Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Overwatch

07 Apr 2022 22:33 #262964 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch
Η Blizzard αφαίρεσε το φιλορωσικό σύμβολο πολέμου από τα skins της Zarya στο Overwatch




Η εταιρεία δεν εξέδωσε κάποια δήλωση.

Η Blizzard αφαιρεί το φιλορωσικό σύμβολο πολέμου από τα skins της Zarya στο Overwatch.

Το ρωσικό σύμβολο "Z" στα skins της Zarya έχει υιοθετηθεί από Ρώσους που υποστηρίζουν την εισβολή στην Ουκρανία. To event Overwatch Anniversary Remix ξεκίνησε χθες με ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού που περιλαμβάνουν μια σειρά από αγαπημένα skins των fans. Αλλά οι χρήστες στο Reddit και στα φόρουμ της Blizzard παρατήρησαν γρήγορα ότι τουλάχιστον μερικά από αυτά έχουν τροποποιηθεί διακριτικά: Το "Z" που υπήρχε προηγουμένως στα skins Arctic και Siberian Front της Zarya δεν υπάρχει πλέον.


In Russia, the letter Z has become a pro-war symbol of President Vladimir Putin’s invasion of Ukraine. It was first spotted on tanks and military vehicles, but now it seems to be gaining support from Russian civilians. @PhilBlackCNN has the story. pic.twitter.com/MZNMlCIJdQ

— CNN (@CNN) March 8, 2022

Το Ζ είναι σαφώς το μονόγραμμα της Zarya, αλλά πιο πρόσφατα απέκτησε κακή φήμη ως το σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις που εισέβαλαν στην Ουκρανία. Το γράμμα δεν υπάρχει στην πραγματικότητα στο κυριλλικό αλφάβητο, γεγονός που οδηγεί σε εικασίες ότι πρόκειται για μια αγγλική συντομογραφία της ρωσικής λέξης για τη "Δύση" ή για μια φράση που σημαίνει "για τη νίκη", όπως και να έχει, έχει επίσης υιοθετηθεί από τμήματα του ρωσικού κοινού ως σύμβολο της υποστήριξής τους στον πόλεμο. Η Blizzard δεν έχει ακόμη σχολιάσει την αφαίρεση, αλλά φαίνεται σχεδόν αδύνατο ότι η αλλαγή θα μπορούσε να γίνει για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Η Zarya, με πλήρες όνομα Aleksandra Zaryanova, ήταν Ρωσίδα στρατιώτης πριν ενταχθεί στο Overwatch, και ανεξάρτητα από την αρχική πρόθεση, η παρουσία αυτού του "Z" στη στολή της κρίθηκε ακατάλληλη τώρα.

Η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει λάθος, παρά τη σιωπή της Blizzard, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτές τις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο χρήστης ProtoVI στο Reddit , το Z έχει φύγει ξεκάθαρα. Η Blizzard έχει τροποποιήσει στο παρελθόν την πόζα νίκης του Tracer αφού οι fans παραπονέθηκαν ότι το αρχικό σχέδιο ήταν υπερσεξουαλικό, και σταμάτησε να κυκλοφορεί μοναδικά skins βασισμένα σε MVPs του Overwatch League αφού ο νικητής του 2019 Jay "Sinatraa" Won κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση από μια πρώην φίλη του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 May 2022 00:39 #264120 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch
Pro παίκτες του Overwatch έκαναν exploit, η Blizzard τους "τιμώρησε" απλά με επανάληψη γύρου




Αφορούσε κίνηση που κανονικά θα έπρεπε να αφαιρεθεί με patch .

Ένα έξυπνο παιχνίδι από την ομάδα esports του Overwatch 2, Florida Mayhem, κρίθηκε ως "παράνομος ελιγμός" από την Blizzard.

Η ομάδα επιτέθηκε αιφνιδιαστικά στους αντίπαλους παίκτες του Paris Eternal τηλεμεταφερόμενη πάνω και πάνω από μια ταράτσα, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να επαναλάβουν τον γύρο. H Florida Mayhem τελικά κέρδισε τον αγώνα, αλλά ακόμα και η Blizzard παραδέχεται ότι το απαγορευμένο παιχνίδι είχε πλάκα να το παρακολουθήσεις.

Η στρατηγική των Florida Mayhem βασίστηκε γύρω από τη Mei και τη Symmetra, δύο ήρωες με ικανότητες που μπορούν να βοηθήσουν μια ομάδα να κινηθεί στους χάρτες. Η Mei στην αρχή του γύρου έβαλε ένα Ice Wall στην κορυφή μιας κοντινής στέγης. Αυτό συνήθως δεν είναι εφικτό καθώς Το τείχος της Mei απαιτεί κανονικά στερεό, επίπεδο έδαφος για να τοποθετηθεί, αλλά περιστασιακά μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει σε κάποια εκτός ορίων μέρη των χαρτών. Το τείχος Mei ήταν έτοιμο, η Symmetra των Mayhem τοποθέτησε έναν τηλεμεταφορέα στην κορυφή του για να μεταφέρει ολόκληρη την ομάδα πάνω από την ταράτσα, αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους και κερδίζοντας την πρώτη ομαδική μάχη με ευκολία.

Ο David "Dpei" Pei, πρώην προπονητής της Overwatch League δήλωσε : "Δεν επιτρέπεται να [τηλεμεταφέρεστε] πάνω σε τοίχους, η [Blizzard] μίλησε γι' αυτό πέρυσι ή κάποια χρονιά. Δεν επιτρέπεται να το κάνεις". Οι Mayhem κέρδισαν τελικά τον αγώνα, αλλά πριν προχωρήσουν στον επόμενο χάρτη, η μετάδοση του Overwatch League καθυστέρησε για 20 λεπτά, ενώ η Blizzard έκανε την απόφαση. Η ομάδα έπρεπε να επαναλάβουν τον γύρο επίθεσης, ο οποίος οδήγησε σε νίκη ακόμα και χωρίς το δημιουργικό παιχνίδι.



Ο επικεφαλής της Overwatch League, Sean Miller, δήλωσε στο Twitter ότι ο κανόνας αυτός είχε ξεκαθαριστεί πριν από την έναρξη της σεζόν αναφέροντας: "Ενώ καταλαβαίνουμε ότι αυτό ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, η απόφαση εδώ είναι ότι η χρήση ενός τοίχου Mei για να φτάσετε σε άχρηστες τοποθεσίες με το τηλεμεταφορέα Symmetra είναι εκμετάλλευση και δεν έχει επιτραπεί ποτέ σε αγώνες OWL. Αυτός ο κανόνας κοινοποιήθηκε στις ομάδες και τους παίκτες πριν από την έναρξη της σεζόν".

Τα τεχνάσματα, όπως η χρήση του τηλεμεταφορέα της Symmetra για να στείλει ένα Bastion μπρος-πίσω, είναι συνηθισμένα σε casual αγώνες Overwatch. Οι ήρωες που πετούν ή μπορούν να πηδήξουν στον αέρα συχνά γλιστρούν ή "ισορροπούν" σε ταράτσες για να προσγειωθούν σε ανυποψίαστους εχθρικούς παίκτες και η Blizzard δεν εκδίδει απαγορεύσεις για κάτι τέτοιο. H Blizzard έχει αφαιρέσει ελάχιστα από τα πιο εξωφρενικά κόλπα που βασίζονται στον χάρτη, συνήθως αυτά που σας επιτρέπουν να περνάτε μέσα από τη γεωμετρία του χάρτη και να γίνεστε ουσιαστικά αόρατοι στους εχθρικούς παίκτες. Ένα παιχνίδι όπως αυτό των Mayhem δεν μοιάζει φυσιολογικό, ο τοίχος του Mai μοιάζει παράταιρος σε μια κεκλιμένη οροφή, αλλά τίποτα σε αυτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα άδικο.

Aυτές οι τακτικές είναι διασκεδαστικές σε παιχνίδι επαγγελματικού επιπέδου, ακόμα και αν, όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι παίκτες του Overwatch, λειτουργούν μόνο μία ή δύο φορές πριν μια ομάδα αρχίσει να τις περιμένει και να τις παρακάμπτει. Η συνέπεια είναι δίκαιο στο επαγγελματικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι απαραίτητα συναρπαστικό να το παρακολουθείς. Ήρωες όπως ο Symmetra, ο Doomfist και ο Pharah δεν έχουν δει πολλή χρήση στην ιστορία του Overwatch League και αυτό πιθανότατα οφείλεται στα όρια που έχουν τεθεί στα exploits του χάρτη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2022 11:08 #266503 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Overwatch
Streamer έφτασε Grandmaster στο rank του Overwatch με απενεργοποιημένο ήχο και HUD και έχοντας ρίξει την ανάλυση στο 50%




Χρειάστηκε επτά livestreams για να το καταφέρει.

Streamer έφτασε Grandmaster στο rank του Overwatch με απενεργοποιημένο ήχο και HUD και έχοντας ρίξει την ανάλυση στο 50%

Χρειάστηκε επτά livestreams για να το καταφέρει και ξεκίνησε με νέο account χρησιμοποιώντας τον Winston και όσο έφτανε τους στόχους του σε subscribers στο Twitch, απενεργοποιούσε τις ρυθμίσεις και έφτασε να παίζει με τον εξής τρόπο:

- Χωρίς ήχο
- Χωρίς HUD
- 50% ανάλυση
- Χωρίς voice chat
- Χωρίς outlines

Συνοπτικά δεν είχε ήχο για να προσέξει από που θα έρχονται οι αντίπαλοι, ενώ δεν μπορούσε να δει το cooldown των skills του και το health bar του. Ο Bogur χρειάστηκε επτά streams για να φτάσει από diamond rank σε grandmaster και πέραν του ότι έπαιζε με αντιπάλους που είχαν τις ρυθμίσεις τους σε κανονική κατάσταση, είχε υποψίες ότι κάποιοι έμπαιναν επίτηδες στα matches του για να τον εμποδίσουν. Τέλος δήλωσε αφού έφτασε στον στόχο του: "Έφαγα και κοιμήθηκα ελάχιστα για μέρες. Θεέ μου δεν το πιστεύω."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification