Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo: Γενική συζήτηση

02 Apr 2021 22:56 #248774 by Geotsak
Ο YouTuber TysyTube έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει τη διαδικασία λεύκανσης μίας κίτρινης κονσόλας SNES.

Ο TysyTube τοποθετεί αρχικά μία ειδική μύτη στο κατσαβίδι του για να βγάλει της βίδες της κονσόλας. Στην συνέχεια ανοίγει το κάλυμμα και αντικρίζει μεγάλη ποσότητα σκόνης, καθώς και έναν διακόπτη με κομμένο καλώδιο τον οποίο και αφαιρεί, μαζί με ολόκληρο το μπροστινό panel. Ο TysyTube συνεχίζει το ξεβίδωμα και ανοίγει το προστατευτικό της μητρικής πλακέτας της κονσόλας, την οποία και επίσης αφαιρεί. Ο YouTuber ξεσκονίζει όλα τα κομμάτια που αφαίρεσε και με ένα κολλητήρι κολλάει το κομμένο καλώδιο του διακόπτη, ενώ συνεχίζει να αφαιρεί τμήματα της κονσόλας.
Σειρά έχουν μετά τα χειριστήρια, των οποίων τις βίδες επίσης αφαιρεί ώστε να τα ανοίξει και να τα χωρίσει σε κομμάτια. Ο TysyTube τοποθετεί σε έναν μεγάλο κουβά τα μη ηλεκτρονικά κομμάτια τόσο της κονσόλας όσο και των χειριστηρίων και βάζει μπόλικο καθαριστικό υγρό. Στην συνέχεια αρχίζει να τα τρίβει με οδοντόβουρτσα και με άλλα πινέλα ώστε να φύγει όλη η βρομιά. Ο YouTuber ύστερα αρχίζει να κόβει ένα αφρολέξ σε κομμάτια, τα οποία χρησιμοποιεί ως “σφουγγάρια” για διώξει ότι σημάδι είχε απομείνει. Μετά ο TysyTube τοποθετεί πάλι τα κομμάτια τόσο της κονσόλας όσο και των χειριστηρίων σε έναν άδειο κουβά, στον οποίο βάζει υγρό υπεροξείδιο του υδρογόνου (hydrogen peroxide), τοποθετεί ισχυρά φώτα UV και τα αφήνει έτσι τέσσερις ολόκληρες ημέρες για απολύμανση.

Στην συνέχεια ο TysyTube αναλαμβάνει τις ηλεκτρονικές πλακέτες. Τοποθετεί ισοπροπανόλη με ένα πινέλο πάνω στην πλακέτα ώστε να την καθαρίσει, και με ένα σφουγγαράκι μαζί με έναν μικρό τροχό επιδιώκει να αφαιρέσει την σκουριά ενώ φυσάει με μία μικρή τρόμπα για να διώξει την σκόνη. Ακολουθεί αυτήν την διαδικασία για όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, μέχρι και για τα καλώδια των χειριστηρίων. Μετά το πέρασμα των τεσσάρων ημερών ο YouTuber ξαναβιδώνει και ξανακολλάει τα πάντα και αντικρίζει μία πεντακάθαρη κάτασπρη κονσόλα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2021 12:10 #249368 by BigGreekGamer
Super Nintendo World Theme Parks: Φωτογραφίες και βίντεο Βίντεο και από το υπό κατασκευή πάρκο στην Καλιφόρνια.Ένας YouTuber μπήκε στο νέο Universal Studios Hollywood Park στην Καλιφόρνια. Τράβηξε ένα βίντεο 13 λεπτών, το οποίο στο δεύτερο μισό του έχει το Super Mario Theme Park, το οποίο όμως είναι ακόμη υπό κατασκευή.Όπως θα δείτε και από το βίντεο στο 07:20, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια του πάρκου τα οποία έχουν κατασκευαστεί, αλλά στην πλειοψηφία του το πάρκο είναι ακόμη...εργοτάξιο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 10:19 #249469 by BigGreekGamer
Nintendo Indie World Showcase: 14/4/21 Νέα τρέιλερ και εκπλήξεις.
 Η Nintendo έδωσε μια πρώτη ιδέα στο τι μπορείτε να περιμένετε από τις αρχές του 2021 όσον αφορά τα  indie games  με ένα μείγμα αγαπημένων τίτλων μαζί με νέες αποκαλύψεις κι εκπλήξεις.
 Στο σημερινό indie world showcase μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες κυκλοφορίες των games καθώς και νέα τρέιλερ από τα games που παρουσίασε. Δείτε την παρουσίαση παρακάτω.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification