Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Warzone

14 Apr 2020 14:36 #233181 by Μανώλης Σαρικλόγλου
Call Of Duty Warzone: Scopes και Scatter Guns Trios mode
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Infinity Ward.


Η Infinity Ward ανακοίνωσε ότι θα γίνει προσθήκη ενός καινούργιου mode για το Warzone Trios.

Στο νέο mode θα υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή μόνο για snipers και shotguns και θα έχει ονομασία “Scopes και Scatter Guns Trios”. Έτσι οι παίκτες καθώς κλείνει ο κύκλος θα πρέπει να αλλάζουν στρατηγικές για το τι όπλο θα χρησιμοποιήσουν. Θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα αλλά δεν είναι διαθέσιμο ακόμη, με την Infinity Ward να μην έχει ανακοινώσει πότε θα γίνει η νέα προσθήκη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Apr 2020 16:13 #233190 by Μανώλης Σαρικλόγλου
Call Of Duty: Warzone: Παγκόσμιο ρεκόρ kills σε solo match
Από πρώην επαγγελματία παίκτη του Apex Legends.


Νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα kills σε solo match στο Call of Duty: Warzone.

Το ρεκόρ αυτό επετεύχθη από τον streamer HusKerrs, ο οποίος έπαιζε επαγγελματικά Apex Legends. Κατάφερε και πέτυχε 37 kills μόνος του. Δείτε παρακάτω την προσπάθεια του στο Youtube κανάλι του: Εδώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Apr 2020 16:15 #233191 by Μανώλης Σαρικλόγλου
Call Of Duty: Warzone: Αφαιρούνται οχήματα από τα solos
Η Activision θέλει να φέρει balance στα matches.


H Activision αφαιρεί από το Warzone τα μεγάλα τεθωρακισμένα φορτηγά για να φέρει το balance στα solo matches. Ο υπεύθυνος της Raven Software, Amos Hodge, δήλωσε στο Twitter ότι η αλλαγή αυτή έγινε ώστε να αλλάξει το meta στα οχήματα.

Τα τεθωρακισμένα φορτηγά παραμένουν κανονικά στα υπόλοιπα modes, όπως στα Duos, Trios και στα Quads. Αν και έχουν αφαιρεθεί τα τεθωρακισμένα, υπάρχουν διαθέσιμα άλλα οχήματα που μπορείτε να οδηγήσετε όπως τα ATV και τα ελικόπτερα. Τέλος δεν γνωρίζουμε αν επιστρέψουν ποτέ τα τεθωρακισμένα στα solos ξανά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2020 23:06 #233240 by Giorgos Tsolaridis
Call Of Duty Warzone: Trios mode
Το Trios Mode θα επιστρέψει σύντομα.



Το Call of Duty: Warzone θα επαναφέρει το Trios Mode πολύ σύντομα. Η Infinity Ward ανακοίνωσε στο Twitter ότι το Trios mode θα επιστρέψει στο Battle Royale game μέσω ενός playlist update αύριο, 17 Απριλίου στις 09:00 το πρωί.

Το Trios mode ήταν το πρώτο mode του Warzone, όμως αφαιρέθηκε λίγο μετά την κυκλοφορία του Battle Royale για την εισαγωγή του Quads mode. Μετά από την αντίδραση του κοινού η Infinity Ward επανέφερε το mode, όχι όμως για πολύ αφού πριν από μερικές μέρες το Trios mode αφαιρέθηκε ξανά για την εισαγωγή του shotgun/sniper mode.

Για ακόμα μία φορά το community αντέδρασε στην αφαίρεση του Trios mode, με πολλούς παίκτες να δηλώνουν πως θέλουν την επιστροφή του και την εταιρεία να ανακοινώνει πως θα ικανοποιήσει την επιθυμία του κοινού. Δεν έχει ξεκαθαριστεί όμως αν το νέο mode Scopes and Scatter Guns Trios θα παραμείνει στο Call of Duty: Warzone μετά από την επιστροφή του Trios.

Σε άλλα νέα το Call of Duty: Warzone όπως και το Modern Warfare multiplayer mode προσφέρουν διπλά XP αυτό το σαββατοκύριακο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2020 23:14 #233247 by Giorgos Tsolaridis
Call Of Duty: Warzone updates και hotfixes
Οι επιβάτες των οχημάτων μπορούν πλέον να κάνουν killing streaks.


H Infinity Ward έκανε ακόμα μια αλλαγή στο gameplay του Call of Duty: Warzone την οποία ενδέχεται να μην έχετε καταλάβει.

Ο creative director της Ravan Software, Amos Hodge αποκάλυψε στο Twitter ότι οι επιβάτες των οχημάτων μπορούν πλέον να κάνουν kill streaks.

Μπορεί να ακούγεται σχεδόν ασήμαντη αλλαγή, όμως πρόκειται για κάτι που μπορεί να δώσει τελείως διαφορετική προσέγγιση στην στρατηγική πολλών ομάδων.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη ανακοίνωση όσων αφορά το gameplay μετά την αφαίρεση των τεθωρακισμένων από το Solos mode. Σύμφωνα με αναφορές η επόμενη αλλαγή που έπεται αφορά τα rates των χρημάτων, για την καλύτερη εξισορρόπηση των εισροών. Σε άλλα νέα για το Warzone, η Infinity Ward ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει το Trios mode αύριο το πρωί στις 09:00 μετά από έντονα παράπονα που δέχθηκε από το community για την αφαίρεση του mode για ακόμα μια φορά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Apr 2020 22:14 #233261 by Γιώργος Τζίτζιφας
To Call of Duty: Warzone συνδυάζει δράση με τακτική και στρατιωτική αισθητική. Το γεγονός ότι είναι δωρεάν σίγουρα το κάνει άξιο δοκιμής ακόμα και από όσους δεν είναι fans της σειράς. Το gunplay είναι πραγματικά κορυφαίο και αν και τα οχήματα είναι μπελάς (όπως και η μετέπειτα εισροή πάμπολλων cheaters), σαν σύνολο παραμένει ένα απολαυστικό FPS/Battle Royale, ενώ το Plunder mode προσφέρει κλασική multiplayer Call of Duty δράση σε μεγάλο map.

Αν σας αρέσει το multiplayer του Modern Warfare, τότε συστήνεται ανεπιφύλακτα, καθώς η πρόοδος σε αυτό και στο Warzone είναι αμφίδρομη. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για την εντύπωση που μου άφησε το Warzone την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στο review μου .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2020 00:08 #233295 by Giorgos Tsolaridis
Η ελληνική σημαία στο Call of Duty: Warzone
Κάναμε post στο Reddit και η Activision το έσβησε μέσα σε δευτερόλεπτα!


Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε εκατοντάδες σχόλια διαμαρτυρίας από εσάς στη Facebook page μας, στα οποία μας γράφετε ότι η Activision δεν έχει την ελληνική σημαία στο Call of Duty: Warzone.

Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει στο Battle Royale της σημαίες άλλων μικρότερων χωρών αλλά όχι την ελληνική. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι θα έπρεπε να απευθύνουμε το συγκεκριμένο μήνυμα στο Reddit του Call of Duty: Warzone, έτσι ώστε να το κάνετε upvote και να σχολιάσετε, ώστε η γνώμη μας να ακουστεί και στους developers της Infinity Ward.

Ποιο ήταν λοιπόν το αποτέλεσμα; Πολύ απλά οι moderators της Activision που διαχειρίζονται το subreddit /CODWarzone μας έσβησαν το μήνυμα μέσα σε δευτερόλεπτα! Το μήνυμα βρισκόταν στο παρακάτω link. Σύμφωνα με τους κανόνες του Reddit, υποτίθεται ότι οι moderators που διαχειρίζονται τα subreddits είναι εθελοντές, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κανείς δεν μπορεί να ελέγξει ποιος πραγματικά είναι ο κάθε moderator, ενώ παράλληλα τα games των μεγάλων εταιρειών βρίσκονται τις περισσότερες φορές υπό την προστασία των Community Managers που εργάζονται σε αυτές.


Μας κάνει εντύπωση το πως οι developers της Activision διαλέγουν επιλεκτικά να βάλουν συγκεκριμένες σημαίες στο παιχνίδι και επιπλέον δεν θέλουν καν να ακούσουν την άποψη των gamers που είναι ταυτόχρονα και πελάτες της. Όπως και να 'χει, ας ελπίζουμε η επιλογή των σημαιών να είναι τυχαία και η σημαία μας να προστεθεί σύντομα στο παιχνίδι.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2020 01:07 #233311 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Warzone: Οι παίκτες κονσολών απενεργοποιούν το cross-play για να αποφύγουν τους PC cheaters
Θέλουν cross-play μόνο μεταξύ τους.


Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες και βίντεο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2020 23:25 #233329 by Giorgos Tsolaridis
Το Call of Duty: Warzone θα προσθέσει events όπως αυτά του Fortnite
Σύμφωνα με επίσημη δήλωση.

Ο Taylor Kurosaki, narrative director του Call of Duty: Warzone, δήλωσε ότι η Infinity Ward σκοπεύει να προσθέσει στο νέο της Battle Royale events στο στυλ του Fortnite, ώστε να κρατήσει την εμπειρία των παικτών ζωντανή και να τους βοηθήσει να ξανασυνδέονται στο παιχνίδι διαρκώς.

Ο Kurosaki δήλωσε: "Στον κόσμο του Warzone θα κάνουμε πράγματα όπως αυτά που έχει κάνει και το Fortnite (σ.σ. όπως η έκλειψη και η μαύρη τρύπα). Θα συνεχίσουμε ότι χτίσαμε στο Call of Duty: Modern Warfare και στο Warzone. Αν γνωρίζετε τους παίκτες του Modern Warfare τότε θα καταλάβετε πως ότι κάνουμε έχει νόημα και ταιριάζει στο σύμπαν του Warzone".

Πέρα από την έκλειψη και την μαύρη τρύπα του Fortnite, έχει γίνει επίσης πτώση μετεωρίτη και διάφορα άλλα events. Για να δούμε λοιπόν τι ετοιμάζει η Infinity Ward.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2020 00:18 #233351 by Giorgos Tsolaridis
Παίκτης αντιμετωπίζει επιτυχώς τους cheaters του Call of Duty: Warzone χτυπώντας το κακό στη ρίζα
Η επίθεση έγινε στους δημιουργούς των cheats.

Στο επίσημο subreddit του Call of Duty: Warzone μπορείτε να βρείτε μια σειρά από βίντεο που παρουσιάζουν το πρόβλημα του hacking και του cheating.

Παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρότερο από ότι φαίνεται, οι συνεχείς αναρτήσεις το κάνουν να μοιάζει ένα μόνιμο πρόβλημα του Call of Duty: Warzone, κάτι που ενδεχομένως να είναι επιζήμιο για την Infinity Ward.

Ο χρήστης του Reddit με όνομα TNGSystems, προσπάθησε να χτυπήσει το πρόβλημα στην ρίζα του, στοχεύοντας την κύρια πηγή εσόδων των δημιουργών των cheats. Η ιδέα του ήταν απλή, με την εύρεση των επίσημων sites και Discord servers των ανθρώπων που δημιουργούν αυτά τα cheats και ερευνώντας για αυτούς, αργά ή γρήγορα θα σου ζητηθεί να πληρώσεις. Η πληρωμή σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται συνήθως μέσω Paypal και όπως μπορείτε να καταλάβετε, το Paypal δεν θέλει η πλατφόρμα να χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος στην αγοραπωλησία cheats. Αυτό που έκανε λοιπόν ο TNGSystems ήταν να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούσε και να τις παρουσιάσει στην ομάδα υποστήριξης του Paypal, η οποία και απενεργοποίησε τους εν λόγω λογαριασμούς. Ο TNGSystems έκανε μια ανάρτηση με ολόκληρη την διαδικασία που ακολούθησε: "Αναζητήστε στο Google, Warzone cheats και βρείτε Discords που να στέλνουν links. Γίνετε ένας μικρός detective. Υποδυθείτε τον gentleman που θέλει ένα προβάδισμα στο competitive. Κάντε εγγραφή με ψεύτικο όνομα. Μιλήστε στους moderators. Σημειώστε τα links του Paypal για την πληρωμή που θα σας δοθούν και πηγαίνετε στην εξυπηρέτηση πελατών της Paypal."

Η μέθοδος εφαρμόστηκε με επιτυχία, όμως οι δημιουργοί των cheats δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια χρησιμοποιώντας πλέον κρυπτονομίσματα για τις συναλλαγές τους μετά την διαγραφή των Paypal accounts. Αυτό μπορεί να ήταν μια λύση, όμως η περιπλοκότατα της μετατροπής κρυπτονομισμάτων πριν και μετά την πληρωμή με Paypal είναι ένα εμπόδιο που έχει τεθεί πλέον για τους αγοραστές αλλά και τους πωλητές των cheats.

Ο TNGSystems ελπίζει ότι εφαρμόζοντας την μέθοδο του και χτυπώντας τους δημιουργούς των cheats εκεί που πραγματικά πονάει, αποτρέπει πολλούς υποψήφιους αγοραστές που όμως δεν θέλουν να μπουν στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Ο TNGSystems δεν σταμάτησε εκεί, αφού επικοινώνησε επίσης και με την Mastercard και την Coinbase για να επαληθεύσει την στάση τους και να καταφέρει να βγάλει από την μέση άλλους δημιουργούς cheats οι οποίοι ενδέχεται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες αυτές για την πληρωμή τους. O χρήστης αναφέρει: "Αν καταφέρουμε να αποκόψουμε το Paypal το Coinbase και τις πιστωτικές κάρτες από τους τρόπους πληρωμής των δημιουργών των cheats τότε δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον τρόπο, πέραν του ταχυδρομείου, με τον οποίο θα μπορούσαν να έχουν έσοδα. Πρόκειται για το πιο πολύτιμο εργαλείο μας εναντίων των cheaters, η καρφωτή, lol."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification