Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Counter-Strike: Global Offensive

27 Oct 2019 01:33 #228024 by Axilleas Loizidis
Ban σε 20.000 παίκτες του CS:GO από το AI των FACEIT και Google.

Καταπολεμά άμεσα το toxicity.

Ένα νέο AI χτισμένο για να αντιμετωπίζει το toxicity έριξε ban σε 20.000 παίκτες CS:GO μέσα από το chat του παιχνιδιού.

Το Minerva, όπως ονομάζεται, έχει χτιστεί από την online πλατφόρμα FACEIT που δημιούργησε το CS:GO London Major σε συνεργασία με το Google Cloud και το Jigsaw. Το Minerva ξεκίνησε να αναλύει τα chat messages του CS:GO τον Αύγουστο και χαρακτήρισε τον πρώτο μόλις μήνα πάνω από 7 εκατομμύρια τοξικά μηνύματα, στέλνοντας 90.000 προειδοποιήσεις και αποκλείοντας 20.000 παίκτες. Η εξειδικευμένη αυτή μηχανή βρίσκει εύκολα τα μηνύματα που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο και τα μηνύματα spam.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ύστερα από το τέλος ενός match το Minerva στέλνει ειδοποιήσεις ή παρατηρήσεις για ban σε έναν παίκτη με επιθετική συμπεριφορά, ενώ οι τιμωρίες είναι πολύ μεγαλύτερες για τους κατ’ επανάληψη παραβάτες. Στα αποτελέσματα παρατηρήθηκε μείωση 20% των τοξικών μηνυμάτων μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου όσο χρησιμοποιούταν το AI αυτό αριθμός των ξεχωριστών παικτών που έστελναν τοξικά μηνύματα κατά 8%. Η ανακοίνωση του FACEIT δηλώνει ικανοποίηση για την εφαρμογή αυτού του μέτρου αντιμετώπισης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Oct 2019 13:14 - 29 Oct 2019 13:16 #228050 by Φοίβος Καρκάνης
Μετά τα μαζικά bans η Valve απαγορεύει επίσης και την μεταπώληση κλειδιών για lootboxes του CS:GO . Πράγματι μεγάλο μέρος των συναλλαγών με κλειδιά ήταν κυρίως ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η Valve δηλώνει ότι τα μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά και κανένα είδος διαφθοράς δεν θα επιτραπεί στο Steam . Δεν είναι η πρώτη φορά αφού τα αντικείμενα του CS:GO έχουν χρησιμοποιηθεί παράνομα αφου στο παρελθον χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και ως τζόγος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2019 14:22 #228103 by Giorgos Tsolaridis
Ξέπλυμα χρημάτων στο CS:GO μέσω keys
Απαγορεύτηκε η μεταπώλησή τους από τηv Valve.Tα keys του Counter-Strike: Global Offensive που αγοράζονταν με αληθινά χρήματα και χρησιμοποιούνταν για να ανοίγετε τα loot boxes, δεν μπορούν πλέον να ξαναπουληθούν στο Steam Community Market.

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι η Valve έμαθε ότι χρησιμοποιούνταν για ξέπλυμα χρημάτων . "Παγκοσμίως, παράνομα δίκτυα ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν τα keys ώστε να ξεπλένουν τα έσοδά τους και σχεδόν κάθε συναλλαγή στο marketplace είχε αυτόν τον στόχο. Ο πόλεμος κατά της διαφθοράς στο Steam είναι από τις βασικές προτεραιότητές μας." δήλωσε η εταιρία. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Counter-Strike: Global Offensive χρησιμοποιήθηκε με παράνομο τρόπο αφού το 2016 δύο youtubers είχαν ξεκινήσει μια ιστοσελίδα-καζίνο με skins. H Valve έχει αναλάβει τουλάχιστον 20 φορές νομικά μέτρα εναντίον παρόμοιων ιστοσελίδων.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2020 21:07 #231502 by Giorgos Tsolaridis
Η Valve θα κάνει auto-mute τους επιθετικούς παίκτες του Counter-Strike
"Ναι, ποιος είναι;"


Η Valve ετοιμάζει ένα σύστημα για το Counter-Strike: Global Offensive, το οποίο θα κάνει auto-mute τους επιθετικούς παίκτες. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει στο Runescape και στο Overwatch, από τις Jagex και Valve αντίστοιχα.

Το νέο αυτό σύστημα θα είναι πιο αποδοτικό από τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα. Όσοι παίκτες λαμβάνουν περισσότερες αναφορές για "abuse" από τους άλλους, θα δέχονται αρχικά μια προειδοποίηση και αν οι αναφορές για abuse συνεχίσουν σε υψηλό βαθμό τότε θα γίνονται αυτόματα mute για όλους τους παίκτες και μάλιστα by default.

Ωστόσο, θα δίνεται επιλογή σε όποιον παίκτη θέλει να τους αφαιρέσει το mute, απλά θα πρέπει κάθε φορά να το επιλέξουν όποτε ξεκινάει ένα match. Όταν οι παραβάτες κερδίσουν αρκετό XP από τα παιχνίδια τους, τοτε θα τους αφαιρεθεί αυτή η ποινή...μέχρι φυσικά οι συμπαίκτες τους να τους ξανακάνουν report. Η Valve δήλωσε ότι: "Επειδή το νέο σύστημα καθορίζεται από τις αναφορές, επιτρέπει στους παίκτες να έχουν τα δικά τους στάνταρ επικοινωνίας και διασφαλίζει ότι οι συμπαίκτες τους θα λάβουν ανώνυμες αναφορές όταν ξεφύγουν".

Το νέο σύστημα θα έχει ειδικούς αλγόρυθμους που θα ενεργοποιούν το auto-mute όταν υπάρχει μια συγκεκριμένη συχνότητα αναφορών.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2020 21:28 #231518 by Giorgos Tsolaridis
Το Counter-Strike: Global Offensive έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών
Μετά από 8 χρόνια.


Μπορεί το Counter-Strike: Global Offensive να κυκλοφόρησε το 2012, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά για ένα ακόμη ρεκόρ, ειδικά σε περίοδο όπου δεν κυκλοφορούν πολλά καλά games.

Το CS GO σημείωσε 876.575 ταυτόχρονους παίκτες πριν από λίγες ώρες, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Steam. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 850.485 παίκτες τον Απρίλιο του 2016, κατά την διάρκεια του τουρνουά MLG Columbus major.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2020 21:34 #231521 by Giorgos Tsolaridis
Το CSGO και το Steam ξανα σπάνε τα ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών
Συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη.


Εχθές 9 Φεβρουαρίου το 2020 το Steam έσπασε ακόμα μία φορά το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών μαζί με το Counter-Strike: Global Offensive που πριν από λίγες μέρες ξεπέρασε το ίδιο ρεκόρ 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Σημειώθηκαν 19.107.803 ενεργοί χρήστες στο Steam και περισσότεροι από έξι εκατομμύρια έπαιζαν κάποιο video game. Αυτή είναι η μεγαλύτερη καταμέτρηση ταυτόχρονων χρηστών στην πλατφόρμα.

Κάντε κλικ εδώ για την ανάρτηση στο Twitter.

Παρομοίως το CSGO καταφέρνει να ξεπεράσει το όριο των 876.575 ταυτόχρονων παικτών που σημείωσε ως ρεκόρ πριν λίγες μέρες, σημειώνοντας 901.681 συνδεδεμένους χρήστες με περίπου τους μισούς να είναι online σε official server.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2020 12:52 - 03 Mar 2020 12:55 #232034 by Giorgos Tsolaridis
Το τουρνουά CS GO Πολωνίας διεξάγεται χωρίς θεατές λόγω του Κορωνοϊού
Στο ESL της Πολωνίας.

Το τουρνουά Counter-Strike: Global Offensive του ESL διεξάγεται σε γήπεδο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του Κορωνοϊού.

Το περιστατικό αυτό συνέβη στην πόλη Κατοβίτσε της Πολωνίας. Βέβαια το οξύμωρο είναι ότι στην Πολωνία δεν υπάρχει ούτε ένα περιστατικό Κορωνοϊού! Υπάρχουν μόνο 106 ύποπτα κρούσματα, ακριβώς επειδή οι άνθρωποι αυτοί ταξίδεψαν σε χώρες όπου υπάρχει ο Κορωνοϊός.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, η ατμόσφαιρα του γηπέδου παραμένει η ίδια μόνο ως προς τον φωτισμό, καθώς οι θεατές απουσιάζουν πλήρως και οι φωτισμοί γίνονται μόνο για τις κάμερες. Η απόφαση για την διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών πάρθηκε στις 27 Φεβρουαρίου, ενώ οι διοργανωτές του ESL ζήτησαν συγγνώμη από τους παίκτες και τους fans τους. Τα ματς προβάλλονται online μέσω του Twitch.

Στο παρακάτω απόσπασμα βλέπετε τις ομάδες των Fnatic και G2.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2020 12:58 #232038 by Giorgos Tsolaridis
Το Counter-Strike: Global Offensive έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών
Μετά από 8 χρόνια.


Το CS GO έσπασε νέο ρεκόρ καθώς χθες 1η Μαρτίου έφτασε τους 925.990 ταυτόχρονους παίκτες.

Το Πολωνικό event του CS GO στο Katowice έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή την άνοδο, καθώς το διάστημα 28 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου είχαμε prize pool 500.000 δολαρίων στο συγκεκριμένο event.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 21:01 #232098 by Giorgos Tsolaridis
Πρώην επαγγελματίας παίκτρια Counter-Strike καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 116 ετών
Η ίδια αναφέρει πως για όλα ευθύνεται ο πρώην άντρας της.H Shayene “shAy” Victorio, έγινε διάσημη μέσω του Βραζιλιάνικου Counter-Strike community. Σύμφωνα με αναφορά του ESPN η πρώην επαγγελματίας καταδικάστηκε σε 116 χρόνια φυλάκισης με κατηγορίες για απάτη.

Η Victorio έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο της το 2008 και θεωρήθηκε προτωπόρα για την βραζιλιάνικη σκηνή, ενώ πέρυσι ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το επαγγελματικό Counter-Strike Global Offensive. Έκτοτε εργάζεται ως influencer και streamer. Σύμφωνα με το ESPN, η Victorio είχε ένα online κατάστημα μεταξύ 2013 και 2017. Η ποινή της αποφασίστηκε μετά την κατηγορία ότι 118 πελάτες δεν έλαβαν τα προϊόντα που πλήρωσαν στο online κατάστημα της.

Παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε, δεν έχει συλληφθεί ακόμα και αυτό λόγω του νομικού συστήματος της Βραζιλίας. Το ESPN εξηγεί ότι σύμφωνα με τον Βραζιλιάνικο νόμο έχει την δυνατότητα να ασκήσει έφεση και μέχρι να χάσει όλες τις εφέσεις που δικαιούται παραμένει ελεύθερη. Πάρα ταύτα, το περισσότερο που μπορεί να εκτίσει είναι 30 χρόνια, που είναι και το μέγιστο χρονικό διάστημα ποινής στην Βραζιλία ανεξαρτήτως της απόφασης.

Στο Instagram η ίδια αναφέρει ότι δεν έχει συλληφθεί, ότι δε θα συλληφθεί και ότι δεν είναι φυγάς. Στη συνέχεια αναφέρει ότι η εικόνα της είναι η δουλειά της, ότι για το πρόβλημα ευθύνεται ο πρώην άντρας της και ότι ο ίδιος έχει πάρει όλο το φταίξιμο επάνω του. Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο site UOL η δικηγόρος της Victorio έκανε μια δήλωση, στην οποία έλεγε ότι αυτό ήταν ένα λάθος της διοίκησης της επιχείρησης και ότι η εταιρεία έχει καταφέρει 10.000 επιτυχείς πωλήσεις και διανομές. Αναφέρει επίσης ότι η πελάτισσα του αδίκως δυσφημίστηκε online και ότι θα ασκήσει έφεση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2020 18:15 #232370 by Αργύρης Ανδριανάτος
Το CSGO χτυπάει ρεκόρ με ένα εκατομμύριο χρήστες online.

Το Counter-Strike: Global Offensive έχει χτυπήσει ένα εκατομμύριο ταυτόχρονους παίκτες για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το παιχνίδι της Valve χτύπησε 1.002.031 παικτών σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Steam.

Αυτό το καθιστά το πιο δημοφιλές παιχνίδι στον Steam. Το MOBA της Valve, Dota 2, είναι σήμερα το δεύτερο δημοφιλέστερο παιχνίδι στο Steam, με 685.879 παικτών. Το PUBG είναι στην τρίτη θέση με 525.462 παίκτες.

Η δημοτικότητα του CS:GO έχει αυξηθεί εδώ και αρκετό καιρό, και έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ όλων των εποχών, τα οποία εμφανίζονται αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες.

Οι τρέχουσες θεωρίες δείχνουν την ογκώδη δημοτικότητα του game στην Κίνα, καθώς και η δημοτικότητα που προσέλκυσε από την δωρεάν πρόσβαση το 2018, σε συνδυασμό με το battle pass το 2019. Φαίνεται πιθανό το ξέσπασμα του coronavirus, κύμα αυτό-απομόνωσης σε ολόκληρο τον πλανήτη, συνέβαλε μιας και οι άνθρωποι αναζητούν ψυχαγωγία σε εσωτερικούς χώρους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification