Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Razer: Γενική Συζήτηση

16 Sep 2023 14:44 #272884 by Nikos Georgopoulos
Razer Viper Signature Mini 24 καρατίων
Η τιμή του είναι τόσο υψηλή που η Razer δεν την αποκαλύπτει.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Razer, Min-Liang Tan, παρουσίασε το ένα και μοναδικό Razer Viper Signature Mini 24 καρατίων, το οποίο όμως έχει τόσο υψηλή τιμή που δεν την αποκάλυψε.


This is an incredibly exclusive one-time commission of a 24K gold @Razer Viper Signature Mini. We don't have a list price to it because it's just so insanely over the top and special. I just had to take a couple of quick pics of it but the images truly don't do it justice. pic.twitter.com/VwIi8ZKXL2

— Min-Liang Tan (@minliangtan) August 31, 2023

Ο ίδιος δήλωσε: Δεν έχουμε τιμή επειδή είναι τόσο υψηλή και τόσο μοναδικό. Όμως ήθελα να βγάλω μερικές γρήγορες φωτογραφίες του, οι οποίες όμως το αδικούν. Το κανονικό Razer Viper Mini κοστίζει γύρω στα 50€ ενώ υπάρχει και άλλη μία Signature Edition, φτιαγμένη από magnesium alloy στα 280 δολάρια, στο εξωτερικό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2023 21:21 #273024 by Nikos Georgopoulos
Razer Blade 16 X Automobili Lamborghini Edition
Σε συνεργασία με την Lamborghini.

Η Razer ανακοίνωσε το Razer Blade 16 X Automobili Lamborghini Edition, το οποίο κατασκεύασε σε συνεργασία με την ίδια την Lamborghini.

Το συγκεκριμένο Razer Blade έχει επεξεργαστή Intel Core i9 13950HX, κάρτα γραφικών RTX 4090, 32GB DDR5-5600 RAM και 4TB SSD. Η οθόνη του υποστηρίζει τις αναλύσεις 4K στα 120z και FHD+ στα 240Hz, μεταξύ των οποίων μπορείτε να εναλλάσσετε οποιαδήποτε στιγμή. Η εξωτερική διαφορά του με τις υπόλοιπες εκδόσεις είναι ότι αντί να έχει το λογότυπο της Razer και τις πράσινες λεπτομέρειες, έχει της Lamborghini και απόχρωσή είναι πορτοκαλί και μαύρη. Η μόνη "ουσιαστική" διαφορά με το απλό Razer Blade 16 είναι ότι εκείνο έχει μόλις 2TB SSD.Το Razer Blade 16 X Automobili Lamborghini Edition θα κοστίζει 5.000 δολάρια, 700 παραπάνω από την "απλή" έκδοση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2023 21:22 #273025 by Nikos Georgopoulos
Razer Aether Lamp
Τα νέα πολύχρωμα προϊόντα της σειράς Gamer Room.

Η Razer, μία εταιρία που ως γνωστόν βάζει RGB φωτισμό σχεδόν σε όλα της τα προϊόντα,  έφτιαξε λάμπες RGB . Βέβαια όχι απλώς λάμπες αλλά μια ολοκαίνουργια σειρά προϊόντων που ονομάζεται «Gamer Room», μία συλλογή από ChromaRGB χρωματισμένα φώτα, « προσαρμοσμένο να ενισχύσει το οπλοστάσιο κάθε gamer».

Τα Razer Aether Lights ανακοινώθηκαν στο RazerCon2023, στο οποίο παρουσιάστηκαν η Aether Lamp και η Aether Lamp Pro, ένα ζευγάρι από λάμπες γραφείου, όμορφα σχεδιασμένες με φως που λάμπει προς όλες τις κατευθύνσεις. H Lamp Pro έχει φως πολλών ζωνών το οποίο θα μπορέσει να εναρμονιστεί με το φως που έχετε στο σπίτι σας. Η λιγότερο φανταχτερή και φθηνότερη, Aether Lamp είναι ουσιαστικά ίδια με την Pro, μόνο ότι έχει φώς μονής ζώνης και επίσης δεν έχει μερικά από τα απτά πλήκτρ της Pro.Εναλλακτικά έχουμε τα Aether lighbulbs και επίσης τα Aether light strips, τα οποία μπορείτε να τα αλλάξετε χρώμα μέσω του νέου Razer Gamer Room mobile app, όπως επίσης και το νέο και βελτιωμένο Razer Synapse, που επίσης ανακοινώθηκε στο RazerCon2023. Όλα τα φώτα είναι Matter-compatible , το οποίο είναι το καθολικό πρότυπο «έξυπνου» σπιτιού για συνδεσιμότητα, και επίσης τα φώτα δουλεύουν και με άλλους κόμβους του «έξυπνου» σπιτιού τα οποία υποστηρίζουν το Matter όπως για παράδειγμα το Google Home και το Amazon Alexa που υποστηρίζουν λειτουργίες φωνητικών εντολών. Tα Aether Lamp και Lamp Pro θα έχουν τιμή λιανικής 80$ και 130$, αντίστοιχα. Τα Aether lightbulbs κοστίζουν 50$ ανά κομμάτι. Το footlight strip θα κοστίζει 130$ (και 30$ για την προέκταση 36 ιντσών).Όλα τα Aether lights πρόκειται να κυκλοφορήσουν αυτό τον χρόνο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification