Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo Switch: Γενική συζήτηση/Νέες ειδήσεις

23 Jun 2021 14:14 - 23 Jun 2021 14:21 #252879 by SDRampage
 
Χρήστες του Nintendo αδυνατούν ακόμη να κατεβάσουν παιχνίδια και updates

H Nintendo δήλωσε πως δουλεύει σε διορθώσεις λογισμικού. Μπορεί το πρόβλημα να είναι γνωστό παραπάνω από μια εβδομάδα, ωστόσο λύση δεν υπάρχει ακόμη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες του Nintendo Switch και δεν μπορούν να κατεβάσουν παιχνίδια και updates.Συγκεκριμένα, το πρόβλημα αδυναμίας κατεβάσματος παιχνιδιών και updates αναφέρθηκε αρχικά στις 11 Ιουνίου,  από τον Tom Phillips του Eurogamer,  έπειτα από μία αναβάθμιση λογισμικού. Δυστυχώς, το ίδιο πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται στο eShop του Nintendo Switch, με το error code 2123-1502 να εμφανίζεται ακόμη σε αρκετούς χρήστες. Βέβαια, προσωρινές λύσεις έχουν δοθεί, καθώς  στη σελίδα της Nintendo  υπάρχουν συμβουλές για το πώς να καταφέρουν οι χρήστες εν τέλει να κατεβάσουν αυτό που θέλουν.

Η εταιρεία δεν έχει επισήμως τοποθετηθεί επί του θέματος, ωστόσο φημολογείται πως ήδη δουλεύει πάνω σε ένα νέο update που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα . Για την ιστορία, το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε κατόπιν μιας μικρής και κατά τα άλλα ασήμαντης firmware αναβάθμισης του Nintendo Switch. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία απόκτησης νέων παιχνιδιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, η διενέργεια updates στα ήδη εγκατεστημένα παιχνίδια αλλά και την απώλεια ήδη γενόμενων αγορών από το ιστορικό. Τέλος, εκτός από τις λύσεις που προτείνει η ίδια η Nintendo, μπορείτε να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης του συγκεκριμένου ζητήματος και στο αντίστοιχο  Reddit thread .

Switch Users, πώς τα βλέπετε τα πράγματα; Πιστεύετε πως το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα ή έχει ακόμη "ψωμί" η υπόθεση;
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 15:52 #252897 by Blood Prince

Frazzle post=252877 wrote: Συμφωνώ με το Γιώργο, παραπάνω exclusives παιχνίδια για να παίξεις (+ τα μελλοντικά που θα βγούνε).

Επίσης, μην ξεχνάμε τη τεράστια έλλειψη απο PS5 στην αγορά.


Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Το σκέφτηκα ψύχραιμα και το 2023 θα πάω για αγορά κονσόλας μάλλον PS5 digital, αφού πρώτα πουλήσω ή ανταλλάξω το PS4.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 18:53 #252961 by Kadaz

Blood Prince post=252897 wrote:

Frazzle post=252877 wrote: Συμφωνώ με το Γιώργο, παραπάνω exclusives παιχνίδια για να παίξεις (+ τα μελλοντικά που θα βγούνε).

Επίσης, μην ξεχνάμε τη τεράστια έλλειψη απο PS5 στην αγορά.


Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Το σκέφτηκα ψύχραιμα και το 2023 θα πάω για αγορά κονσόλας μάλλον PS5 digital, αφού πρώτα πουλήσω ή ανταλλάξω το PS4.

Νομίζω είναι η καλήτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Θα έχουν βγει λογικά και αρκετά καλά παιχνίδια μέχρι τότε.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Aug 2021 15:07 - 05 Aug 2021 15:08 #254243 by Smoses
Πλησιάζει τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις
Η Nintendo σήμερα ανακοίνωσε τις πωλήσεις του Switch. Όπως  αποκαλύπτει το PDF των εσόδων  για τον πρώτο τρίμηνο του 2021, η υβριδική κονσόλα της Nintendo έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερες από 89.4 εκατομμύρια μονάδες από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Με τον οικονομικό τρίμηνο να τελειώνει στις 30 Ιουνίου, η Nintendo κατάφερε να πουλήσει 4.45 εκατομμύρια μονάδες.Ακόμα και μετά από σχεδόν πέντε χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία, οι πωλήσεις του Switch συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά.

Αναμένουμε να δούμε αν οι πωλήσεις του Switch θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία μετά την κυκλοφορία του Switch OLED. Τέλος, ανακοίνωσε και τις πωλήσεις των δημοφιλών  first-party  games της. Το Mario Kart 8 Deluxe βρίσκεται στην κορυφή με 37.08 εκατομμύρια πωλήσεις. Ακολουθεί το Animal Crossing: New Horizons με 33.89 εκατομμύρια πωλήσεις και μετά το Super Smash Bros. Ultimate με 24.77 εκατομμύρια πωλήσεις.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Aug 2021 22:04 #254310 by Hermez
Η Nintendo δεν κατασκευάζει κάποιο Switch Pro την δεδομένη στιγμή
Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της.


Η Nintendo δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν θα ανακοινώσει κάποιο άλλο μοντέλο Switch μετά το OLED: "Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι μόλις ανακοινώσαμε το Switch OLED, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021 και δεν έχουμε σχέδια να κυκλοφορήσουμε άλλο μοντέλο αυτή τη στιγμή".

Επίσης η Ιαπωνική εταιρεία αρνήθηκε τις φήμες που δημιουργήθηκαν από το Bloomberg ότι θα έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους με το OLED μοντέλο, από ότι με τα παλιότερα: "Μία είδηση από τις 15 Ιουλίου ισχυρίστηκε ότι το περιθώριο κέρδους του Nintendo Switch OLED θα είναι μεγαλύτερο από του Nintendo Switch. Για να έχουμε σωστή κατανόηση από με τους επενδυτές και τους πελάτες μας, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό ο ισχυρισμός δεν είναι σωστός." Το Bloomberg είχε δηλώσει ότι το νέο Switch OLED θα έχει κόστος κατασκευής 10 δολάρια ανά τεμάχιο, που σημαίνει ότι το κέρδος της Nintendo θα έβλεπε μεγάλη αύξηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2021 19:06 #254897 by Moose


Η Nintendo σήμερα ανακοίνωσε τις πωλήσεις του Switch. Όπως αποκαλύπτει το PDF των εσόδων για τον πρώτο τρίμηνο του 2021, η υβριδική κονσόλα της Nintendo έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερες από 89.4 εκατομμύρια μονάδες από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Με τον οικονομικό τρίμηνο να τελειώνει στις 30 Ιουνίου, η Nintendo κατάφερε να πουλήσει 4.45 εκατομμύρια μονάδες.
Ακόμα και μετά από σχεδόν πέντε χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία, οι πωλήσεις του Switch συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά. Αναμένουμε να δούμε αν οι πωλήσεις του Switch θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία μετά την κυκλοφορία του Switch OLED. Τέλος, ανακοίνωσε και τις πωλήσεις των δημοφιλών first-party games της. Το Mario Kart 8 Deluxe βρίσκεται στην κορυφή με 37.08 εκατομμύρια πωλήσεις. Ακολουθεί το Animal Crossing: New Horizons με 33.89 εκατομμύρια πωλήσεις και μετά το Super Smash Bros. Ultimate με 24.77 εκατομμύρια πωλήσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:45 #255666 by Moose
Η Nintendo ετοιμάζει νέο χειριστήριο για το SwitchΜάλλον δεν θα κυκλοφορούν μαζί με την κονσόλα

Η Nintendo ετοιμάζει ένα νέο χειριστήριο για το Switch, σύμφωνα με καταχώρηση στο FCCID .

Η Ιαπωνική εταιρεία τηρεί απόλυτη εμπιστευτικότητα στην κατασκευαστική δομή του χειριστηρίου εδώ και ένα εξάμηνο. Η καταχώρηση αναφέρει το χειριστήριο απλά ως "game controller". 

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα είναι ασύρματο και θα συνδέεται με το Switch μέσω bluetooth. Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι απόρρητα. Επίσης, η καταχώρηση αναφέρει ότι πληροφορίες για το controller θα μαθευτούν σε έξι μήνες από τώρα, δηλαδή στις αρχές του 2022.

Αυτό που αναμένεται να δούμε είναι το χειριστήριο αυτό να δώσει μια εναλλακτική στα Joy-cons , τα οποία σε ορισμένους χρήστες έχουν εμφανίσει drift στους μοχλούς, κάτι που τους οδήγησε να προχωρήσουν σε μηνύσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Sep 2021 11:38 #255724 by Sigg
Η Nintendo μοιράστηκε τα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας ότι το event θα ξεκινήσει στις 24/9/21 στις 01:00 και θα διαρκέσει περίπου 40 λεπτά. 
  Αυτό θα είναι το πρώτο κανονικό Direct μετά την E3. Τα games που θα δούμε "κυρίως" είναι αυτά που έρχονται στο Switch αυτό το χειμώνα, σύμφωνα με τη Nintendo. Games όπως το Metroid Dread, καθώς και έργα τρίτων αναμένονται να παρουσιαστούν και είναι πιθανό να ρίξουμε μια ματιά και σε τίτλους που βρίσκονται πιο μακριά, όπως το επόμενο Legend of Zelda: Breath of the Wild, το Splatoon 3 και ίσως και το Bayonetta 3. Aναφορές υπάρχουν επίσης για μια επικείμενη αποκάλυψη παιχνιδιών Game Boy και Game Boy Color για το Nintendo Switch Online, και μια πρόσφατη αποκάλυψη ενός νεόυχειριστηρίου φαίνεται να το επιβεβαιώνει. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification