Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

06 Oct 2006 10:49 - 26 Oct 2023 23:50 #20585 by Άγγελος Φασούλης
Το Xbox Live είναι το online δίκτυο που χρησιμοποιεί η Microsoft στις κονσόλες της και στο οποίο κάθε κάτοχος Xbox έχει το gamertag (προφίλ του) και μπορεί να προσθέτει φίλους στη λίστα του για να παίζει μαζί τους games, να κάνει online αγορές, broadcast των games που παίζει (στο Xbox One) κ.ο.κ.

Για να συνδεθείτε στο Xbox Live, θα πρέπει:
1)Να έχετε Internet σπίτι σας και να συνδέσετε την κονσόλα σας με το router με καλώδιο δικτύου.
2)Από το router, να ανοίξετε τις κατάλληλες θύρες και να εισάγετε αυτές τις θύρες από τα Settings της κονσόλας. Χρειάζεται να ορίσετε: Ip, Subnet Mask (είναι πάντα 255.255.255.0), Gateway IP, καθώς και Primary και Secondary DNS. Για όλα αυτά ρωτήστε την εταιρεία που σας παρέχει Internet.

Πώς να κάνετε εγγραφή στο Ελληνικό Xbox LIVE
1) Μεταβείτε στην τοποθεσία xbox.com και βεβαιωθείτε ότι πάνω αριστερά γράφει Ελλάδα, αλλιώς κάντε κλικ στο όνομα της χώρας η οποία αναγράφεται και αλλάξτε το σε Ελλάδα.





2) Κάντε κλικ στην επιλογή “Εγγραφείτε τώρα” για να ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής σας.



3) Επιλέξτε την συνδρομή που σας ταιριάζει. Αν επιλέξετε την επιλογή “Κάντε την εγγραφή σας δωρεάν” θα έχετε δωρεάν συνδρομή, η οποία θα σας προσφέρει δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις παιχνιδιών (demo), πρόσθετο περιεχόμενο για παιχνίδια (add-ons), κατέβασμα παιχνιδιών από το Arcade (Xbox LIVE Arcades), Games on Demand, Avatar και είδη για τα Avatar (μέσω του Avatar Marketplace), μηνύματα φωνής και κειμένου και ενσωματωμένες οικογενειακές ρυθμίσεις. Αν επιλέξετε την δημιουργία Χρυσής συνδρομής θα έχετε όλα όσα παρέχονται και στην δωρεάν συνδρομή και επιπλέων παιχνίδι online με φίλους (multiplayer), συνομιλίες βίντεο με το Video Kinect (το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί και με την Xbox LIVE Vision Camera), Xbox LIVE Party, ταχύτερη πρόσβαση σε περιεχόμενο παιχνιδιών (demos, trailers, add-ons) και την επιλογή Χρυσής ευκαιρίας της εβδομάδας (Xbox LIVE Deal of the Week). Για το παρών tutorial θα κάνουμε την Δωρεάν Εγγραφή, η οποία σας προσφέρει έναν μήνα δωρεάν Χρυσή Συνδρομή στο Xbox LIVE.



4) Στην συνέχεια θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να λάβετε ένα δωρεάν δώρο για την δημιουργία της νέας σας συνδρομής. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Κάντε χρήση του mail το οποίο χρησιμοποιείτε για το msn, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην έκδοση msn που σας παρέχει το Xbox 360.



5) Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες επικοινωνίας σας. Σε αυτήν την σελίδα θα πρέπει να γράψετε τον κωδικό πρόσβασής σας (μαζί με την απαραίτητη επιβεβαίωση), την μυστική ερώτηση και απάντησή σας (λόγο προβλήματος του συστήματος ενδέχεται να μην σας εμφανιστεί η εν λόγω ερώτηση, οπότε αν δεν υπάρξει ενώ θα πάτε να κάνετε την εγγραφή σας μην ανησυχείτε και συνεχίστε κανονικά), το όνομα που θέλετε να έχετε στην υπηρεσία Xbox LIVE (gamertag), την ημερομηνία γέννησής σας, καθώς και την χώρα που κατοικείτε (Ελλάδα). Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Αποδοχή” υποδεικνύετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους όρους Άδειας χρήσης του Xbox LIVE και της Δήλωσης προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου.



H διαδικασία ολοκληρώθηκε και είστε μέλος στην Ελληνική Κοινότητα της Διαδικτυακής Υπηρεσίας Xbox LIVE. Κάντε recover στην κονσόλα το προφίλ που δημιουργήσατε μέσω του xbox.com και καλό σας παιχνίδι! Για οποιαδήποτε απορία απαντήστε σε αυτό το topic.

Χρήσιμες Πληροφορίες:
- Δείτε ποιες θύρες NAT πρέπει να ανοίξετε
- Δείτε πως θα αγοράσετε κάρτες συνδρομής για Xbox Live
- Δείτε πως θα κατεβάσετε Redeem Code στο Xbox Live

Πως θα κατεβάσετε Redeem Code στο Xbox Live
Έστω ότι μέσα σε ένα παιχνίδι βρήκατε ένα serial number (voucher, όπως θέλετε πείτε το) με το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε κάτι από το Xbox Live. Πως θα το κάνετε;

1)Πατάτε το πράσινο κουμπάκι Χ που βρίσκεται στο κέντρο του χειριστηρίου σας.
2)Από τις καρτέλες, επιλέγετε την αριστερή (Μarketplace).
3)Κάνετε κλικ στο "Redeem Code" και εισάγετε το serial number. Μετά ξεκινάει να κατεβάζει.
4)Για να δείτε πόσο έχει κατεβάσει. Στο ίδιο μενού πάνω από το "Redeem Code" κάνετε κλικ στο "Active Downloads" και βλέπετε πόσο % έχει κατέβει το αρχείο σας.
5)Για να τρέξετε το παιχνίδι που κατεβάσατε πηγαίντε στο "My Xbox/Game Library" κι επιλέξτε το.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αν σας εμφανιστεί μήνυμα "The code cannot be redeemed because the offer is not available in your region, or the offer has expired." τότε ισχύει ένα από τα παρακάτω:
1)Το αντικείμενο που θέλετε να κατεβάσετε είναι μόνο για Ελλάδα κι εσείς πιθανόν έχετε δηλώσει λογαριασμό άλλης χώρας (από τον καιρό που δεν είχε έρθει το Xbox Live στην Ελλάδα. Για να αλλάξετε τοποθεσία και να δηλώσετε Ελλάδα κάντε κλικ εδώ .
2)Το αντικείμενο που θέλετε να κατεβάσετε δεν είναι για την Ελλάδα αλλά για άλλη χώρα.
3)Η προσφορά έχει λήξει (π.χ. beta) και δεν δικαιούστε πια να το κατεβάσετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2006 02:50 #20960 by Τζίμης
Η microsoft ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία xbox live και το xbox.com θα τεθούν εκτός λειτουργίας στις 17 Οκτωβρίου και για περίπου 24 ώρες. Σύμφωνα πάντα με τη microsoft η διακοπή θα γίνει για λόγους συντήρησης.

tech καθημερινά 5-7. Gamesradio.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2006 11:22 #20971 by Σπύρος Κλαουδάτος
Nαι, και επισης λενε οτι θα προσθεσουν διαφορα καινουρια "cool" πραματακια, οτι και αν σημαινει αυτο...Παντως ειπαν οτι δεν εχει σχεση με το επερχομενο dashboard update, το οποιο μεταξυ αλλων θα επιτρεψει στο 360 να τρεχει 1080p.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Oct 2006 12:56 #21208 by Efstathios Ntonas
Εχουν περασει 27 ωρες και ακομα να επανελθει!Ελπιζω να αξιζει η αναμονη!

Ελληνική Κοινότητα Xbox, Xbox 360, Xbox Live
www.MyXbox.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Oct 2006 19:30 #21229 by Σπύρος Κλαουδάτος
To xbox.com πλεον ανεβηκε, οπως και το Live νωριτερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Dec 2006 14:29 #24264 by Gabriel
8elo na paro xbox 360 exo kapia free trials apo to palio kai to halo 2 collectors edition isxioun? episis mporo na pai3o paixnidia tou xbox sto 360 kai sto live? kai an ginete kapios na mou postarei enan aplo odigo gia na to sindeso 8a eimai evgnomon

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Dec 2006 16:46 #24268 by a Guest
Βοήθεια για σύνδεση στο live

www.myxbox.gr/content/view/7/4/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Dec 2006 22:34 #24280 by Σπύρος Κλαουδάτος
Aν τα free trials ειναι παλια τοτε πολυ δυσκολο να ισχυουν ακομα. Πριν κοιταξεις οτιδηποτε αλλο για συνδεση, πανω απο ολα πρεπει να εχεις πιστωτικη η χρεωστικη καρτα για να πληρωσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Dec 2006 23:19 #24282 by a Guest
Βασικά με την αγορά 360 θα εχεις 1 μηνα δωρεάν gold οπότε δεν πληρώνεις τίποτα. Τώρα αν θες microsoft points όντως πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Dec 2006 09:44 #24292 by Gabriel
nai alla mipos eiparxei kanas pio aplos odigos gia na sinde8o sto live? eida ton odigo sto myxbox.gr prin kano to post edo kai den poli katalava merika pramata

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification