Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Xbox Series X: Γενική συζήτηση

11 Dec 2020 11:40 #242174 by Giorgos Tsolaridis
Το PS5 ξεπερνάει σε πωλήσεις τα Xbox Series X/S σε ποσοστό 2 προς 1
Σύμφωνα με την αναφορά του website StockX.


Από την κυκλοφορία τους τον Νοέμβριο, τα PS5, Xbox Series X/S έχουν γίνει sold out σχεδόν αμέσως. Ο μόνος τρόπος για να προμηθευτείτε αυτή τη στιγμή μία κονσόλα νέας γενιάς είναι μέσω ιδιωτών και αυτό συνήθως σημαίνει αυξημένη τιμή και αβεβαιότητα.

Το website StockX αναφέρει ότι η νέα κονσόλα της Sony έχει τεράστια ζήτηση ξεπερνώντας την ζήτηση της κονσόλας της Microsoft με αναλογία σχεδόν δύο προς ένα. Η τιμή ενός PS5 μέσω του website φτάνει κατά μέσω όρο τα 900 δολάρια, ενώ η τιμή του Xbox Series X πωλείται περίπου 730 δολάρια. Σύμφωνα με το StockX, το website έχει διεκπεραιώσει 60.000 πωλήσεις κονσολών νέας γενιάς έως τις 8 Δεκεμβρίου. O senior economist του StockX, Jesse Einhornhe δήλωσε: "Συμπεριλαμβάνοντας όλες τις εκδόσεις οι δύο κονσόλες PS5 (Blu-ray και Digital) είναι πιο δημοφιλείς με ποσοστό 62% συγκριτικά με το 38% που έχουν συγκεντρώσει τα Xbox Series X/S."

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι μετά την κυκλοφορία των κονσολών νέας γενιάς, εμφανίστηκε μεγάλη αύξηση στην δράση των κερδοσκόπων, καθώς χρησιμοποιώντας bots και άλλες τεχνικές, κατάφεραν να αδειάσουν τα stock των εταιρειών. Αυτό οδήγησε σαφώς σε ελλείψεις στην προμήθεια και το απόθεμα αλλά και στην πώληση των κονσολών σε μεγαλύτερες τιμές μέσω πλατφόρμων όπως το Ebay. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο αριθμός των κονσολών που πουλήθηκαν συνολικά από την ημέρα του launch, όμως η Microsoft δήλωσε ότι πρόκειται για μεγαλύτερο launch Xbox κονσόλας όλων των εποχώ και η Sony ότι έχου πουλήσει μέχρι και το τελευταίο PS5 που παρήγαγε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jan 2021 04:50 #243984 by Giorgos Tsolaridis
Η Microsoft προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή Xbox Series X/S
Μιλάει παράλληλα με την AMD.


Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox στη Microsoft, δήλωσε ότι πρόσφατα είχε μια συνομιλία με την AMD για το πως μπορεί να αυξηθεί η παραγωγή των κονσολών Xbox Series X/S.

Προς το παρόν υπάρχει περιορισμός στα αποθέματα Xbox Series X/S και δυσκολία στην κάλυψη των προπαραγγελιών. Ο Phil Spencer συνομίλησε σε podcast μαζί με τον Larry Hryb (Major Nelson), επικεφαλής του τμήματος development της Microsoft και δήλωσε ότι η Αμερικάνικη εταιρεία έχει ως στόχο να κατασκευάσει κονσόλες το συντομότερο δυνατό, ενώ συνομιλεί και με τους συνεργάτες ώστε να έχει ταχύτερη προμήθεια στα εξαρτήματα.

Ο Phil Spencer δήλωσε ότι οι κατασκευαστικές γραμμές στα εργοστάσια λειτουργούν κανονικά κι ότι μιλάει με την Lisa Su, διευθύνουσα σύμβουλο της AMD, για το πως μπορεί να προμηθευτεί περισσότερους επεξεργαστές. Σε ορισμένα καταστήματα της Αμερικής υπάρχει σποραδική αναπλήρωση αποθεμάτων των Xbox Series X/S, αλλά στις περισσότερες χώρες υπάρχει πρόβλημα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2021 09:59 #244287 by Giorgos Tsolaridis
Η Microsoft ρωτάει τους κατόχους Xbox Series X, αν θέλουν χαρακτηριστικά DualSense στο Xbox controller
Σε σχετική έρευνα.


Η Microsoft ρωτάει τους κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χαρακτηριστικά του DualSense από το PS5 στο Xbox controller.

Το Xbox Series X/S χρησιμοποιεί το Xbox controller που έχει αρκετές ομοιότητες με το αντίστοιχο του Xbox One, σε αντίθεση με το PS5 που έχει ολοκαίνουργιο χειριστήριο, με haptic feedback, adaptive triggers και motion control. Η τεχνολογία του έχει χαρακτηριστεί από σχεδόν όλα τα reviews κονσολών ένατης γενιάς ως καλύτερη από αυτή του Xbox controller.

Σε μία έρευνα της Microsoft σε χρήστες Xbox Series X/S, οι χρήστες έχουν κληθεί να απαντήσουν σε ερωτήσεις γκάλοπ, οι οποίες περιλαμβάνουν θέματα όπως το αν οι κονσόλες δείχνουν ταχύτερες από την όγδοη γενιά κι αν όντως το next-gen upgrade είναι εμφανές, ενώ το παράδοξο είναι ότι σε μία ερώτηση, αναφέρεται το DualSense, χειριστήριο του PS5. Το ερώτημα προς τους χρήστες είναι αν θέλουν τέτοια χαρακτηριστικά στο Xbox controller. Πέρα από τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε, το DualSense διαθέτει και touchscreen στο μέσο του, ενώ λειτουργεί με επαναφόρτιση και όχι με μπαταρίες.

Για να δούμε αν οι Xbox users θα απαντήσουν θετικά στο γκάλοπ κι αν θα υπάρχει κάποιο νέο Xbox controller. Η Microsoft πάντως δείχνει να..."ζηλεύει" με την κίνησή της αυτή κάποια χαρακτηριστικά του DualSense.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2021 10:03 #244290 by Giorgos Tsolaridis
Η Microsoft ήθελε να εξαγοράσει τις Nintendo, EA, Square Enix και Midway
Σύμφωνα με το Bloomberg.


Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg αναφέρει ότι η Microsoft προσπάθησε να εξαγοράσει τις Nintendo, Square Enix και Midway πριν από αρκετά χρόνια.

Μιλώντας με 20 άτομα που δημιούργησαν την πρώτη κονσόλα Xbox, το Bloomberg φέρεται να έβγαλε λαβράκι, καθώς ένας από αυτούς, ο Bob McBreen, πρώην επικεφαλής του Business Development, δήλωσε ότι η Microsoft ήθελε να εξαγοράσει τεράστιες εταιρείες του χώρου.

Ο McBreen δήλωσε: "Η Microsoft προσπάθησε αρχικά να εξαγοράσει την Electronic Arts, η οποία απάντησε "Όχι ευχαριστούμε". Η Nintendo αρνήθηκε επίσης και μάλιστα το meeting μαζί της δεν πήγε και τόσο καλά". Ο πρώην επικεφαλής του Xbox, Kevin Bachus, συμφώνησε με τα παραπάνω, καθώς ομολόγησε ότι "ο Steve Balmer, τότε διευθύνων σύμβουλος, μας έστειλε να πάμε στην Ιαπωνία να δούμε αν η Nintendo θέλει να εξαγοραστεί. Στη Nintendo απλά γελούσαν. Σκεφτείτε να γελάει κάποιος μαζί σου επί μία ώρα. Κάπως έτσι πήγε το meeting".

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2021 10:23 #244291 by Giorgos Tsolaridis
Τα IKEA έφτιαξαν χάρτινα PS5 και Xbox Series X για να δείτε συγκριτικά τι έπιπλα θα αγοράσετε
Στις πραγματικές διαστάσεις.


Τα καταστήματα IKEA έφτιαξαν ψεύτικα PS5 και Xbox Series X, κατά πάσα πιθανότητα από χαρτόνι με το ανάλογο βάψιμο, με τις ακριβείς διαστάσεις που έχουν οι δύο κονσόλες, προκειμένου να προσομοιώσουν το πως θα στέκονται στα έπιπλα που θα αγοράσετε.

Οι ψεύτικες αυτές κονσόλες δημιουργήθηκαν με σκοπό οι gamers να αποφασίσουν τι γραφείο ή τι ντουλάπι να αγοράσουν προκειμένου να χωρέσουν τις νέες τους κονσόλες. Η φωτογραφία προέρχεται από το Reddit.

Με αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες του IKEA μπορούν να συγκρίνουν την κονσόλα με το έπιπλο που θέλουν να αγοράσουν, βάζοντας τις είτε σε κάθετη, είτε σε οριζόντια στάση. Όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να φέρουν την κονσόλα τους από το σπίτι ή χωρίς να κάνουν δοκιμές με πραγματική κονσόλα των IKEA με κίνδυνο να χτυπηθεί το hardware...θανάσιμα. Ελπίζουμε πάντως οι κονσόλες να μην...χλιμιντρίζουν μετά από καιρό.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2021 11:37 #244307 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Η Microsoft χρησιμοποιεί ακόμα AA μπαταρίες για τα controllers της λόγω συμφωνίας με την Duracell
Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιωνονται επίσημα.


H Microsoft χρησιμοποιεί ακόμα μπαταρίες AA για τα Xbox controllers και σύμφωνα με μία συνέντευξη εκπροσώπου της Duracell, πρόκειται για συνεργασία των δύο εταιρειών.

Οι πληροφορίες δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένες, όμως ο Luke Anderson, marketing manager της Duracell UK, ανέφερε στo Stealth Optional ότι "Πρόκειται για μία συνεργασία μεταξύ της Duracell και της Microsoft. Είναι μόνιμη συνθήκη την οποία έχουν συμφωνήσει οι δύο εταιρείες."

H Duracell παρέχει τις μπαταρίες που περιέχονται μέσα στα controller των Xbox κονσόλων και συχνά προωθεί την χρήση των μπαταριών της στα controllers του Xbox. Βέβαια ακούγεται περίεργο ότι η συμφωνία της Microsoft με μία εταιρεία μπαταριών δεν της επιτρέπει να κάνει το επόμενο βήμα εισάγοντας μπαταρίες λιθίου.


Η Microsoft αποκρίθηκε στο ερώτημα της MCV/Develop, αποφεύγοντας ουσιαστικά την απάντηση: "Προσφέρουμε εσκεμμένα στους καταναλωτές μας την επιλογή. Αυτό συμπεριλαμβάνει τις μπαταρίες από οποιαδήποτε εταιρεία κατασκευής, το Xbox Rechargeable Battery, λύσεις που προσφέρουν άλλοι συνεργάτες μας και το USB-C καλώδιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία του controller σε σύνδεση με την κονσόλα ή το PC"

Παρά το ότι η Microsoft απέφυγε το να απαντήσει στην ερώτηση, η εταιρεία αφήνει να εννοηθεί ότι οι αποσπώμενες ΑΑ μπαταρίες αποτελούν την προσφορά επιλογής στους παίκτες και όχι το αποτέλεσμα κάποιας συμφωνίας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2021 11:20 #244529 by Giorgos Tsolaridis
H Microsoft ανακοίνωσε νέα έκδοση του Xbox Series X controller σε χρώμα Pulse Red
Η τέταρτη χρωματική επιλογή στα νέα controllers είναι γεγονός.


Πρόκειται για το νέο Xbox controller, συνεπώς μπορείτε να διακρίνετε τις διάφορες βελτιώσεις στην υφή και τα μοτίβα κουκίδων στις σκανδάλες, όπως και το βελτιωμένο D-pad. Τo controller έχει την λειτουργία Dynamic Latency Input, κάτι που η Microsoft υποστηρίζει ότι μειώνει τον χρόνο απόκρισης από την στιγμή που πατάτε το κουμπί μέχρι την απόκριση στο video game.

Το εν λόγω controller μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως θέλετε μέσω του Xbox Accessories app, όπου και μπορείτε να αναδιανείμετε τις λειτουργίες των κουμπιών, όπως σας βολεύει. Το Xbox Series X controller είναι επίσης συμβατό με PC. Η Pulse Red έκδοση του Xbox Series X controller θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τις 12 Ιανουαρίου στην Κίνα, ενώ οι υπόλοιπες αγορές θα την δουν μετά τις 9 Φεβρουαρίου. Το νέο controller κοστίζει 65 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι είναι ακριβότερο από τις βασικές εκδόσεις σε μαύρο ή άσπρο.

Πρόκειται για την τέταρτη χρωματική επιλογή στα Xbox Series X controllers καθώς έχουμε δει τα Carbon Black, Robot White και Shock Blue. Τα εν λόγω controller λειτουργούν κανονικά και στις κονσόλες Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jan 2021 19:19 #244668 by Giorgos Tsolaridis
PS5/Xbox Series X: Έρευνα αναφέρει την επίδραση των κονσολών στο περιβάλλον
Οι καταναλώσεις ενέργειας και οι συγκρίσεις.


Με την κλιματική αλλαγή να αποτελεί κατά την άποψη ορισμένων επιστημόνων μία σημαντική απειλή για τον πλανήτη, η Αμερικάνικη ΜΚΟ "The Natural Resources Defense Council" δημοσίευσε μία έρευνα στην οποία αναλύει το κατά πόσο οι νέες κονσόλες PS5 και Xbox Series X επηρεάζουν το περιβάλλον.

Οι δύο κονσόλες χρησιμοποιούν περίπου 160-200 watt περισσότερα από το PS4 και το Xbox One αντίστοιχα, ενώ χρειάζονται την ίδια κατανάλωση ενέργειας από τις τηλεοράσεις που θα συνδεθούν (120-200 watt, ανάλογα με το μέγεθος). Η κατανάλωση ενέργειας είναι πολύ χαμηλότερη όταν η κονσόλα βρίσκεται σε low-power mode ή είναι standby. Σε αυτή την κατάσταση, οι κονσόλες χρησιμοποιούν λιγότερο από 1 watt. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τις λειτουργίες αδράνειας τύπου Instant On του Xbox Series X, οι οποίες θα πρέπει να απενεργοποιούνται γιατί επιφέρουν διψήφια κατανάλωση.

Η έρευνα αναφέρει για παράδειγμα ότι αν παίξετε το Spider-Man: Miles Morales, μία ώρα παιχνιδιού ισοδυναμεί με το να φορτίσετε το κινητό σας 18 φορές. Αν 70 εκατομμύρια κάτοχοι PS5 έπαιζαν AAA exclusive games (που απαιτούν υψηλότερη κατανάλωση ισχύος) για 2 ώρες την εβδομάδα, θα είχαμε εκπομπή διοξιδίου 1.1 δις τόνους. Ανάλογα νούμερα ισχύουν και για το Xbox Series X. Όσο πιο καλύτερα γραφικά έχει ένα παιχνίδι, τόσο υψηλότερη είναι η κατανάλωσή του.

Επίσης, οι υπηρεσίες streaming τύπου Netflix καταναλώνουν 10-25 φορές περισσότερο ρεύμα σε σχέση με ένα streaming box. Για παράδειγμα, το Apple TV καταναλώνει 2.8 watt και το Amazon Fire TV 3-4 watt.

Δείτε αναλυτικά την κατανάλωση ενέργειας ανά κονσόλα:

PlayStation 5: 50-220 watts
Xbox Series X: 45-220 watts
Xbox Series S: 25-100 watts
Nintendo Switch: 10-18 watts
PlayStation 4 Pro: 75-160 watts
PlayStation 4 Slim: 55-110 watts
PlayStation 4: 90-150 watts
Xbox One X: 65-180 watts
Xbox One S: 35-90 watts
Xbox One: 70-120 watts

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2021 11:12 #244710 by Giorgos Tsolaridis
Τα Xbox console exclusives του 2021
Η Microsoft ανακοίνωσε την λίστα.


Η Microsoft δημοσίευσε μία λίστα με τα Xbox console exclusives του 2021, δηλαδή τα games που θα κυκλοφορήσουν σε Xbox Series X/S και Xbox One.

Ταυτόχρονα θυμίζουμε ότι θα λανσαριστούν και στα PC, όπως γίνεται άλλωστε σε κάθε τίτλο της Microsoft τα τελευταία χρόνια. Από την λίστα, το πρώτο console exclusive φαίνεται ότι θα είναι το The Medium στις 28 Ιανουαρίου, ενώ ξεχωρίζει ως μεγάλο όνομα το Halo Infinite, το οποίο αναμενόταν τον Νοέμβριο, αλλά έλαβε αναβολή και μάλιστα όχι λίγων μηνών αλλά πολύ μεγαλύτερη, αφού το αναμένουμε μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2021.


Η Microsoft σκοπεύει να ανακοινώσει πολλά ακόμη console exclusives. Θυμίζουμε ότι η Αμερικάνικη εταιρεία έχει εξαγοράσει την Zenimax, δηλαδή έχει στην ιδιοκτησία της την Bethesda, την id Software, την Arkane Studios και άλλες εταιρείες.

Adios – 2021
The Artful Escape – 2021
The Ascent – 2021
The Big Con – 2021
CrossfireX – 2021
Dead Static Drive – 2021
Echo Generation – 2021
ExoMecha – 2021
Exo One – 2021
The Gunk – 2021
Halo Infinite – 2021
The Last Stop – 2021
Lake – 2021
Little Witch in the Woods – 2021
The Medium – January 28
Microsoft Flight Simulator – Καλοκαίρι 2021 (κυκλοφορεί ήδη στα PC)
Psychonauts 2 – 2021 – (δεν είναι console exclusive, απλά θα κυκλοφορήσει στο Xbox Game Pass)
RPG Time – 2021
Sable – 2021
Scorn – 2021
She Dreams Elsewhere – 2021
Shredders – 2021
Song of Iron – 2021
Tunic – 2021
Twelve Minutes – 2021
Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy – 2021
Warhammer 40K: Darktide – 2021
Way to the Woods – 2021
The Wild at Heart – 2021

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jan 2021 11:11 #244880 by Giorgos Tsolaridis
Μεγάλο πρόβλημα διαθεσιμότητας PS5 και Xbox Series X/S στην Ελλάδα
Όσοι έκαναν pre-order PS5 τέλη Σεπτεμβρίου θα παραλάβουν τον Μάρτιο.


Στο GameWorld έχουμε λάβει ένα πλήθος από emails αναγνωστών, τα οποία μας στέλνετε από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα σχετικά με την διαθεσιμότητα των PS5 και Xbox Series X στην ελληνική αγορά.

Μετά από την είδηση ότι το Βρετανικό κατάστημα GAME προμηθεύτηκε πολλά PS5 και 2.000 εξ αυτών πήγαν σε ομάδα από scalpers (άρα ήταν πολύ περισσότερα) λάβαμε αρκετά emails στα οποία μας λέτε ότι στην Ελλάδα δεν έχουν έρθει καθόλου κονσόλες μέσα στο 2021. Έτσι, πραγματοποιήσαμε έρευνα σε μεγάλους retailers της χώρας και σε συνάρτηση με τα emails που μας στέλνετε σας αναφέρουμε τα αποτελέσματα της έρευνας.

Πλαίσιο
Στην αλυσίδα καταστημάτων Πλαίσιο οι προπαραγγελίες έχουν σταματήσει. Έχουν μείνει ακόμη στην αναμονή άτομα που έκαναν προπαραγγελία PS5 στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020. Εκτίμηση των πωλητών είναι ότι τα pre-orders θα ανοίξουν "με κάθε επιφύλαξη" "τον Μάρτιο για το PS5 και τον Φεβρουάριο για τα Xbox Series X/S". Επίσης, οι αρμόδιοι του Πλαισίου μας επιβεβαίωσαν ότι από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα δεν έχουν παραλάβει νέα PS5.

Αυτό πρακτικά σε συνάρτηση με την είδηση της Βρετανίας, σημαίνει ότι οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν προμηθεύσει μέσα στο 2021 χώρες του εξωτερικού με κονσόλες αλλά όχι την Ελλάδα. Άρα, δεν τηρείται κάποια κατανομή προμήθειας κονσολών σύμφωνα με τα pre-orders κάθε χώρας. Απλά υπάρχει μια προτίμηση σε χώρες όπως η Αμερική και η Αγγλία, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σε "διαφορετικόtier".

Public
Οι προπαραγγελίες στα Public είναι επίσης κλειστές. Οι πωλητές μας ενημέρωσαν και εκεί ότι εξυπηρετούνται ακόμη προπαραγγελίες από τέλη Σεπτεμβρίου. Για το Xbox Series X οι παραγγελίες είναι λιγότερες. Επίσης, δεν υπάρχει ούτε εκτίμηση για το πότε θα ανοίξουν τα pre-orders.

Κωτσόβολος
Ο Κωτσόβολος είναι η μόνη μεγάλη αλυσίδα αυτή τη στιγμή στην οποία υπάρχει δυνατότητα προπαραγγελίας κονσόλας. Στο ερώτημά μας "Πότε θα παραλάβουμε την κάθε κονσόλα αν την προπαραγγείλουμε" η απάντηση ήταν "Δεν γνωρίζουμε, πιθανότατα μέσα στην Άνοιξη και για τις δύο κονσόλες". Ο Κωτσόβολος ακόμη έχει σε εκκρεμότητα pre-orders από τέλη Σεπτεμβρίου και μάλιστα τους έχει ενημερώσει ότι θα παραλάβει κονσόλες PS5 τον Μάρτιο.

Τα αποθέματα κονσολών
Σύμφωνα με πληροφορία που μας κοινοποιήσατε "εκ των έσω" στο Greek PlayStation Community, μέχρι την 1η Δεκεμβρίου είχαν πουληθεί στην Ελλάδα 2.000 PS5 και από πίσω στην αναμονή υπήρχαν 70.000 προπαραγγελίες. Χωρίς να μπορούμε να διασταυρώσουμε τον ακριβή αριθμό που ισχύει σήμερα, τον Δεκέμβριο ήρθε ένα νέο κύμα από κονσόλες PS5, άρα εξυπηρετήθηκαν μερικές ακόμη χιλιάδες προπαραγγελίες που ήταν σε αναμονή.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμα τα PS5 και Xbox Series X στα ράφια των καταστημάτων είναι άγνωστο και εξαρτάται από τις προπαραγγελίες που υπάρχουν. Εφόσον αυτή τη στιγμή οι προπαραγγελίες έχουν κλείσει (με εξαίρεση τον Κωτσόβολο) για τουλάχιστον 1-1,5 μήνα για το Xbox Series X και 2 μήνες για το PS5, αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξουν το λιγότερο τον Μάρτιο (καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντα). Άρα, αν όσοι προπαραγγείλετε κονσόλα είστε πολλοί, τότε οι κονσόλες είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων "από το καλοκαίρι και έπειτα". Το πόσο "έπειτα" εξαρτάται πάντοτε από τα pre-orders.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification