Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Rainbow Six: Siege

18 Feb 2019 16:40 - 18 Feb 2019 17:16 #223337 by Μιχάλης Ευθυμίου Καλαϊτζής
To Rainbow Six Siege δεν θα αποκτήσει Battle Royale mode



Σύμφωνα με δηλώσεις developer του παιχνιδιού.

Ο Creative Director του Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Xavier Marquis, σε συνέντευξή του δήλωσε πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να αποκτήσει Battle Royale mode και εξήγησε γιατί δεν τον ενδιαφέρει άμεσα μια τέτοια προσθήκη.


Συγκεκριμένα ανέφερε: "Όχι, δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για το Battle Royale. Παρότι αυτό το genre κάνει πολύ καλή δουλειά, δεν έχει σχέση με το Siege. Η εξίσωση του Siege προέρχεται από την πραγματικότητα, όπως οι πραγματικές CQB αποστολές. Είναι πάντοτε ένα γκρουπ, το οποίο είναι εκπαιδευμένο να υπερασπίζεται ένα συγκεκριμένο μέρος και μια ομάδα που επεμβαίνει, εκπαιδευμένη να εκφοβίσει και να εξουδετερώσει την απειλή. Αυτή είναι η εξίσωση του Siege. Πιστεύω πως τo Battle Royale genre είναι πολύ τραβηγμένη ιδέα και δεν είμαι βέβαιος πως θα είναι ένα πλεονέκτημα για το παιχνίδι μας. Ωστόσο, θέλουμε να δοκιμάσουμε να εντάξουμε διαφορετικά modes αλλά όχι (Battle Royale)."

Επίσης, σε δήλωση του ο Game Director του Rainbow Six Siege, Leroy Athanassoff είπε: "Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο να εντάξουμε στο παιχνίδι Battle Royale mode, αλλά θέλουμε τα events μας να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να πειραματιστείτε με το παιχνίδι."

Τη χθεσινή μέρα ανακοινώθηκε πως η ομάδα του Rainbow Six Siege θα χωρίζεται σε διαφορετικά γκρουπ και το κάθε γκρουπ θα έχει τον δικό του στόχο που θα χρειάζεται βελτίωση, όπως τα player toxicity, Operator balancing και τα map reworks. Αυτό επίσης περιλαμβάνει ένα γκρουπ το οποίο θα είναι αφοσιωμένο στα in-game events και θα βοηθάει στην προσαρμογή μοναδικών εμπειριών, όπως έγινε πέρυσι στο Mad House event.

Όλο αυτό θέλει να βοηθήσει στο να έχει το Siege κάτι καινούριο, αλλά και να σας κάνει να πειραματιστείτε με τους νέους μηχανισμούς, οι οποίοι ενδεχομένως να βελτιώσουν το παιχνίδι. Επίσης, σύντομα θα προστεθούν 2 νέοι Operators και ένας νέος χάρτης με το update του Year 4 Season 1, Operation: Burnt Horizon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2019 16:42 #223377 by Ελένη Παρούτογλου
Το Rainbow Six Siege δωρεάν με αγορά συνδρομής PS Plus ενός χρόνου



Το κρατάτε μόνιμα στην πλήρη έκδοσή του.

Η Ubisoft συνεχίζει να προωθεί το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege με μία νέα προσφορά αυτή την εβδομάδα.

Το παιχνίδι ήταν διαθέσιμο σε free trial έκδοση το περασμένο Σαββατοκύριακο και τώρα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε "δωρεάν" και μόνιμα. Όπως ανακοίνωσε η Sony, με αγορά δωδεκάμηνης συνδρομής PlayStation Plus παίρνετε δωρεάν και το tactical shooter της Ubisoft στην πλήρη έκδοσή του.

Η προσφορά ισχύει ως και τις 25 Φεβρουαρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2019 01:14 #227096 by Σταμάτης Καράμπογας
Η Ubisoft αναλαμβάνει νομική δράση κατα των hackers και των συνεργαζόμενες εταιρίες. To Rainbow Six Siege αντιμετώπιζε εδώ και καιρό αρκετά προβλήματα με DDoS επιθέσεις, με cheaters να φτάνουν σε σημείο να πληρώνουν εταιρίες να κάνουν αυτές DDoS επιθέσεις στους σέρβερ της Ubisoft.
Η Ubisoft λοιπόν αναλαμβάνει νομικά μέτρα, στέλνοντας νομικές διαταγές cease and desist στις εταιρίες και μοιράζοντας ban στους cheaters.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2019 20:35 #227130 by Giorgos Tsolaridis
Η εταιρία ανάπτυξης του Rainbow Six Siege απειλεί τους hackers και τα συνεργαζόμενα site με νομικές κυρώσεις
Προφανώς θα πέσουν πολλά ban.




Το Rainbow Six Siege έχει αρκετά μεγάλο πρόβλημα με επιθέσεις denial-of-service να διακόπτουν τα games, έτσι η Ubisoft Montreal ανακοίνωσε ένα πολύ-επίπεδο σχέδιο για να αντιμετωπίσει αυτές τις επιθέσεις.

Σε ένα update αποκλειστικά για τα θέματα με τα DDoS, η εταιρία ανάπτυξης ανακοίνωσε πως θα μειώσει τον αριθμό των ματς ανά server και θα καταργήσει τα quitting penalties για τους παίκτες που πέφτουν θύματα DDoS. Οι αλλαγές αυτές θα εφαρμοστούν από αυτή την εβδομάδα.

Μια τέτοια κίνηση αναγνωρίζει το πως οι επιθέσεις DDoS έχουν γίνει συχνό πρόβλημα για το Siege, αφού οι cheaters τις χρησιμοποιούν για να καθυστερήσουν τα ματς, να κάνουν τους υπόλοιπους να lag-άρουν και στην τελική να τους κάνουν να βγουν από το game. Συνήθως, το να αποχωρήσεις από ματς, δίνει penalty σε αυτόν που βγαίνει και ανταμείβει με ranked points όσους παραμένουν, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν τίποτα.

Μερικοί παίκτες φτάνουν σε σημείο να πληρώνουν site για να κάνουν αυτά τις επιθέσεις DDoS. Η Ubisoft δήλωσε ότι θα στέλνει νομικές διαταγές παύσης και παράλειψης σε αυτά τα site. Η εταιρία επίσης συνεργάζεται με το cloud hosting team της Microsoft Azure για να “αναπτύξει τόσο βραχυπρόθεσμες όσο μακροπρόθεσμες λύσεις.”

Πλέον θα αφιερώνουν ένα server για κάθε ματς και αυτό θα μειώσει την επίπτωση των DDoS κατά 66%. Φυσικά όσοι ξεκινούν τις επιθέσεις αυτές θα ban-άρονται κατευθείαν.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Oct 2019 12:38 #227967 by Φοίβος Καρκάνης
Μήνυση της Ubisoft σε δημιουργούς cheats για το Rainbow Six Siege της ιστοσελίδας MizuSoft ύστερα από τις προκλητικές δηλώσεις ενός από αυτούς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2019 09:56 #227992 by Giorgos Tsolaridis
Η Ubistoft μηνύει hackers που πουλούσαν cheats
Η εταιρία αναφέρει ότι δαπανήθηκαν υπερογκα ποσά για την αντιμετόπηση των cheaters.


Η Ubisoft, δημιουργός του Tom Clancy's Rainbow Six Siege, μηνύει την εταιρία παραγωγής cheat MizuSoft, για παράνομα κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων από τις πωλήσεις των cheat. Στην αγωγή που έγινε στις 23 Οκτωβρίου στην Καλιφόρνια, η Ubisoft, κατηγορεί την MizuSoft για πώληση και συντήρηση προγραμμάτων για cheating τα οποία σου ανέβαζαν το damage ή έδιναν μεγαλύτερη οπτική στο πεδίο του παίκτη ή εμφάνιση των κρυμμένων εχθρών και πολλά άλλα. Η Ubisoft είπε επίσης ότι παραβιάσανε τα copyrights της εταιρίας και ενθάρρυναν τους παίκτες του Tom Clancy's Rainbow Six Siege να παραβιάσουν τους όρους χρήσης. Η MizuSoft αυτοαποκαλείτε προμηθευτής cheating προγραμμάτων, που παρέχει δυνατά αλλά φιλικά προς τον χρήστη προγράμματα. Στο site της η MizuSoft αναφέρει επίσης ότι το λογισμικό της δεν εντοπίζετε για να μην τιμωρούνται με ban οι παίκτες που το χρησιμοποιούν. Το site έχει ένα προϊόν προς πώληση το “Budget Edition Rainbow Six Siege Cheat” το οποίο πωλείτε ως ημερήσια ή μηνιαία συνδρομή.

Σύμφωνα με την αγωγή η MizuSoft διοχετεύει τα χρήματα σε κάποια εταιρία web design εν ονόματι Simply San Webdesign, όπου διαχειρίστρια είναι η μητέρα του J.V.L. ιδιωκτήτη της MizuSoft. Η Ubisoft αναφέρει πως είναι υπεύθυνη για την διακίνηση και συγκομιδή των χρημάτων του cheating λογισμικού. Η εταιρία ξεκίνησε να τιμωρεί μαζικά παίκτες που έκαναν χρήση cheat από το 2016, ακόμη και αν ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζαν κάποιο cheat. Έπειτα ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν κυρώσεις και για εκείνους που κάνουν spam στο chat για την δημιουργία lag στον αντίπαλο.

Δέκα είναι οι κατηγορούμενοι στην λίστα της αγωγής, η πλειοψηφία των οποίων μηνύονται με τα ονόματα τους στο Discord. Η Ubisoft γνωρίζει μόνο το όνομα του ιδιοκτήτη του site και ζητάει αποζημίωση ύψους εικοσιπέντε χιλιάδων δολαρίων ανά παράβαση, αλλά και κλείσιμο της επιχείρησης .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Oct 2019 11:25 #228124 by Φοίβος Καρκάνης
Την δημιουργία crossplay σε PvP τίτλους της ανακοίνωσε η Ubisoft χωρίς να ξεκαθαρίζει ποιοι τίτλοι θα είναι αυτοί . Το πιο πιθανόν είναι ότι πρόκειτε για το Rainbow Six Siege και το For Honor αλλα δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ακόμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Nov 2019 11:54 #228592 by Βασίλης Κτενίδης
Μεγάλο πενθήμερο για το Rainbow Six Siege, αφού όχι μόνο θα είναι free to play αλλά θα υπάρχει και ένα event με αφορμή το La Casa De Papel, μια Ισπανική σειρά του Netflix. Οι πληροφορίες λένε ότι θα παρουσιαστούν και αντικείμενα βασισμένα στην σειρά.

Συγκεκριμένα οκτώ αντικείμενα όπως, uniforms, headgear, wapon skins και charms. Υπάρχουν 2 bundles και το κάθε ένα κοστίζει 1680 R6 Credits. Το event θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.


Επίσης όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, θα είναι free to play για PC, PS4 και Xbox One για το πενταήμερο από 21 Νοεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου, ώστε να μπορούν και οι οπαδοί του La Casa De Papel να δοκιμάσουν το game. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Rainblow Six Siege θα προσφέρει και έκπτωση για όλες τις κονσόλες. Οι εκπτώσεις δεν είναι ακόμη διαθέσιμες και θα διαφέρουν από σύστημα σε σύστημα, όμως η Ubisoft υποσχέθηκε εκπτώσεις έως και 66%.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Nov 2019 14:22 #228724 by Φοίβος Καρκάνης
Η Ubisoft θέλει να εμπλουτίσει το σενάριο του Rainbow Six Siege στο μέλλον. Το Battle Pass θα διηγείται πλέον μια ιστορία μέσω των νέων operators. Eίναι δύσκολο να καταλάβουμε τι μορφή θα λάβει αυτή η πρωτοβουλία και αν θα είναι μέσω νέων cinematics ή αν θα υπάρχει πιο ουσιαστική ιστορία πίσω από αυτό. Μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει μόνο το animated βίντεο “Ηammer and the Scalpel” και πιθανόν να δούμε κάποιο νέο cinematic στο Six Invitational του 2020.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Dec 2019 12:24 #229849 by Βασίλης Κτενίδης
Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η βασική ομάδα ανάπτυξης του Tom Clancy's Rainbow Six Siege αποχωρεί για να επικεντρωθεί σε άλλα projects. Ο creative director Xavier Marquis και ο brand director Alexandre Remy θα πάρουν μερικά μέλη της ομάδας για την δημιουργία ενός νέου Adventure.
Οι δυο τους ήταν οι βασικές φυσιογνωμίες του Tom Clancy's Rainbow Six Siege από την κυκλοφορία του, ενώ βοήθησαν στο να γίνει το αρχικό όραμα πραγματικότητα καταφέρνοντας μια φαινομενική επιτυχία. Αρκετά μέλη από την ομάδα ανάπτυξης βέβαια θα παραμείνουν στα πόστα τους με τον game director Leroy Athanassoff να συνεχίζει να ηγείται των προσπαθειών της ομάδας.
Δεν αναφέρεται κάποια πληροφορία για το επόμενο project των δύο, όμως αναφέρεται ότι η παρουσία τους πλέον δεν είναι αναγκαία για την επιτυχία του FPS. Ο Marquis συγκεκριμένα λέει: “Υπήρξε μια περίοδος όπου το Tom Clancy's Rainbow Six Siege βασιζόταν σε εμάς κατά πολύ, ειδικά στις αρχές του. Τώρα πλέον έγιναν δύο οι παράγοντες, ιδού το παιχνίδι ιδού και το community.”



Ο Leroy Athanassoff πρόσθεσε επίσης ότι η νέα ομάδα επεκτείνει το universe και αναπτύσσει διάφορα στοιχεία που θα ευεργετούν όλους τους παίκτες.
O senior community developer Craig Robinson είπε: “Το έχουμε πει στο παρελθόν και θα το ξαναπούμε το Tom Clancy's Rainbow Six Siege είναι εδώ για να μείνει. Ο Leroy και η νέα ομάδα ανάπτυξης έχουν μάθει πάρα πολλά από τον Alex και τον Xavier αλλά και τους υπόλοιπους. Ο Leroy έχει ένα όραμα για το μέλλον του Tom Clancy's Rainbow Six Siege που όλοι οι συνεργάτες του είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό.”
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ετοιμάζει η ομάδα ανάπτυξης αυτή τη φορά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification