Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Razer: Γενική Συζήτηση

11 Dec 2016 23:57 #190772 by Μάνος Γρυπάρης
Razer Raiju
Το PS4 controller της Razer απευθύνεται στους eSports gamers.
Αναλυτική παρουσίαση στο γραπτό review .




Και αντίστοιχα το νέο eSports mouse:
Razer Diamondback Collector's Edition
Επανακυκλοφορία του προ δεκαετίας αγαπημένου eSports mouse της Razer με σύγχρονες προδιαγραφές.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jan 2017 14:00 #191941 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Razer DeathAdder Elite

Τελειοποίηση σε λογικό κόστος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Σένσορας: 16.000 DPI με 450 IPS και επιτάχυση 50g
Μηχανικά switches
Εργονομικά σχεδιασμένο για δεξιόχειρας με λαστιχένια πλαϊνά
Ροδέλα με κλιμακωτό πάτημα
7 προγραμματιζόμενα κουμπιά
Chroma φωτισμοί με επιλογή ανάμεσα σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα
1000 Hz ultrapolling
Αλλαγή ευαισθησίας μέσω δύο κουμπιών κάτω από την ροδέλα
Braded καλώδιο
Μέγεθος: 12,7 x 7 x 4,4 εκατοστά
Βάρος: 105 γραμμάρια
Τιμή: Από 72€

Η Razer κυκλοφορεί στην αγορά το DeathAdder Elite και στο GameWorld είχαμε την ευκαιρία να το τεστάρουμε εκτενώς κατά την περίοδο των εορτών.

Το DeathAdder κυκλοφόρησε αρχικά το 2012, με μία αναβαθμισμένη έκδοση το 2013 και την Chroma Edition το 2014. Μεσολάβησαν διάφορες εκδόσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του World of Tanks και του Black Ops III , καθώς επίσης και μια ενδιάμεση για αριστερόχειρες.

Στην Elite έκδοση του DeathAdder συναντάμε σένσορα 16.000 DPI, κάτι στάνταρ σε όλα τα σύγχρονα mouse της Razer, αλλά και δύο κουμπιά με τα οποία αυξομειώνετε την ευαισθησία του mouse.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2017 13:49 #192122 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Razer Project Valerie

Εντυπωσιακό gaming laptop με τρεις οθόνες 4K.

Η Razer παρουσίασε το πρώτο gaming laptop με τρεις οθόνες.

Κατά την διάρκεια της CES 2017 που λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας, η Razer έκλεψε τις εντυπώσεις αποκαλύπτοντας ένα concept laptop, το Project Valerie. Διαθέτει σύστημα τριών οθονών που προσφέρουν surround gaming σε 180 μοίρες. Ένας αυτόματος μηχανισμός αναλαμβάνει να τοποθετήσει τις δύο πλαϊνές οθόνες στην θέση τους, ενώ όταν επιθυμείτε, μπορείτε να τις κρύψετε στο σώμα της συσκευής.

Κάθε οθόνη έχει διαγώνιο 17.3 ίντσες και ανάλυση 4K (3840x2160) με πάνελς IGZO, με την μέγιστη ανάλυση να φτάνει τα 11.520x2160 pixels. Στην καρδιά του Project Valerie χτυπάει ένας Core i7 που συνοδεύεται από μια Nvidia GTX 1080 με 8GB VRAM και 32GB RAM. Αν και σε αυτές τις αναλύσεις (σε triple-screen setup), η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών μπορεί να τα βρει σκούρα, μιας και το Valerie είναι για την ώρα ένα prototype laptop, εκτός απροόπτου θα διαθέτει δυνατότερο hardware στο εσωτερικό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ώρα λόγω της παρουσίας των τριών οθονών, το πλάτος της συσκευής βρίσκεται στα 3.8 εκατοστά, ενώ το βάρος της φτάνει τα 5.4 κιλά.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία διάθεσης του Razer Project Valerie, ούτε και η τιμή του, παρόλα αυτά αναμένεται να ξεπεράσει τα 5.000 ευρώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2017 01:02 #192186 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κλοπή Razer Project Valerie και Project Ariana

Από το περίπτερο της εταιρείας στην CES 2017.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Razer, Min-Liang Tan, δήλωσε ότι το Project Valerie (το laptop με τις τρεις οθόνες) και το Project Ariana (προτζέκτορας) εκλάπησαν από το περίπτερο της Razer κατά την διάρκεια του CES 2017.

Η Razer δήλωσε την κλοπή στην τοπική αστυνομία η οποία πλέον σε συνεργασία με την διοίκηση της έκθεσης θα προσπαθήσει να βρει λύση και να διερευνήσει το θέμα. Ο Min-Liang Tan δήλωσε ότι δεν αποκλείεται η κλοπή να έγινε από βιομηχανικό κατάσκοπο άλλης εταιρείας, ο οποίος θα παραδώσει τα συγκεκριμένα κομμάτια προς διερεύνηση.

"Το να κλέβεις την τεχνολογία κάποιου δεν θεωρούμε πως είναι κάτι καλό. Οι ποινές για τέτοια εγκλήματα είναι υψηλές και όποιος το έκανε σαφώς και δεν είναι πολύ έξυπνος" δήλωσε ο CEO της Razer. Όσοι βρέθηκαν στην CES 2017 ή γνωρίζουν σχετικά με τους κλέφτες μπορούν να στείλουν email στο legal@razerzone.com και οι πληροφορίες τους όπως και η ταυτότητά τους θα παραμείνουν ανώνυμες.

Θυμίζουμε ότι το 2011 κλέφτες είχαν εισβάλει στα γραφεία της Razer και έκλεψαν prototypes από laptops που έγιναν αργότερα το γνωστό σε όλους μας Razer Blade.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jan 2017 00:39 #192253 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ο διευθύνων σύμβουλος της Razer, Min-Liang Tan, ανακοίνωσε ότι τα δύο prototypes εκλάπησαν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 16:00 τοπική ώρα (Δευτέρα 02:00 ώρα Ελλάδας).

Η Razer δίνει έως και 25.000 δολάρια ως αμοιβή σε όσους καταθέσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν την εταιρεία στην εύρεση των ενόχων και που θα αποδείξουν ότι οι συγκεκριμένοι είναι υπεύθυνοι για την κλοπή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jan 2017 18:51 #192574 by Μάνος Γρυπάρης
Νέο βίντεο: Σήμερα σας παρουσιάζουμε το Razer Ornata Chroma. Το νέο πληκτρολόγιο της Razer με πλήκτρα που συνδυάζουν μηχανική και μεμβρανώδη λειτουργία. Θα το κρατήσω για main όπως φαίνεται.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jan 2017 08:32 #192847 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Project Valerie σε Κινέζικο site δημοπρασιών

Οι κλέφτες του Project Valerie που δεν κυκλοφορεί στην αγορά μάλλον θα έχουν μεγάλο θράσος, αφού έβαλαν προς πώληση το prototype laptop της Razer σε site Κινέζικων δημοπρασιών.

Το site ονομάζεται Taobao και λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με το Ebay. Η τιμή της δημοπρασίας ανέρχεται στα 21.700 δολάρια. Για να δούμε αν οι Κινεζικές αρχές θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν τον κλέφτη, ο οποίος ενδέχεται να έχει εισάγει ακόμα και στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή Paypal προκειμένου να βγάλει χρήματα από την συναλλαγή.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2017 13:44 #192962 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Razer BlackWidow Chroma V2


Αναβαθμισμένη έκδοση του διάσημου πληκτρολογίου.

Η Razer ανακοίνωσε το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο της σειράς BlackWidow Chroma.

Πρόκειται για την αναβαθμισμένη έκδοση του BlackWidow Chroma και θα φέρει νέα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, το V2 θα περιλαμβάνει την νέα επιλογή διακοπτών Razer Yellow που συμβαδίζει με τους ήδη υπάρχοντες Razer Green και Razer Orange. Σύμφωνα με την Razer οι κίτρινοι διακόπτες κάτω από τα πλήκτρα θα σας προσφέρουν την δυνατότητα να τα πιέζετε ταχύτερα από ποτέ.

Η Razer επεσήμανε ακόμα ότι τα Razer Yellow δημιουργήθηκαν για τους παίκτες των MOBA και των FPS που χρειάζεται να πατήσουν συγκεκριμένα πλήκτρα χιλιάδες φορές κατά την διάρκεια των παιχνιδιών τους. Μάλιστα, η διάρκεια ζωής των πλήκτρων αντιστοιχεί σε 80 εκατομμύρια πιέσεις, ποσό ρεκόρ για μηχανικά πληκτρολόγια αυτής της γενιάς.

Το V2 θα προσφέρει μαξιλαράκι για τον καρπό, το οποίο θα προσαρτάται και θα αποσυνδέεται μαγνητικά. Τέλος, το Chroma V2 θα σας παρέχει, όπως ακριβώς και το προηγούμενο μοντέλο της σειράς, μια γκάμα από 16,8 εκατομμύρια επιλογές για τον LED φωτισμό των πλήκτρων. Παράλληλα θα μπορείτε να φτιάξετε συνδυασμούς και συγκεκριμένα προφίλ φωτισμού για διάφορα games.

Το νέο Razer BlackWidow Chroma V2 κυκλοφορεί ήδη από την Razer με την τιμή του να ανέρχεται στα 200 ευρώ.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2017 23:29 #193319 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Razer μπαίνει στον κόσμο των smartphones


Εξαγόρασε την Nextbit. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το δικό της κινητό.

Μετά τις Ouya και THX, η Razer προχώρησε σε μια ακόμα εξαγορά, αυτή την φορά μιας εταιρείας που κατασκευάζει smartphones.

Πρόκειται για την Nextbit η οποία πέρυσι ανακοίνωσε το Robin, ένα cloud-based smartphone, οι πωλήσεις του οποίου όμως σταμάτησαν πρόσφατα. Αν και δεν έγινε γνωστό το ποσό που κατέβαλε η Razer για να προσθέσει στο δυναμικό της την Nextbit, η τελευταία αναφέρει ότι μπαίνοντας στην οικογένεια της Razer, θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται για την ώρα ως ανεξάρτητη εταιρεία, απολαμβάνοντας όμως τους αυξημένους πόρους που της προσφέρει ο κολοσσός των gaming περιφερειακών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nextbit αποτελείται από πρώην υπαλλήλους της Google που είχαν εργαστεί επάνω στο λειτουργικό σύστημα Android.

Μένει να δούμε εάν και πότε θα ανακοινώσει η Razer το πρώτο της smartphone.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2017 20:56 #193447 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Razer Blackwidow Chroma V2


Δείτε το βίντεο με το review του Razer Blackwidow Chroma V2 και διαβάστε περισσότερα εδώ
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification