Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo Switch: Γενική συζήτηση/Νέες ειδήσεις

14 Apr 2021 13:00 - 14 Apr 2021 13:00 #249382 by Giorgos Tsolaridis
Νέο Nintendo Switch Lite θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα Μπλε χρώματος.
Η Nintendo ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του Nintendo Switch Lite μπλε χρώματος.
Η νέα έκδοση με την επιλογή ενός πιο φρέσκου χρώματος θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου με τιμή στα 200 δολάρια. Η Nintendo θα λανσάρει το μπλε Nintendo Switch Lite μαζί με το Miitopia, την αναδιαμορφωμένη έκδοση του παιχνιδιού 3DS ρόλων με πρωταγωνιστές (φυσικά) χαρακτήρες Mii.

Οι προπαραγγελίες για το μπλε Nintendo Switch Lite δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, αλλά θα φροντίσουμε να προσθέσουμε λεπτομέρειες προπαραγγελίας σε αυτό το άρθρο μόλις είναι διαθέσιμες.

Το μπλε Nintendo Switch Lite έχει πιο σκούρο τόνο από τις άλλες τέσσερις επιλογές Switch Lite. Η Nintendo ξεκίνησε αρχικά το Switch Lite με τρία χρώματα: γκρι, κίτρινο και τιρκουάζ. Ένα μοντέλο κοραλλιών εντάχθηκε στη σύνθεση το 2020. Ενώ το απόθεμα Switch γενικά ήταν περιορισμένο για μεγάλο μέρος του περασμένου έτους, το κοράλλι Switch Lite ήταν αρκετά δύσκολο να βρεθεί σε απόθεμα κατά την κυκλοφορία. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το μπλε μοντέλο είναι άμεσα διαθέσιμο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2021 22:14 #249416 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ότι καλύτερο το χρώμα και προσωπικά αγαπημένο μου. Αν δεν είχα το κλασσικό Switch πολύ πιθανών να αγόραζα το συγκεκριμένο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 09:16 #249450 by Giorgos Tsolaridis
Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το χρώμα. Ίσως να το ήθελα και λίγο πιο σκούρο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2021 13:54 #249651 by Giorgos Tsolaridis
Η Nintendo έκανε μήνυση στον "Gary Bowser" γιατί φτιάχνει hacks για το Switch Έχει το ίδιο επίθετο με τον πρόεδρο της Nintendo of America!

 Η Nintendo συνεχίζει να σπάει το ρεκόρ μηνύσεων (σ.σ. λογικά θα έχει περισσότερες από όλες τις υπόλοιπες gaming εταιρείες μαζί), καθώς αυτή τη φορά έκανε μήνυση σε έναν Καναδό hacker, επειδή φτιάχνει hacks για το Switch.

 Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι και ο πρόεδρος της Nintendo of America έχει το ίδιο επίθετο! Ο Doug Browser λοιπόν, θα μηνύσει τον hacker και -γιατί όχι- μπορεί να βρεθεί μαζί του σε δικαστική αίθουσα κι έτσι να έχουμε για πρώτη φορά μία μάχη...ανάμεσα σε bowsers και μάλιστα στην πραγματική ζωή! Ο hacker Gary Bowser είναι μέλος της ομάδας Team Xecuter, η οποία φτιάχνει hacks για το Switch.

 Η μήνυση κατατέθηκε από την Nintendo of America τον Οκτώβριο, τόσο στον 51 χρονο Gary Bowser, ο οποίος διαμένει στον Καναδά, όσο και στους άλλους hackers της ομάδας και συγκεκριμένα τον 48χρονο Γάλλο Max Louarn και τον 35χρονο Κινέζο Yuanning Chen. Ο Bowser (ο hacker δηλαδή) παραμένει σε κράτηση από τον Σεπτέμβριο και έπειτα, όταν και συνελήφθη στον Άγιο Δομίνικο. Ο Louarn συνελήφθη στον Καναδά και ο Chen καταζητείται. Οι hackers, μέσω του Gary Bowser, δημιουργούσαν και πουλούσαν hacks για την κονσόλα Nintendo Switch. Υπάρχουν δύο κατηγορίες για διακίνηση και μία για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας. Η ομάδα Team Xecuter πουλούσε κυρίως modchips για το Switch, αλλά και για άλλες κονσόλες, όπως π.χ. μέχρι και το αρχικό Xbox.


 Η ομάδα των hackers αριθμεί πάνω από μια ντουζίνα μέλη ανά τον κόσμο, web designers, προμηθευτές που κατασκευάζουν τις συσκευές και μεταπωλητές. Η Team Xecuter χρησιμοποιούσε διάφορα ονόματα για τις συσκευές τις, όπως τα TrueBlue Mini, Classic2Magic και SX (SX OS, SX Pro, SX Lite και SX Core). Μάλιστα πέρυσι τον Ιούνιο, οι hackers ήταν τόσο "έξυπνα" τζιμάνια, που έδωσαν συνέντευξη στο site TorrentFreak και δήλωσαν ότι δεν κάνουν πειρατεία σε φορητές κονσόλες 3DS και παράλληλα κατηγόρησαν την Nintendo για "μονοπώλιο και τακτικές εκφοβισμού".


 Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Team Xecuter κάλυπτε τις παράνομες δραστηριότητές της, υποστηρίζοντας game designers που ήθελαν να σχεδιάσουν το δικό τους παιχνίδι για μη εμπορική χρήση. αλλά επέμεινε ότι η συντριπτική ζήτηση και χρήση για τις συσκευές της ήταν να παίξει πειρατικά βιντεοπαιχνίδια. Τέλος, η Nintendo διεκδικεί 150.000 δολάρια για κάθε παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας και 2.500 δολάρια ως αποζημίωση απώλειας για κάθε συσκευή που έχουν πουλήσει.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2021 13:57 #249653 by Giorgos Tsolaridis
Γραφίστας δέχθηκε copyright takedown από την Nintendo επειδή "σχεδίασε το μόριο του Bowser" Το Patreon κατέβασε το δημιούργημά του.

 Η Nintendo πλέον κυνηγάει ακόμα και γραφικά τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με αυτή και απλά φέρουν τα ονόματα των χαρακτήρων της. Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν μήνυσε άνθρωπο! Απλά του κατέβασε το δημιούργημα.

 Ο γραφίστας Akkoarcade δημιούργησε ένα art το οποίο και ονόμασε "Το μόριο του Bowser". Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας φυσικά και δεν εμφανίζει κανένα ανδρικό μόριο στα games της Nintendo. Ήταν απλά μια εικόνα που εμπνεύστηκε ο γραφίστας και που έδωσε στο Patreon σε όσους τον στηρίζουν οικονομικά.

 Η Nintendo of America θεώρησε ότι από την στιγμή που το art αναγράφει την λέξη "Bowser", τότε θα έπρεπε αντίστοιχα να στείλει copyright takedown στον δημιουργό. Το νομικό αίτημα στάλθηκε σε αυτόν μέσω του Patreon (το οποίο το έκανε δεκτό) και το δημιούργημα αποσύρθηκε. Δείτε το σχετικό Tweet.
 
 Η Nintendo  δήλωσε  ότι η εικόνα αυτή του Patreon δεν ήταν η μόνη που παραβίασε τα δικαιώματά της και ότι αφορά μια "ευρύτερη γκάμα από art". Παρά την νομική κίνηση της Ιαπωνικής εταιρείας, ο γραφίστας δήλωσε ότι θα συνεχίσει να φτιάχνει art για τους χαρακτήρες της Nintendo. Ελπίζουμε να μην μπλέξει με μηνύσεις γιατί ως γνωστόν η Ιαπωνική εταιρεία δεν αστειεύεται με τέτοια πράγματα και διεκδικεί μεγάλες αποζημιώσεις (θυμίζουμε το ζευγάρι που θα πρέπει να την  πληρώσει 12 εκατομμύρια δολάρια για emulators ). Κατά τα άλλα, η Nintendo δεν αντιλαμβάνεται αμέσως θέματα που θεωρεί ότι θίγουν τους χαρακτήρες της, καθώς  το 2020 κατέβασε ένα Sex game με την Peach, το οποίο ήταν online για εννέα χρόνια . Βέβαια έχει κατεβάσει συνολικά μέχρι σήμερα  σχεδόν 600 games .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 19:23 #250772 by Giorgos Tsolaridis
Το Nintendo Switch έφτασε τις 84 εκατομμύρια πωλήσεις Η Nintendo έκανε ρεκόρ κερδών με 81,8% αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος.


Οι πωλήσεις του Switch συνεχίζουν τις εντυπωσιακές επιδόσεις οδηγώντας την Nintendo σε ένα ρεκόρ κερδοφορίας.

 Η Nintendo δημοσίευσε την οικονομική της αναφορά για το οικονομικό έτος 2020 δηλαδή την χρονική περίοδο η οποία τελείωσε στις 21 Μαρτίου 2021. Τα έσοδα της Nintendo για ολόκληρη την χρονιά ανέρχονται στα 16.59 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας 34,4% αύξηση συγκριτικά με το προηγούμενο οικονομικό έτος. Τα έσοδα της Ιαπωνικής εταιρείας μπορεί να μην ήταν στα υψηλότερα επίπεδα από ποτέ, καθώς το οικονομικό έτος 2008/09 είχε φτάσει σε μεγαλύτερα ύψη. Το ρεκόρ όμως που έσπασε αφορά το καθαρό κέρδος της εταιρείας, το οποίο δεν είχε προηγούμενο φτάνοντας τα 6.04 δισεκατομμύρια δολάρια για ολόκληρη την χρονιά.

  Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί το μεγαλύτερο κέρδος που έχει βγάλει ποτέ η Nintendo μέσα σε ένα οικονομικό έτος και αποτελεί αύξηση της τάξης του 81.8% συγκριτικά με τα κέρδη του προηγούμενου έτους.

Οι κονσόλες και τα games του Switch ήταν οι βασικοί παράγοντες για την επίτευξη του ρεκόρ. Η Nintendo αποκάλυψε επίσης ότι μέχρι τις 31 Μαρτίου έχει πουλήσει συνολικά 84.59 εκατομμύρια κονσόλες Switch εκ των οποίων τα 28.83 εκατομμύρια κονσόλες πουλήθηκαν μέσα στο οικονομικό έτος που μας πέρασε.


Κατά την διάρκεια του περασμένου οικονομικού έτους, 36 games της Nintendo ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο πωλήσεις αντιτύπων. Τα κορυφαία games της Nintendo σε πωλήσεις για την χρονιά που πέρασε ήταν τα Animal Crossing: New Horizons με 32.63 εκατομμύρια πωλήσεις ενώ τα Pokemon Sword and Shield, Super Smash Bros Ultimate, Zelda: Breath of the Wild και Super Mario Odyssey κατάφεραν όλα να ξεπεράσουν τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις έκαστο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 20:34 #250789 by Giorgos Tsolaridis
Τα αποθέματα του Switch ίσως εξαντληθούν λόγω έλλειψης ημιαγωγών Η κατασκευή τους δεν αυξάνεται καθόλου και λόγω του κορωνοϊού εξαντλούνται.
 Ο Shuntaro Furukawa, πρόεδρος της Nintendo, δήλωσε ότι η εταιρεία του δεν μπορεί να κατασκευάζει όσα Switch επιθυμεί, λόγω της έλλειψης semiconductors (ημιαγωγών).
 Η παγκόσμια αυτή έλλειψη έχει επηρεάσει όλες τις κονσόλες και τις κάρτες γραφικών. Τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση χειροτερεύει. Τον προηγούμενο μήνα, ο Furukawa είχε προειδοποιήσει για την έλλειψη ημιαγωγών και πλέον, μερικές εβδομάδες μετά, πρόσθεσε ότι "η κατάσταση χειροτερεύει". Δεν έχει την ίδια κακή κατάσταση με τα PS5 και Xbox Series X/S, αλλά ο αριθμός των semiconductors που παράγονται για το Switch είναι μικρότερος από το αναμενόμενο και "δεν υπάρχει κάποιο σημάδι προόδου" όπως κατέληξε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2021 10:30 #250895 by Giorgos Tsolaridis
Η Nintendo βάζει app για κομπιουτεράκι στο Switch και το χρεώνει 9 ευρώ Για όταν έχεις Switch αλλά όχι κινητό.
 Μπορεί το Nintendo Switch να μην έχει εφαρμογή για το Netflix, όμως σύντομα θα έχει εφαρμογή για κομπιουτεράκι. Η επερχόμενη εφαρμογή θα ονομάζεται απλά “Calculator” και θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch eShop έναντι των 9 ευρώ.  Το “Calculator”  είναι μια  third-party  εφαρμογή και από τις λίγες third-party που καταφέρνουν να μπουν στο eShop του Switch. Η επίσημη περιγραφή της εφαρμογής στο eShop γράφει: “Ένα επιστημονικό κομπιουτεράκι με ευκρινές και μεγάλο display το οποίο θα σας βοηθήσει για τα όχι και τόσο εύκολα προβλήματα μαθηματικών. Το ‘Calculator’ έχει έναν όμορφο, σύγχρονο και πρακτικό σχεδιασμό και σίγουρα θα χρησιμεύσει στους μαθητές και τους μηχανικούς.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2021 23:15 #251012 by Γιώργος Τσάκωνας
Η Nintendo πούλησε πάνω από 28 εκατομμύρια Nintendo Switch το προηγούμενο φορολογικό έτος, ενώ οι συνολικές πωλήσεις αγγίζουν τα 84,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Nintendo Shuntaro Furukawa, το ένα πέμπτο των πωλήσεων Nintendo Switch το προηγούμενο φορολογικό έτος ήταν σε gamers οι οποίοι είχαν ήδη ένα στο σπίτι τους. Ο Furukawa δήλωσε: “Στο προηγούμενο φορολογικό έτος, η ανάγκη των νοικοκυριών για πολλά συστήματα άγγιξε το 20% των συνολικών πωλήσεων τεμαχίων της οικογένειας συστημάτων Nintendo Switch. Προχωρώντας, αναμένουμε πως η ζήτηση για πολλαπλά συστήματα ανά νοικοκυριό θα αυξηθεί όσο μεγαλώνουν οι πωλήσεις hardware”.

Αυτό αποτελούσε έναν στόχο της Nintendo εδώ και χρόνια, στα πλαίσια του οποίου κυκλοφόρησε και το πιο οικονομικό Nintendo Switch Lite το 2019. Η κονσόλα αυτή είναι παρόμοια με το κανονικό Switch, αλλά δεν έχει την δυνατότητα να συνδέεται σε τηλεόραση. Η Nintendo αναμένει να πουλήσει άλλα 22,5 εκατομμύρια Nintendo Switch μέχρι το τέλος του τωρινού φορολογικού έτους, το οποίο είναι τον Μάιο του 2022. Αν ο στόχος επιτευχθεί, το Nintendo Switch θα ξεπεράσει το Wii σε συνολικές πωλήσεις. Το Wii είχε πουλήσει συνολικά 101 εκατομμύρια αντίτυπα προτού αποσυρθεί.

Ο Furukawa έχει πει πολλές φορές πως το Switch βρίσκεται στην μέση του κύκλου ζωής του. Η Nintendo έχει πολλά σημαντικά games για Nintendo Switch υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή, όπως το remaster του The Legend of Zelda: Skyward Sword, τα remakes των Pokemon Diamond και Perl και τα επερχόμενα Pokemon Legends: Arceus και Splatoon 3 που θα κυκλοφορήσουν το 2022. Επιπλέον, η εταιρεία αναπτύσσει και ένα sequel για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild περισσότερες πληροφορίες για το οποίο θα έχουμε αργότερα μέσα στο έτος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2021 10:57 #251399 by Giorgos Tsolaridis
Η Nintendo βάζει app για κομπιουτεράκι στο Switch και το χρεώνει 9 ευρώ Το app έχει ένα από τα υψηλότερα user score στο Metacritic.

  Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, το Calculator app του Switch έχει  User Score 9.1 στο Metacritic  από σχεδόν 300 user reviews. Επίσης, υπάρχει και ένα μέσο στον κόσμο,  το Gfinity, το οποίο το βαθμολόγησε (λες και είναι video game) με 8.1. Ορισμένοι χρήστες πάντως, το αποκαλούν "Game of the Year". Δεν ξέρουμε αν τρολάρουν ή όχι!
 Το app είναι πέμπτο κατά σειρά σε user score για το Nintendo Switch.
 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification