Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Lenovo Star Wars AR Headset

17 Jul 2017 00:52 - 17 Jul 2017 12:36 #202128 by Angel


Η Lenovo σε συνεργασία με την Disney ετοιμάζει ένα Augmented Reality headset.

Το συγκεκριμένο headset θα έχει ως στόχο να ζωντανέψει games της σειράς Star Wars μπροστά στα μάτια σας. Παρουσιάστηκε στην έκθεση D23 Expo στο Anaheim και στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρετε μια γεύση των games που θα περιέχει. Φορώντας το headset αυτό θα ζήσετε σε πρώτο πρόσωπο μάχες από το σύμπαν του Star Wars, οι οποίες θα περιλαμβάνουν κάθε είδους οχήματα και εχθρούς που έχουμε δει στα games της σειράς.

Το Star Wars AR headset θα απαιτεί την χρήση συμβατού smartphone για να λειτουργήσει. Το headset θα υποστηρίζει κυρίως Star Wars games, όπως το Holochess (ένα AR σκάκι). Ωστόσο, το πρώτο παιχνίδι που θα δούμε θα είναι το Jedi Challenges. Θα περιλαμβάνει Motion controller που θα μοιάζει με lightsaber και που χρησιμοποιούν οι Jedis, όπως ο Luke Skywalker και πλέον η Rey στις ομώνυμες ταινίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Star Wars AR headset. Ανακοινώθηκε πάντως ότι θα μπορείτε να το αποκτήσετε από το επίσημο κατάστημα της Lenovo στη διεύθυνση Lenovo.com.

Πάρτε μια ιδέα παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί:


The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification