Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο Call of Duty: Modern Warfare (2019)

28 Sep 2019 21:51 #227268 by Αντρεας Κατελαρης
Πιστευω αν δεν υπηρχε το call of duty οι κονσολες θα ηταν πολυ χειροτερες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2019 19:48 #227312 by Giorgos Tsolaridis
Το Call of Duty: Modern Warfare θα διαθέτει multiplayer mode για 100 παίκτες
Όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα είναι battle royale.


Αν και το Call of Duty: Modern Warfare είχε ήδη το Ground War, ένα mode που υποστήριζε 64 παίκτες ταυτόχρονα, η Activision θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με δηλώσεις της αμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης: "Το multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare αναμένεται να μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 100 παίκτες ταυτόχρονα σε συγκεκριμένες εμπειρίες που θα είναι διαθέσιμες στις 25 Οκτωβρίου".

Η δήλωση αυτή της Activion παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η χρήση του πληθυντικού υπονοεί την ύπαρξη περισσότερα modes που θα φιλοξενούν 100 παίκτες. Ωστόσο, το γεγονός ότι επιλέχθηκε η λέξη "αναμένεται" σημαίνει ότι αυτά ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα με την κυκλοφορία του game.

Τον Αύγουστο, ο Joel Emslie της Infinity Ward δήλωσε ότι το Call of Duty: Modern Warfare θα έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει περισσότερους από 100 παίκτες, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα. Όπως είχε γράψει και το GameWorld.gr υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με το ενδεχόμενο το Modern Warfare να διαθέτει battle royale mode, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς Activision. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου απίθανο ο νέος τίτλος της σειράς να ακολουθήσει στα χνάρια του Black Ops 4 και να ενσωματώσει ένα mode αντίστοιχο του Blackout. Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Call of Duty: Modern Warfare θα διαθέτει δωρεάν DLC maps μετά την κυκλοφορία του ενώ οι κάτοχοι PS4 θα έχουν πρόσβαση και στο Survival mode στο Spec Ops.

Το Call of Duty: Modern Warfare αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PS4, PC και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2019 21:14 #227371 by Giorgos Tsolaridis
Infinity Ward: "Ηρεμήστε με τα τοξικά σχόλια, είμαστε άνθρωποι"
Η εταιρεία ζητά κατανόηση από τους fans του Call of Duty.


Η Infinity Ward ζητά από τους fans της σειράς Call of Duty να ηρεμήσουν όσον αφορά στην πληθώρα αρνητικών σχολίων που δέχονται.

Μπορεί η κυκλοφορία του νέου Call of Duty: Modern Warfare να είναι πολύ περισσότερο από πολυαναμενόμενη, παρόλα αυτά κάθε άλλο παρά ήσυχη φαίνεται να είναι η εταιρεία ανάπτυξής του. Το γεγονός το ότι το Special Ops Survival mode θα αποτελεί για έναν χρόνο αποκλειστικότητα του PS4 και μία φήμη που κυκλοφορεί περί ύπαρξης cosmetic items στα supply drops του παιχνιδιού, συντέλεσαν μαζί στην εξέγερση των fans της σειράς ενάντια στην Infinity Ward. Αυτό φαίνεται να κακοφάνηκε ιδιαίτερα στους δημιουργούς του παιχνιδιού που έσπασαν την σιωπή τους ζητώντας υπομονή και κατανόηση.

Αυτός που αντέδρασε πρώτος ήταν ο Joel Emslie, Art Director του παιχνιδιού ο οποίος δήλωσε: “Είμαστε ένα γκρουπ από nerds και όλα τα σχετικά. Είναι εντυπωσιακοί το ότι συναντιόμαστε καθημερινά για να χτίσουμε κάτι πάνω στο οποίο πιστεύουμε. Έχουμε αφοσιώσει τις καριέρες μας στο να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και στο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε. Είναι άσχημο όλο αυτό αλλά είμαστε σε μία δουλειά και αν δουλεύεις και δεν γνωρίζεις επιτυχία, τότε δεν υπάρχει δουλειά. Σχεδόν όλοι μας έχουμε δουλέψει στο παρελθόν για αρκετό διάστημα ώστε να ξέρουμε πως αν δεν φτιάξουμε ένα καλό video game κανείς δεν θα το παίξει”.

Στην πορεία έγινε πιο συγκεκριμένος αναφέροντας: “Δημόσιες πλατφόρμες όπως το Reddit αποτελούν κομμάτι της προόδου μας στο κομμάτι της συγκέντρωσης απόψεων και του feedback για την κατάσταση των games μας, τόσο όσο αναπτύσσονται όσο και αφού κυκλοφορήσουν. Αλλά ανάμεσα στο χρήσιμο και στο βοηθητικό feedback βρίσκονται τα ‘υπερβολικά σκοτεινά και τοξικά σχόλια’ που μου λένε πόσο ανίκανος και ανόητος πρέπει να είμαι και πως θα έπρεπε να φύγω και να πάω κάπου που δεν μπορώ να βλάψω ανθρώπους με τις κακές ιδέες μου και τα artworks μου. Μπορεί στην Infinity Ward να έχουμε δυνατές προσωπικότητες, αλλά μερικές φορές σε ενοχλεί”.

Ο developer του Call of Duty: Modern Warfare δεν δίστασε να εκφράσει περαιτέρω τα παράπονά του γύρω από αυτό το ζήτημα, κατανοώντας παράλληλα και την πλευρά των fans: “Καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν διάφορα στις ζωές τους ή είναι ενοχλημένοι με κάτι που έχει να κάνει με το παιχνίδι και νιωθουν πως πρέπει να βγάλουν δηλητήριο για να ακουστούν. Μπορείτε να το κάνετε αλλά με καθαρό τρόπο και ίσως λίγη δημιουργικότητα. Εκφράστε τις σκέψεις σας αλλά να θυμάστε πως υπάρχει μία ομάδα από ανθρώπινα όντα εδώ στην Infinity Ward και έχουμε και εμείς χάλια μέρες όπως εσείς”.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2019 16:44 #227504 by Giorgos Tsolaridis
Το Call of Duty: Modern Warfare μπορεί να έχει Battle Royale mode
Θα έρθει στις αρχές του 2020.


Μία ομάδα από dataminers βρήκαν ότι στον κώδικα του νέου Call of Duty υπάρχει Battle Royale mode. Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν 40 modes και ένα από αυτά είναι το Battle Royale.

Ενδέχεται οι developers να είχαν τοποθετήσει σημειώσεις κατά την beta, οι οποίες απλά μεταφέρθηκαν στην τελική έκδοση. Επομένως ένα Battle Royale mode είτε βρισκόταν για ένα διάστημα σε ανάπτυξη, είτε βρίσκεται ακόμη και θα το δούμε στην τελική έκδοση του νέου Call of Duty ή αργότερα με patch. Θυμίζουμε άλλωστε ότι τον Αύγουστο πολλοί Call of Duty leakers ανέφεραν ότι το Battle Royale mode θα διατεθεί ως δωρεάν download -για όσους έχουν ήδη το Modern Warfare- το 2020.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2019 21:46 #227566 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Modern Warfare 2019
Στη δημοσιότητα το launch trailer.

Η Activision έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Call of Duty: Modern Warfare.

Δείτε το παρακάτω:


To νέο Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Oct 2019 20:49 #227662 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Modern Warfare: Οι απαιτήσεις στα PC
Η Infinity Ward δικαιολογεί τα 175GB.


Η εταιρία ανάπτυξης Infinity Ward ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας την κατά πολλούς απογοητευτική απαίτηση των 175GB χώρου στο σκληρό δίσκο.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα χρειαστεί λιγότερο από 175GB χώρο στο ξεκίνημα, αλλά η Infinity Ward πιστεύει ότι το μέγεθος της εγκατάστασης θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να φτάσει το στόχο. Αυτό θα συμβεί με την πάροδο του χρόνου καθώς όλο και περισσότερο νέο περιεχόμενο προστίθεται. Τούτου λεχθέντος, η Infinity Ward δεν διευκρίνιζε ακριβώς πόσο χώρο θα χρειαστείτε κατά το λανσάρισμα. Παρόλο που μπορεί να φανεί υψηλή, αυτή η απαίτηση δεν είναι τόσο εξωφρενική. Το Call of Duty: Black Ops 4 ξεκίνησε με όγκο περίπου 50GB, και πλέον βρίσκεται κοντά στα 150GB, αυτό κάτι δείχνει. Έχοντας αυτό κατά νου, η εταιρία ανάπτυξης δημοσίευσε επιπλέον PC requirements που στοχεύουν σε παίκτες που προτιμούν frame rates υψηλότερα από 60fps και εκείνους που σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν τα χαρακτηριστικά RTX.

Η Infinity Ward επιβεβαίωσε επίσης ότι το Modern Warfare υποστηρίζει την προσαρμοστική σκίαση της Nvidia, τα Ansel και Highlights.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 25 Οκτωβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Oct 2019 09:43 #227745 by Giorgos Tsolaridis
Η Infinity Ward δεν δουλεύει πάνω σε lootboxes για το νέο CoD: Modern Warfare
Πιθανόν να μην τα δούμε;


Σύμφωνα με λεγόμενα της Infinity Ward, το νέο Call of Duty: Modern Warfare δεν θα περιλαμβάνει loot boxes. Συγκεκριμένα, ο art director της εταιρείας ενημέρωσε πως οι developers δεν δουλεύουν πάνω σε κάποιο σύστημα lout box αυτή την περίοδο. Παρόλα αυτά δεν δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα υπάρχουν loot boxes.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι και για το Call of Duty: Black Ops 4 είχε αναφερθεί πως δεν θα υπάρχει σύστημα loot box αλλά πρακτικά είδαμε ότι έπρεπε να ξεκλειδώσουμε κάποια χαρακτηριστικά μέσα από microtransactions. Ίσως και το Modern Warfare να είναι μία παρόμοια περίπτωση και να δούμε κάτι να προστίθεται μετά το release.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Oct 2019 09:58 #227844 by Giorgos Tsolaridis
Η Infinity Ward δεν δουλεύει πάνω σε loot boxes για το νέο CoD: Modern Warfare
Θα αντικατασταθούν από Battle Pass.


Όχι, δεν θα υπάρχουν loot boxes στο επερχόμενο Call of Duty: Modern Warfare, δηλώνει η Activision.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση, η εκδότρια εταιρία επιβεβαιώνει πως το Modern Warfare δεν θα περιλαμβάνει σύστημα loot box. Αντ’ αυτού το game θα έχει ένα Battle Pass σύστημα παρόμοιο με αυτό του Fortnite, κατά το οποίο οι παίκτες θα ανταμείβονται αν ολοκληρώνουν κάποια “challenges”.

“Το νέο Battle Pass σύστημα θα επιτρέπει στους παίκτες να βλέπουν το περιεχόμενο που κερδίζουν ή αγοράζουν,” γράφει η Activision. “Τα Battle Passes θα ενταχθούν στο game μετά το λανσάρισμά της καινούργιας σεζόν, ώστε να μπορείτε να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο με θέμα Modern Warfare που θα ταιριάζει σε κάθε σεζόν.”

“Θα υπάρχει ένα Free Stream και ένα Premium Stream περιεχομένου στο Battle Pass System στο Modern Warfare. Θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε καινούργια όπλα απλά παίζοντας το Modern Warfare. Επίσης παίζοντας το game θα ξεκλειδώνετε και attachments για αυτά τα όπλα, όπως κάναμε και στην Beta,” δήλωσε η Activision. Το Battle Pass δεν θα είναι διαθέσιμο στο λανσάρισμα του game, όμως θα ενταχθεί σε αυτό αργότερα μέσα στο έτος.

To Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Oct 2019 15:12 #227937 by Axilleas Loizidis
Το Call of Duty: Modern Warfare δεν θα κυκλοφορήσει στο Ρωσικό PSN.

Άγνωστος ο λόγος.

Το Call of Duty Modern Warfare κυκλοφορεί στις 25 του μήνα Δηλαδή σε δύο ημέρες από τώρα. Από ότι φαίνεται, οι gamers στην Ρωσία που είναι κάτοχοι PlayStation 4 δεν θα μπορέσουν να παίξουν το νέο Call of Duty καθώς δεν θα κυκλοφορήσει σε digital μορφή στην χώρα τους. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως το Call of Duty θα κυκλοφορήσει στην Ρωσία κανονικά για PC και Xbox. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα physical copies του Modern Warfare για το PlayStation 4. Η μόνη δήλωση που έχουμε είναι για release στο PlayStation network, το οποίο δεν θα δουν οι Ρώσοι gamers.

Το Call of Duty Russia δήλωσε επίσημα πως δεν θα κυκλοφορήσει το νέο Modern Warfare στο PSN αλλά θα κυκλοφορήσει σε PC μέσω του Βattle.net και στο Xbox. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την μη κυκλοφορία του Modern Warfare για το PlayStation 4 αλλά ίσως να μπορεί να καταλάβει κανείς τον λόγο μέσα από το content του παιχνιδιού. Για παράδειγμα υπάρχει μία σκηνή μέσα στο Modern Warfare στην οποία παίζετε ως ένα μικρό παιδί που πρέπει να σκοτώσει έναν Ρώσο στρατιώτη. Επίσης, επειδή η θεματολογία έχει να κάνει με τον ψυχρό πόλεμο, είναι πιθανό κάποια στοιχεία εντός του παιχνιδιού να προσβάλλουν μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2019 09:16 #227978 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Modern Warfare PS4 theme
Διαθέσιμο δωρεάν.


Στα πλαίσια κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare, η Activision παρέχει το PS4 theme του παιχνιδιού δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification