Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ...θελω να αποφασισω τι παιχνιδι να αγορασω για το ps4 ειμαι γενικα ενας all-around gamer και θα ηθελα να μου πειτε ποιο θα διαλεγατε απο τα παρακατω games (ξερω διαφερουν σε ειδος και και και και):
1. Infamous Second Son
2. Destiny
3.FIFA 15
4.NBA 2k15
5.Metro Redux
Δεκτες και δικες σας προτασεις!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Killzone: Shadow Fall το μόνο που άξιζε από το launch του PS4. FIFA 15, αν και σε περίπτωση που δεν σου περισσεύουν θεωρώ το FIFA 14 καλύτερο καθώς δεν έχει τα εκνευριστικά προβλήματα με την διαιτησία και τους τερματοφύλακες.
Destiny όπως είπε κι ο koskinas18.Action RPG/Shooter που αξίζει.Εμένα με κράτησε 20 ώρες + το online του.
Δες τα αντίστοιχα reviews στο GameWorld.gr . Πάντως το inFamous για τα δικά μου γούστα δεν το προτείνω. Αν σου άρεσαν πολύ τα προηγούμενα δοκίμασε καμία ενοικίαση.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
genaric wrote: Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει άλλο racing game εκτός απο το project cars. Aν όχι αξίζει να το πάρω?
Υπάρχει το Need for Speed Rivals, review του οποίου μπορείς να δεις
κάνοντας κλικ εδώ
αλλά είναι τίτλος που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2013. Επίσης υπάρχει
και το RIDE
, που είναι πιο πρόσφατο. Για μένα πάντως η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή
είναι το Project CARS
.
genaric wrote: Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει άλλο racing game εκτός απο το project cars. Aν όχι αξίζει να το πάρω?
Υπάρχει το Need for Speed Rivals, review του οποίου μπορείς να δεις
κάνοντας κλικ εδώ
αλλά είναι τίτλος που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2013. Επίσης υπάρχει
και το RIDE
, που είναι πιο πρόσφατο. Για μένα πάντως η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή
είναι το Project CARS
.
Θα συμφωνήσω για το project cars όπως επίσης θα αναφέρω και το Dirt. Αν αρέσει σε κάποιον τα rally, το Dirt είναι μονόδρομος! Μακράν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Προσωπικα εγω , χωρις 2η σκεψη θα σου πω το Metro Redux
Ενα πολυ ωραιο game με τρομερη ατμοσφαιρα και τελειο gameplay
Θα ευχαριστηθεις τις ωρες που θα παιξεις και δεν θα μετανιωσεις τα λεφτα που εδωσες !!
Το καλοκαίρι σκέφτομαι να αγοράσω το PS4 μαζί με το Φίφα 18 που βρήκα πακέτο από τα πάμπλικ... Μετά σκέφτομαι να αγοράσω CoD IW... Καμία ιδέα για ένα τρίτο παιχνίδι υπάρχει???