Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Xbox Series X: Γενική συζήτηση

23 Apr 2018 00:08 - 24 Mar 2020 02:50 #214696 by Μάνος Γρυπάρης
Η Microsoft δημοσίευσε δύο αγγελίες στο site της, με τις οποίες ζητάει Electrical Engineer, έναν με γνώσεις GDDR6, GDDR5, DDR3 και μελλοντικές RAM και έναν με γνώσεις αποθηκευτικών συσκευών. Οι αγγελίες αναρτήθηκαν στις 10 Απριλίου.

Η πρώτη αγγελία δείχνει ότι η Microsoft πιθανόν να ετοιμάζει μια νέα κονσόλα Xbox με GDDR6 RAM, εξού και η ανάλογη ζήτηση. Ασφαλώς και η αναζήτηση για ειδικό σε "μελλοντικές τεχνολογίες DRAM" παραπέμπει στο γεγονός ότι ετοιμάζεται νέο Xbox. Χαρακτηριστικά η αγγελία αναφέρει την πρόταση "future Xbox design projects" κάτι που υποδηλώνει ένα νέο Xbox.

Αντίστοιχα, ο Electrical Engineer για συσκευές αποθήκευσης θα πρέπει να έχει γνώσεις για αποθηκευτικά μέσα HDD, SSD και Flash, τόσο για τα τρέχοντα, όσο και για "τα μελλοντικά Xbox design projects".

Στα πλαίσια τοποθέτησης των αγγελιών, η Microsoft ενδέχεται να είναι είτε σε αρχικό/πρώιμο στάδιο σχεδιασμού μιας κονσόλας, είτε σε διερευνητικό στάδιο. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε να αναφέρουμε με σιγουριά για το σημείο όπου μπορεί να βρίσκεται το επόμενο Xbox. Η κατασκευή του ωστόσο, πιθανότατα δεν έχει ξεκινήσει.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2018 18:35 - 13 Dec 2019 05:06 #214702 by A
Replied by A on topic Xbox Series X (Project Scarlett)
Σε αυτό το forum topic θα συζητάμε για το Xbox Series X, το οποίο είχε αρχικά ανακοινωθεί ως Project Scarlett.

Το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2018 15:19 #215385 by Giorgos Tsolaridis
Κατά την διάρκεια της press conference της στα πλαίσια της E3 2018 και συγκεκριμένα στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η ομάδα της που ασχολείται με το hardware, ετοιμάζει ήδη το επόμενο Xbox.

Μάλιστα, ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, ανέφερε ότι η ομάδα του ασχολείται με τα επόμενες κονσόλες της Microsoft και όχι μόνο με το νέο Xbox.


PlayStation 5 vs Νέο Xbox, SONY vs Microsoft. Ένα κόμη μεγάλο ντέρμπυ θα έχουμε εμείς οι gamers. Οι fan της Sony θα υποστηρίξουν το PS5 και οι fan της Microsoft θα υποστηρίξουν την δική τους. Εγώ περιμένω το PS5 για να δω τι παραπάνω θα έχει από το PS4.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jul 2018 17:42 #215880 by Δημητρης Τοπαλης
Η γνώμη μου είναι ότι βιάζετε το xbox x δεν έχει κανει καθόλου impact και αυτό γιατί δεν υπάρχουν παιχνίδια exclusive που να μπορείς να ευχαριστηθείς για εμένα θα πρέπει να βγάλει καλα αποκλειστικά για το xbox x και μετά να πάει σε άλλη ΚΟΝΣΟΛΑ.Ενα ενα βήμα microsoft

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jul 2018 17:47 #215881 by Δημητρης Τοπαλης
Πάλι θα την πατήσει η Microsoft η Sony την πιέζει με τα teases του ps5 κλασσικά η Microsoft θα βγάλει πρώτη κονσόλα ή Sony θα δει τα λάθη της και θα τα βελτιώσει και πάλι θα κάνει καλύτερη κονσόλα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Aug 2018 00:25 - 09 Aug 2018 00:32 #218447 by Γιώργος Λόλας
Η αλήθεια είναι ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα παρουσιάσουν οι Microsoft/Sony για την επόμενη-τωρινή γενιά κονσολών. Και λέω τωρινή γιατί ήδη με το Switch έχουμε μπει ουσιαστικά στην ένατη γενιά κονσολών.

Όπως έχω πει πολλές φορές, αμφότερες οι δύο εταιρείες βιάστηκαν να βγάλουν τα PS4/Xbox One. Αυτό διότι η μία πίεζε χρονικά την άλλη και πέσανε και οι δύο στην παγίδα. Δεν θα μπορούσε η Sony να βλέπει ότι η Microsoft πρόκειται να βγάλει νέα κονσόλα την τάδε χρονιά και απλά να περιμένει και να μείνει πίσω σε μια διόλου ανταγωνιστική αγορά. Το ίδιο ισχύει και αν αντιστρέψουμε τους ρόλους στις δύο εταιρείες. Και όταν λέω βιάστηκαν, δεν εννοώ ότι τα PS4 και Xbox One θα έπρεπε να βγουν 2-3 χρόνια αργότερα. Με τον ρυθμό που τρέχει η τεχνολογία, ακόμα και έξι μήνες μετά αν έβγαιναν, θα είχαν πιο εξελιγμένους επεξεργαστές και κάρτες γραφικών.

Βιάστηκαν και το είδαμε στην πράξη με τα PS4 Pro και Xbox One X. Mid-gen refreshes των ίδιων κονσολών με δυνατότερο hardware. Τώρα, στις νέες κονσόλες είτε θα δούμε να συμβαίνει ξανά το ίδιο για να μην μείνουν ξανά πίσω σε σχέση με τα PC, είτε δεν θα κυκλοφορήσουν δυνατότερα μοντέλα των ίδιων κονσολών και θα διαθέσουν εξ αρχής δυνατές κονσόλες που θα αντέξουν καλύτερα έναντι των PC.

Η Microsoft ρίχνει ως ιδέα στο τραπέζι το cloud gaming ως επιλογή . Και αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι επιλογή, δεν θα αναγκαστεί κανείς να προχωρήσει σε cloud gaming λύση αν δεν το επιθυμεί, αφού θα υπάρχει και η κλασική κονσόλα. Την ίδια πρακτική θέλει να ακολουθήσει η EA και η Google με δικές τους λύσεις, τόσο σε software (για την πρώτη) όσο και μέσω μιας νέας "κονσόλας", σύμφωνα με αυτά που ακούγονται για την Google . Μαζί με την EA την ίδια πορεία θέλουν να έχουν επίσης οι Ubisoft και Activision .

Εν τω μεταξύ, στην Κίνα ετοιμάζεται και μια "desktop κονσόλα" όπως την αποκαλούν , ένα μηχάνημα που ουσιαστικά θα είναι ένα PC σε συνεργασία με την AMD, αλλά θα έχει και στοιχεία από την κλειστή αρχιτεκτονική μιας οικιακής κονσόλας. Το κόστος του λέγεται ότι θα κυμανθεί στα 600 ευρώ. Θα είναι ένα μηχάνημα πιο δυνατό από τα PS4 Pro και Xbox One X. Εάν πετύχει στην Κίνα, μην εκπλαγείτε εάν θα το δούμε να διεισδύει και στην εδώ αγορά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Dec 2018 21:41 #222081 by Άκης Ζαχαριάδης
Το next-gen Xbox με κωδικό όνομα Anaconda ίσως υποστηρίζει 4Κ 240fps

Iσχυρή θα είναι η οικογένεια Xbox «Scarlett»

Η Microsoft ετοιμάζει δύο νέες παιχνιδοκονσόλες για το 2020, οι οποίες είναι γνωστές εσωτερικά ως «Anaconda» και «Lockhart»
Η κονσόλα με την κωδική ονομασία «Anaconda» είναι το αντίστοιχο σημερινό Xbox One X και διαθέτει εξελιγμένο hardware και επεξεργαστή/ γραφικά που η Microsoft έχει αναπτύξει με την βοήθεια της AMD.
Για την μείωση του «loading times» στα παιχνίδια, η Αμερικάνικη εταιρεία προσανατολίζεται στην χρήση SSD, σύμφωνα με φήμες, η Microsoft βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και μίας «digital-only» έκδοσης του Xbox One που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις συνδρομητικές υπηρεσίες Xbox LIVE, Game Pass και βεβαίως την xCloud (game streaming service) και σκοπεύει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Τα συστήματα Xbox One X και PlayStation 4 Pro δεν είναι αρκετά ισχυρά για να αποδίδουν πάντα «native 4K», πόσο «4K στα 60fps»

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Dec 2018 12:31 #222089 by Βασίλης Καψάλης
θα γίνουν smartphone σε αριθμό όπως πάμε!

you see but you do not observe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Feb 2019 18:11 #223501 by Ελένη Παρούτογλου
Φήμη για αποκάλυψη στην E3 2019

Φήμες αναφέρουν πως οι νέες κονσόλες Xbox θα αποκαλυφθούν στην φετινή E3.

Είναι γνωστό πως οι νέες κονσόλες της Microsoft βρίσκονται υπό κατασκευή, ωστόσο δεν γνωρίζαμε πως θα μπορούσαν να ανακοινωθούν τόσο σύντομα. Το JeuxVideo.com αναφέρει όμως πως δύο εξ αυτών θα ανακοινωθούν επίσημα στην E3 2019. Σύμφωνα με το ίδιο site, το λεγόμενο project Scarlet θα έρθει σε δύο μορφές. Παράλληλα αναφέρουν πως τα Xbox Anaconda και Xbox Lockhart (των οποίων τα ονόματα είχαν διαρρεύσει πριν λίγο καιρό) θα διαφέρουν σημαντικά. Το πρώτο θα φέρει υψηλότερα specs και θα είναι ένα higher-end προϊόν σαν το Xbox One X. Το δεύτερο θα είναι μία entry-level συσκευή για όσους θέλουν να γνωρίσουν το περιβάλλον του Xbox.

Η ίδια σελίδα υποστηρίζει πως και οι δύο θα κυκλοφορήσουν το 2020 έχοντας το Halo Infinite ως launch τίτλος. Αν κρίνουμε από τις πολύ λίγες πληροφορίες που έχουμε για το παιχνίδι, η παραπάνω ημερομηνία φαντάζει αρκετά πιθανή, παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην ανακοίνωσή του αναφέρθηκε πως θα το δούμε και στο Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2019 01:44 - 13 Oct 2019 22:46 #225454 by Μάνος Γρυπάρης
H Microsoft ανακοίνωσε το Project Scarlett, την next-gen κονσόλα της.

Στα πλαίσια της έκθεσης Ε3 2019, έγινε η ανακοίνωση του Project Scarlett. Πρόκειται για την νέα κονσόλα της Microsoft η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2020. Δίσκος SSD, 120fps και επεξεργαστής από την AMD, είναι λίγα μόλις από τα δυνατά χαρακτηριστικά της κονσόλας.



Σύμφωνα με τον Phil Spencer, το Project Scartell θα έχει τέσσερις φορές την δύναμη του Xbox One X και θα υποστηρίζει ανάλυση 8K. Επίσης έχει ανακοινωθεί πως το Project Scarlett θα μπορεί να τρέξει content από τέσσερις γενιές κονσολών, άρα από το πρώτο Xbox μέχρι και σήμερα. Τέλος, launch title του Project Scarlett θα είναι το Halo Infinite.

Το νέο Xbox (Project Scarlett) θα υποστηρίζει backwards compatibility με όλα τα παλιότερα Xbox games. Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η νέα της κονσολα θα σας παρέχει υποστήριξη και για τα παλιότερα περιφερειακά. Συνεπώς αν έχετε χειριστήρια ή άλλες συσκευές (όπως Kinect) θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε.

Εννοείται ότι τα προφίλ στο Xbox Live και το μέχρι τώρα gamerscore σας είναι κοινά.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification