέψουμε. Εάν πετύχει εξ’ αρχής όλα είναι πιο εύκολα, αλλά αν χρειαστεί κόπο η επιτυχία είναι πιο γλυκιά. Πιστεύω ότι η ομάδα του studio θα τα καταφέρει αν επικεντρωθούμε σε αυτά που χρειάζεται."

Η δήλωση του νέου CEO έρχεται σε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονική περίοδο. Μόλις πριν λίγες ημέρες, η Google ανακοίνωσε ότι κλείνει της εταιρείες ανάπτυξης του Google Stadia.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2021 12:54 - 14 Apr 2021 12:55 #249381 by BigGreekGamer
Τρομοκράτης με το ψευδώνυμο "Διόνυσος ήθελε να ανατινάξει τους servers της Amazon με C4" Για να "απαλλάξει τον κόσμο από την ολιγαρχία".Ο Seth Aaron Pendley από το Τέξας εμφανίστηκε στο δικαστήριο αυτό το Σαββατοκύριακο αφού συνελήφθη από το FBI καθώς είχε σχεδιάσει "να ανατινάξει το διαδίκτυο". Η βασική του ιδέα ήταν να ρίξει ένα κέντρο δεδομένων της Amazon (AWS) προκειμένου όπως ισχυρίζεται να απελευθερώσει τις ΗΠΑ από την ολιγαρχία που πιστεύει ότι ελέγχει επί του παρόντος τον κόσμο.

Τα σχέδια του Pendley επισημάνθηκαν στην κρυπτογραφημένη υπηρεσία επικοινωνίας Signal, όπου άρχισε να περιγράφει την πλοκή του να «σκοτώσει [περίπου] το 70 τοις εκατό του Διαδικτύου» με το όνομα "Διόνυσος" - ο διπλός Έλληνας Θεός της γονιμότητας και του κρασιού, και προστάτης του οι τέχνες.

Μια δήλωση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών  λέει ότι όταν πλησίασε ένας χρήστης που ρώτησε για ποιο αποτέλεσμα επιθυμούσε ο ίδιος, "ο θάνατος" ήταν η απάντηση του Pendley.Ένας χρήστης που εμφανίστηκε για να ειδοποιήσει τις αρχές κατέληξε να συνεργάζεται με το FBI ως μυστικός πράκτορας. Ο πράκτορας του FBI εμφανίστηκε ως έμπορος όπλων σε μια συνάντηση με τον ένοχο και, σύμφωνα με τις πηγές της Conan Daily, του έδειξε ακόμη και πώς να οπλίζει και να πυροδοτεί τα πλαστικά εκρηκτικά C-4 που μόλις αγόρασε.
Ο Pendley τα τοποθέτησε στο όχημά του, συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε επί τόπου. Ο Pendley αντιμετωπίζει έως και 20 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή, εάν καταδικαστεί.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Andreecko
Notification