Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

MechWarrior 5: Mercenaries

05 Dec 2016 21:27 #190371 by Πιέρρος Φουστέρης
Το MechWarrior 5: Mercenaries πρόκειται για το νέο παιχνίδι της σειράς MechWarrior και προσθέτει αυτό που όλοι οι fans της σειράς περίμεναν: ένα single-player campaign. Το παιχνίδι παίρνει μέρος στον τρίτο Succession War και εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός rookie πιλότου, ο οποίος μπορεί να αναλάβει "συμβόλαια" από διαφορετικές παρατάξεις. Όπως και στο free-to-play multiplayer παιχνίδι, το MechWarrior 5 θα είναι first-person, μέσα από την οπτική ενός Battlemech. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την pre-alpha του παιχνιδιού, η οποία είναι χτισμένη με την Unreal Engine 4. Συγκεκριμένα, βλέπουμε μία από τις πρώτες αποστολές, όπως και το Battlemech που θα ελέγχει ο παίκτης, μαζί με τον πίνακα ελέγχου που βρίσκεται μέσα. Οι developers είπαν πως το gameplay θα επαναφέρει την τακτική στο παιχνίδι, ενώ επιβεβαίωσαν πως θα σχεδιαστεί για VR!

Το MechWarrior 5: Mercenaries θα κυκλοφορήσει το 2018.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2017 18:13 #209241 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυκλοφορία το 2018

Κατά την διάρκεια του MechCon 2017, η Piranha Games ανακοίνωσε πως το MechWarrior 5: Mercenaries θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2018. Περισσότερες πληροφορίες μας έδωσε η εταιρεία για το gameplay όπως για παράδειγμα ότι θα περιλαμβάνει co-op τεσσάρων ατόμων για τις αποστολές και support για mods από το Steam.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2018 09:22 #220667 by Giorgos Tsolaridis
MechWarrior 5: Mercenaries
Νέο τρέιλερ και οριστικοποίηση ημερομηνίας κυκλοφορίας.


Η Piranha Games ανακοίνωσε στην φετινή MechCon ότι το MechWarrior 5: Mercenaries θα κυκλοφορήσει τελικά στις 10 Σεπτεμβρίου 2019. Παράλληλα, δημοσίευσε και ένα νέο τρέιλερ στο οποίο διακρίνονται μερικά θηριώδη Mechs σε μάχη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:Το MechWarrior 5: Mercenaries θα κυκλοφορήσει για PC στις 10 Σεπτεμβρίου του 2019.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2019 20:57 #229262 by Giorgos Tsolaridis
MechWarrior 5: Mercenaries
Launch τρέιλερ μία ημέρα πριν την κυκλοφορία.

To MechWarrior 5 είναι μόλις μία ημέρα μακριά μας και το launch τρέιλερ του είναι έτοιμο. Έπειτα από τρία χρόνια αναμονής, ο τίτλος έρχεται για τους φανς της σειράς αλλά και των καταστροφών! Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:


Το MechWarrior 5: Mercenaries θα κυκλοφορήσει για PC στις 10 Σεπτεμβρίου του 2019, αποκλειστικά για το Epic Games Store.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2021 22:28 #256088 by Stathis Moose Stathopoulos
Η εταιρεία ανάπτυξης του MechWarrior είπε συγγνώμη γιατί ζήτησε σε trans παίκτες να μετονομάσουν την ομάδα τουςΛεγόντουσαν "Trans Fights" και "Trans Rights".

Η Piranha Games, εταιρεία ανάπτυξης του MechWarrior, ζήτησε από παίκτες να μετονομάσουν την ομάδα τους, που έφερε αρχικά το όνομα "Trans Fights" και μετά το "Trans Rights", με τον ισχυρισμό ότι παραβίαζαν τους κανόνες του παιχνιδιού και τον κώδικα δεοντολογίας.

Ωστόσο, μετά από αντιδράσεις του community, ο Russ Bullock, πρόεδρος της εταιρείας, ζήτησε συγγνώμη μέσω του Twitter, όπως και επειδή αναγκάστηκε να ρίξει ban σε χρήστη που έκανε διαρκώς spam το μήνυμα "Trans Rights". Ο Bullock δήλωσε: "Δεν έχω καμία ανησυχία για τους εργαζόμενους της Piranha, αφού όλοι είναι 100% inclusive και δεν έχουν καμία προκατάληψη. Για πολύ προφανείς λόγους, η λέξη "Trans" και άλλες έχουν τεθεί εκτός των όρων χρήσης εδώ και πολύ καιρό".

Ο Bullock πρόσθεσε ότι η λέξη "Trans" απαγορεύθηκε λόγω "κακών trolls και είναι αποδεκτό το ότι απογοητευτήκατε και εύχεστε η Piranha να βρει τον τρόπο να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη κατάσταση. Είναι αηδιαστικό να λέτε αμέσως ότι "Η Piranha είναι anti-trans κτλ". Δυστυχώς τα κακά φρούτα δημιουργούν καταστάσεις που περιορίζουν τις επιλογές μας για ένα ευρύτερο κοινό". 

Ο διευθυντής του λειτουργικού τμήματος της Piranha, Matt Newman, ζήτησε συγγνώμη για την δήλωση του Bullock, λέγοντας ότι απαντούσε χωρίς να γνωρίζει συγκεκριμένες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου και του μπλοκαρίσματος παίκτη που δημοσίευε συνέχεια την φράση "trans rights". Στο Twitter ανέβηκαν screenshots που έδειχναν ότι η υποστήριξη πελατών της Piranha του έλεγε "Ενώ οι πολιτικές αποφάσεις στην πραγματική ζωή είναι σημαντικές, δεν πιστεύουμε ότι αυτή είναι ένα κατάλληλο περιβάλλον για τέτοια συζήτηση. Κάποιοι χρήστες είπαν ότι "Τα δικαιώματα των trans δεν θεωρούνται πολιτικό ζητημα" και ότι έγινε εν ψυχρώ ban στο χρήστη. Κάποιοι άλλοι ανέφεραν την υποστήριξη της Piranha στο πρόσφατο Pride event.

Στη συνέχεια ο Newman διευκρίνισε ότι "Η εταιρεία αποφάσισε να κινηθεί ενάντια σε χρήστες που ονόμασαν την ομάδα τους "Trans Fights" και μετά "Trans Rights", αλλά τελικά αυτή δεν ήταν σωστή απόφαση. Θα έπρεπε να κάνουμε διευκρινιστικές ερωτήσεις και να καθορίσουμε τα αληθινά κίνητρα πίσω από την επιλογή ονόματος και όσους έχουν θέμα με αυτό. Οι ενέργειές μας προφανώς έβλαψαν και προσέλαβαν άτομα. Ζητούμε συγγνώμη. Θα είμαστε καλύτεροι. Με την κατανόηση ότι τα δικαιώματα των τρανς δεν είναι πολιτικό θέμα, θα επιτρέψουμε στην ομάδα να κάνει χρήση όποιο όνομα από τα αρχικά δύο θέλει για την ομάδα της. Επίσης, θα ανακαλέσουμε οποιεσδήποτε ενέργειες των moderators συνδέονται με το συγκεκριμένο moderation".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2021 13:46 #258250 by Γιώργος Τζίτζιφας
Είμαι γνωστός MechWarriorάκιας (και γενικά τρέφω αγάπη για το σύμπαν του BattleTech). Έχοντας λιώσει κάπου 200 ώρες ήδη, μπορώ να πω ότι αν παραβλέψει κανείς τα ξεπερασμένα γραφικά και το βαρετό voice acting, μιλάμε για ένα αξιοπρεπέστατο παιχνίδι με άπειρο customization, micromanagement (ειδικά των οικονομικών) που εκτυλίσσεται σε ένα αρκετά immersive σύμπαν. Αν και δεν διαθέτει online PVP, το free-to-play MechWarrior Online καλύπτει την ανάγκη αυτή ήδη, οπότε δεν "του λείπει". Το συνηστώ για τους φίλους των mechs και για όποιον άλλον θέλει να γνωρίσει τον κόσμο του BattleTech. Διαβάστε περισσότερα στο review μου .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification