Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Black Ops Cold War

26 May 2021 10:58 #251550 by BigGreekGamer
Δωρεάν περίοδος για το Call of Duty: Black Ops Cold War  Λόγω της Ημέρας των Πεσόντων
 Με αφορμή την Memorial Day (Ημέρα των Πεσόντων) στην Αμερική, η Activision ανακοίνωσε μια  νέα δωρεάν περίοδο  για το Call of Duty: Black Ops Cold War.Παίξτε το multiplayer και τα Outbreak modes, σε όλα τα format, από τις 27 Μαϊου, μέχρι και την 1η Ιουνίου. Θα μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και το νέο update στο Zombies mode.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2021 10:42 #252184 by BigGreekGamer
Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone Season 4 Η Activision κυκλοφόρησε ένα  teaser  τρέιλερ.
 Η Activision έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ της Call of Duty: Black Ops Cold War Season 4.
  Σύμφωνα με την υπόθεση , ο βασικός στόχος του Stitch για τα test subjects του Verdansk, αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση.


Ο Stitch αναφέρει ότι το σχέδιό του για τον Adler έχει ολοκληρωθεί, αλλά οι δορυφόροι παρεμβαίνουν στη συχνότητά του. Ο Stitch προσπαθεί να κάνει restart στο Numbers program. Ο Adler είναι ένας νέος πράκτορας και ο Stitch θα προσπαθήσει στη Season 4 να ρίξει τους δορυφόρους, ώστε να μεταδώσει live αριθμούς, ώστε να ενημερωθεί ο Adler και άλλα θύματα που δεν γνωρίζουν πληροφορίες. Η αναφορά στα "test subjects" δείχνει ότι υπάρχει μάλλον ένας στρατός από sleeper agents στο Berdansk.

 Πέρα από το teaser, το πήρες βίντεο θα αποκαλυφθεί μεθαύριο Πέμπτη στις 10 Ιουνίου και ώρα 21:00, στο Summer Game Fest.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2021 14:34 #252345 by BigGreekGamer
Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone Season 4 Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης μαζί με gameplay trailer.


Η Season 4 των Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου. Η ανακοίνωση έγινε στο Summer Game Fest, όπου και παρουσιάστηκε ένα πολύ σύντομο gameplay trailer.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 21:13 #252466 by BigGreekGamer
Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone Season 4 Teaser  για τα νέα zombies.

 Η Treyarch έκανε tease τα νέα zombies της season 4 με δύο tweets. Το ένα αφορά ένα teaser trailer μόλις τριών δευτερολέπτων και στην περιγραφή λέει "It's feeding time". Μάλλον εννοεί ότι έρχεται η ώρα να ταϊσουμε τα ζόμπι (με τον εαυτό μας φυσικά).

Το δεύτερο tweet αναφέρεται στον επόμενο χάρτη των ζόμπι. Η περιγραφή λέει "Defectors are en route. We must move to extract".Όπως βλέπετε υπάρχει μία παράξενη συσκευή και παράλληλα η περιγραφή δείχνει ότι θα πρέπει να αποδράσετε από μια επιδρομή με ζόμπι. Στις 17/6 θα υπάρξει ένα Outbreak  Easter Egg  quest, το οποίο θα αποτελέσει πρόλογο για τον χάρτη των ζόμπι που έρχεται.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2021 13:59 #252771 by BigGreekGamer
Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies Map Mauer Der Toten Ανακοινώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας του νέου χάρτη.

 Η Activision ανακοίνωσε ότι ο επόμενος χάρτης για το Call Of Duty: Black Ops Cold War - Zombies mode θα είναι ο Mauer Der Toten.

 Ο χάρτης θα έρθει στο ομώνυμο FPS τον Ιούλιο, μαζί με νέο περιεχόμενο για το Zombies mode.

Ο χάρτης έρχεται στο Zombies Mode μετά από τους Die Maschine και Firebase Z. Ο Mauer Der Toten θα διεξάγεται στο Ανατολικό Βερολίνο, μετά από μια εισβολή ζόμπι που έχει καταλάβει την πόλη. Το map θα έχει σχεδιασμό που θα προκαλεί διάφορες...ανατροπές στο gameplay και βέβαια τέτοιες γωνίες ώστε οι undead να έρχονται κατά πάνω σας από το πουθενά. Το περιεχόμενο αποτελεί  μέρος της Season 4 .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 16:30 #252911 by BigGreekGamer
Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone Season 4 Έφτασε το Season 4 Update.

  Το Season 4 Update επιτέλους έφτασε καθώς οι  developers  ανακοίνωσαν και επίσημα  τα νέα τα pach notes . Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν νέες playlists, καινούρια events, ένα νέο όχημα (το dirt bike) και 120hz  refresh rate  στο PS5, εφόσον υπάρχει καλώδιο HDMI 2,1.

 Το Verdansk '84 προσφέρει πλέον περισσότερα μυστήρια, καθώς κόκκινες πόρτες εμφανίζονται σε όλο το map. Επιπλέον, οκτώ νέες LGBTQIA+ Pride flag Calling Cards είναι διαθέσιμες για όλους δωρεάν. Το καινούριο Battle Pass είναι και αυτό διαθέσιμο. Το update έχει μέγεθος 12 GB και όσοι έχουν εγκατεστημένο το Call of Duty: Warzone μπορούν να το κατεβάσουν. Σε ότι αφορά το μέλλον του παιχνιδιού, οι developers έχουν δηλώσει πως θέλουν να κάνουν κάποιες αλλαγές στο balance, και πιο συγκεκριμένα στα όπλα, έτσι ώστε ο μέσος χρόνος που θα χρειαστεί κάποιος για να κάνει ένα kill να ανέβει από τα 40 milliseconds, στα 100 milliseconds.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2021 15:00 #254148 by Moose
Νέο τρέιλερ

Η Activision παρουσίασε τον χάρτη Mauer Der Toten μέσω ενός νέου τρέιλερ. Στο βίντεο υπάρχουν μόνο cinematics και η δράση παρουσιάζεται από διάφορες λήψεις και όχι από κάμερα πρώτου προσώπου. Ο χάρτης διεξάγεται σε ένα εναλλακτικό Βερολίνο, τον Φεβρουάριο του 1985. Τα γεγονότα συνεχίζονται από το Operation Excision του Outbreak, το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στην ιστορία των Zombies. Οι πράκτορες της Requiem συλλαμβάνονται και απειλούνται από τον Kravchenko και πρέπει να εργαστούν για να παραμείνει ζωντανός.Το map Mauer Der Toten έχει μία από τις πιο μοναδικές ρυθμίσεις για έναν χάρτη Zombies. Λαμβάνοντας χώρα στο μητροπολιτικό κέντρο του Βερολίνου, θα διεξαχθούν μάχες στους δρόμους της πόλης, στους στενούς διαδρόμους των πολυκατοικιών, ακόμη και στις στέγες. Θα εντοπίσετε ziplines που σας μεταφέρουν από τη μια στέγη στην άλλη και υπάρχει ένα υπόγειο τμήμα με τρένα.

Ο χάρτης Mauer Der Toten παρουσιάζει επίσης ένα νέο Wonder Weapon - το CRBR-S - το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί σε τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές. Υπάρχει η επιστροφή του perk Mule Kick, το οποίο σας επιτρέπει να εξοπλιστείτε με ένα τρίτο όπλο και νέοι τύποι εχθρών για να πολεμήσετε. Όλα αυτά έρχονται παράλληλα με κάποιες μεγάλες αλλαγές ισορροπίας στην υγεία των ζόμπι, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε πλήρως στο blog της Treyarch. Ο χάρτης έρχεται στο Zombies Mode στις 15 Ιουλίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2021 19:01 #254883 by Moose
Δωρεάν με double xp

Το Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer και το Zombies mode είναι δωρεάν για μία ακόμη φορά.
Τα Multiplayer modes και maps έχουν πλέον τα NukeJacked 24/7, Paintball Moshpit, Throwback Moshpit, Party Games, Team Deathmatch κ.α.. Μπορείτε να δοκιμάστε και τα Zombies maps, όπως το Mauer der Toten map. Η δωρεάν περίοδος ξεκινάει από αύριο στις 20:00 με double xp weekend, μέχρι και την Δευτέρα 26/7.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Sep 2021 01:25 #255144 by Moose
2-7 Σεπτεμβρίου

Η Activision ανακοίνωσε ότι από αύριο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα, θα υπάρχει δωρεάν περίοδος για το Call of Duty: Black Ops Cold War.
Τα multiplayer modes και το Zombies mode θα είναι δωρεάν σε όλα τα format. Η πρόοδός σας θα διατηρηθεί αν στο μέλλον αγοράσετε την τελική έκδοση. Θα μπορέσετε επίσης να δείτε τις playlists Moshpit, Nuketown 24/7 και την νέα Double Agent playlist, στο στυλ του Among Us. Υποστηρίζεται επίσης το Face Off 6v6 mode, ενώ υπάρχουν και τα κλασικά τουρνουά Gunfight και το στάνταρ Team Deathmatch. Στα zombies μπορείτε να δείτε το Outbreak mode, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η νέα περιοχή Collateral που μπήκε στη Season 5. Υποστηρίζεται Co-op με έως και τέσσερις παίκτες. Τέλος, το Onslaught mode είναι αποκλειστικό στις κονσόλες PlayStation και μπορείτε επίσης να το δείτε.

Για αυτή την περίοδο, το Call of Duty: Black Ops Cold War, πωλείται online με 50% έκπτωση σε όλα τα format.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Sep 2021 03:40 #255217 by Moose
YouTuber ολοκλήρωσε αποστολή στο Call of Duty Zombies χρησιμοποιώντας ένα...πιάνο!Κέρδισε boss σε κάτω από μία ώρα.

Ο YouTuber Whoovie ολοκλήρωσε μία αποστολή στο Call of Duty Black Ops Zombies mode χρησιμοποιώντας ένα...πιάνο αντί για χειριστήριο!

Η αποστολή ήταν ένα Mayer der Toten easter egg και έπρεπε να ολοκληρώσει το quest σε λιγότερο από μία ώρα χρησιμοποιώντας ένα...πιάνο! Στη Season 4 του Mauer der Toten, οι παίκτες καλούνται να σκοτώσουν ζόμπι στους δρόμους του Βερολίνου.

Δείτε εδώ το απίστευτο βίντεο:

Ο Whoovie κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή και να νικήσει το boss (Valentina) σε λιγότερο από μία ώρα, αλλά στο τελευταίο βήμα όπου πρέπει να προστατέψετε τον Klaus, πέρασε τον χρόνο και χρειάστηκε πάνω από μία ώρα. Όπως και να 'χει, το ότι το κατάφερε με πιάνο είναι εντυπωσιακό.

Αυτές τις ημέρες μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Call of Duty Black Ops Cold War, τόσο στα multiplayer modes του, όσο και στο Zombies mode.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification