Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Xbox Series X: Γενική συζήτηση

30 Nov 2019 13:53 #228845 by Βασίλης Κτενίδης
Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer ήταν επίκεντρο νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα για κάποιες δηλώσεις του όσον αφορά την ζήτηση των VR. Δήλωσε ότι “Κανείς δεν ζητάει VR” και με αφορμή την δήλωση ο Shuhei Yoshida της Sony απάντησε ρίχνοντας μερικές σπόντες στον Phil Spencer για το θέμα. Τώρα ο Phil Spencer επιστρέφει με νέο σχολιασμό.
Απαντώντας σε ένα tweet ο Phil Spencer αναφέρει “Για εμάς, είναι ώρα να επικεντρωθούμε στις καινοτομίες μας τώρα. Έχω παίξει μερικά εξαιρετικά VR games τελευταία, έπαιξα Half-Life:Alyx μέσα στο καλοκαίρι, καταπληκτικό. Απλά δεν είναι το κέντρο της προσοχής μας όσον αφορά το Scarlett.”

Fair feedback. I've said publically, I love how our industry has pioneered: AI, physics, 3D, RT, VR/AR etc. For us, it's about focus on our innovations right now. I've played some great VR games, I got to play HL:Alyx in the summer, amazing. It's just not our focus with Scarlett

— Phil Spencer (@XboxP3) 27 Νοεμβρίου 2019

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι το Playstation VR δεν θα έχει κανέναν ανταγωνισμό από την Xbox στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας, αφού ο επικεφαλής της εταιρείας δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα εστιάσουν καθόλου στον τομέα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2019 16:03 #228967 by Βασίλης Κτενίδης
Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer είπε στο twitter ότι εδώ και μια εβδομάδα παίζει στο σπίτι του Xbox Scarlett. Συγκεκριμένα είπε “Έχει γίνει η βασική μου κονσόλα πλέον, παίζω games, συνομιλώ με το community, και ναι χρησιμοποιό το Elite Series 2 controller.”

Στη συνέχεια πρόσθεσε, “Το 2020 θα είναι μια εκπληκτική χρονιά.”

And it’s started….this week I brought my Project Scarlett console home and it's become my primary console, playing my games, connecting to the community and yes, using my Elite Series 2 controller, having a blast. Great work by the team, 2020 is going to be an incredible year.

— Phil Spencer (@XboxP3) 4 Δεκεμβρίου 2019

Η νέα κονσόλα της Microsoft αναμένετε να κυκλοφορήσει στις διακοπές του επόμενου έτους, όμως η εταιρία δεν μας έχει ανακοινώσει ακόμα βασικές πληροφορίες, όπως η τιμή, η ημερομηνία κυκλοφορίας, τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν μαζί αλλά και τα τελικά specs. Η κονσόλα θα είναι πιο δυνατή από το Xbox One X αλλά και γρηγορότερη.

Ο Brad Sams της The Verge είπε ότι η Microsoft δουλεύει πάνω σε μια εναλλακτική κονσόλα Scarlett που θα είναι λιγότερο δυνατή αλλά φθηνότερη.

Τα πλάνα μπορεί να αλλάξουν στην πορεία οπότε αναμένουμε περισσότερες επίσημες πληροφορίες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2019 19:50 #229227 by Giorgos Tsolaridis
Νέα Xbox με φημολογούμενα ονόματα Anaconda και Lockhart
Οι φήμες επιστρέφουν.

Οι φήμες για πολλαπλές εκδόσεις του νέου Xbox επιστρέφουν καθώς η Microsoft σκοπεύει να κατασκευάσει και ένα φθηνότερο Xbox Scarlett χωρίς blu-ray drive, σύμφωνα με το Kotaku.

Θυμίζουμε ότι για ένα διάστημα υπήρξε η φήμη για Xbox με κωδικές ονομασίες Anaconda και Lockhart, σύμφωνα με τις οποίες η πρώτη κονσόλα θα ήταν ακριβή και η δεύτερη φθηνή, χωρίς blu-ray drive. Οι φήμες αυτές επιτρέφουν, με το Anaconda να είναι διάδοχος του Xbox One X και το Lockhart διάδοχος του Xbox One S (με προδιαγραφές κοντά στο PS4 Pro), χωρίς blu-ray drive. To Anaconda θα έχει 4K ανάλυση και 60 fps και το Lockhart ανάλυση 1440p, με στόχο επίσης τα 60 fps.

Το Lockhart ίσως να μην διαθέτει drive και αναμένεται να προωθηθεί μαζί με την υπηρεσία xCloud της Microsoft και την συνδρομή Xbox Game Pass.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2019 14:04 #229341 by Giorgos Tsolaridis
Νέα Xbox με φημολογούμενα ονόματα Anaconda και Lockhart
Το Xbox Lockhart θα είναι πιο αδύναμο σε ισχύ απο το Xbox One X.

Σύμφωνα με αναφορά το Xbox Lockhart θα είναι πιο αδύναμο από το Xbox One X, όμως ενδέχεται να μην έχει καμία σημασία.



Η Microsoft ξέρουμε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο κονσόλες νέας γενιάς. Το έχουμε ξανά ακούσει άλλωστε πρόσφατα με πληροφορίες να αποκαλύπτουν ότι η δεύτερη κονσόλα ήταν ανέκαθεν στα σχέδια της εταιρείας. Στην οικογένεια συσκευών του Xbox Scarlett θα συμπεριλαμβάνονται τα Anaconda, που θα αποτελεί την δυνατότερη κονσόλα και Lockhart, την φθηνότερη κονσόλα. Σύμφωνα με νέα αναφορά το Anaconda στοχεύει σε 12 teraflops ενώ το Lockhart μόνο 4 teraflops. Αυτό κατατάσσει to Lockhart πίσω από το Xbox One X, με 6 teraflops, όμως σύμφωνα με την πηγή αυτοί οι αριθμοί δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Αναφέρεται ότι και οι δύο μονάδες θα έχουν ωκταπύρηνους επεξεργαστές στα 3.5 GHz με μικρές διαφορές ανάμεσα τους στα clock speeds.


Παρά την διαφορά στην ισχύ ανάμεσα στα Xbox One X και Lockhart, το δεύτερο θα πρέπει να αποδίδει καλύτερα σε πραγματικά σενάρια λόγω της βελτιωμένης αρχιτεκτονικής και των βελτιστοποιημένων εργαλείων ανάπτυξης. Το Anaconda λέγεται ότι θα έχει 16GB RAM, με τα 3GB να είναι αποκλείστηκα για το λειτουργικό σύστημα, αφήνοντας τα υπόλοιπα για τα games. Η Microsoft υπολογίζει τέσσερις με πέντε φορές καλύτερη απόδοση από το Xbox One X.

Δεν είναι ξεκάθαρος ο όγκος των GB που θα έχει στη διάθεση του το Lockhart όσον αφορά την RΑΜ, όμως και οι δύο μονάδες θα έχουν ενσωματωμένους SSD drives, που αν υποθέσουμε ότι είναι αρκετά γρήγοροι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για virtual RAM. Αυτά αποκαλύπτει η νέα αναφορά και οι πληροφορίες είναι αρκετά κοντά στα τελευταία leaks που είδαμε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Dec 2019 11:56 #229634 by Φοίβος Καρκάνης
Σύμφωνα με το Business Insider, ένας αντιπρόσωπος της Microsoft είπε ότι η επόμενη κονσόλα θα ονομάζεται απλά Xbox με το Series X να είναι απλά το όνομα του μοντέλου. “Το όνομα της νέας μας κονσόλας είναι απλά Xbox και μέσω του The Game Awards είδατε αυτό το όνομα να έρχεται στην ζωή μέσω των Xbox Series X”. Πράγματι αν σκεφτείτε το όνομα Series δείχνει ότι η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει περισσότερες κονσόλες στο μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Dec 2019 14:53 - 17 Dec 2019 14:53 #229642 by Blood Prince

Revelation wrote: Πράγματι αν σκεφτείτε το όνομα Series δείχνει ότι η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει περισσότερες κονσόλες στο μέλλον.


Και εμείς τα κοροϊδα να πληρώνουμε λεφτά κάθε λίγο και λιγάκι.Δεν πά να κυκλοφορήσει όσες θέλει,δεν πρόκειται να αγοράσω.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Dec 2019 14:14 #229686 by Giorgos Tsolaridis
Το Xbox Series X θα είναι backwards compatible με τα παλιότερα Xbox
Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι.


Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Series X θα είναι backwards compatible με το Xbox One και το Xbox 360.

Η Αμερικάνικη εταιρεία έπαιξε games του Xbox One και του Xbox 360 στο νέο Xbox Series X. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, Phil Spencer. "Έχουμε χιλιάδες games που τρέχουν στο Xbox One και θέλουμε να συνεχίσουν να τρέχουν και στις επόμενες κονσόλες, όπως και τα Achievements και το Gamerscore σας, αλλά και τα saves σας" δήλωσε ο επικεφαλής προγραμματισμού του Xbox, Jason Ronald.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Dec 2019 13:10 #229863 by Giorgos Tsolaridis

Microsoft: Ο Phil Spencer έφτιαξε ψεύτικο κείμενο για την ανακοίνωση του Xbox ώστε να μην μαθευτεί
Δήλωσε επίσης ότι η κονσόλα θα είναι αθόρυβη.


Το νέο Xbox ανακοινώθηκε ως Xbox Series X κατά την διάρκεια των The Game Awards, ενώ λίγες ώρες αργότερα η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα λέγεται απλά "Xbox".

Για να μην αποκαλύψει το μέχρι πρότινος γνωστό ως Project Scarlett, ο Phil Spencer της Microsoft έστειλε στην παραγωγή του The Game Awards ένα κείμενο το οποίο δεν είχε το όνομα της κονσόλας. Ο δημιουργός και παρουσιαστής των The Game Awards, Geoff Keighley, δήλωσε στο Variety ότι το κείμενο έγραφε μέσα "Xbox Game Pass" κι έτσι το μυστικό έμεινε επρασφράγιστο και το κοινό εξεπλάγη από την δήλωση.


Ένα ακόμη μεγάλο μυστικό του 2019 ήταν η εμφάνιση του Keanu Reeves στην E3 2019, με εξαίρεση βέβαια όσους τον αναγνώρισαν πριν φτάσει στη σκηνή.

Το Xbox Series X θα είναι το ίδιο αθόρυβο με το Xbox One X
Ο Phil Spencer δήλωσε επίσης ότι το νέο Xbox θα είναι το ίδιο αθόρυβο με το Xbox One X. Θυμίζουμε ότι η κάρτα γραφικών του θα είναι οκτώ φορές πιο ισχυρή από το Xbox One και δύο φορές απ' ότι το Xbox One X.

Η CPU της νέας κονσόλας θα είναι τέσσερις φορές πιο αποδοτική, ενώ εσωτερικά τα αρχεια σας θα αποθηκεύονται σε έναν σκληρό δίσκο SSD NVMe υψηλής ταχύτητας. Στο θέμα ψύξης, θα υπάρχει ένας κεντρικός ανεμιστήρας, ενώ ο Spencer πρόσθεσε ότι η κατασκευαστική ομάδα του Xbox δεν έχει κάνει συμβιβασμούς στο design, την ακουστική, την ψύξη ή την λειτουργικότητα της κονσόλας, ενώ κατέληξε στο ότι έχει εντυπωσιαστεί από τον σχεδιασμό της.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Dec 2019 13:55 #229866 by Βασίλης Κτενίδης
Με την νέα της κονσόλα η Microsoft, θέλει να εξαφανίσει τον χρόνο του loading και για αυτό το Xbox Series X θα έχει αισθητά ανώτερο hardware από αυτό του Xbox One.

Ο partner director of program του Xbox, Jason Ronald αναφέρει: “Θέλουμε να δώσουμε στους developers τα εργαλεία και τις δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το hardware με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο SSD αφού πλέον οι απαιτήσεις ξεπερνούν τις δυνατότητες των HDD. Αυτός είναι ο λόγος που επενδύσαμε στους MVME SSDs όπως και ο λόγος που δίνουμε στους developers πολλές νέες δυνατότητες για να μπορέσουν εικονικά να εξαφανίσουν τους χρόνους αναμονής για την φόρτωση.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jan 2020 14:06 #230740 by Giorgos Tsolaridis
Το Xbox Series X στο CES 2020
Οι εικόνες της παρουσίασης ήταν ψεύτικες επιβεβαιώνει η AMD.


Η AMD επιβεβαιώνει ότι οι εικόνες του Xbox Series X που χρησιμοποιήθηκαν στη συνέντευξη τύπου στο CES δεν είναι επίσημες από την Microsoft και έτσι δεν αντιπροσωπεύουν τον τελικό σχεδιασμό της κονσόλας.

Ο εκπρόσωπος της AMD αναφέρει ότι το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε, πάρθηκε από το TurboSquid.com και όντως σε αυτό το site υπάρχει ένα μοντέλο που ταιριάζει ακριβώς με αυτό που είδα με στο CES 2020. Αυτή είναι μια περίεργη κίνηση καθώς οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν για το Xbox Series X.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification