Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Inside Xbox: Το livestream της Microsoft

23 Sep 2019 21:11 #227163 by Manos
Παρότι η Sony μας πληροφόρησε ότι αύριο στις 23:00 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί livestream, άμεση ήταν η απάντηση της Microsoft ότι επίσης θα διεξάγει livestream και συγκεκριμένα το κλασικό Inside Xbox.

Η παρουσίαση θα γίνει στο www.twitter.com/xbox και κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε το RPG The Outer Worlds, πληροφορίες για την νέα υπηρεσία Project xCloud και τα νέα games του Xbox Game Pass.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει δύο ώρες μετά την Sony, δηλαδή ξημερώματα Τετάρτης στη 01:00. Στο ενδοάμεσο η Microsoft θα έχει τον χρόνο να εξετάσει την Sony πριν παρουσιάσει τα δικά της games. Ούτε...E3 να ήμασταν.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Sep 2019 19:08 #227184 by NeoCortX
Xbox Project xCloud beta
Ανακοινώθηκε και ξεκινάει τον Οκτώβριο.

To Project Xcloud της Microsoft είναι μια από τις υπηρεσίες που βρίσκονται καθ’ οδόν και προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη εποχή του gaming. Αν και μέχρι στιγμής η νέα υπηρεσία για cloud gaming στο Xbox έχει παρουσιαστεί μόνο κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες σε live events, πλέον οι gamers θα έχουν την δυνατότητα να την δοκιμάσουν και μόνοι τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε μέσω Inside Xbox streaming, το xCloud θα μπει σε φάση Preview σύντομα και θα διατίθεται εντελώς δωρεάν σε όποιον συμμετάσχει σε αυτή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για την δοκιμαστική περίοδο μέσω της σελίδας του Xbox, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι αφορά μόνο τους χρήστες από τις ΗΠΑ, την Κορέα και το ΗΒ. Η δοκιμαστική περίοδος αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, ωστόσο οι απαντήσεις στις αιτήσεις θα γίνονται σταδιακά και μετά την έναρξη της. Όπως δήλωσε και η ίδια η αμερικανική εταιρεία: "Περιμένουμε ότι η ζήτηση θα είναι μεγαλύτερη από τις διαθέσιμες θέσεις, δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες και εάν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να εντάσσουμε περισσότερους περιοδικά".

Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση για το xCloud στο 29:56


Τα τέσσερα games τα οποία θα είναι αρχικά διαθέσιμα είναι τα Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinct και Sea of Thieves, όμως αναμένεται να υπάρξουν και περισσότερες προσθήκες. Σε περίπτωση που επιλεγείτε, δεν χρειάζεται να έχετε αυτά τα games και πιο συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται να έχετε καν Xbox. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα smartphone ή tablet με Android 6.0 και Bluetooth 4.0 και ένα χειριστήριο για Xbox One. Όσον αφορά την διάρκεια της φάσης Preview, το μόνο που έχει δήλωσει η Microsoft είναι ότι αυτή θα συνεχιστεί μέχρι οι χρήστες να αναφέρουν σταθερά ότι έχουν μια διασκεδαστική εμπειρία που ανταποκρίνεται στα πρότυπα που έχει θέσει η ίδια. Τέλος, η ίδια ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε μια νέα τεχνολογία console streaming η οποία θα σας επιτρέπει να παίζετε στην κονσόλα σας μέσω κινητού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2019 19:37 #227305 by BigGreekGamer
Inside Xbox streaming: 25/9/19
Ανακοινώθηκαν τρία νέα games για το Xbox Game Pass για PC.

Όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του Inside Xbox live stream, τα Dirt Rally 2.0, Cities: Skylines αλλά και Saints Row IV: Re-Elected θα προστεθούν στο Xbox Game Pass για PC του Σεπτεμβρίου.

Μετά από αυτή τη προσθήκη, ο συνολικός αριθμός των games για αυτόν τον μήνα ανέρχεται στα δέκα. Παρά το γεγονός ότι το Xbox Game Pass για PC βρίσκεται ακόμη σε open beta, ο αριθμός των διαθέσιμων games μεγαλώνει διαρκώς.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification