Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Apex Legends

17 Apr 2019 22:32 #224719 by akiszax
Replied by akiszax on topic Titanfall Apex Legends
Apex Legends update 1.1.1 με πολλά buffs σε χαρακτήρες
Caustic και Gibraltar θα δέχονται μειωμένο damage.

Στο νέο update του Apex Legends οι ήρωες Caustic και Gibraltar δέχθηκαν damage buffs στα abilities τους.

Στο τελευταίο update τα hitboxes τους διορθώθηκαν αλλά όπως φαίνεται ακόμα δεν είναι στις πρώτες προτιμήσεις των παικτών. Οι δύο ήρωες θα έχουν ένα νέο perk που ονομάζεται Fortified και με αυτό θα δέχονται 10% λιγότερο damage.

Η Respawn θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην απόδοση των ηρώων με αυτό το buff καθώς όπως υποστηρίζει μπορεί να είναι ακόμα αδύναμοι σε σχέση με το μέγεθος τους.Συγκεκριμένα ο Caustic θα δέχεται 10% λιγότερο damage με το νέο buff, το Gas Damage του αυξήθηκε σε 4 από 1 σε κάθε επαφή του εχθρού και το Ultimate Throw πλέον θα έχει απόσταση 33 μέτρων. Ο Gibraltar απέκτησε την ίδια passive και θα δέχεται 10% λιγότερο damage ενώ η ασπίδα του πλέον θα απορροφά 75 damage.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2019 01:43 #224757 by akiszax
Replied by akiszax on topic Titanfall Apex Legends
Bug του Apex Legends εκτοξεύει τους παίκτες σε μακρινές τοποθεσίεςΗ ευθύνη αποδίδεται στα ανοιγμένα supply bins.

Ένα bug του Apex Legends στέλνει ψηλά τους παίκτες καλύπτοντας τεράστιες αποστάσεις.

Διάφοροι παίκτες του Battle Royale της Respawn Entertainment εντόπισαν μία πολύ περίεργη λειτουργία στο παιχνίδι που αφορά την κίνησή τους στον χάρτη. Συγκεκριμένα ανακάλυψαν πως αν χτυπήσουν ένα ανοιχτό supply bin, αυτό τους εκτοξεύει πολύ ψηλά στον αέρα, πράγμα που τους βοηθά να μεταβούν τάχιστα μεταξύ των διαφόρων σημείων του χάρτη ή να σκαρφαλώσουν σε απρόσιτες τοποθεσίες. Οι παίκτες εκμεταλλεύονται αυτό το bug για να ξεφεύγουν επίσης από πιθανές απειλές.


Άλλοι επιλέγουν απλά να κοροϊδεύουν τους φίλους τους που ακολουθούν τις εντολές τους ανυποψίαστοι. Πολλοί έσπευσαν να συγκρίνουν αυτή την δυσλειτουργία με τα launch pads του χαρακτήρα Octane, ωστόσο είναι τεράστια η διαφορά στην ώθηση που προσφέρει αυτό το bug. Προφανώς είναι κάτι που αναμένεται να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό από την Respawn, ωστόσο μέχρι τότε οι παίκτες θα συνεχίσουν να το απολαμβάνουν όπως δείχνουν τα πράγματα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2019 21:57 #224781 by akiszax
Replied by akiszax on topic Titanfall Apex Legends
Παίκτες του Apex Legends ανακάλυψαν περισσότερα για το νέο bug στα supply binsTο συγκεκριμένο bug δεν προκαλεί καμία ζημία στον χαρακτήρα κατά την πτώση, οπότε όλο και περισσότεροι το χρησιμοποιούν. Πρόσφατα, ένας χρήστης του Reddit ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το άλμα αμέσως μετά το άνοιγμα του καλύμματος, αλλά να το "κρατήσετε" για αργότερα.

Αυτό κατά κάποιο περίεργο λόγο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το άλμα σχετίζετε περισσότερο με τον κάθε χαρακτήρα του παιχνιδιού και όχι με το άνοιγμα και μόνο του κουτιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Apr 2019 22:01 #224814 by BigGreekGamer
Τα views των streams Apex Legends μειώθηκαν κατά 75%
Αναλυτές συμβουλεύουν τους επενδυτές να μην αγοράσουν μετοχές της EA.


Ο οικονομικός τομέας παρατήρησε ήδη την πτώση του Apex Legends και ορισμένοι αναλυτές της αγοράς προειδοποιούν τους επενδυτές να μην αγοράσουν μετοχές της EA προσδοκώντας το Apex Legends να ανταγωνιστεί το Fortnite.

Η WY Capital αποκάλεσε το game "υπερτιμημένο", αλλά παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να καθοριστεί με ακρίβεια η αξία του, λόγω του γεγονότος ότι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του, το Fortnite, είναι προϊόν ιδιωτικής εταιρείας, ενώ η EA είναι εισηγμένη (στο χρηματιστήριο).

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Apr 2019 22:47 #224819 by BigGreekGamer
Bug του Apex Legends εκτοξεύει τους παίκτες σε μακρινές τοποθεσίες
Περισσότερα για το νέο bug στα supply bins.


Tο συγκεκριμένο bug δεν προκαλεί καμία ζημία στον χαρακτήρα κατά την πτώση, οπότε όλο και περισσότεροι το χρησιμοποιούν. Πρόσφατα, ένας χρήστης του Reddit ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το άλμα αμέσως μετά το άνοιγμα του καλύμματος, αλλά να το "κρατήσετε" για αργότερα.

Αυτό κατά κάποιο περίεργο λόγο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το άλμα σχετίζετε περισσότερο με τον κάθε χαρακτήρα του παιχνιδιού και όχι με το άνοιγμα και μόνο του κουτιού.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2019 18:00 #224983 by akiszax
Replied by akiszax on topic Titanfall Apex Legends
Apex Legends - Bans σε 770.000 cheatersΗ Respawn έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε bans, μιας και στο Apex Legends ο αριθμος των bans ανερχεται πλέον σε 770.000.

Μέσα σε τρεις μήνες οι αποκλεισμοί είναι περισσότεροι από όσους έχουν μόνιμα δεκάδες άλλα online games μαζί. Αυτό έγινε διότι το νέο εργαλείο των reports της Respawn έχει μεγάλη επίδραση στο να βρίσκει cheats που μέχρι πρότινος ήταν μη ανιχνεύσιμα και τώρα βρίσκονται αυτόματα μέσω του μηχανισμού Easy Anti-Cheat.

Σε άλλα αντίστοιχα νούμερα, για να πάρετε μια εικόνα, η Valve είχε ρίξει 200.000 bans στο Counter-Strike: Global Offensive μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018. Τότε, όταν το παιχνίδι έγινε free-to-play, έριξε άλλα 600.000 bans. Όλα αυτά τα γεγονότα σε συνδυασμό με τα bans του Fortnite, δείχνουν ότι στα free-to-play games οι cheaters οργιάζουν, μιας και υπάρχει μηδενικό κόστος για κάθε νέο account.

Από τα 770.000 bans, τα 300.000 αφορούσαν δημιουργίες νέων accounts. Σχεδόν οι μισοί παίκτες που έγιναν ban δοκίμασαν να φτιάξουν νέο λογαριασμό αλλά η Mac Address του PC τους είχε ήδη μπλοκαριστεί. Πάντως, το σύστημα Easy Anti-Cheat χρησιμοποιείται και στα For Honor, Rust, The Division 2 και αρκετά ακόμη games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 May 2019 16:19 - 11 May 2019 16:19 #225080 by akiszax
Replied by akiszax on topic Titanfall Apex Legends
Το patch 1.08 του Apex Legends στο PS4 προκάλεσε αμέτρητα crashes


Η Respawn αναζητά λύση στο ζήτημα.

Το πρόσφατο patch του Apex Legends στο PS4 προκάλεσε αμέτρητα crashαρίσματα.

Η έκδοση 1.08 του Apex Legends για τη νεότερη κονσόλα της Sony φαίνεται πως προκάλεσε αρκετά προβλήματα στους fans του παιχνιδιού. Αυτό διότι ύστερα από τις μικρές αλλαγές που υπέστη το δημοφιλές Battle Royale FPS, προκλήθηκαν αρκετά game crashes για όσους παίζουν μέσω PS4. Το μικρό αυτό update υποτίθεται πως θα άλλαζε μόνο τα PS Plus rewards και περιείχε μικρές βελτιώσεις και bug fixes. Κάτι όμως ανάμεσα στις αλλαγές που πρόσφερε η Respawn προκάλεσε έντονες δυσλειτουργίες και συνεπώς δυσαρέσκεια ανάμεσα στο community του παιχνιδιού.

Ήταν αρκετοί οι fans του παιχνιδιού που έσπευσαν να καταθέσουν τα παράπονά τους στην Respawn Entertainment όσον αφορά σε αυτό το ξαφνικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν με την εταιρεία να αναφέρει δημόσια πως έχει επίγνωση της κατάστασης και αναζητά άμεση λύση. Πολλοί υποστήριξαν πως το πρόβλημα παρατηρήθηκε σε όσους είχαν στην διάθεση τους το Pick Me Up banner του χαρακτήρα Lifeline, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2019 21:47 #225251 by akiszax
Replied by akiszax on topic Apex Legends
Τα έσοδα του Apex Legends έπεσαν για δεύτερο συνεχόμενο μήναΜετά από το λανσάρισμα.

Σύμφωνα με στοιχεία της SuperData, τα έσοδα του Apex Legends έπεσαν τον Απρίλιο, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του Φεβρουαρίου.

Το παιχνίδι της Respawn Entertainment δεν συγκαταλέγεται στο Top 10 των games της SuperData σε έσοδα. Για τον Απρίλιο οι EA και Respawn εισέπραξαν 24 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από το 1/4 των εσόδων του Φεβρουαρίου. Στη σχετική λίστα, το League of Legends ήταν πρώτο και το Fortnite πέμπτο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jun 2019 21:35 #225371 by akiszax
Replied by akiszax on topic Apex Legends
Apex Legends: Νέο limited-time event και αποκάλυψη νέας σεζόν στο EA Play


Υποδεχτείτε το Legendary Hunt.Η press conference της EA στης E3 θα αποκαλύψει ένα νέο limited time event και τη νέα σεζόν στο Apex Legends.

Το EA Play 2019 αναμένεται να κρύβει εκπλήξεις και για τους φίλους του Apex Legends. Η EA, σε συνεργασία με την Respawn Entertainment, αποκάλυψε πως τη παρουσίασή της στην μεγαλύτερη gaming έκθεση της χρονιάς θα περιλαμβάνει ιδιαίτερες ανακοινώσεις για το Battle Royale της. Πρωτίστως αποκάλυψε πως θα τρέξει ένα νέο limited time event ονόματι The Legendary Hunt με πολλά challenges και rewards. Από την άλλη στο EA Play θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την έναρξη και το περιεχόμενο της δεύτερης σεζόν του παιχνιδιού και το νέο battle pass.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 18:21 #226665 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Apex Legends
Το Apex Legends δεν θα προβληθεί στην Αμερικάνικη τηλεόραση λόγω των πυροβολισμών
Ακυρώνεται η πρώτη προβολή τουρνουά.


Στην Αμερική και τις Ασιατικές χώρες τα eSports προβάλλονται και στην τηλεόραση. Έτσι, το τουρνουά EXP Invitational Apex Legends επρόκειτο να προβληθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου στο ABC, ωστόσο αφαιρέθηκε εκτάκτως από το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με μια επιστολή που στάλθηκε από το ABC, ο λόγος της αφαίρεσης του Apex Legends ήταν οι δύο μαζικοί πυροβολισμοί που έγιναν στην Αμερική και που στοίχισαν την ζωή σε 29 ανθρώπους, τραυματίζοντας άλλους 53. "Η εκπομπή θα αφαιρεθεί από το πρόγραμμα για σεβασμό στα θύματα και στους οικείους τους" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Ίσως αυτό αποτέλεσε απόφαση Υπουργού της κυβέρνησης Τραμπ, ο οποίος έχει κατηγορήσει σε τρεις δηλώσεις του στο παρελθόν τα games για τα κρούσματα βίας.


Δείτε εδώ την ανάρτηση από το Twitter
Το συγκεκριμένο τουρνουά Apex Legends έλαβε χώρα στην Minneapolis των ΗΠΑ, το περασμένο Σαββατοκύριακο 2-3 Αυγούστου. Επρόκειτο να αποτελέσει την πρώτη προβολή του Apex Legends στην Αμερικάνικη τηλεόραση. Η επιστολή στάλθηκε στις 6 Αυγούστου, δύο ημέρες μετά τους μαζικούς πυροβολισμούς.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification