Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft Shadowlands

10 Jul 2020 16:39 #236474 by Τάσος Μαναριώτης
Η Blizzard μετά από μια δύσκολη περίοδος λόγω της πανδημίας και αφού αναγκάστηκε να μεταφέρει το livestream της στις 8 Ιουλίου από τον Ιούνιο λόγω των διαμαρτυριών στην Αμερική μίλησε για το νέο expansion του World of Warcraft.



Ο υπεύθυνος παραγωγής John Hight ανέφερε: “Δεσμευόμαστε να κυκλοφορήσουμε το Shadowlands αυτό το φθινόπωρο ακόμα και αν χρειαστεί να το στέλνουμε από τα σπίτια μας”. Αργότερα πρόσθεσε πως το beta θα έρθει την επόμενη εβδομάδα με πολλά invites να έρχονται μέσα στο καλοκαίρι για όσους κάνουν αιτήσεις. Το beta βέβαια θα έχει ακόμα πολλά ημιτελή χαρακτηριστικά που θα υπάρχουν στο παιχνίδι στην κυκλοφορία του και το level cap θα φτάνει έως τα 60.



Ο game director του Shadowlands, Ion Hazzikostas, μίλησε μετά λέγοντας: “Τα αρχικά μας σχέδια ήταν να κάνουμε αυτό το livestream ένα μήνα πριν που είχαμε ένα διαφορετικό υλικό αλλά το καθυστερήσαμε για να μην αποσπάσει την προσοχή από πιο σημαντικά θέματα. Αυτή η κουβέντα βέβαια γίνεται ακόμα. Η αδικία δεν σταματάει απλά επειδή κοιτάξαμε λίγο αλλού. Οι μαύρες ζωές είχαν σημασία ένα μήνα πριν και έχουν σημασία και τώρα. Και αν αυτή η φράση είναι δύσκολο να ακουστεί, να ξέρετε πως εγώ και άλλοι που λέμε αυτές τις λέξεις δεν λέμε πως οι ζωές σαν έχουν λιγότερο σημασία, αλλά ζητάμε προσοχή στους τρόπους που η κοινωνία μας θέλει μια υπενθύμιση για την σημασία των μαύρων ζωών. Όπως είπε και ο John (Hight) αυτοί είναι κάποιοι ιδιαίτερα δύσκολοι καιροί που μπορούμε να βοηθήσουμε απλά ακούγοντας με ανοιχτή καρδιά, με το να είμαστε ευγενικοί στους άλλους, να μένουμε ασφαλής και θα σας δούμε στο Azeroth και στις Shadowlands πέρα από αυτό.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2020 18:08 #237026 by Giorgos Tsolaridis
Blizzard: "Δεν έχουμε σκοπό να κυκλοφορήσουμε το World of Warcraft στις κονσόλες"
Εκπρόσωπος της εταιρείας έδωσε απάντησε ύστερα από τις φήμες που είχαν δημιουργηθεί.


Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι δεν είναι στα σχέδια της να φέρει το World of Warcraft στις next-gen κονσόλες.

Η Αμερικάνικη εταιρεία προέβη σε τέτοια δήλωση ύστερα από εικασίες που είχαν δημιουργηθεί γύρω από αυτό το θέμα, καθώς κάποιοι dataminers εντόπισαν μια κατοχυρωμένη βαθμολογία για το παιχνίδι στη Βραζιλία για το Xbox Series X. Ένας εκπρόσωπος της Blizzard είπε ότι αυτό ήταν σφάλμα.

Η Blizzard δήλωσε: "Προς το παρόν δεν έχουμε σχέδια να φέρουμε το World of Warcraft ή το Shadowlands στο Xbox Series X. Η πλατφόρμα είχε κατοχυρωθεί από λάθος στην ιστοσελίδα αξιολόγησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Βραζιλίας και έκτοτε το λάθος διορθώθηκε και έγινε ενημέρωση ότι το expansion έρχεται και θα είναι διαθέσιμο μόνο για τα PC".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 20:02 #237949 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft: Shadowlands: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Ανακοινώθηκε στη Gamescom.


Η Blizzard ανακοίνωσε στη Gamescom 2020 ότι το World of Warcraft: Shadowlands θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2020. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από το επίσημο τρέιλερ και το animated βίντεο με τίτλο Bastion.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Aug 2020 23:36 #238005 by Giorgos Tsolaridis
Animated σειρά World of Warcraft: Shadowlands - Afterlives
Προβλήθηκε στη Gamescom.


Η Blizzard πρόβαλε τα πρώτα λεπτά της νέας της animated σειράς στη Gamescom. Δείτε την στο σχετικό βίντεο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Sep 2020 00:52 #238095 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft: Shadowlands: Οι απαιτήσεις στα PC
Θα χρειαστείτε 100GB χώρο στο σκληρό δίσκο.


Η Blizzard ανακοίνωσε τις ελάχιστες απαιτήσεις του World of Warcraft: Shadowlands.

Θα χρειαστείτε 100GB χώρο στο σκληρό σας δίσκο και ευτυχώς μόλις 4GB RAM.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις:

ΛΣ: Windows 7 64-bit
CPU: Intel Core i5-3450 or AMD FX 8300
GPU: Nvidia GeForce GTX 760, AMD Radeon RX 560, or Intel UHD 630 (45W) (DirectX 11 compatible GPU with 2GB VRAM)
RAM: 4GB (8GB στα integrated graphics)
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 100GB

Οι προτεινόμενες απαιτήσεις:

ΛΣ: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i7-6700K or AMD Ryzen 7 2700X
GPU: Nvidia GeForce GTX 1080 or AMD Radeon RX Vega 65 (DirectX 12 compatible GPU with 8GB VRAM)
RAM: 8GB
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 100GB

Το World of Warcraft: Shadowlands θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Sep 2020 20:28 #238238 by Γιάννης Παπαργυρίου
Οι παίκτες του World of Warcraft: Shadowlands επιλέγουν το επόμενο mount


Η Blizzard Entertainment καλεί τους παίκτες του World of Warcraft: Shadowlands να επιλέξουν ποιό δωρεάν mount θα λάβουν με την κυκλοφορία του expansion στις 27 Οκτωβρίου, ψηφίζοντας στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού έως και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Η Blizzard Entertainment θα προσθέσει ένα νέο mount στο δημοφιλές MMORPG της μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 και αφήνει την απόφαση ως προς το ποιό θα είναι αυτό στους gamers. Η καλλιτεχνική ομάδα του World of Warcraft δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμη κάποιο σχέδιο και όποιο από τα υποψήφια κερδίσει θα είναι και αυτό που θα προστεθεί στο παιχνίδι. Οι πέντε διαθέσιμες επιλογές με τις περιγραφές τους είναι οι παρακάτω.

Wandering Ancient: Κάποιοι ancients θέλουν απλά να ταξιδέψουν στον κόσμο, χωρίς να ενδιαφέρονται για τον πόλεμο ή τη γνώση. Ένα μεγάλο mount γεμάτο φύλλα, ο Wandering Ancient σας προσκαλεί να ανεβείτε και να κρατηθείτε γερά από τα κλαδιά του καθώς ξεκινάτε το μακρύ ταξίδι σας.

Soaring Spelltome: Στα ξεχασμένα βάθη της βιβλιοθήκης του Dalaran, αυτό το υπερμεγέθες βιβλίο βρέθηκε να φτερουγίζει σαν τρελό μέσα σε ένα δωμάτιο. Ανοίξτε τις σελίδες αυτού του ποτισμένου στη μαγεία τόμου και ταξιδέψτε σε μια μαγική περιπέτεια

Nerubian Swarmer: Όταν διαλύθηκε το Helm of Domination, οι Nerubians υπό τον έλεγχο του Lich King απελευθερώθηκαν. Κάποιοι αιχμαλωτίστηκαν από την Argent Crusade και αλλαξοπίστησαν χάρη στους συμμάχους τους της Ebon Blade. Τώρα τα αραχνοειδή χρησιμοποιούνται ως mounts στην παγωμένη τούνδρα του Icecrown και το κυνήγι των undead.

Curious Caterpillar: Μία περίεργη κάμπια βρέθηκε ένα βράδυ στο Heartland, στην Valley of the Four Winds και κατάφαγε τα τεράστια λαχανικά. Τα Pandaren του Halfhill ξύπνησαν το επόμενο πρωί και βρήκαν τις σοδειές τους μισοφαγωμένες και μια τεράστια κάμπια να κοιμάται ανάμεσά τους. Πολύ μεγάλο για να γίνει πεταλούδα, αυτό το φιλικό πλάσμα είναι στο τέλειο μέγεθος για εκπαίδευση ως mount.

Gooey Slimesaber: Από τους γλιτσερους λάκους του Plaguefall βγαίνουν στην επιφάνεια κάθε είδους ζελεδοειδή πλάσματα, μεταξύ των οποίων κι αυτή η κολλώδης γάτα. Καθώς στάζει γλίτσα, είναι το είδος του mount που θα χρειαστεί να φορέστε γάντια για να το καβαλήσετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2020 10:29 #239151 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
World of Warcraft: Shadowlands
Οι παίκτες επέλεξαν το Wandering Ancient mount.


Η ψηφοφορία που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες για το free mount που θα ήταν μέρος του World of Warcraft: Shadowlands έληξε, με το Wandering Ancient να επικρατεί στις προτιμήσεις των παικτών.

Οι πέντε επιλογές που έδωσε η Blizzard ήταν οι: Wandering Ancient, Soaring Spelltome, Nerubian Swarmer, Curious Caterpillar και Gooey Slimesaber. Η συγκεκριμένη ψηφοφορία στο επίσημο site της εταιρείας, προσέλκυσε περίπου 160.000 ψήφους σε 14 μέρες και το Wandering Ancient έλαβε 87.000 χιλιάδες.

Η Blizzard δήλωσε στο site : ‘’ Μετά από δυο εβδομάδες και δεκάδες χιλιάδες ψήφους από τους παίκτες μας ανά τον κόσμο, το αποτέλεσμα βγήκε και είναι το Wandering Ancient. Οι σχεδιαστές μας δουλεύουν για να δημιουργήσουν το mount και θα αποκαλύψουμε περισσότερα όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας. Όλοι οι παίκτες που έχουν ενεργοποιημένο account θα μπορούν να κατεβάσουν το mount, όταν αυτό προστεθεί στο παιχνίδι στις αρχές του 2021.

Η περιγραφή που συνοδεύει την ανακήρυξη του Wandering Ancient ως free για το World of Warcraft: Shadowlands αναφέρει: ‘’ Δεν ενδιαφέρονται όλοι οι ancients για τον πόλεμο ή την ιστορία. Κάποιοι απλά θέλουν να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο. Ο Wandering Ancient, ένα μεγάλο, γεμάτα φυλλώματα mount, σας προσκαλεί να πιαστείτε από τα κλαδιά του και να ξεκινήσετε την περιήγηση σας στον κόσμο.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Sep 2020 19:50 #239337 by Giorgos Tsolaridis
Bug του World of Warcraft κάνει τους χαρακτήρες σας όπως ήταν...10 χρόνια πριν!
Back to the future!


Ένα τρελό bug στο World of Warcraft κάνει τους χαρακτήρες ορισμένων παικτών να επιστρέφουν στην κατάσταση που ήταν...πριν από 10 χρόνια!

Πολλοί παίκτες στον server Khadgar, αντιμετωπίζουν ένα περίεργο glitch, το οποίο κάνει de-level τους χαρακτήρες του level 120 στο level 85, το οποίο είχαν στο expansion Cataclysm, το οποίο κυκλοφόρησε το 2010! Ορισμένοι παίκτες βρίσκουν τους παλιούς χαρακτήρες τους με το ίδιο armor και όπλα που είχαν 10 χρόνια πριν, ενώ άλλοι παίκτες κάνουν login και βλέπουν τους χαρακτήρες τους να εξαφανίζονται.

Ο YouTuber MadSeasonShow περιγράφει το περιστατικό σε βίντεο:


Ο YouTuber έχασε τον Death Knight του, με το username BadSeason, τον οποίο είχε φτάσει στο level 110. Τώρα, έχει τον...παλιό Death Knight, του Cataclysm, ο οποίος διαθέτει level 81 και username Bagina (το οποίο χρησιμοποιούσε τότε). Ο YouTuber δήλωσε μάλιστα ότι πολλοί από τους χαρακτήρες του βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες από εκεί που τους άφησε.

Η Blizzard εξετάζει αυτό το περίεργο bug και ανακοίνωσε ότι δεν θα χαθεί κανένας χαρακτήρας κι ότι η κατάστασή τους θα επανέλθει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον κάποιο backup παλιών αρχείων έχει κάνει overwrite σημερινά αρχεία. Back to the future λοιπόν για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν την χαρά να δουν τον εαυτό τους όπως ήταν πριν από μία δεκαετία! Great Scott, κάποιος μάλλον θα χάσει τη δουλειά του μετά από αυτό.

Το World of Warcraft: Shadowlands θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για PC.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2020 20:01 #239698 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft: Shadowlands: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Η Blizzard ανακοίνωσε καθυστέρηση.


Η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του World of Warcraft: Shadowlands.

Το νέο expansion του δημοφιλούς MMORPG επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου, ωστόσο η ανακοίνωση κάνει λόγο πλέον για τα "τέλη της χρονιάς" χωρίς να διευκρινίζει την ακριβή ημερομηνία. Ο John Hight, επικεφαλής παραγωγής του παιχνιδιού, δήλωσε σε blog post ότι η απόφαση δεν ήταν εύκολη, ήταν όμως απαραίτητη για τους παίκτες. Επίσης, πρόσθεσε ότι οι developers έλαβαν υπόψη τους το feedback όσων συμμετείχαν στη beta κι ότι θα πρέπει να κάνουν τις αλλαγές που ζήτησε το community, αλλά και ότι ο επιπλέον χρόνος θα χρησιμεύσει ώστε οι developers να τελειοποιήσουν περισσότερο το expansion.

Για όσους συμμετέχουν ήδη στη beta, στις 13 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει ένα pre-patch, το οποίο θα βάλει τα θεμέλια του expansion. Θα έχει ένα ανανεωμένο σύστημα levelling, νέα εμπειρία των καινούργιων παικτών που θα ξεκινούν με τους νέους χαρακτήρες τους στο Exile's Reach και περισσότερο customization στους χαρακτήρες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2020 11:23 #240597 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το World of Warcraft: Shadowlands θα κυκλοφορήσει τελικά στις 23 Νοεμβρίου.


Ο λόγος αυτής της καθυστέρησης είναι ο εξτρά χρόνος που χρειάζεται η εταιρεία για τις τελικές πινελιές βάσει του feedback από την beta.

Το World of Warcraft: Shadowlands πρόκειται για το όγδοο expansion του δημοφιλούς MMO και σε αυτό θα δούμε τις Horde και Alliance να ορίζουν την δική τους μοίρα. Το Guild της Otherworld βρίσκεται σε αταξία, οι Souls λανθασμένα εισέρχονται στο αιώνιο σκότος του Maw και οι Covenants είναι αντιμέτωποι με διαμάχες και καταστροφές.


Όσο οι δυνάμεις του κακού μεγαλώνουν, οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν μια συμφωνία με τους Covenant που θα ευθυγραμμίζεται με τις αρχές και τον σκοπό των τελευταίων για να επαναφέρουν την τάξη και την ισορροπία.

Το World of Warcraft: Shadowlands θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification