Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Warzone

07 May 2021 22:58 #250607 by Γιώργος Τσάκωνας
Το νέο update του Call of Duty: Warzone κυκλοφόρησε σήμερα και φέρνει πληθώρα αλλαγών με στόχο κυρίως το balancing.

Το shotgun Streetsweeper έφαγε nerf, όπως είχε υποσχεθεί η Raven Software. Η εταιρεία αύξησε το Base Hip Spread του όπλου, ενώ μείωσε το Recoil και το ADS speed. Η Raven Software στα patch notes του update χαρακτήρισε το όπλο “λίγο παραπάνω ισχυρό από όσο πρέπει” σε σύγκριση με τα άλλα του ίδιου class. Με αυτήν την αλλαγή το lethal range θα μειωθεί λίγο και θα δίνεται στον αντίπαλο παραπάνω χρόνος να αντιδράσει. Επιπλέον, το Streetsweeper θα εμφανίζεται πλέον λιγότερο συχνά ως loot.

Στα spawns του Verdansk και του Rebirth Island οι Common και Uncommon εκδόσεις του όπλου δεν θα είναι διαθέσιμες πλέον ως ground loot, ενώ οι Rare και Epic εκδόσεις δεν θα εμφανίζονται στα supply boxes. Η εταιρεία δήλωσε πως “η μεγάλη διαθεσιμότητα του Streetsweeper οδήγησε σε μία κατάσταση στην οποία υπήρχε κίνητρο στο να παίζει κάποιος παθητικά και ανταμειβόταν για αυτό. Δεν πιστεύουμε πως αυτό το είδος παιχνιδιού είναι ευχάριστο για καμία από τις δύο πλευρές όταν οι παίκτες δεν έχουν τα απαραίτητα εργαλεία νωρίς στο παιχνίδι για να το αντιμετωπίσουν”. Τα CR-56 AMAX και FARA 83 έφαγαν επίσης μικρά nerfs, ενώ το PPSh-41 δέχτηκε ένα μικρό buff.

Ο σκοπός σύμφωνα με την Raven Software ήταν να αυξηθεί ο μέσος χρόνος που περνάει μέχρι να πεθάνει ένας παίκτης, καθώς επίσης και να ενθαρρύνει την χρήση μεγάλης ποικιλίας όπλων. Οι Common και Uncommon εκδόσεις του Hauer 77 προστέθηκαν στο ground loot του Verdansk και του Rebirth Island, ενώ η Rare έκδοση προστέθηκε στα supply boxes. Το νέο update περιλαμβάνει επίσης fixes για πληθώρα από glitches του Verdansk και διορθώνει ένα bug στο οποίο μερικές φορές τα 3D μοντέλα των παικτών φόρτωναν σε χαμηλή ανάλυση στην αρχή των Battle Royale games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2021 23:02 - 07 May 2021 23:37 #250611 by Γιώργος Τσάκωνας
Ο χρήστης του Reddit και παίκτης του Call of Duty: Warzone WentzWagon420 μοιράστηκε ένα κλιπ στο οποίο ένα από τα ziplines του παιχνιδιού τον σώζει από βέβαιο θάνατο.

Τα ziplines είναι ένας καλός τρόπος μετακίνησης στο Call of Duty: Warzone καθώς σας επιτρέπουν να ανεβείτε σε στέγες κτηρίων γρήγορα, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για το sniping. Στο κλιπ του ο WentzWagon420 προλαβαίνει να ανεβεί μέσω ενός zipline στην οροφή ενός κτηρίου πριν ολοκληρωθεί το finishing move που του έκανε ένας αντίπαλός του, κάτι που του σώζει την ζωή. Το finishing move είναι ένα mechanic που σας επιτρέπει μέσω του melee button να εκτελέσετε ένα εντυπωσιακό animation όταν κάνετε ένα kill, το οποίο παρακολουθείτε από third-person οπτική.

Ο WentzWagon420 στο κλιπ του ξεκινάει να ανεβαίνει στο zipline την ίδια στιγμή που ο αντίπαλός του ξεκινάει το finishing move, με αποτέλεσμα η απόπειρα για kill να ακυρώνεται και ο WentzWagon420 να καταλήγει στην οροφή του κτηρίου σώος και αβλαβής. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε εξαιρετικά καλός συγχρονισμός και έτσι το κλιπ εντυπωσίασε την κοινότητα του Call of Duty: Warzone.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2021 23:53 #250612 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Αν δεν ήταν κάποιου είδους cheat ωραίος ο παίχτης! 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 19:18 #250771 by Giorgos Tsolaridis
Ο John Rambo έρχεται στο Call of Duty Η Activision αφήνει υπονοούμενα για τους μελλοντικούς Operators.

 Η Activision αφήνει υπονοούμενα πως ο John Rambo έρχεται στο Call of Duty.

 Ο επίσημος λογαριασμός του Call of Duty στο Twitter έδειξε τα στατιστικά στο Warzone ενός παίχτη με όνομα “ SURVIVORJohn#1009062” και πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για αναφορά στην άφιξη του John Rambo του Sylvester Stallone στο Warzone, ως νέος Operator σε μελλοντικό update.  Ο John Rambo είναι είδωλο του 1980, και ως αποτέλεσμα συμφωνεί με τη νέα χρονική περίοδο του Verdansk ‘84. Ορισμένοι έχουν επίσης τονίσει το γεγονός ότι τα στατιστικά που προβλήθηκαν στην εικόνα δεν είναι τυχαία. Το 552 λέγεται πως είναι το σύνολο των ανθρώπων που σκότωσε ο John Rambo. Το πέντε αναφέρεται στις ταινίες Rambo ενώ το επτά είναι περίπου η διάρκεια και των πέντε ταινιών.
 
 Η ύπαρξη των Operators με χρήση επίσημης άδειας θα είναι ένα μεγάλο βήμα για το Warzone, φέρνοντάς το ακόμη πιο κοντά με το Fortnite, το οποίο περιελάμβανε όλων των ειδών τα cross- overs στο παρελθόν. Ξεκινώντας με τον John Rambo, θα έβγαζε νόημα θεματικά με το σκηνικό της δεκαετίας του ‘80 στο οποίο βρίσκεται το Verdansk.
Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι ετοιμάζει η Activision για το Warzone όσον αφορά τον Rambo. Ακόμη, η Activision ανακοίνωσε κάποια τεράστια στατιστικά για την σειρά του Call of Duty, και είπε πως τα free-to- play games της όπως το Warzone και το CoD: Mobile έχουν μεταμορφώσει την σειρά. Επιπλέον η Activision επιβεβαίωσε πως το νέο Call of Duty του 2021 έρχεται από την Sledgehammer και θα έχει ενσωμάτωση του Warzone.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 23:14 #250819 by Γιώργος Τσάκωνας
Η Activision δημοσίευσε στο Twitter ένα πρώτο βίντεο με τον Rambo στο Call of Duty: Warzone.

Το βίντεο έχει λεζάντα την φράση “become war”, η οποία αποτελεί τμήμα της διάσημης ατάκας “to survive a war, you gotta become a war“ από το Rambo II. Το βίντεο είναι μικρό σε διάρκεια, μόλις εννέα δευτερόλεπτα, όμως περιέχει την ημερομηνία κυκλοφορίας η οποία είναι 20 Μαΐου.

Στο βίντεο βλέπουμε έναν άντρα που μοιάζει με τον Rambo να σημαδεύει με ένα τόξο με εκρηκτικά βέλη έναν στρατιώτη που τρέχει. Η Activision ανακοίνωσε πρώτη φορά την άφιξη του Rambo στο Call of Duty την περασμένη εβδομάδα και πολλοί πιστεύουν πως ο χαρακτήρας θα είναι ένας νέος Operator στα Call of Duty: Warzone και Black Ops Cold War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2021 09:24 #250871 by Giorgos Tsolaridis
Ο John McClane από το Die Hard πιθανόν θα προστεθεί στο Call of Duty: Warzone Σύμφωνα με  teaser  στο Twitter του παιχνιδιού.

 Ο επίσημος λογαριασμός του Call of Duty στο Twitter ανήρτησε μία εικόνα, η οποία μας παραπέμπει στο ότι ο John McClane από το Die Hard θα προστεθεί στο Call of Duty: Warzone.
 Η ανάρτηση έγινε στις 8 Μαϊου και αναφέρει το Nakatomi Duct Cleaning, το οποίο αποτελεί αναφορά στη διάσημη Nakatomi Plaza, όπου έλαβε χώρα η πρώτη ταινία. Επίσης, υπάρχει αναφορά στο ότι "Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1988", που αποτελεί έτος προβολής του Die Hard, ενώ οι πελάτες του καταστήματος πρέπει να πούνε το "Say 'Yippee Ki Yay' to dust,", αναφορά στην περίφημη ατάκα του Bruce Willis, όταν υποδυόταν τον John McClane.

 Το teaser site αναφέρει επίσης: "Μήπως η ζέστη κάνει τους υπαλλήλους σας να πεθαίνουν; Κρατήστε το μέρος εργασίας σας δροσερό, με την βοήθεια της Nakatomi Duct Cleaning". Επίσης, αναφέρει το Verdansk και το Χριστουγεννιάτικο πάρτι, παρότι το Die Hard δεν είναι Χριστουγεννιάτικη ταινία. Συν τις άλλοις, αν επιλέξετε να κλείσετε καποιο ραντεβού, τότε θα παραπεμφθείτε να στείλετε email  σε κάποιον John. Το λογότυπο της επιχείρησης έχει μέχρι και τον αναπτήρα σε ένα από τα γράμματά του, τον οποίο χρησιμοποιούσε ο McClane στην ταινία.

 Θυμίζουμε ότι η Activision έχει κάνει tease τον Rambo πριν από μερικές ημέρες. Λογικά θα ακολουθήσει τα χνάρια της Epic Games, η οποία προσθέτει διασημότητες στο Fortnite.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2021 09:26 #250873 by Giorgos Tsolaridis
Η Activision σταμάτησε την συνεργασία με τον ηθοποιό που παίζει τoν Ghost στη σειρά Call of Duty, λόγω κατηγοριών για σεξισμό Σε βίντεο κάνει σεξιστικά σχόλια για μία streamer.

  Ο streamer NitroLukeDX ανέβασε στο Twitter μερικά βίντεο όπου δείχνουν τον Jeff Leach, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Ghost στα Call of Duty: Modern Warfare και Warzone να κάνει σεξιστικά σχόλια, με αποτέλεσμα η Activision να σταματήσει την συνεργασία μαζί του.

 Στα συγκεκριμένα βίντεο, ο Leach προσβάλει με σεξιστικά σχόλια την streamer ZombiUnicorn το 2017 για τα οποία του δόθηκε ban στο Twitch, καθώς και πιο πρόσφατα όπου μιλάει με τον ίδιο τρόπο σε ένα παίκτη του Call of Duty: Warzone. Η ZombiUnicorn ανταποκρίθηκε κάνοντας ένα βίντεο και λέγοντας ότι η Facebook Gaming και η Activision πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη επειδή συνεργάστηκαν με τον Leach και δήλωσε: "Είναι απαράδεκτο. Άνθρωποι σαν τον Leach δεν αλλάζουν. Δεν έχουν αλλάξει ούτε θα το κάνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν λάθη, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και καταλαβαίνουν που έκανα το λάθος. Κοιτούν λίγο τον εαυτό τους, κάνουν λίγη ψυχοθεραπεία και προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Αυτό δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι ένα παράδειγμα κάποιου που καταγράφεται εδώ και χρόνια να έχει αυτές τις μισογυνίστικες, απαίσιες συμπεριφορές". Η Activision ανταποκρίθηκε σταματώντας οποιαδήποτε συνεργασία με τον Leach, ενώ δήλωσε στο PC Gamer: "Ο σεξισμός δεν έχει καμία θέση στην βιομηχανία μας, στα παιχνίδια μας ή στην κοινωνία μας. Η Activision δεν συνεργάζεται πλέον με τον Jeff Leach. Καταδικάζουμε αυτές τις συμπεριφορές. Δεσμευόμαστε στο να παρέχουμε διασκεδαστικές και ασφαλείς εμπειρίες για όλους τους παίκτες." Ο Leach απάντησε λέγοντας ότι στα βίντεο απλώς βρίζει ένα troll στο chat και τραβήχτηκαν για να τον παρουσιάσουν με συγκεκριμένο τρόπο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2021 23:13 #251009 by Γιώργος Τσάκωνας
Ένας cheater του Call of Duty: Warzone έφαγε ban σε livestream μετά από καταγγελία από τον αντίπαλό του στο Twitter, ο οποίος έκανε stream το περιστατικό.

Ο YouTuber Jack Dunlop, γνωστός και ως “CouRage”, μαζί με τους streamers του Call of Duty: Warzone Cloakzy, NICKMERCS και TimTheTatman βρέθηκαν αντιμέτωποι με cheaters στο χθεσινό stream τους. Ο Dunlop τότε έκανε μία ανάρτηση στο Twitter στην οποία ζήτησε από την Activision και την Raven Software να ρίξουν ban στους cheaters που αντιμετώπιζαν.

Το tweet του ανέφερε: “Γεια σας Activision και Raven Software, νομίζω πως θα ήταν πολύ ωφέλιμο το να έχουμε κάποιον να βλέπει τα streams μας και να ρίχνει επιτόπου ban σε προφανείς cheaters. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο cheaters που μπαίνουν στα lobbies μας και καταστρέφουν την εμπειρία του Warzone για περίπου 15.000 θεατές”. Η Raven Software αποκρίθηκε μερικές ώρες αργότερα και έριξε ban σε έναν παίκτη που έκανε cheating. Αυτό ευχαρίστησε πολύ τους Dunlop και TimTheTatman που έκαναν spectate.

Το περιστατικό συγκέντρωσε μερικές αντιδράσεις, αφού η εταιρεία ανάπτυξης φάνηκε να προσφέρει “ειδική μεταχείριση” σε γνωστούς παίκτες. Η Activision πάντως κάνει πολλές προσπάθειες να αντιμετωπίσει το θέμα του cheating στο Call of Duty: Warzone, έχοντας ρίξει ban σε παραπάνω από 475.000 λογαριασμούς και προετοιμάζοντας περαιτέρω συστήματα anti-cheating για το μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 12:53 #251119 by Giorgos Tsolaridis
Ο John Rambo έρχεται στο Call of Duty Διέρρευσαν εικόνες των operators. 
 Εικόνες από τους επερχόμενους operators του Call of Duty διέρρευσαν στο Twitter και βλέπουμε ότι είναι τα μοντέλα των John McClane και Rambo. Ο λογαριασμός του Call of Duty στο Twitter κάνει εδώ και αρκετό καιρό tease κάποιο crossover με Action Heroes των 80’s και επιτέλους έχουμε μια πρώτη εικόνα, αν και μη επίσημη. Ενδεχομένως όταν κυκλοφορήσουν οι operators, τα μοντέλα να έχουν υποστεί κάποιες αλλαγές.  

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2021 10:12 #251201 by Giorgos Tsolaridis
Η Activision έχει ρίξει 500.000 bans στο Call of Duty: Warzone Τα στρογγυλοποίησε! 

 Η Activision ανακοίνωσε ότι τα bans στο Call of Duty: Warzone έφτασαν τα 500.000. Περιλαμβάνουν cheaters και περιπτώσεις απάτης και κακής συμπεριφοράς. Τον τελευταίο μήνα έγιναν άλλα 30.000 bans, άρα φτάσαμε τα 500.000 στο σύνολο.

 Στο Call of Duty: Warzone υπάρχουν μέχρι και λογαριασμοί χρηστών που έχουν γίνει hack και εκεί όσοι αναλαμβάνουν έναν χακαρισμένο λογαριασμό, τρέχουν πάνω του exploits, όπως aim bots και διάφορα άλλα cheats. Η Activision εντείνει τις προσπάθειές της να εντοπίσει τους cheaters, κάνοντας ban εκατοντάδες χιλιάδες τέτοιους λογαριασμούς. Επίσης, πολλοί παίκτες του Call of Duty: Warzone και influencers έχουν ταχθεί κατά του cheating.Για παράδειγμα, ο Jack Dunlop (CouRage) κατάφερε να εντοπίσει hackers στο livestream του, να τους αναφέρει κι έτσι να γίνουν ban.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification