Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Intel: Γενική Συζήτηση

22 Jun 2018 01:31 #215540 by Manos


Ο διευθύνων σύμβουλος της Intel, Brian Krzanich, παραιτήθηκε από την εταιρεία καθώς έσπασε τον κανονισμό που είχε θέσει ο ίδιος μαζί με το ΔΣ της εταιρείας, που κάνει λόγο για "Απαγόρευση σύναψης σχέσεων μεταξύ υπαλλήλων".

Μέσω μιας εσωτερικής διερεύνησης που έγινε, ανακαλύφθηκε ότι ο Krzanich διατηρούσε σχέση με μία υπάλληλό του. Την θέση του πήρε προσωρινά ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, Robert Swan. Τα στοιχεία της σχέσης του Krzanich με την υφισταμένη του δεν γνωστοποιήθηκαν, ούτε καν πόσο κράτησε η σχέση που είχαν. Ο κανονισμός για τις σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων τους επηρεάζει όλους ανεξαρτήτως βαθμού.

"Καθότι αναμένουμε όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας να σέβονται τις αρχές της Intel, το ΔΣ της εταιρείας δέχεται την παραίτηση του κ. Krzanich και τον ευχαριστεί για την συνεισφορά του" ανέφερε η ανακοίνωση της Intel λίγες ώρες αφότου ο πρώην διευθύνων σύμβουλος παραιτήθηκε και επίσημα. Δεν ήταν ωστόσο η πρώτη φορά που παραβίασε κανονισμό, καθώς στις αρχές του 2018 οι συνάδελφοί του ανακάλυψαν ότι πούλησε 39 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές, το μέγιστο ποσό που μπορούσε να πουλήσει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε σημαντικά ελαττώματα στους επεξεργαστές που κατασκευάζει η Intel (σ.σ. τους Spectre και Meltdown). Στέλεχος της Intel δήλωσε αργότερα στα μέσα ότι η πώληση των μετοχών δεν είχε σχέση με τις ατέλειες τις οποίες γνωστοποίησε ο Krzanich.

Η παραίτηση του Brian Krzanich έρχεται σε μια εποχή όπου οι σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων σε μεγάλες εταιρείες έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της USA Today που βασίζεται σε στατιστικά από την Κοινωνία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το 99% των εταιρειών που έχουν πολιτικές που απαγορεύουν σχέσεις μεταξύ εργαζομένων, διώκουν άμεσα τους εργαζόμενούς τους, αν παρατηρήσουν σχέσεις ακόμα και από διευθυντικά στελέχη με τους υφισταμένους τους. Ο Krzanich ήταν διευθύνων σύμβουλος της Intel από το 2013.

Η μετοχή της Intel ήταν στα 33,5 δολάρια πέρυσι και μέσα στον Ιούνιο έφτασε στη μέγιστη τιμή της, στα 57,08 δολάρια. Ωστόσο, μετά την παραίτηση του Krzanich έπεσε κατακόρυφα σήμερα από τα 54,39 δολάρια στα 52,19 όπου και έχει σταθεροποιηθεί.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2018 22:14 - 10 Oct 2018 20:38 #219310 by akiszax
Intel Core 9th Gen: Η ένατη γενιά επεξεργαστών


Βελτίωση κατά 15% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Η Intel ανακοίνωσε τους επεξεργαστές 9ης γενιάς οι οποίοι θα προσφέρουν μέχρι και 8 πυρήνες.

Οι επεξεργαστές θα είναι συμβατοί με τις Coffee Lake και Z370 πλατφόρμες. Δεν θα είναι συμβατοί με το chipset Z390 και τις αντίστοιχες μητρικές πλακέτες. Το αξιοσημείωτο είναι ο οκτώ πυρήνων επεξεργαστής i9-9900K, που περιλαμβάνει δυνατότητα (turbo) χρονισμού στα 5.0 Ghz.

Παρακάτω ένα διάγραμμα που αναλύει τα χαρακτηριστικά τους:O νέος κυρίαρχος επεξεργαστής για την Intel βρίσκεται στην κορυφή, καθώς έχει 8 πυρήνες με hyperthreading, χρονισμό στα 3.6 Ghz στα 95W TDP και μπορεί να φτάσει τα 5.0 Ghz με την τεχνολογία turbo της Intel σε 2 πυρήνες. Υποστηρίζει μέχρι και dual channel μνήμη DDR4-2666. Ο Core i9-9900K συνεχίζει το έργο του Core i7-8086K από την 8η γενιά, προσθέτοντας ένα με δύο πυρήνες. Όταν το chipset μπει σε all-core turbo ο χρονισμός γίνεται 4.7Ghz και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την κατανάλωση ρεύματος και τις θερμοκρασίες σε αυτό το mode.

Στην κατηγορία των 8-πυρήνων βρίσκουμε τον Core i7-9700K, αλλά χωρίς hyperthreading. Με αρχικό χρονισμό στα 3.6Ghz, με 95W TDP, και με turbo για να αγγίξει τα 4.9Ghz σε ένα μόνο πυρήνα. Παρότι ο i7-9700K ακολουθεί την ίδια (Coffee Lake) αρχιτεκτονική με τον 8700Κ,έχει λιγότερη L3 cache ανά πυρήνα, υπερτερεί, καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο ακόμα πυρήνες και καλύτερη turbo απόδοση.

Ο επόμενος επεξεργαστής ιδανικός για overclocking είναι ο Core i5-9600K, με 6 πυρήνες και έλλειψη hyperthreading. Μπορεί να μοιάζει με τον προκάτοχό του αλλά έχει αυξημένο χρονισμό.

Περιμένοντας επίσημες τιμές, ο i9-9900K εμφανίστηκε στο Amazon έναντι 582 δολαρίων την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουν αναρτηθεί πλέον τιμές και για τα υπόλοιπα μοντέλα. Ενδιαφέρον προκάλεσε το σχήμα το κουτιού της συσκευασίας που διαφέρει από το απλό και συνηθισμένο τετράγωνο κουτάκι της Intel. Στην φωτογραφία φαίνεται ένα δωδεκάπλευρο κουτί με ιδιαίτερο χρώμα που ίσως τελικά να έχει και τον i9 μέσα του.

Πρώτη φορά είδαμε 5.0Ghz turbo με τον Core i7-8086K, σε ένα πυρήνα, πλέον έχουμε 2 πυρήνες με τον χρονισμό τους να αγγίζει τα 5 Ghz
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Apr 2019 16:08 #224878 by akiszax
Μεγάλη πτώση για την μετοχή της IntelΙστορικό χαμηλό δεκαετίας.

Η μετοχή της Intel γνωρίζει τις τελευταίες ημέρες ένα ιστορικό χαμηλό για την τελευταία δεκαετία, κ έπεσε χθες κατά 11%. Τέτοια πτώση είχαμε να δούμε από τον Σεπτέμβριο του 2008 όταν και η μετοχή είχε πέσει τότε κατά 10,1%.

Παρότι η εταιρεία δείχνει να έχει υψηλά έσοδα, ο διευθύνων σύμβουλός της, Bob Swan, δήλωσε ότι "Φέτος βλέπουμε την χρονιά πιο προσεκτικά. Έχουμε λανσάρει προϊόντα υψηλής απόδοσης. Ελπίζουμε οι συνθήκες στην αγορά να βελτιωθούν στο Β' εξάμηνο" κάτι που τάραξε ορισμένους επενδυτές. Οι εκτιμήσεις των κερδών της Intel για φέτος είναι πιο χαμηλά και από τις εκτιμήσεις της Wall Street.

Τα κέρδη του datacenter της Intel έπεσαν το τελευταίο τρίμηνο κατά 6% και κυμάνθηκαν στα 4,9 δις δολάρια, αριθμός πολύ πιο χαμηλός από την πτώση 2,5% που είχαν εκτιμήσει οι αναλυτές. Και όλα αυτά ενώ η Intel θεωρείται ο κορυφαίος κατασκευαστής επεξεργαστών για PC, κάτι που ασφαλώς επηρεάζει και το PC Gaming. Μάλιστα μέσα στο 2020 η Intel αναμένεται να μπει και στην αγορά καρτών γραφικών.

Εν τω μεταξύ η AMD μπαίνει δυνατά στον ανταγωνισμό καθώς ετοιμάζει τους νέους επεξεργαστές Ryzen (7nm), ενώ η Nvidia κυκλοφορεί κάρτες γραφικών GeForce, βασισμένες στην αρχιτεκτονική Turing, με ή χωρίς dedicated hardware για real-time ray tracing και RTX, επομένως ο ανταγωνισμός καλά κρατεί.

Τις τελευταίες ώρες η μετοχή της Intel είδε μια μικρή άνοδο και έτσι η πτώση έμεινε στο 9%.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Apr 2020 00:07 #233066 by BigGreekGamer
Intel Gaming Comet Lake S CPU νέας γενιάς
Διέρρευσαν οι προδιαγραφές τους.

Πολλές ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κατακλύζουν τον τελευταίο καιρό το internet, παρόλα αυτά μερικά καινούρια leaks έχουν επιβεβαιωθεί και μας δίνουν μια καθαρότερη εικόνα σχετικά με το τι ετοιμάζει η Intel για την νέα γενιά των gaming CPU της.

Οι πληροφορίες αναφέρονται σε τρεις νέους CPU, πιο συγκεκριμένα για τους Core i9 10900K, Core i7-10700K και Core i5 10600K. Από τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους προκύπτει πως δύο από αυτούς θα διαθέτουν boost clock μεγαλύτερο από 5GHz, πιο συγκεκριμένα ο Core i9 10900K και Core i7-10700K οι οποίοι θα διαθέτουν δέκα cores και είκοσι threads με ταχύτητες έως 5.3 GHz και 8 cores και 16 threads με ταχύτητες έως 5.1GHz αντίστοιχα. Ο Core i5 10600 προβλέπεται να διαθέτει 6 cores και 12 threads, με το boost clock του να φτάνει τα 4.8GHz.

Αναλυτικά οι προδιαγραφές:
Core i9 10900K—10 cores / 20 threads, μέχρι 5.3GHz
Core i7-10700K—8 cores / 16 threads, μέχρι 5.1GHz
Core i5-10600K—6 cores / 12 threads, μέχρι 4.8GHz

Θεωρείται πιθανό πάντως το ενδεχόμενο οι προδιαγραφές των παραπάνω να είναι μικρότερες κατά την επίσημη παρουσίασή τους, τουλάχιστον στο κομμάτι του boost clock. Αυτό οφείλεται στη νέα τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί με όνομα “ Thermal Velocity Boost”, η οποία θα ανεβάζει περιστασιακά το boost clock υπό προϋποθέσεις όπως η θερμοκρασία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2020 10:52 #239855 by Dylandog
Intel Rocket Lake: H ενδέκατη γενιά επεξεργαστών θα κυκλοφορήσει το 2021
Η εταιρεία παρουσίασε τις νέες CPU, μια ημέρα πριν την ανακοίνωση της AMD για τους Zen 3.H Intel ανακοίνωσε χθες και επίσημα τους νέους επεξεργαστές για desktops, Rocket Lake, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2021, προλαβαίνοντας κατά μια μέρα την αντίστοιχη ανακοίνωση της AMD για τους νέους Zen 3.

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει περισσότερα για τους επεξεργαστές εντέκατης γενιάς Rocket Lake και ανέφερε ότι περαιτέρω πληροφορίες θα γίνουν γνωστές σύντομα. Στην ανακοίνωση πάντως γίνεται λόγος για την επιτυχία των τωρινών επεξεργαστών παρόλο που η τεχνολογία τους είναι 14nm.

Δεν είναι ξεκάθαρο μέχρι στιγμής αν η Intel θα ξεκινήσει την παραγωγή 10nm για την σειρά Rocket Lake και τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την κυριαρχία της στους single-core επεξεργαστές. Το σίγουρο είναι ότι οι Rocket Lake θα είναι συμβατοί με PCIe 4.0 που σημαίνει ότι θα μπορείτε να τρέξετε τις αντίστοιχες κάρτες επέκτασης και SSD και σε επεξεργαστές Intel. Οι τωρινοί Ryzen 3000 της AMD ήδη υποστηρίζουν PCIe 4.0.

Η AMD μέσω livestream θα ανακοινώσει τους επεξεργαστές Zen 3 και θα πρέπει να περιμένουμε και ανακοίνωση για desktop σειρά και των Ryzen 4000. H AMD έχει επιστρέψει για τα καλά στον ανταγωνισμό των επεξεργαστών και επικεντρώνεται σε προσιτούς πολυπύρηνους. Η Intel πάντως συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι σε επεξεργαστές single-core, ιδανικούς για gaming.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2021 14:20 - 15 Feb 2021 14:21 #246317 by BigGreekGamer
Η Intel προβάλει επιθετικές διαφημίσεις προς την AppleΗ επιθετικότητα ξεκίνησε λόγω της αντικατάστασης των Intel επεξεργαστών στα MacBook.
Φαίνεται ότι η κόντρα μεταξύ Intel και Apple έχει αναζωπυρωθεί, με την πρώτη να κάνει επιθετικές αναρτήσεις.
  Στο επίσημο προφίλ της Intel στο Twitter , η εταιρεία ανήρτησε μία διαφήμιση, υπαινισσόμενη ότι τόσο οι επιστάμενες αλλά και οι gamers προτιμούν PC αντί για Mac.To Tweet ανακατευθύνει σε ένα βίντεο του YouTube στο οποίο ο Jon Rettinger παραθέτει λόγους για τους οποίους πρέπει να σκεφτείτε την αγορά ενός Intel Evo laptop αντί ενός Aple MacBook με επεξεργαστή Apple M1. Το βίντεο όπως είναι λογικό χρηματοδοτείται από την Intel.
έχει περάσει πολύς καιρός από την εποχή που τα MacBook είχαν στο εσωτερικό τους επεξεργαστές της Intel και για του λόγου το αληθές, ακόμα και σήμερα πολλά MacBook λειτουργούν με επεξεργαστές της Intel. Προσφάτως όμως, η Apple αποφάσισε να αλλάξει τους επεξεργαστές της Intel με ένα δικό της προϊόν, τους επεξεργαστές Apple M1. Η εταιρεία έχει πλέον σχεδιάσει να απαλλαγεί από όλους τους επεξεργαστές της Intel στα laptop της μέχρι το 2022.
   Σύμφωνα με το benchmark  που μοιράστηκε η Intel, ο Apple M1 δεν μπορεί να τρέξει αρκετά video games (αν και αυτά που τρέχει τα τρέχει σε υψηλότερα FPS από τον Intel Core i7 1185G7).Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Intel, Pat Gelsinger, έχει αναφέρει ήδη το πρόβλημα ανάμεσα στις δύο εταιρείες: "Πρέπει να προσφέρουμε καλύτερα προϊόντα στην αγορά των PC συγκριτικά με κάθε πιθανό πράγμα που προσφέρει μία εταιρεία lifestyle που εδρεύει στο Cupertinο. Θα χρειαστεί να είμαστε τόσο καλοί στο μέλλον."Φαίνεται ότι η διαμάχη ανάμεσα σε PC και Mac έχει αναζωπυρωθεί και αναμένουμε νεότερα για τα όσα έπονται.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2021 11:18 - 22 Apr 2021 11:18 #249805 by BigGreekGamer
Οι Intel και TSMC δήλωσαν ότι: "Η έλλειψη αποθεμάτων στα τσιπ μπορεί να κρατήσει μέχρι το 2022 ή και παραπάνω"  

Οι εταιρείες κατασκευάζουν νέα εργοστάσια.
 Οι Intel και TSMC είναι δύο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τσιπ στον κόσμο και έκαναν κοινή δήλωση ότι η έλλειψη αποθεμάτων στα τσιπ μπορεί να κρατήσει μέχρι το 2022 ή και παραπάνω και πως είναι κάτι που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πολύ σοβαρά.

 Ο Pat Gelsinger, διευθύνων σύμβουλος της Intel,  δήλωσε : "Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα ενός μεγάλου όγκου προπαραγγελιών. Αναμένουμε η ζήτηση να συνεχίσει και δουλεύουμε στενά με τους πελάτες μας για να αναπτύξουμε μία τεχνολογική λύση, ώστε να επιλύσουμε τις απαιτήσεις και να δημιουργήσουμε διαφοροποίηση και προϊόντα που θα αντέχουν μακροπρόθεσμα ως αξία. Ως εκ τούτου, στην πραγματικότητα βλέπουμε ότι η ζήτηση συνεχίζει να είναι υψηλή. Και η έλλειψη θα συνεχιστεί όλο το έτος και μπορεί να επεκταθεί και το 2022. Θέλουμε να βοηθήσουμε με το πρόβλημα που υπάρχει, αλλά μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι να μπορέσουμε να το λύσουμε πλήρως. Χρειάζονται κάποια χρόνια μέχρι να δημιουργήσουμε μία ποσότητα προϊόντων".

 Αμφότερες οι TSMC και Intel ξοδεύουν υψηλά ποσά για να κατασκευάσουν νέες εγκαταστάσεις μέσα στα επόμενα χρόνια και να αυξήσουν την παραγωγή τους. Η TSMC έχει επενδύσει 100 δις. Η Intel κατασκευάζει η ίδια τα τσιπ της και έχει ξοδέψει 20 δις για να φτιάξει δύο νέες εγκαταστάσεις στην Arizona των ΗΠΑ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 21:26 #251787 by BigGreekGamer
Intel: "Παρέχουμε καλύτερη gaming εμπειρία από όλα τα Mac" Η Intel αντιδράει μετά την διακοπή της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

 Ο Ryan Shrout υπεύθυνος της Intel, μιλώντας στο PC Gamer, δήλωσε ότι η Αμερικανική εταιρεία προσφέρει ανώτερη gaming εμπειρία από όλα τα Mac της Apple.

 Αν και μίλησε και για τις AMD και ARΜ,  αφιερώθηκε περισσότερο στην Apple . Σύμφωνα με τον ίδιο τον Shout, η μέτρια gaming εμπειρία που προσφέρει ένας Mac είναι ο λόγος που οι δικές του συσκευές είναι ανώτερες. Βεβαίως η Intel έκανε αρκετές έρευνες και δήλωσε ότι περισσότερα από τα μισά video games της αγοράς δεν υποστηρίζονται από το macOS. Ακόμα και με χρήση emulators, η Intel έδειξε ως παράδειγμα το Valheim, το οποίο δεν λειτουργούσε σωστά.
File Attachment:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Oct 2021 15:46 #256262 by Kostas Dalaklidis
Οι νέες κάρτες γραφικών της Intel δεν θα περιορίζουν το mining κρυπτονομισμάτων

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη για τις GPU Arc Alchemist, η Intel αποκάλυψε ότι δεν θα χρησιμοποιεί περιορισμούς ούτε σε hardware ούτε σε software για να αποτρέψει τους miners κρυπτονομισμάτων. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια χαμένη ευκαιρία για την Intel, καθώς ο περιορισμός του hash rate της Nvidia εκτιμήθηκε από τους παίκτες, παρά το πολύωρο hacking που έπρεπε να κάνουν για να το ξεκλειδώσουν.

Προς υπεράσπιση της Intel, αυτές οι νέες GPU επικεντρώνονται καθαρά στο gaming και όχι στην προσπάθεια αποτροπής ορισμένων ενεργειών. Όπως λέει ο Roger Chandler της Intel, "δεν σχεδιάζουμε αυτό το προϊόν, σε αυτό το σημείο, έτσι ώστε να στοχεύει συγκεκριμένα στους miners". Έτσι, ενώ δεν θα υπάρχει τίποτα για να αποτρέψει τους miners, δεν θα υπάρχει και κάτι που να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για αυτούς. 

Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι το mining γίνεται κυρίως μέσω λειτουργικών συστημάτων Linux και τα προγράμματα Linux της Intel είναι όλα ανοιχτού κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι, όπως και η AMD, εάν θέλει να έχει οποιαδήποτε μορφή περιορισμού, θα χρειαστεί να στραφεί σε ιδιόκτητες λύσεις. Ακόμα κι έτσι, όπως είδαμε το περασμένο έτος, αυτό δεν εμπόδισε τους miners κρυπτονομισμάτων να αποκτήσουν σχεδόν κάθε GPU που έχει κυκλοφορήσει, για να θέσουν σε λειτουργία τα ψηφιακά τους κρυπτορυχεία. Ενώ έχουμε ακόμη ελπίδες ότι το mining του Ethereum θα τελειώσει σύντομα, αυτό δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Η συνέντευξη, την οποία μπορείτε να βρείτε στο Gadget 360, έχει πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Μαζί με την αποκάλυψη σχετικά με την έλλειψη περιορισμού στο mining, ο Raja Koduri της Intel απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με το αν θα υπάρχει επαρκές απόθεμα της νέας GPU κατά την κυκλοφορία. Ο Raja απάντησε τα εξής: "Θα είμαι πάντα πολύ προσεκτικός, όταν η ζήτηση είναι τόσο υψηλή και όταν η αγορά είναι τόσο δύσκολη. Πάντα θα θέλουμε περισσότερο απόθεμα. Επομένως, δεν πρόκειται να πω ότι έχω αρκετό απόθεμα σε αυτήν την αγορά υψηλής ζήτησης". Νομίζω ότι κάθε ένας από τους ανταγωνιστές μου θα πει το ίδιο πράγμα αυτή τη χρονική στιγμή".

Είναι δύσκολο για την Intel ή οποιονδήποτε άλλον, να εκτιμήσει το ενδιαφέρον για την GPU της, αλλά δεδομένης της κατάστασης της αγοράς θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για την Alchemist. Το να έχεις έναν άλλο παίκτη στην αγορά είναι υπέροχο, αλλά μόνο αν υπάρχει απόθεμα για να υποστηρίξει το λανσάρισμα.

Η Intel μιλά επίσης για την υποστήριξη παιχνιδιών XeSS. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Συνεργαζόμαστε ενεργά με δεκάδες ομάδες ανάπτυξης αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να περιμένετε μια πολύ καλή συλλογή παιχνιδιών που θα αυξηθεί επιθετικά με την πάροδο του χρόνου".

Μια ερώτηση που εξακολουθεί να εξαρτάται από την ικανότητα της Intel να προσφέρει ανταγωνιστική GPU παιχνιδιών αφορά το κομμάτι του software. Η ερώτηση για το αν η Intel έχει δεσμευτεί σε ένα πρόγραμμα για τις κυκλοφορίες των GPU της, η εταιρία απάντησε: “Ναι. Επίσης, να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν updates που σχετίζονται με μερικές από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες, καθώς μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά εκεί”.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Andreecko
Notification