Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Mobile

19 Mar 2019 12:51 #224207 by Βασίλης Καψάλης
Το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμη η public beta του free-to-play Call of Duty: Mobile σύμφωνα με την Tencent.

Οι χρήστες Android και iOS θα μπορούν να απολάψουν την εμπειρία του Online Multiplayer του Call of Duty, με το κινητό τους, παίζοντας σε πολλούς παλιούς χάρτες. Δείτε το σχετικό announcement βίντεο παρακάτω:


Oι χάρτες Crash, Nuketown και Firing Range θα είναι από τις πρώτες που θα είναι διαθέσιμες και πιθανόν να συνοδεύουν το παιχνίδι το καλοκαίρι. Η Tencent είναι υπέυθυνη για την μεταφορά του παιχνιδιού στις κινητές συσκευές. Στο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμα τουλάχιστον 3 modes όπως Team Deathmatch, Search and Destroy και Free-for-All. Φήμες θέλουν το Call of Duty: Mobile να έχει και Battle Royale mode.

you see but you do not observe...
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2019 21:57 #225255 by Άκης Ζαχαριάδης
Ανακοινώθηκε Battle Royale Mode


Η Activision αποκάλυψε την ύπαρξη Battle Royale Mode στο Call of Duty: Mobile, ενώ έδωσε στην δημοσιότητα και screenshots.

Σύμφωνα με blog post στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, το Battle Royale Mode του Call of Duty: Mobile θα έχει στοιχεία από το Blackout mode του Black Ops 4 καθώς και ομοιότητες με άλλα Battle Royale games. Θα διαθέτει τεράστιο χάρτη στον οποίο θα μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα έως 100 παίκτες, θα μπορείτε να παίξετε Solo, Duo καθώς και ως ομάδα 4 ατόμων, θα υπάρχουν 6 διαφορετικά classes με μοναδικά skills και abilities, θα υπάρχει δυνατότητα για revive των συμπαικτών σας, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε σε first-person αλλά και σε third-person mode με το matchmaking να βρίσκει αντιπάλους ανάλογα με την επιλογή σας, το map θα διαθέτει περιοχές από προηγούμενα games της σειράς όπως τα Modern Warfare, Modern Warfare 2, Black Ops και Black Ops 2, καθώς θα υπάρχουν και οχήματα μέσα σε αυτό όπως ATV’s, SUV’s, ελικόπτερα και Tactical Rafts.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2019 15:36 #225276 by Βασίλης Καψάλης
Το mobile gaming έρχεται να κάνει το κομμάτι του, θέλω πολύ να δω μία θήκη controller για κινητά από σοβαρή εταιρεία που να το μετατρέπει σε PSP, εκεί θα γίνει πανικός

you see but you do not observe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2019 19:42 #227113 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Mobile
Έρχεται τον Οκτώβριο με Battle Royale mode.


Η Activision και η Tencent θα κυκλοφορήσουν το Call of Duty: Mobile την 1η Οκτωβρίου σε Android και iOS συσκευές.

Το επερχόμενο FPS θα είναι free-to-play και θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, εκτός από τις χώρες Κίνα, Βιετνάμ και Βέλγιο. Στο τελευταίο λογικά θα απαγορεύτηκε λόγω των loot boxes. Τα multiplayer modes του θα περιλαμβάνουν τα Team Deathmatch, Search and Destroy, και Free-For-All, σε δημοφιλείς χάρτες, όπως είναι οι Nuketown, Crash και Hijacked. Ακόμη, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε γνώριμους ήρωες, όπως οι Soap MacTavish και Alex Mason και να ελέγξετε τον χαρακτήρα σας παίζοντας το Battle royale mode.

Παράλληλα, η Activision θα διοργανώσει ένα beta test μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν λάβετε μέρος θα σας δοθεί ένα shotgun, το οποίο θα χρησιμοποιήσετε εντός του παιχνιδιού, από την 1η Οκτωβρίου που θα κυκλοφορησει και έπειτα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2019 22:14 #227412 by Giorgos Tsolaridis
Call of Duty: Mobile
Το controller support θα αφαιρεθεί άμεσα από το παιχνίδι.

Μετά από επαναλαμβανόμενα παράπονα παικτών ότι αντιμετωπίζουν παράβλημα με την σύνδεση του controller τους στην εφαρμογή του Call of Duty: Mobile, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη λειτουργία θα πάψη να υποστηρίζεται από την εφαρμογή.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Activision Support στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα του Twitter, η εταιρία θα αφαιρέσει την υποστήριξη χρήσης controller στην εφαρμογή, από το επόμενο update. Συγκεκριμένα ευχαρίστησε το κοινό του παιχνιδιού που επικοινώνησε με το Spec Ops support και στη συνεχεία ανακοινώσε την απόφαση της εταιρίας όπως θα δείτε στο παρακάτω post.


Chase Stett
@Legend_of_Chaz
· 23ω
Απάντηση στον χρήστη @ATVIAssist
Controller support update!?

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση στο Twitter
Εν τέλει η επιλογή "Controller" που περιείχε η εφαρμογή μέχρι σήμερα θα αντικατασταθεί από μια κενή οθόνη με χαρακτηρισμό "Other".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2019 22:20 #227591 by Giorgos Tsolaridis
Το Call of Duty: Mobile έφτασε τα 100 εκατομμύρια downloads
Σπάει τα ρεκόρ απο την πρώτη εβδομάδα.


Μέσα σε μια εβδομάδα, το Call of Duty: Mobile έχει ήδη δει πάνω από 100 εκατομμύρια downloads παγκοσμίως.

Το δωρεάν παιχνίδι Call of Duty: Mobile έκανε φοβερό ντεμπούτο σημειώνοντας από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας πάνω από 100 εκατομμύρια downloads. Σύμφωνα με το Sensor Tower (μέσω του Reuters), το ντεμπούτο του παιχνιδιού έσπασε τα ρεκόρ των προηγούμενων κατόχων, Fortnite και PUBG. Παρόλο που το Mario Kart Tour είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος παιχνιδιού, το Call of Duty: Mobile ξεπέρασε τον τίτλο της Nintendo, ο οποίος είχε 90 εκατομμύρια λήψεις κατά την πρώτη του εβδομάδα.


Με την δεύτερη ημέρα κυκλοφορίας του Call of Duty: Mobile, το παιχνίδι είχε γίνει install 20 εκατομμύρια φορές και μέχρι την τέταρτη ημέρα είχε πάνω από 35 εκατομμύρια εγκαταστάσεις σε συσκευές. Το Call of Duty: Mobile κυκλοφόρησε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου σε όλες τις χώρες και περιοχές όπου υποστηρίζεται το Google Play και το App Store, εκτός από την ηπειρωτική Κίνα, το Βιετνάμ και το Βέλγιο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2019 14:12 #228100 by Giorgos Tsolaridis
Review bombing στο Call of Duty: Modern Warfare λόγω προπαγάνδας
Με στόχο το Metacritic.



Η κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare συνοδεύτηκε από review bombing στο Metacritic, καθώς πολλοί gamers θεωρούν ότι οι σεναριογράφοι της Infiinity Ward, θυγατρικής της Activision, κατασκεύασαν προπαγάνδα κατά της Ρωσίας, αλλάζοντας γεγονότα του παρελθόντος.


3.300 χρήστες στην έκδοση για PS4 και 500 στην έκδοση για Xbox One έχουν δώσει ένα 3/10. Στα PC η κατάσταση είναι χειρότερη με 1.300 gamers να δίνουν ένα 2.4/10, σκορ που αποτελεί το χαμηλότερο όλων των εποχών από χρήστες στη σειρά Call of Duty.


Η αφορμή

Στο Call of Duty: Modern Warfare, οι Ρώσοι εμφανίζονται ως οι "κακοί" της υπόθεσης, με ορισμένες ιστορικές επιθέσεις στη Μέση Ανατολή να παρουσιάζονται ότι έγιναν από αυτούς, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί από την Αμερική και τις Δυτικές δυνάμεις. Ορισμένα σχόλια αναφέρουν ότι γίνεται "Προπαγάνδα κατά της Ρωσίας κι ότι οι Ρώσοι είναι οι κακοί της υπόθεσης", ενώ προκαλούν τους developers να τους δείξουν μέσω νέων games τα πραγματικά γεγονότα και τα πολεμικά εγκλήματα των Αμερικανών.

Στο σενάριο παρουσιάζονται συστηματικές επιθέσεις Ρώσων στρατιωτών προς στρατιώτες της Μέσης Ανατολής, ενώ γίνονται αναφορές και σε γεγονότα του παρελθόντος και συγκεκριμένα "Ρωσικές επιθέσεις που συνέβησαν δεκαετίες πριν". Ωστόσο, το Call of Duty: Modern Warfare περιέχει ένα υποθετικό και όχι πραγματικό σενάριο. Ορισμένα από τα σχόλια κατηγορούν μάλιστα τους σεναριογράφους του Call of Duty ότι παρουσίαζαν τους Ρώσους μονίμως ως τους κακούς της υπόθεσης.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Nov 2019 20:16 #228385 by Axilleas Loizidis
To Call of Duty: Mobile συνεχίζει να ανεβάζει τα νούμερα ακόμη και ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του. Τον πρώτο μήνα το πασίγνωστο Shooter είχε 148.000.000 λήψεις, παίρνοντας την δεύτερη θέση σε ντεμπούτο mobile game, κάτω από το Pokemon Go που βγήκε το 2016.



Αν το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα Shooters, έχει νικήσει κατά κράτος τα PUBG και Fortnite, όσον αφορά τον αριθμό λήψεων τον πρώτο μήνα, αφού σημείωσαν 60.700.000 και 35.000.000 λήψεις αντίστοιχα.

To Call of Duty: Mobile κυκλοφόρησε δωρεάν στις 1 Οκτωβρίου με πάνω από δύο εκατομμύρια downloads. Την δεύτερη μέρα είχε κιόλας φτάσει τα 20.000.000, ενώ μέσα στην πρώτη εβδομάδα είχε 100.000.000 downloads.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2019 13:49 #228398 by Giorgos Tsolaridis
Η Activision θέλει να αυξήσει την ανάπτυξη mobile παιχνιδιών
Μετά την επιτυχία του Call of Duty Mobile η εταιρία εξετάζει τις προοπτικές.


Κατά την διάρκεια της αποτίμησης των κερδών, ο διευθυντής της Activision Blizzard, Coddy Johnson, είπε πως η εταιρία κοιτάει όλα τα franchises ως πιθανές μεταφορές στα κινητά. Ξεκίνησε αναφέροντας πως η Activision Blizzard είναι μια εταιρία η οποία ήδη εστιάζει στα κινητά, με το ένα τρίτο της εταιρίας να είναι στα κινητά. Σίγουρα η εξαγορά της King, εταιρία ανάπτυξης του Candy Crush, από την Activision τους δίνει λίγο παραπάνω κίνητρο.

“Το ένα τρίτο της εταιρίας μας βρίσκεται ήδη στα κινητά. Έχουμε την μεγαλύτερη mobile gaming παρουσία στην Δύση. Έτσι θέλουμε να “χτίσουμε” πάνω στην ηγετική μας αυτή θέση. Πιστεύουμε τα κινητά είναι μια μεγάλη ευκαιρία, όχι μόνο για το Call of Duty και το Diablo Immortal,” δήλωσε ο Johnson. Επίσης πρόσθεσε ότι τα κινητά γίνονται όλο και πιο ισχυρά και αυτό βοηθάει την Activision να μεταφέρει τα παραδοσιακά AAA games της στην μικρότερη οθόνη.

“Τα AAA games μας είναι έτοιμα για να δουλέψουν στα κινητά λόγω της εξέλιξής της υπολογιστικής τους ισχύς. Και ειλικρινά λόγω των προσδοκιών που έχουν οι gamers. Τώρα τα πιο επιτυχημένα games παγκοσμίως είναι τα FPS, Strategy και όπως φαντάζεστε, αυτά ταιριάζουν τέλεια με τα games που έχουμε ήδη. Και έχουμε και την ικανότητα να πραγματοποιήσουμε αυτή την μεταφορά,” δήλωσε ο Johnson.

Επίσης πρόσθεσε το γεγονός ότι το Call of Duty Mobile έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια downloads. “Ως προς το ποιο game θα μεταφέρουμε, κοιτάμε όλα τα franchise μας και θα το κάνουμε εκεί που βγάζει νόημα,” είπε. Η Activision σκέφτεται να κυκλοφορήσει games κινητών σε τρείς κατηγορίες. Πρώτο θα είναι η επέκταση ήδη υπάρχοντών τίτλων, όπως το Call of Duty Mobile. Το δεύτερο θα είναι σαν re-imagining από games που υπάρχουν σε κονσόλες και PC, όπως το Hearthstone για παράδειγμα. Τρίτη κατηγορία θα είναι τα “true cross-platform” τα οποία θα είναι από την αρχή cross-compatible με PC και κονσόλες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2019 15:07 #228443 by Giorgos Tsolaridis
Το Call of Duty: Mobile έφτασε τα 148.000.000 downloads
Ξεπερνώντας PUBG και Fortnite.


To Call of Duty: Mobile συνεχίζει να ανεβάζει τα νούμερα ακόμη και ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του. Τον πρώτο μήνα το πασίγνωστο Shooter είχε 148.000.000 λήψεις, παίρνοντας την δεύτερη θέση σε ντεμπούτο mobile game, κάτω από το Pokemon Go που βγήκε το 2016.

Αν το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα Shooters, έχει νικήσει κατά κράτος τα PUBG και Fortnite, όσον αφορά τον αριθμό λήψεων τον πρώτο μήνα, αφού σημείωσαν 60.700.000 και 35.000.000 λήψεις αντίστοιχα.

To Call of Duty: Mobile κυκλοφόρησε δωρεάν στις 1 Οκτωβρίου με πάνω από δύο εκατομμύρια downloads. Την δεύτερη μέρα είχε κιόλας φτάσει τα 20.000.000, ενώ μέσα στην πρώτη εβδομάδα είχε 100.000.000 downloads.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.