Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metro Exodus

More
27 Feb 2019 15:55 #223630 by akiszax
akiszax replied the topic: Metro Exodus
Metro: Exodus: Οι παίκτες εναντιώνονται στην Epic Games

Μέσω θετικών κριτικών στο Steam.

Θέλοντας να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την αποκλειστικότητα που απέκτησε η Epic Games, οι παίκτες του Metro: Exodus αφήνουν πλέον θετικές κριτικές σε παλαιότερα games της σειράς τα οποία υπάρχουν στο Steam.

Το Metro: Exodus δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη μέσω Steam και επειδή η Epic Games δεν διαθέτει πλατφόρμα για κριτικές, οι παίκτες κατέφυγαν στην κοντινότερη εναλλακτική λύση. Παρότι οι κριτικές γίνονται σε άλλη πλατφόρμα, υπάρχουν σχόλια που είτε επευφημούν, είτε κατακρίνουν το game, ενώ η Epic Games δέχεται αρκετά επικριτικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν θετικές κριτικές που ωστόσο κατακρίνουν με τον τρόπο τους την Epic Games, η οποία έχει εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα της κυκλοφορίας του video game. Για παράδειγμα: ''Πραγματικά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με ιστορία που έχω παίξει ποτέ. Κρίμα που η εκδοτική εταιρεία και όχι οι developers, επέλεξαν τα χρήματα και όχι την επιτυχία στον τομέα των video games, εξασφαλίζοντας την αποκλειστικότητα στην Epic Games.''

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2019 20:15 - 10 Mar 2019 12:42 #223695 by Mr.Dododi
Mr.Dododi replied the topic: Metro Exodus


Metro Exodus review

Το Metro Exodus κυμαίνεται με την ίδια λογική που διέθεταν και οι προκάτοχοί του και το open-world στοιχείο, αν και καλοδεχούμενο, δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Είναι ένας αρκετά καλός τίτλος που θα σας κερδίσει με την ατμόσφαιρά που διαθέτει και το στιβαρό του gameplay. Η τριλογία σίγουρα κλείνει ιδανικά αλλά θα μπορούσε σίγουρα και καλύτερα. Υπάρχουν σίγουρα μικροπροβληματάκια που ευτυχώς δεν χαντακώνουν τον τίτλο αλλά αν είχαν λυθεί θα μιλάγαμε σίγουρα για έναν άριστο τίτλο. Πριν επιβιβαστείτε στο συρμό του Metro Exodus διαβάστε το review και στη συνέχεια αποφασίστε αν θέλετε να κόψετε εισιτήριο ή αν θέλετε να εισέλθετε με παράνομο τρόπο.

Adododo!!!
Last Edit: 10 Mar 2019 12:42 by Mr.Dododi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.539 seconds
Notification