Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

09 Jun 2022 22:04 #264840 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Modern Warfare 2 gameplay videos




Dark Water level gameplay στο Summer Game Fest.

Στα πλαίσια του Summer Game Fest παρουσιάστηκε ένα gameplay video του Call of Duty: Modern Warfare 2.

Δείτε 7,5 λεπτά δράσης στο Dark Water level.



Δείτε το εξωφρενικό κόστος του Call of Duty: Modern Warfare 2, ειδικά στην Ευρώπη.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2022 00:51 #265182 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Modern Warfare 2: Η Activision Blizzard υποχρεώνει τους κατόχους PS4-Xbox One να πληρώσουν 80 ευρώ




Αύξηση τιμής κατά 10 ευρώ.

Η Activision Blizzard είναι μία από τις πρώτες εταιρείες, η οποία θα αυξήσει την τιμή του Call of Duty: Modern Warfare 2 στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, ώστε να έχει...το ίδιο κόστος με την έκδοση των κονσολών νέας γενιάς! Ουσιαστικά θα πουλήσει την έκδοση του PS4 και του Xbox One με κόστος 80 ευρώ!

Η άνοδος της τιμής εξηγείται από το γεγονός ότι οι παίκτες αναγκάζονται πλέον να αγοράσουν το "Cross-Gen Bundle", το οποίο περιλαμβάνει από την μία την έκδοση για PS4 και PS5 και από την άλλη την έκδοση για Xobx One και Xbox Series X/S. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι οι εταιρείες πουλούσαν last-gen games με μέγιστη τιμή τα 70 ευρώ και με δυνατότητα upgrade (με κόστος 10 ευρώ) στην έκδοση PS5 ή Xbox Series X αντίστοιχα.

Φυσικά ούτε οι PC users θα γλιτώσουν την αύξηση τιμής, αφού αντί για 60 ευρώ, θα πληρώσουν πλέον 70 ευρώ.

Η άνοδος της τιμής είναι απίστευτα απογοητευτική για τους gamers, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι στην Ευρώπη το κόστος ζωής (ειδικά λόγω των καυσίμων) έχει ανέβει πολύ λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Το ευρώ έχει πέσει και κοντεύει να φτάσει στα ίδια επίπεδα με το δολάριο. Αλλά ορισμένες εταιρείες gaming νομίζουν ότι οι gamers μπορούν να ξοδεύουν χρήματα όσο π.χ. το 1/10 του μισθού τους.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS και Xbox.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jul 2022 11:16 #265399 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Modern Warfare 2: Διέρρευσαν screenshots




Πρώτη ματιά στα multiplayer maps, μέσω του Warzone Μobile.

Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα όσον αφορά το Call of Duty: Modern Warfare 2 είναι ήσυχα και οι μόνες ειδήσεις που μαθαίνουμε είναι από φήμες. Πρόσφατα η ημερομηνία για την beta του παιχνιδιού διέρρευσε online, ενώ οι developers δεν έχουν αναφερθεί στο multiplayer μέχρι τώρα.

Όπως είναι σύνηθες στην βιομηχανία, όσο μεγαλύτερη είναι η αναμονή, τόσες περισσότερες φήμες και διαρροές θα υπάρχουν. Ένας λογαριασμός του Twitter, ο οποίος  έχει πλέον διαγραφεί , ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες του Modern Warfare 2 αλλά και του Call of Duty 2024, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Η πηγή, κατά αναφορά, είναι μία υπο ανάπτυξη έκδοση του Warzone Mobile.



Οι φωτογραφίες έδειχναν loading screens από 4 παραδοσιακά multiplayer maps, 3 Ground War maps καθως και ίσως εικαστικό από το φημολογούμενο extraction Royale mode. Το πρώτο map ονομάζεται Grand Prix το οποίο φαίνεται να τοποθετείται σε μία πίστα F1 στην Ασία. 

Το δεύτερο map ονομάζεται Oilfield και έχει Rust vibes. Το τρίτο ονομάζεται Museum και βρίσκεται μέσα σε κτήριο. Το τέταρτο ονομάζεται SABA και συνδυάζει το παλιό με το νέο. Φαίνεται να βρίσκεται σε ένα τεράστιο κτήριο με θόλο.

Όσον αφορά τα Ground War, το πρώτο ονομάζεται Sira και φαίνεται να έχει vibes τηλεοπτικού σταθμού όπως το κλασικό Modern Warfare. Το Fishtown βρίσκεται σε ένα ψαροχώρι ενώ το Hydro βρίσκεται σε περιβάλλον με έρημο και έναν power generator.

Πόλεμος του Κόλπου
Ορισμένοι fans του Call of Duty στο Reddit, θεωρούν ότι το νέο Call of Duty θα διεξάγεται στην εποχή του Πολέμου του Κόλπου (1990-1991).

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2022 10:31 #265931 by Nikos Georgopoulos
Νέα screenshots



Ένα μήνα μετά την πρώτη διαρροή των screenshots και έχουμε ένα νέο κύμα εικόνων αλλά και ενός βίντεο.
Από αυτά βλέπουμε το multiplayer lobby και το DMZ mode, που είναι εμπνευσμένο από το Escape from Tarkov. Επίσης, θα δείτε και λίγο gameplay.


Another picture of Modern Warfare 2 multiplayer has been leaked, this one seems to show the rumored DMZ mode. #MW2 #ModernWarfare2 pic.twitter.com/10BgraKv7K

— ModernWarzone (@ModernWarzone) August 3, 2022


? BREAKING #MW2 NEWS ?

The first image of a multiplayer lobby in #ModernWarfare2 has been posted and quickly deleted by NFL player Cameron Dicker on his Instagram.

It appears the LA Rams are getting to play the game right now! pic.twitter.com/bcZzcWp0Du

— ModernWarzone (@ModernWarzone) August 3, 2022


You can see a tiny bit of MW2 gameplay in this video from LA Rams player Quentin Lake. #MW2 #ModernWarfare2 pic.twitter.com/rtbsEHJmrI

— ModernWarzone (@ModernWarzone) August 3, 2022

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Aug 2022 22:45 #265965 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Η Activision έκλεψε το έργο ενός γραφίστα στο Artstation για ένα dog skin




Ακύρωσε την κυκλοφορία του μόλις έγινε αντιληπτό.

Ο artist saillin5 από το Artstation διαμαρτυρήθηκε μέσω Twitter ότι η Activision αντέγραψε μία εικόνα σκύλου που δημιούργησε και ετοιμαζόταν να την αξιοποιήσει σε ένα dog skin στο Call of Duty. Επίσης, έκανε tag τα accounts της Activision και του Call of Duty.

Η Activision είχε ανακοινώσει το skin αλλά δεν το είχε κυκλοφορήσει. Μετά την ανακοίνωση του χρήστη ακύρωσε την κυκλοφορία του. 


I have to explain this matter, COD Vanguard Samoye skin plagiarism. t.co/ltHTSNhEtf #CallofDutyVanguard #COD #Vanguard @Activision pic.twitter.com/OD2M4WNUms

— saillin (@saillin5) July 29, 2022

Το skin ονομαζόταν Loyal Samoyed και αφαιρέθηκε, 11 ώρες μετά το tweet του artist. Το δικό του skin ονομαζόταν Samoye Medical και το είχε κάνει upload στο Artstation τον Δεκέμβριο του 2019. Ο artist δεν ζήτησε αποζημίωση από την Activision.

Δείτε τα Call of Duty: Modern Warfare 2 screenshots που διέρρευσαν.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Aug 2022 23:50 #266071 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Modern Warfare 2 open beta




Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες.

Η Activision αποκάλυψε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της beta και το πότε θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το multiplayer.

Το Beta Weekend One της beta θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 20:00 ώρα Ελλάδος σε PS5 και PS4 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα. Πρόσβαση στην beta θα έχουν όλοι παίκτες χωρίς να απαιτείται συνδρομή PS Plus.

Το Beta Weekend Two θα ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Οι παίκτες των Xbox Series X και Xbox One που έχουν προπαραγγείλει το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα έχουν πρόσβαση από τις 22 Σεπτεμβρίου όμως θα απαιτείται συνδρομή PS Plus. Η open beta για το Xbox θα διεξαχθεί από τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 26 Σεπτεμβρίου και θα είναι προσβάσιμη χωρίς να απαιτείται κάποια συνδρομή. Αν προπαρραγείλετε το Call of Duty: Modern Warfare 2, τότε θα έχετε πρόσβαση σε αυτό επτά μέρες πριν την κυκλοφορία του. Επιπλέον θα έχετε πρώιμη πρόσβαση στο campaign και σε άλλες ανταμοιβές τον Οκτώβριο.

Στο campaign θα υπάρχουν βελτιωμένα γραφικά και λεπτομέρειες σε κάθε τομέα του game. Τα συστήματα σκίασης θα έχουν βελτιωθεί, ενώ θα υπάρχει βελτιωμένος φωτισμός και υψηλότερη ποιότητα ήχου. Με την προπαραγγελία θα αποκτήσετε επίσης και ορισμένο περιεχόμενο για τα Call of Duty Vanguard και Warzone
Τέλος, στις 15 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Call of Duty: Next, ένα event όπου θα αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για το Modern Warfare 2, το μέλλον του Call of Duty: Warzone, αλλά και την έκδοσή του για κινητά.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Aug 2022 23:51 - 18 Aug 2022 00:16 #266076 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Η Activision αντέγραψε skin από το FPS του DrDisrespect




Το skin ονομάζεται Doomsayer.

Οι κατηγορίες κατά του Call of Duty για αντιγραφή skin από την Activision συνεχίζονται. Αυτή τη φορά θέμα είναι το επερχόμενο FPS Deadrop που ετοιμάζει η εταιρεία ανάπτυξης του DrDisrespect.

Το operator skin ονομάζεται Doomsayer και έχει ήδη εισαχθεί στα Call of Duty: Warzone και Vanguard με το πακέτο Tracer Pack Malware Ultra Skin, αλλά οι παίκτες ήδη επισημαίνουν σημαντικές ομοιότητες με το art από το επερχόμενο παιχνίδι Deadrop του Dr Disrespect, που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Θυμίζουμε ότι κάποιοι gamers κέρδισαν ή αγόρασαν το "Deadrop Founders Pass" για να αποκτήσουν ένα από τα 10.000 "Variants", που είναι μοναδικοί in-game χαρακτήρες που εκχωρούνται τυχαία σε όσους πήραν το πακέτο.


I think @fourzerotwo (Robert Bowling) is going to be happy to see that Activision just added his own skin in #Vanguard ?
Maybe not... ->? pic.twitter.com/vZTyWIp2pZ

— ??' -Hotel Six- ?? (@ModenasHD) August 16, 2022

Παραδόξως, το Doomsayer skin του Call of Duty διαθέτει ένα σχέδιο που μοιάζει πολύ με ένα από το Deadrop. Ο Robert Bowling θυμίζουμε ότι κάποτε ήταν στην Infinity Ward και τώρα είναι επικεφαλής στην Midnight Society, εταιρεία ανάπτυξης του DrDisrespect που ετοιμάζει το Deadrop. Ο Bowling δήλωσε δημόσια σε ένα tweet: «Τουλάχιστον δώστε του το όνομά μου». Για να δούμε τι θα κάνει η Activision μετά από αυτό.

Θυμίζουμε ότι artists της Activision είχαν αντιγράψει το Loyal Samoyed skin από έναν άλλο artist και το διέγραψαν πριν καν κυκλοφορήσει. Τώρα όμως τι θα κάνουν που το παραπάνω skin κυκλοφόρησε ήδη;

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2022 00:30 #266149 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Modern Warfare 2 open beta




Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες.

Η Activision αποκάλυψε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της beta και το πότε θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το multiplayer.

Το Beta Weekend One της beta θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 20:00 ώρα Ελλάδος σε PS5 και PS4 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα. Πρόσβαση στην beta θα έχουν όλοι παίκτες χωρίς να απαιτείται συνδρομή PS Plus.

Το Beta Weekend Two θα ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Οι παίκτες των Xbox Series X και Xbox One που έχουν προπαραγγείλει το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα έχουν πρόσβαση από τις 22 Σεπτεμβρίου όμως θα απαιτείται συνδρομή PS Plus. Η open beta για το Xbox θα διεξαχθεί από τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 26 Σεπτεμβρίου και θα είναι προσβάσιμη χωρίς να απαιτείται κάποια συνδρομή. Αν προπαρραγείλετε το Call of Duty: Modern Warfare 2, τότε θα έχετε πρόσβαση σε αυτό επτά μέρες πριν την κυκλοφορία του. Επιπλέον θα έχετε πρώιμη πρόσβαση στο campaign και σε άλλες ανταμοιβές τον Οκτώβριο.

Στο campaign θα υπάρχουν βελτιωμένα γραφικά και λεπτομέρειες σε κάθε τομέα του game. Τα συστήματα σκίασης θα έχουν βελτιωθεί, ενώ θα υπάρχει βελτιωμένος φωτισμός και υψηλότερη ποιότητα ήχου. Με την προπαραγγελία θα αποκτήσετε επίσης και ορισμένο περιεχόμενο για τα Call of Duty Vanguard και Warzone
Τέλος, στις 15 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Call of Duty: Next, ένα event όπου θα αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για το Modern Warfare 2, το μέλλον του Call of Duty: Warzone, αλλά και την έκδοσή του για κινητά.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2022 00:31 #266155 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Η Activision αντέγραψε skin από το FPS του DrDisrespect




Το skin ονομάζεται Doomsayer.

Οι κατηγορίες κατά του Call of Duty για αντιγραφή skin από την Activision συνεχίζονται. Αυτή τη φορά θέμα είναι το επερχόμενο FPS Deadrop που ετοιμάζει η εταιρεία ανάπτυξης του DrDisrespect.

Το operator skin ονομάζεται Doomsayer και έχει ήδη εισαχθεί στα Call of Duty: Warzone και Vanguard με το πακέτο Tracer Pack Malware Ultra Skin, αλλά οι παίκτες ήδη επισημαίνουν σημαντικές ομοιότητες με το art από το επερχόμενο παιχνίδι Deadrop του Dr Disrespect, που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Θυμίζουμε ότι κάποιοι gamers κέρδισαν ή αγόρασαν το "Deadrop Founders Pass" για να αποκτήσουν ένα από τα 10.000 "Variants", που είναι μοναδικοί in-game χαρακτήρες που εκχωρούνται τυχαία σε όσους πήραν το πακέτο.


I think @fourzerotwo (Robert Bowling) is going to be happy to see that Activision just added his own skin in #Vanguard ?
Maybe not... ->? pic.twitter.com/vZTyWIp2pZ

— ??' -Hotel Six- ?? (@ModenasHD) August 16, 2022

Παραδόξως, το Doomsayer skin του Call of Duty διαθέτει ένα σχέδιο που μοιάζει πολύ με ένα από το Deadrop. Ο Robert Bowling θυμίζουμε ότι κάποτε ήταν στην Infinity Ward και τώρα είναι επικεφαλής στην Midnight Society, εταιρεία ανάπτυξης του DrDisrespect που ετοιμάζει το Deadrop. Ο Bowling δήλωσε δημόσια σε ένα tweet: «Τουλάχιστον δώστε του το όνομά μου». Για να δούμε τι θα κάνει η Activision μετά από αυτό.

Θυμίζουμε ότι artists της Activision είχαν αντιγράψει το Loyal Samoyed skin από έναν άλλο artist και το διέγραψαν πριν καν κυκλοφορήσει. Τώρα όμως τι θα κάνουν που το παραπάνω skin κυκλοφόρησε ήδη;

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Aug 2022 22:37 #266257 by Nikos Georgopoulos
Στο Call of Duty: Modern Warfare 2 η μαριχουάνα θα συνεχίσει να προβάλλεται




420 friendly.

Στο φετινό Call of Duty: Modern Warfare 2, η Μαριχουάνα θα έχει για άλλη μια φορά την τιμητική της, όπως έχουμε...ήδη μάθει μέχρι τώρα και από παλιότερες εκδόσεις της σειράς.

Στο multiplayer mode, η αξιολόγηση ESRB δείχνει ότι θα έχετε badges και banners που θα προβάλουν "φύλλα κάναβης, μπάφους και άτομα να καπνίζουν". Στο παρελθόν θυμίζουμε ότι έχουμε δει το Stoner's Delight pack για το Call of Duty: Warzone με weed camos.

Το Modern Warfare II θα έχει φυσικά άφθονο splatter, προτείνεται για ηλικίες 18+ (M for Mature, όπως πάντοτε άλλωστε), ενώ στην περιγραφή του ESRB υπάρχει και αναφορά σε Red-light District (τύπου Αμστερνταμ) με "εσώρουχα, αφροδισιακά και ενδυμασίες fetish/S&M".



Δείτε τι παίζει στην beta του Call of Duty: Modern Warfare II

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification