Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Lavie Mini

08 Jan 2021 17:13 #244347 by Cefirul
Lavie Mini was created by Cefirul
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του Project UFO της Alienware στην CES 2020, ακόμα περιμένουμε το mini PC σε στυλ Switch να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά.

Η NEC Personal Computers μία μείξει ανάμεσα στην Lenovo και την NEC Corp. ανακοίνωσε ένα πρωτότυπο το οποίο ονομάζεται Lavie Mini το οποίο έχει τα εν λόγω χαρακτηρίστηκα. Το Lavie Mini θα έχει δύο controllers δεξιά και αριστερά από την 8 ιντσών οθόνη του. Οι διαστάσεις είναι λίγο μεγαλύτερες από το Switch, του οποίου η οθόνη είναι 6.2 ίντσες. Η ανάλυση οθόνης του Lavie Mini φτάνει έως 1920 x 1200 ενώ υπάρχει και ένα επιπρόσθετο εξάρτημα για έξοδο 4Κ όπως και επιπλέον θύρες USB Type-C και Type-A.

Το Lavie Mini διαφέρει με αρκετούς τρόπους στον χώρο του PC gaming. Για παράδειγμα πρόκειται για σύστημα ολοκληρωμένο το οποίο συμπεριλαμβάνει και ένα πληκτρολόγιο το οποίο κρύβεται πίσω από την μονάδα. Περιέχει Inte Xe graphics και Tiger Lake CPU μέσα σε ένα τσιπ Intel Core i7 1180G7. Το συγκεκριμένο τσιπ δεν έχει καταχωρηθεί στην βάση δεδομένων της Intel όμως έχει εμφανιστεί σε κάποια benchmark, σύμφωνα με τα οποία κατατάσσεται ακριβώς κάτω από την ναυαρχίδα 25W Core i7 1185G7.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής προσφέρει δυνατότητα Wi-Fi 6 όπως και δύο θύρες USB Type-C. Έχει επίσης θύρα για ακουστικά και μικρόφωνο και είναι συμβατός με BlueTooth 5.1. Στο εσωτερικό του Lavie Mini υπάρχει ένας 256GB NVMe SSD και 16GB  LPDDR4X RAM στα 4,266MHz.

Το Lavie Mini θα παραμείνει ως πρωτότυπο για την CES 2021 και συνεπώς δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η τιμή ούτε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Andreecko
Notification