Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Bright Memory: Infinite

08 May 2020 15:08 #233853 by Βασίλης Κτενίδης
Στο χθεσινό επεισόδιο Inside Xbox όπου και έγινε το πρώτο Xbox 20/20 livestream, παρουσιάστηκαν μία σειρά από νέα video games.

Πρώτο στην παρουσίαση ήταν το Bright Memory: Infinite από την Playism. Το Bright Memory: Infinite σχεδιάστηκε από έναν και μοναδικό άνθρωπο και υπόσχεται γρήγορο gameplay με συνδυασμένα στοιχεία Action και FPS στο gameplay του.



Περισσότερες πληροφορίες για το Bright Memory: Infinite αλλά και τα επερχόμενα video games στο Xbox Series X θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο στο επόμενο Xbox 20/20 ενώ επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του και σε PC, χωρίς να δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Aug 2020 10:59 #237973 by Kame-nos
Replied by Kame-nos on topic Bright Memory: Infinite
Πραγματικά ανυπομονώ για το παιχνίδι, έχω ήδη παίξει το Bright Memory (που μπορείτε να το βρείτε στο link παρακάτω) και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινε από έναν και μόνο Κινέζο developer, indie developers τρέμετε, δεν βγήκε εξάλλου άδικα το ρητό: "Όσο καλός και να είσαι σε κάτι πάντα θα υπάρχει ένας ασιάτης καλύτερος από εσένα".

store.steampowered.com/app/955050/Bright_Memory/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Sep 2020 23:15 #238056 by Giorgos Tsolaridis
Bright Memory: Infinite
Επικό τρέιλερ στο Future Games Show.


Στο φινάλε του Future Games Show προβλήθηκε τρέιλερ του Bright Memory.

Στο εν λόγω FPS είδαμε ότι θα έχουμε μια πρωταγωνίστρια, η οποία θα μπλέκει όχι μόνο σε μάχες με πιστόλια, αλλά και με melee όπλα. Μπορεί αντί για gameplay video να είδαμε τρέιλερ, ωστόσο το βίντεο ήταν απλά επικό.


Το Bright Memory θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Xbox Series X.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Sep 2020 12:36 #239271 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Το Bright Memory Infinite, το FPS της FYQD Studio θα κυκλοφορήσει το 2021 και η εταιρεία δημοσίευσε νέο τρέιλερ.


Το Bright Memory Infinite, το FPS της FYQD Studio θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος και η εταιρεία δημοσίευσε και νέο τρέιλερ που δείχνει αποσπάσματα από το gameplay.

To Bright Memory Infinite αρχικά προοριζόταν να είναι το επόμενο επεισόδιο που θα ακολουθεί την early access του Bright Memory , αλλά εν τέλει επανασχεδιάστηκε και θα κυκλοφορήσει ως ολοκληρωμένη έκδοση, όπως επιθυμούσε η εταιρεία ανάπτυξης εξαρχής.

Το Bright Memory Infinite συνδυάζει μάχες με όπλα και σπαθιά και θα σφάζετε μυθολογικά τέρατα ανεβάζοντας το combo σας όσο το δυνατό περισσότερο. Η Early Access του παιχνιδιού είχε κυκλοφορήσει στο Steam τον Μάρτιο και εκεί δέχθηκε πολλές θετικές κριτικές από τους χρήστες.



Η περίληψη του Bright Memory Infinite είναι η εξής: Τα αρχαία σπαθιά 1000 ετών, Kanshou και Bakuya βρέθηκαν να περιλαμβάνουν μια ιδιαίτερη πολυεπίπεδη δομή η οποία περιέχει μια μυστηριώδης ουσία στον πυρήνα τους. Τα σπαθιά τα ανακάλυψε η έρευνα της SRO. Η ουσία γνωστή και ως “Soul of Jiu Xuan”, έχει την δυνατότητα να ανασταίνει τους νεκρούς. Η SAI μια εγκληματική οργάνωση με τον δικό της στρατό, θέλει να αποκτήσει την ουσία αυτή και χρησιμοποιεί το “Quantum Transporter” για να εισχωρήσει στα εργαστήρια της SRO και να κλέψει το απόρρητο μυστικό και πολύ επικίνδυνες πληροφορίες. Η Shelia η ηρωίδα του παιχνιδιού στην προσπάθειά της να ορίσει τις συντεταγμένες του Quantum Transporter, τηλεμεταφέρει τους πάντες στην περιοχή του Floating Island μια βάση στον Βόρειο Πόλο, ανενεργή για 1000 χρόνια. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι τέρατα και πτώματα που υπήρχαν στο νησί έχουν αναστηθεί με την βοήθεια του Soul of Jiu Xuan και πλέον σας κυνηγούν.

Το Bright Memory Infinite θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC και Xbox Series X/S.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2022 16:57 #264963 by Nikos Georgopoulos
Έρχεται και στις κονσόλες



Η FYQD Studio ανακοίνωσε ότι το Bright Memory: Infinite θα κυκλοφορήσει σύντομα και για PS5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch


Το εν λόγω FPS που δεν τα πήγε και τόσο καλά στα reviews της έκδοσης για PC, θα υποστηρίζει σε PS5 και Xbox Series X/S ray-tracing με αντανακλάσεις και 60 ή 120 fps.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification