Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

3DS: Νέες ειδήσεις

08 Dec 2016 18:41 - 08 Dec 2016 18:44 #190564 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Nintendo προσφέρει αμοιβή για ανακάλυψη ευάλωτων σημείων στο 3DS η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 20.000$! Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2020 21:02 #239086 by Giorgos Tsolaridis
Η Nintendo σταματάει την παραγωγή του 3DS
Σημείωσε 75 εκατομμύρια πωλήσεις.


Η Nintendo ανακοίνωσε ότι σταματάει την παραγωγή του 3DS.

Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας και 75 εκατομμύρια πωλήσεις, η φορητή κονσόλα της Nintendo έφτασε στη δύση της. Τα νέα games είχαν σταματήσει να κυκλοφορούν για αυτή εδώ και καιρό. Αντικαταστάθηκε έμμεσα από το Nintendo Switch, μια υβριδική κονσόλα από την Ιαπωνική εταιρεία, που έχει τον ρόλο τόσο της οικιακής, όσο και της φορητής κονσόλας, παρότι είναι σαφώς πιο μεγάλη σε μέγεθος και δεν χωράει στην τσέπη σας.

Το 3DS κυκλοφόρησε το 2011 ως διάδοχος του DS. Το 2012 ακολούθησε το 3DS XL και το 2013 το 2DS.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2021 10:33 #244294 by Giorgos Tsolaridis
Η Nintendo αφαίρεσε 250 games του DS από το 3DS eshop
Πάνω από τα μισά games δεν είναι πλέον διαθέσιμα.


Μια σειρά από DSiWare games αφαιρέθηκαν από το Nintendo 3DS eShop. Στα games αυτά συμπεριλαμβάνονται τίτλοι που έχει κάνει publish η ίδια η Nintendo.

Τα παρακάτω games έχουν αφαιρεθεί:
- Asphalt 4
- X-Scape
- Aura Climber
- Zenonia
- Spotto!
- Mighty Flip Champs
- Escapee GO!
- Dr. Mario Express
- Mr. Driller
- Soul of Darkness
- Legends of Exidia
- Spin Six
- Shantae: Risky’s Revenge
- The Oregon Trail
- Glow Artisan

Πρόσβαση σε αυτά τα games έχετε μόνο όσοι τα έχετε ήδη αγοράσει. Οι υπόλοιποι θα βλέπετε μόνιμα την ένδειξη: "This software is currently unavailable". Η Nintendo έχει κλείσει το Nintendo DSi Shop από τις 31 Μαρτίου 2017 και μέχρι σήμερα τα games ήταν διαθέσιμα στο eShop. Μένει να δούμε αν στο μέλλον θα απενεργοποιηθούν και άλλα games του Nintendo DS.

UPDATE: Τελικά 250 από τα 448 games του Nintendo DS (DSi Ware) έχουν πλέον αφαιρεθεί από το eShop. Η Nintendo δεν εξέδωσε προηγουμένως κάποια προειδοποίηση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:52 #261564 by Nikos Georgopoulos
Η Nintendo θα κλείσει τα eShops του Wii U και του 3DS
Θα μπορείτε μόνο να ξανακατεβάσετε ότι έχετε αγοράσει.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τα eShops των Wii U και Nintendo 3DS στα τέλη Μαρτίου 2023.

Από εκείνο το διάστημα και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε αγορές. Επιπλέον, καθώς πλησιάζει η περίοδος αυτή, οι σχετικές υπηρεσίες θα πάψουν να λειτουργούν.

Πιο αναλυτικά, στις 23 Μαΐου 2022, δεν θα είναι πλέον δυνατή η χρήση πιστωτικής κάρτας για την προσθήκη χρημάτων σε λογαριασμό στο Nintendo eShop στο Wii U ή στην οικογένεια συστημάτων Nintendo 3DS.

Στις 29 Αυγούστου 2022, δεν θα είναι πλέον δυνατή η χρήση μιας κάρτας Nintendo eShop για την προσθήκη χρημάτων σε έναν λογαριασμό στο Nintendo eShop για αυτά τα συστήματα. Ωστόσο, θα εξακολουθεί να είναι δυνατή η εξαργύρωση των keys μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2023.

Οι χρήστες που συνδέουν το πορτοφόλι τους Nintendo Network ID, το οποίο χρησιμοποιήθηκε με το Wii U και το 3DS, με το Nintendo Account wallet - που χρησιμοποιείται με το Switch - μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κοινόχρηστο υπόλοιπο για να αγοράσουν περιεχόμενο σε οποιοδήποτε από αυτά τα συστήματα μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2023. Μετά από αυτό, το υπόλοιπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αγορά περιεχομένου για το Nintendo Switch.

Ακόμη και μετά τα τέλη Μαρτίου 2023 και για το άμεσο μέλλον, θα είναι δυνατή η εκ νέου λήψη games και DLC , firmware updates και το online multiplayer στο Wii U και στην οικογένεια συστημάτων Nintendo 3DS. Τέλος, η Nintendo είπε ότι το κλείσιμο του eShop για αυτά τα συστήματα αποτελεί μέρος «του φυσικού κύκλου ζωής για οποιαδήποτε σειρά προϊόντων», καθώς με την πάροδο του χρόνου γίνεται λιγότερη χρήση από τους gamers.

Το Wii U ήταν ο διάδοχος του εξαιρετικά δημοφιλούς Wii και κυκλοφόρησε στα τέλη του 2012. Πούλησε 13,6 εκατομμύρια μονάδες, αριθμός αρκετά χαμηλός σε σχέση με άλλες κονσόλες της Nintendo.

Το 3DS κυκλοφόρησε το 2011 και ακολούθησαν τα 3DS XL και 3DS LL το 2012. Η οικογένεια συστημάτων 3DS πούλησε πάνω από 75,9 εκατομμύρια μονάδες κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification