Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο Sandbox MMO απο τον δημιουργό του Ultima Online

05 Oct 2019 18:51 #227464 by Γιώργος Βασιλικάρης
Νέο sandbox MMO από τον δημιουργό του Ultima Online
O Raph Koster ανακοίνωσε οτι η Playable Worlds δουλεύει πάνω σε κάτι καινούργιο.

Ο lead designer του πλέον εμβληματικού Ultima Online και creative director του Star Wars Galaxies, Raph Koster ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο MMO που θα αποτελεί έναν συνδυασμό ανάμεσα σε crafting, building και exploring. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Koster είχε ιδρύσει το δικό του Studio με όνομα Playable Worlds.

Έχοντας συγκεντρώσει περίπου 2,7 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές, ο Koster συγκέντρωσε μια ομάδα που περιλαμβάνει πρώην developers από την Disney, την Marvel αλλά και την Sony Online Entertainment προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο, συγκλονιστικό MMO. Στα μεγάλα ονόματα της Playable Worlds, συγκαταλέγονται επίσης ο Mat Broome ο οποίος υπήρξε illustrator για την Marvel και την DC, αλλά και ο Greg Costikyan που είναι ιδιαίτερα γνωστός για tabletop games με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το πρώτο Star Wars tabletop RPG.

Αν και ο Koster δεν έδωσε στην δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες σχετικά το τι μπορούμε να περιμένουμε από το νέο sandbox, όμως υποσχέθηκε ότι θα έχει ποικιλία στο gameplay και ότι θα μπορεί να προσελκύσει διαφορετικά είδη παικτών. Ο ίδιος δήλωσε συγκεκριμένα: "Εάν ρίξουμε μια ματιά στα πιο δημοφιλή games και στον τρόπο που παίζουν οι παίκτες, θα παρατηρήσουμε ότι άλλοι ενδιαφέρονται για το PVP, άλλοι για το building και μερικοί για το κομμάτι της κοινωνικοποίησης. Υπάρχουν πάρα πολλά features που αρέσουν στο κοινό και τα περισσότερα από αυτά δημιουργήθηκαν από τα sandbox MMO. Σκοπός μας είναι να τα συνδυάσουμε όλα αυτά σε έναν ενιαίο κόσμο".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification